🌀 خدا رحمت کند آقای مشکینی را که نقل شده که ایشان در یک سخنرانی،
انتخابات را تشبیه می کرد به #کربلا و می فرمود:
▫️صحنه انتخابات #صحنه_کربلا است.
▫️کسی که در #انتخابات شرکت می کند ولی رای سفید می دهد انگار در کربلا است ولی کاری نمی کند و هدفی ندارد تیر به سوی هدف خاصی نمی اندازد
▫️کسی که به غیر صالح رأی می دهد گویا دارد علیه امام حسین شمشیر می زند.
▫️کسی که می گردد و اصلح را انتخاب می کند گویا دارد از امام حسین دفاع می کند.
🌷رأی مسئولیت آور است. با دقت و بصیرت رأی دهیم
.
تبلیغ روزنامه #گاردین انگلیس برای پزشکیان🤨
پ ن:
چرا کشوری که ۲۰۰ سال برنامهی تجزیه ایران رو پیگیری میکنه
داره برای یک کاندیدا تبلیغ میکنه؟😡
#به_عقب_برنمیگردیم
مواظب باشیم که #فریبمان ندهند
#دولت_سوم_روحانی😱
انگیزه اگر خدمت است باید ائتلاف کنید! (نکته)
۱- تا این ساعت از چهارشنبه شب ۶ تیرماه که این وجیزه نوشته میشود، از ائتلاف در اردوگاه نامزدهای ریاست جمهوری چهاردهم خبر موثقی در دست نیست. اگرچه زمزمههای جستهگریختهای از احتمال ائتلاف به گوش میرسد ولی هنوز به بارقه امیدبخشی تبدیل نشده است که امید است بشود! اصرار نامزدهای جبهه انقلاب -بهتر است گفته شود برخی از اطرافیان آنها- بر خودداری از ائتلاف و تبدیل عرصه چند کاندیدایی به یک کاندیدا، در حالی است که بعید است از ضرورت حیاتی ائتلاف و دغدغه بارها بر زبان و قلم آمده دلسوزان و مردم انقلابی بیخبر باشند!
پس چرا ائتلاف نمیکنند؟!
۲- از حضرت امیرالمؤمنین علیهالسلام است که
«ما لا یدرک کلّه لا یترک کلّه ... اگر همه آنچه را که میخواهیم به دست نیاوریم، نباید همه آنچه را که در دست است، از دست بدهیم». به وضوح میتوان دید که حضور چند نامزد همسو در انتخابات پیشروی آرای آنان را به چند بخش جداگانه تقسیم میکند و هر بخش در یکی از سبدهای رای ریخته میشود. بدیهی است که در این حالت، توان رقابت نامزدهای همسو با رقیبی که در سوی دیگر ایستاده است کاهش مییابد. این نکته بدیهیتر از آن است که درستی آن قابل مناقشه باشد. بدیهی نیست؟ معلوم است که هست، پس خودداری از ائتلاف برای چیست؟!
۳- ممکن است هر یک از دو کاندیدای مطرح «سبد رای» خود را از دیگری افزونتر بداند و براساس این برداشت، ادامه حضور خود را بر دیگری بایستهتر بداند و یا هریک از آنها در مقایسه با دیگری مجموعه ویژگی و مختصات لازم برای ریاست جمهوری را در شخصیت خود افزونتر از طرف دیگر تلقی کرده و از این روی خود را برای تصدی جایگاه ریاست جمهوری (البته با انگیزه خدمت) شایستهتر از دیگری بداند.
۴- برداشتهای یاد شده در شرایط عادی نه فقط قابل ملامت نیست بلکه توجه به این ویژگیها ضروری نیز هست ولی هنگامی که پای اسلام و انقلاب در میان است و یکی از نامزدها (صرفنظر از شخصیت حقیقی او) با جماعتی بدسابقه، نابلد، خودباخته، التماسکننده در مقابل دشمنان بیرونی، بیاعتنا به قشر مستضعف، همسو با جرج سوروس صهیونیست، مخالف توان نظامی کشور و کسانی که بارها وابستگی آنها به دشمنان بیرونی تجربه شده است و... محاصره شده و به میدان آمده باشد، ماجرا متفاوت خواهد بود. در این حالت ائتلاف نامزدهای جبهه انقلاب و حضور تک کاندیدایی در صحنه، یک ضرورت اسلامی و انقلابی است و نادیده گرفتن آن -بدون تعارف و با عرض پوزش- با شخصیت انقلابی نامزدها همخوانی نداشته و دور از انتظار است!
