4_6050694238058845254.mp3
11.89M
🌷 صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره بینالمللی شهدای مقاومت و مدافع حرم. ۱۴۰۳/۳/۳۰
💻 Farsi.Khamenei.ir
مناظره اگه خاصیت داشت،
رقیب این همه رأی نداشت!
خودتون همت کنید و چهره به چهره و فرد به فرد، مردم رو اقناع کنید...
╭━═━🍃🌼📚🌼🍃━═━╮
@proresearch
╰━═━🍃🌼💻🌼🍃━═━╯
چه شبی بود دیشب!
✍️عباسبابائی
دیشب برای ساعاتی نزدیک بود تعداد زیادی از بچههای جبههی انقلاب سکته کنند!
خدا اساسی همهمان را چلاند؛ خوب هم چلاند!
شاید هیچکداممان فکر هم نمیکردیم که احتمال برگشت به دههی خسارتبار نود، از رگ گردن به ما نزدیکتر است!
آخر چه کسی باور میکرد نمایندهی دولتی که روزگار مردم را سیاه کرده بود، حدود نیمی از آراء را بهدست آورد آن هم درست بعد از شهادت شهیدجمهور! نیمی از آراء را بهدست آورد نه در مشارکت ۷۰ درصدی به بالا؛ بلکه در مشارکت زیر ۵۰ درصد که همیشه تصور میکنیم، آنان کسانی هستند که به انقلاب و انقلابیها باور دارند!
وای خدای من! حتی تصور اینکه امروز خاتمی و روحانی به پزشکیان به عنوان رئیسجمهور تبریک میگفتند هم کشنده بود.
اما خطر از آنچه فکر میکنیم به ما نزدیکتر است؛
اولاً ما همه شرمندهی امام جامعه شدیم در عدمتحقق مشارکت حداکثری؛
ثانیاً بسیاری از ما انقلابیها در هر دو گروه، لحظه را نشناختیم و چه بسیار که حرمتهای برادرانمان را نگه نداشتیم؛
ثالثاً بیش از آنکه به رقیب اصلی بپردازیم، رفیق و برادر خودمان را نواختیم؛
رابعاً رقیب را بسیار و بسیار ناچیز دیدیم؛
خامساً با کنشهای مجازیِ کمثمرِ انتخاباتی سرگرم شدیم!
امروز اما باید بدانیم که در حساسترین نقطهی عالم ایستادهایم؛ نقطهای که مالک اشتر نخعی در چندقدمی خیمهی معاویه، منتظر برادری و انسجاممان پشتسر اماممان است تا کار استکبار را یکسره کند.
یک هفتهی آخرالزمانی در پیش داریم.
دست همهی برادران قالیبافیام که بارها در روضهی اباعبدالله و سرزمینهای نور و سفر اربعین با هم گریستیم، میبوسم و عاجزانه میخواهم دوباره یک صف بشویم؛ همان که خدایمان فرمود «کانهم بنیان مرصوص».
زمان برای شکوه و گلایه و بگومگوهای برادرانه بسیار است.
به این سوال بیاندیشیم که شنبهی دیگر چه شنبهای است؟
✍️عباس بابائی شنبهی بعد از انتخابات
#انتخابات
#پزشکیان
#جلیلی
گزارش یدیعوت احارونت:
✳️دور دوم انتخابات ایران:
امید اصلاح طلبان در برابر مرد خامنه ای!
تکرار انتخابات جمهوری اسلامی برای دومین بار در تاریخ: در آخرین مرحله رقابت برای جایگزینی رئیسی که در تصادف فوت کرد، رقابت میان:
مسعود پزشکیان اصلاح طلب وعده روابط دوستانه "با همه جهان به جز اسرائیل" را می دهد و سعید جلیلی تندرو
❌❌تنها 40 درصد رای دادند - پایین ترین سطح تاریخی که نشان دهنده بی اعتمادی به رژیم است
نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران که در پی فوت شدن ابراهیم رئیسی رئیس جمهور در سانحه هلیکوپتر برگزار شد، منجر به درگیری تن به تن میان مسعود پزشکیان اصلاح طلب و سعید جلیلی - که طرفدار یک خط محافظه کار و سفت و سخت است- شد.