انتظار آن است که هریک برای کنار رفتن به نفع دیگری پیشقدم شوند نه آن که پا پس بکشند!
۵- وقتی پای ائتلاف در میان است، برخی از دوستان به جابهجایي نامناسب بخشی از آرای این یا آن نامزد اشاره میکنند که باید گفت تقریباً، هیچ اقدام و حرکت ضروری و لازمی را نمیتوان درنظر گرفت که خالی از هرگونه زیانی باشد، بلکه باید سود حاصل از آن را با زیان احتمالی (در اینجا پرتی برخی از آراء) به مقایسه نشست و به قول حکیمانه حضرت امیر که در صدر این مقال آمد؛
«ما لا یدرک کلّه لا یترک کلّه ... اگر همه آنچه را که میخواهیم به دست نیاوریم، نباید همه آنچه را که در دست است، از دست بدهیم».
۶- گفته میشود -و البته میزان صحت آن مورد تردید است- که شماری از اطرافیان دو نامزد مورد اشاره مانع ائتلاف و حضور تک کاندیدایی هستند! -که انشاءالله این خبر صحت نداشته باشد- و در صورتی که خدای نخواسته صحت داشته باشد باید به آن عزیزان گوشزد کرد که اصرار شما در پیشگیری از ائتلاف میتواند نشانه ترجیح منافع و بایستههای انقلاب به خواستههای سیاسی خود و یا برخاسته از غفلتی زیانبار باشد.
۷- و بالاخره باید به این نکته توجه داشت که هریک از نامزدها، درکنار خصوصیات مثبت و برجستهای که دارند، با کاستیهایی نیز روبهرو هستند. مهم آن است که اصلیترین ویژگیهای لازم را داشته باشند که دارند و نه آن که از هر نقیصهای دور باشند. امام معصوم که نیستند! نهایتاً باید یکی از آنها را برگزید و دیگری و دیگران را در همان سمت و سو به کار گرفت.
هنوز دیر نشده، هرکدام به اسلام و انقلاب دلباختگی بیشتری دارند باید در پیشنهاد خداپسندانه کنار رفتن به نفع دیگری پیشقدم شود.
🎥 گزارش نشریۀ فوربس از عملکرد صنعت برق ایران
🔹وزیر نیرو: طی ۳ سال گذشته ۴۵.۷ تراوات ساعت به تولید برق ایران اضافه شد. اگر این عدد را با دیگر کشورها مقایسه کنیم ایران در رتبۀ ۷ جهان قرار دارد.
🔹چین، هند، آمریکا، روسیه، برزیل و اندونزی بالاتر از ایران هستند. ایران در رتبۀ هفتم جهان، سوم آسیا و اول خاورمیانه قرار دارد.
🔹در دولت هاشمی سالانه ۵.۳ تراوات ساعت، خاتمی ۹.۱، احمدینژاد ۱۰.۸، روحانی ۸.۷ و در دولت شهید رئیسی ۱۵.۲ تراوات ساعت سالانه به تولید برق کشور اضافه شده.
@Farsna
هدایت شده از رسول
7.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عزم جامعه کارگری برای حضور حداکثری در انتخابات
🔹جامعه کارگری به عنوان سربازان خط مقدم تولید و بیادعای جبهه اقتصادی، ضمن اعلام آمادگی و عزم راسخ برای مشارکت حداکثری در انتخابات، از مردم برای حضور دشمنشکن در انتخابات دعوت کردند.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313
9.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦بیانات صبح امروز رهبر انقلاب پس از حضور در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم. ۱۴۰۳/۰۴/۰۸...
#انتخابات #رهبر_انقلاب
هدایت شده از رسول
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 امروز؛ صفحه هشتاد و سه قرآن کریم
سوره مبارکه النساء
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
رسول در روبیکا👇
https://rubika.ir/rasull313
رسول در ایتا👇
https://eitaa.com/rasul313