🔴پزشکیان بیشترین آرا را به دست آورد و جلیلی کمی از او عقب افتاد، اما از آنجایی که در دور اول که دیروز (جمعه) برگزار شد، هیچکس بیش از 50 درصد رای لازم را کسب نکرد، یک دور دیگر بین این دو نفر تا یک هفته دیگر برگزار می شود.
حمایت شورای ائتلاف نیروهای انقلاب از جلیلی
🔹اعضای شورای ائتلاف در همۀ سطوح کلیه امکانات خود را برای حمایت از آقای سعید جلیلی به کار گیرند و مردم عزیز را نیز به مشارکت پرشور در مرحلۀ دوم انتخابات دعوت کنند.
🔹از آقایان قاضیزاده هاشمی و زاکانی و بهویژه آقای قالیباف که عزم و ارادۀ قطعی خود را برای پشتیبانی از آقای جلیلی به صراحت اعلام کردهاند، قدردانی میشود.
@Farsna - Link
اتحادیهٔ عرب: دیگر حزبالله را گروه تروریستی نمینامیم
🔹جانشین دبیرکل اتحادیهٔ عرب بعد از دیدار با برخی مقامات جنبش حزبالله لبنان گفت که این اتحادیه دیگر حزبالله را گروهی تروریستی نمینامد.
🔹زَکی دراینباره گفته: در تصمیمات اتحادیهٔ عرب، پیشتر عنوان تروریستی برای حزبالله وجود داشت که این عنوان در تصمیمات اتخاذ شده بود و ارتباطی با حزبالله بر پایهٔ این تصمیمات وجود نداشت.
🔸اتحادیهٔ عرب سال ۲۰۱۶ حزبالله را به اتهام دامنزدن افراطگرایی، فرقهگرایی، مداخله در امور کشورها و حمایت از تروریسم در فهرست تروریستی خود قرار داده بود.
@Farsna - Link
🔻جلسه مشترک روسای ستادهای نامزدهای جریان انقلاب
#طوفان_الاقصی
#افق_انقلاب
┈┈••✾•🇮🇷🇮🇷🇮🇷•✾••┈┈
@ofogheenghelab
┈┈••✾• ⛰☀️⛰ •✾••┈┈
📸زمان مناظرهها و برنامههای تبلیغاتی دور دوم انتخابات
🔸دوشنبه و سهشنبه این هفته از ساعت ۲۱:۳۰ تا ۲۳:۳۰ بین ۲ نامزد مناظره برگزار خواهد شد.
@mashreghnews_channel
🔻بیانیه مهم دکتر سعید جلیلی | بخش اول
🔰 از آقایان پورمحمدی، پزشکیان، زاکانی، قاضیزاده و قالیباف تشکر میکنم/ مردم نشان دادند «جهش ایران» برای آنان یک گزینه جذاب است
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹مردم پرمهر ایران!
انتخابات هشتم تیر یک جلوۀ دیگر از مردمسالاری دینی بود که نشان داد در جمهوری اسلامی اختیار با مردم ایران است. حضور معنادار شما در پای صندوقهای رأی را ارج مینهم و به همۀ هممیهنانی که با حضور خود جمهوریت نظام و مردمسالاری دینی را پاس داشتند، درود میفرستم. باید از همۀ مردم، از نامزدهای محترم و از هواداران آنها، با هر سلیقه و گرایشی، تشکر کرد که در فرایند انتخابات فعالانه حضور داشتند و بر شور و نشاط انتخابات افزودند. همۀ کسانی که مسئولانه در این ایام نقشی آفریدند، چه به اینجانب رأی داده باشند و چه به دیگران گرایش داشتند، نزد خدا مأجورند و بر هیچ کس سرزنشی روا نیست.
🔹 در همین راستا، از آقایان پورمحمدی، پزشکیان، زاکانی، قاضیزاده و قالیباف قدردانی میکنم که با حضور خود این انتخابات را به صحنۀ انتخاب و اختیار مردم ایران بدل کردند. اکنون، مردم ایران هستند که باید انتخاب کنند. دور دوم انتخابات فرصت دوبارهای است تا مردم در فضایی پرنشاط ولی بهدور از هیاهو به گفتوگو پیرامون آیندۀ ایران بپردازند؛ بشنوند، بیندیشند، مقایسه کنند و انتخاب کنند. ازاینرو، هفتۀ پیش رو را یک فرصت بزرگ کمنظیر در تاریخ انقلاب اسلامی ایران میبینم: هفتۀ گفتوگو و مناظره پیرامون تصمیم برای آیندۀ ایران. من همه را، همۀ مردم ایران را به نقشآفرینی بیشتر فرامیخوانم تا فعالانه در این امر که به سرافرازی ایران میتواند بینجامد مشارکت کنند.
🔹زن و مرد، پیر و جوان، شهری و روستایی، رفیق یا رقیب، اهل این جبهه یا دلبسته به آن جناح، همه و همه، باید حتی رقابتمان هم به قویتر شدن ایران عزیز، به سرافرازی هر چه بیشتر پرچم بلند سهرنگ، به احیای شکوه تمدنی و فرهنگی ایران بزرگ اسلامی بینجامد. در همین راستا، وظیفۀ خود میدانم تا برای این مردم عزیز بیش از گذشته به تبیین نگاه و رویکردی بپردازم که باور دارم در این بزنگاه تاریخی برای جهش این میهن و سرافرازی مردم ایران ضروری است.
🔹فاصلۀ هشتم تا پانزده تیرماه فاصلهای کوتاه برای برداشتن گامی بلند و تاریخی است. شما نشان دادید در هجوم تردیدافکنیها و یاسپراکنیها، در میان انبوه آسیبشناسیها و عیبجوییها، ایرانیها همچنان به افقهای بلند میاندیشند و در خاطرۀ ملیشان، «جهش» یک گزینۀ جذاب و برجسته است.
🔹 خوشحالم که نمایندۀ شما بودم تا این تمنای تاریخی و این آرزوی ملی شما آشکار شود. هشت تیر نشان داد، شوق جهش و ذوق ساختن آینده، نیرویی قویتر از ترس و طمع است! نیرویی که میتواند نزدیک ده میلیون نفر را، تا رسیدن به قله، بر سر یک هدف بلند، به اتفاق برساند! باید تشکر کنم، از زنان و مردانی که با رأی معنادار خود نشان دادند به یک جهان فرصت برای جهش ایران باور دارند! شما در هشتم تیر نشان دادید جهش ایران با نقشآفرینی پرشکوه هر ایرانی دستیافتنی است! حالا وقت آن است تا همۀ مردم ایران را با این راه پرافتخار همراه کرد!
🔻بیانیه مهم دکتر سعید جلیلی | بخش دوم
🔰به روستاها و حاشیه شهرها بروید و صدای ما را به آنان برسانید/ من روی همه مردم ایران حساب باز کردهام
🔹 من باور دارم، آن چه شما در هشت تیر بر سر آن به اتفاق رسیدید، حرف همۀ ایرانیهاست که میتوان یک ایران را حول آن متفق کرد! دیگران را قانع کنید، با این مسیر همراه کنید، همه را به این راه دعوت کنید، همه را از راه و رسم جهاد و جهش، آگاه کنید! هرچه این حضور گسترده تر باشد، دولت چهاردهم پشتوانۀ قویتر خواهد داشت تا نهتنها با مشکلات واقعی و روزمره مردم در داخل و خارج، روبهرو شود، بلکه به هدفهای بلندی که نشانه گرفته است، دست یابد.
🔹 اکنون وقت درنگ نیست! به روستاها بروید و صدای ما را به آنها برسانید، به حاشیۀ شهرها بروید و حرف ما را به آنها بگویید! سراغ گروههایی بروید که سانسور میشوند، دیده نمیشوند، گویی کسی روی رأی و نظر و انتخاب آنها حساب باز نکرده است... بروید و آنان را از این انتخاب، از این چشمانداز، از این دوراهی که پیش رو ی ملت ایران قرار گرفته است، آگاه کنید. چون من روی آنها حساب باز کردهام؛ روی همۀ آنها، «همۀ» مردم ایران!
🔹 دولت نقشآفرین وقتی میتواند از یک جهان فرصت برای یک ایران جهش بهره ببرد که به هر ایرانی متناسب با استعداد و توانایی او، نقشی بسپارد و او را در این حرکت بزرگ سهیم کند. یک دولت عدالتمحور برای رفع فساد و تبعیض به پشتوانۀ محکم مردمی نیاز دارد تا بتواند راه دولت پرتلاش شهید رئیسی را با شتاب بیشتر بپیماید. باور دارم با همافزایی نیروی همۀ ایرانیانی که به شعارهای مشترکمان، یعنی عدالت، آزادی، استقلال، ایمان و جمهوریت باور دارند، ولو با اختلاف سلیقهها، میتوان یک دولت توانمند تشکیل داد که ورای لابیهای قدرت و ثروت، کشور را در این بزنگاه به سمت قلهها جهش دهد. دولتی که از پشتیبانی قوی مردمی برخوردار باشد، پناه و پشتیبان همۀ مردم خواهد بود و حقوق اقلیت و اکثریت، موافق و مخالف، همه را تضمین خواهد کرد.
🔹 آن چه مرا در این مسیر مصمم نگه میدارد، حضور و یاری پرشور شما مردم پرمهر است که برای من یادآور پیمانی است که خداوند از همۀ ما گرفته است تا در برابر گرسنگی ستمدیدگان و شکمبارگی ستمگران آرام نگیریم. این راه را بدون حضور و یاری مردم نمیتوان پیمود! من دست یکایک هممیهنان را در این مسیر میفشارم، حتی آنان که، به هر دلیلی، هنوز به شناخت دقیقی از دیدگاهها و برنامههای این فرزند کوچک ملت نرسیدهاند. ما در این مسیر، به همدلی و همبستگی و هماهنگی و همافزایی همه نیاز داریم. همۀ کسانی که ایران را دوست دارند نقشی در این نقشۀ سه رنگ پرشکوه خواهند داشت؛ جز با نقشآفرینی همۀ مردم، جهش به دست نمیآید!
🔹ما برای این هدف بزرگ، به اتفاق نیاز داریم! از برادران عزیزم، آقایان قالیباف، زاکانی و قاضیزاده که با ابراز محبت بر اهمیت این اتفاق تأکید نمودهاند، صمیمانه سپاسگزارم. پانزده تیرماه برای جهش ایران، #به_اتفاق، یک جهان فرصت میتوان گرفت!
🔹«به پا خیزید برای خدا، دوتا دوتا و تنها!» آن گاه، اتفاق بزرگ، نزدیک است!
سعید جلیلی
۹ تیر ۱۴۰۳
✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 بچههای انقلاب! به گوش‼️
🎥 مجموعه کلیپ #اخلاق_انتخاباتی
قسمت #ویژه: دود اختلافات در چشم جبهه
انقلاب میرود.
🤲 استغفار و تضرع و توسل فراموش نشه...
✅ بچههای انقلاب، همین الان نیاز به شنیدن
این صوت دارند. تا دیر نشده، این صوت رو
منتشر کنید.
#حماسه۱۴۰۳
#انتخابات
#اخلاق_انتخاباتی
#جهاد_تبیین
برای خلق حماسه ۱۴۰۳ به ما بپیوندید:
ایتا | بله | روبیکا | روبینو | تلگرام
@hemase140
هدایت شده از علیرضا زادبر
میزان و جمعیت واجدین رای ۱۸ تا ۳۳ سالهها که عدد قابل توجهی است مشارکت حدود ۲۵ درصدی داشته است. این محدوده سنی قابلیت رای سازی و فعالیت میدانی دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺پیام انتخاباتی کارگران هفتتپه به مردم ایران
🔹نگرانی کارگران : نگذارید اون کسایی که حال و روز ما رو خراب کرده بودن، دوباره بیان سر کار
#انتخابات #نه_به_دولت_سوم_روحانی
#طوفان_الاقصی
#افق_انقلاب
┈┈••✾•🇮🇷🇮🇷🇮🇷•✾••┈┈
@ofogheenghelab
┈┈••✾• ⛰☀️⛰ •✾••┈┈
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رکوردهای بینظیر یک رئیسجمهور 👇
✅ کلیپی بسیار مهم و راهبردی در رابطه با رکوردهای تاریخی #شهید_جمهور
‼️ رکورددار پایینترین نرخ بیکاری در ۴دهه بعد از انقلاب 01:50
‼️ رکوردار بالاترین حجم ترانزیت در ۲دهه اخیر 01:56
‼️ رکوردار بزرگترین تسویه بدهی با نظام بانکی 02:01
‼️ رکوردار بالاترین سرعت ساخت نیروگاه برق در تاریخ ایران 02:06
‼️ رکوردار بزرگترین پروژه آبرسانی خاورمیانه 02:11
‼️ رکوردار بیشترین سفر استانی 02:18
‼️ رکوردار بیشترین حمایت از قانون جوانی جمعیت 02:28
‼️ رکوردار بیشترین سطح پوشش بیمه در کشور 02:34
‼️ رکوردار کشف مالیاتی در این کشور 02:39
‼️ رکوردار خروج کشور از رکود پیچیده اقتصادی 02:43
@mangenechi
🔴 چرا مشارکت در انتخابات کمتر از انتظار مراکز نظرسنجی شد؟
✍ مهدی رفیعی(رئیس مرکز افکارسنجی آرا)
🔸تقریبا از بعد از ظهر روز رای گیری این سوال به صورت جدی مطرح شد که چرا میزان مشارکت کمتر از پیش بینی ها خواهد شد. در این یادداشت کوتاه سعی می کنم به این سوال پاسخ بدهم.
🔸در همه نظرسنجی های انجام شده جمعیت زیادی بودند که گفته بودند در انتخابات شرکت می کنند اما هنگامی که پرسیده می شد «به چه کسی رای می دهید؟» اسم نامزد مورد نظرشان را نمی گفتند. در آخرین نظرسنجی انجام شده این رقم به ۱۸.۵ درصد کل مشارکت کنندگان ( حدود ۹ درصد واجدان شرایط) رسید.
🔸 اعلام نتایج انتخابات نشان داد پیش بینی بعضی مراکز نظرسنجی در خصوص رتبه بندی و فاصله کاندیداها و کشیده شدن انتخابات به دور دوم با حضور آقایان پزشکیان و جلیلی درست بوده است. به عبارت دیگر کاهش مشارکت تغییری در ترکیب آرا نگذاشته است. این یافته ما را به این نتیجه می رساند که همین افرادی که در انتخاب نامزد مردد بودند در انتخابات شرکت نکردند. برخی از افراد از ابتدا قصد مشارکت نداشتند و برخی هم احتمالا تا روزهای پایانی قصد شرکت داشتند اما به کاندیدای مناسب نرسیدند. اگر غیر از این بود باید ترکیب آرا به هم می ریخت. مثلا انتظار اولیه این بود کاهش آرا باعث کاهش رای آقای پزشکیان شود که چنین چیزی نشد.
🔸 اگر در آخرین نظرسنجی انجام شده کسانی که کاندیدا را نگفته اند را حذف کنیم درصد آقای پزشکیان ۴۰ و درصد آقای جلیلی ۳۵ می شود که بسیار به نتیجه انتخابات نزدیک می شود.
🔸در این بین میزان رای آقای قالیباف طبق این نظرسنجی ها و پس از حذف مرددها باید ۲۰ می شد که در نهایت ۱۴ درصد شد. این نشان می دهد ریزش رای آقای قالیباف و اضافه شدن به آرای آقایان جلیلی و پزشکیان تا لحظه آخر ادامه داشته است.
🔸در انتخابات ۱۴۰۰ هم نسبت این افراد مردد که کاندیدا اعلام نمی کردند در نظرسنجی پایانی ۲۰ درصد بود که ۱۴ درصد آن باطله شد. اما چرا در این انتخابات این افراد نیامدند رای باطله بدهند؟ دلیلش این است که در انتخابات ۱۴۰۰ به دلیل همزمانی انتخابات ریاست جمهوری با انتخابات شوراهای اسلامی این افراد برای حضور در انتخابات شورا در محل رای گیری حاضر شدند و تعرفه ریاست جمهوری هم به آن ها داده شد که اکثر آن ها تبدیل به رای باطله شد. اما در این انتخابات به دلیل اینکه انتخابات شورا در کار نبود این افراد اصلا رای ندادند. در واقع میزان مشارکت واقعی انتخابات ۱۴۰۰ با ۱۴۰۳ تفاوت جدی نداشته است.
🔴این هم پدیده جدیدی است که از ۱۴۰۰ شروع شد و در این انتخابات نیز خود را نشان داد و درس بزرگی برای مراکز افکارسنجی بود. مراکز نظرسنجی تصور می کردند بخشی از این افراد به کاندیداهای موجود رای خواهند داد و بخشی دیگر باطله رای خواهند داد، در صورتی که واقعیت این بوده که این افراد کلا رای نداده اند.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود