⭕️دوستی اهلبیت، عامل اتحاد و ائتلاف
✍ حجت الاسلام محسن قنبریان
🔻موالات، دوستی و اطاعت اهلبیت(ع)، باید موجب ائتلافِ تفرقه ها شود (بمولاتکم ائتلفت الفرقه)؛ و الا راه را درست طی نمی کنیم!
اگر کسی بگوید: موالات، فقط پذیرش ولایت اهلبیت(ع) است و ائتلافی با مذاهب غیر شیعه نیست! باز می گویم: پس چرا بین شیعیان ۱۲ امامی، تفرقه هست؟! در این تلقی انگار هرچه ولائی تر، جدایی طلب تر!
🔻 می کشد به جایی که انکار قمه زنی یا منع سبّ خلفاء هم خروج از تشیع باشد! اهل سنت -به اعتراف عامه و علمائشان- اقلا دوستدار اهلبیت هستند؛ پس چه چیز ائتلاف با شیعیان را می شکند؟!
۱. عالمانی که با خبط و خطا تعریض و تعرض به اهل بیت می کنند.
۲. عوام زدگانی که در شعر و شعار و… مسبب شهادت صدیقه طاهره(س) را سنیان کشورشان القاء می کنند یا با یک درجه تخفیف وارثان قاتلان می گمارند!
۳. سیاستمدارانی که فرمایش فاطمی(س) را کامل به کار نمی بندند که فرمود: خداوند عدالت اجتماعی را برای همگان و هم تراز کردن قلوب واجب کرد(جعل الله…العدل تنسیقاً للقلوب)
🔴 به کانال اخوت بپیوندید👇👇👇
@okhowahmag
⭕️دو گانه مقاومت و تسلیم؛ دوگانه جدید حاکم بر منطقه
📌رهبر انقلاب
🔻 یک خصوصیّت دیگر (نقشه جدید منطقه) این است که در این منطقه، دوگانههای جعلی و تحمیلی درست کرده بودند؛ این دوگانهها به هم ریخت. دوگانهی عرب و غیر عرب، دوگانهی شیعه و سنّی؛ افسانهی هلال شیعی ــ خطر شیوع شیعه در منطقه ــ یک حرف بیربطی بود که مطرح کردند؛ اینها همه به هم ریخت.
🔻در این قضیّهی طوفانالاقصیٰ و قبل از طوفانالاقصیٰ، بیشترین کمک را به فلسطینیها چه کسی کرد؟ شیعهها کردند؛ شیعهی لبنان، شیعهی عراق، شیعهی عرب، شیعهی غیر عرب. این دوگانهها به هم ریخت و به جای این دوگانههای تحمیلی، یک دوگانهی جدیدی بر منطقه حاکم شده: دوگانهی مقاومت و تسلیم؛ امروز در این منطقه این دوگانه مطرح است.
🔻«مقاومت» یعنی چه؟ «مقاومت» یعنی تسلیم نبودن در مقابل زورگویی و زیادهخواهی و دخالتهای آمریکا؛ این مقاومت است. حالا بعضیها صد درصد مقاومت میکنند، بعضیها هشتاد درصد، بعضی پنجاه درصد؛ بالاخره جریان و حرکت مقاومت، امروز در منطقه یک جریان واضحی است، و نقطهی مقابلش «تسلیم» است که خفّتبار است، ذلیلکنندهی ملّتها و دولتها است.
🔘بیانات در دیدار بسیجیان ۱۴۰۲/۰۹/۰۸
🔴 به کانال اخوت بپیوندید👇👇👇
@okhowahmag
هدایت شده از مجمع اسلامی حبلالله 🇵🇸
13.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 فرزندان واقعی فاطمه زهرا سلاماللهعلیها چه کسانی هستند؟
🔆 جملات ۶۰ سال پیش امام خمینی (ره) که بعید است تاکنون در رسانهای شنیده باشید!
#فاطمیه
#مجمع_اسلامی_حبلالله
🆔 @Hablollahir
⭕️قالت فاطمة الزهراء سلام الله علیها:
🔻جَعَلَ اللَّهُ الْجِهادَ عِزّاً لِلْاِسْلامِ
خداوند جهاد را براى عزت اسلام قرار داد. (فرازی از خطبه فدکیه)
⚫️ شهادت دخت پیامبر اسلام «صلوات الله علیه»؛ حضرت صدیقه طاهره؛ فاطمه مرضیه «سلام الله علیها» را تسلیت عرض میکنیم.
@okhowahmag
⭕️قالت فاطمة الزهراء سلام الله علیها:
🔻جَعَلَ اللَّهُ الْجِهادَ عِزّاً لِلْاِسْلامِ
خداوند جهاد را براى عزت اسلام قرار داد. (فرازی از خطبه فدکیه)
#استوری
#حضرت_زهرا_س
#فلسطین
@okhowahmag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 نماهنگ زیبای «غزه تنها نیست»
🎙 با نوای حاج علی ملائکه
قلب دنیا غصه دار قصه های غزه است
غزه تنها نیست دنیا هم صدای غزه است
ابرهه اندیشه بیت المقدس کرده است
وقت پرواز ابابیل از فضای غزه است
ای مسلمانان نجات قدس در دست شماست
اتحاد مسلمین مشکل گشای غزه است
ای امید جان مظلومان عالم العجل
ذکر تعجیل فرج در ربّنای غزه است.
🔴 به کانال اخوت بپیوندید👇👇👇
@okhowahmag
⭕️ وظیفه اسلامی در مواجهه با عقاید مخالف
📌شهید استاد مطهری:
🔻وظیفه داریم درباره مسلمانها و برادران مؤمن، تا هر حد که مقدور است، «حمل به صحت» کنیم؛ مگر آنجا که شرعاً راه بسته است، اما ما ضد این دستور اسلام رفتار میکنیم. مثلا کسی «کتاب» در باب «علم امام» مینویسد که امام حسین از شهادت خود در کربلا بیخبر بوده. ما باید چه کنیم؟
🔻 خود آن آقا را میخواهیم. اصلًا «وظیفه اسلامی» این است. قبل از اینکه جار و جنجال راه بیندازیم و سر و صدا بکنیم و قبل از اینکه حرفی بزنیم، باید خود او را بخواهیم. بگوییم ما از شما خواهش میکنیم نظر خودتان را درباره این مسئله توضیح بدهید.
🔻او نظر خودش را میگوید. یک وقت به طور صریح و قاطع میگوید خیر، من این مطلب را قبول ندارم. اما اگر سخنی گفت که برخلاف #عقیده ما بود و این عقیده از عقایدی بود که جزء «ضروریات مذهب» است، میگوییم راه تو از راه ما جداست.
🔻اما اگر خودش توضیح داد، ولو توضیحش برخلاف ظاهر عبارتش بود، و ما دیدیم آنچه که او میگوید چیز بدی نیست، دیگر نباید «حمل به فساد» کنیم و جار و جنجال راه بیندازیم و «تکفیر» و «تفسیق» کنیم و احیاناً (واویلا چه چیزهایی هست!) افرادی بگویند من یقین دارم این آدم ولدالزنا است. از کجا؟ چون میگویند فلان حرف را زده. چه صغرا و کبراهایی میچینند! و چه گناهان بزرگی را به نام «نهی از منکر» مرتکب میشوند.
🔸 اسلام میگوید: انْ شَهِدَ عِنْدَک خَمْسونَ قَسامَةً عَلی أنَّهُ قالَهُ وَ قالَ لَمْاقُلْهُ فَصَدِّقْهُ وَ کذِّبْهُمْ.
اگر پنجاه بینه شرعی حرفی را میزنند، اما از خودش پرسیدید و گفت من چنین چیزی نگفتم، حرف خودش را بپذیرید. وقتی از خودش پرسیدیم و گفت نه، حرف خودش را قبول کنیم.
🔸حالا که حرف او را قبول کردیم، با کسانی که علیه وی نظر دادند، چه رفتاری کنیم؟ آنها را تفسیق کنیم که شما چرا تهمت زدید؟
نه، با آنها هم بد رفتار نمیکنیم و میگوییم شما هم اشتباه میکنید. دیگران میگویند پس آنها چه گفتند؟ میگوییم آنها هم اشتباه کردهاند،سوء تفاهم برایشان شده است.
✅ اگر به این دستور عمل کنیم، این همه «نفاق» و «اختلاف» در میان ما پیدا نمیشود.
تا جای ممکن، هر دو طرف را حمل به صحت کردهایم.دستور اسلام است که ضَعْ فِعْلَ اخیک عَلی احْسَنِهِ. فعل آن فرد را حمل به احسن و اصلحش کن، فعل این را هم حمل به صلاحش کن.
▫️آشنایی با قرآن، ج۳
#شهید_مطهری
#اختلاف
#آداب_نقد
🔴 به کانال اخوت بپیوندید👇👇👇
@okhowahmag
⭕️ وحدت اسلامی برای تفاهم است نه برای غلبه کلامی
📌امام موسی صدر
🔻دعوت به تقریب مذاهب به منظور شناساندن مذاهب اسلامی است زیرا علت اصلی دوری مذاهب از یکدیگر فقدان شناخت است. این دعوت، در واقع، تا حد بسیاری موفق شده است و میتوان با تأکید بر آن در رسانه ها، این موفقیت را تقویت کرد.
🔻 اساس این کار نزدیکی و تفاهم است نه جدل و تلاش برای غلبه کلامی اما گام پیشنهادی برای تحقق این امر آن است که مشکلات و دشواری هایی که امروزه مسلمانان با آنها روبه رو هستند مانند مسائل جوانان، زن، دانشجویان، کارگران و سرمایه های معادن، نزد علمای اسلام مطرح شود و از آنان درخواست شود تا برای هر یک از آنها راه حلی اسلامی به دست دهند.
🔘 کتاب ارج نامه انسان
🔴 به کانال اخوت بپیوندید👇👇👇
@okhowahmag
⭕️مسلمین حق تکفیر هم را ندارند!
📌شهید آیت الله بهشتی
🔻این یک واقعیت انکار ناپذیر است که مسلمانان از مذاهب فقهی و کلامی متعددی پیروی می کنند که معروفترین آنها در فقه؛ حنفی، شافعی، جعفری، مالکی، حنبلی و زیدی و در کلام؛ اشعری و معتزلی و به یک نظر شیعی است.
🔻بسیار بعید به نظر می رسد که ما بتوانیم همه مسلمانان را به پیروی یکی از این مذاهب و رها کردن مذهبی که تاکنون پیرو آن بوده اند بکشانیم، ممکن است صد یا هزار با یک میلیون نفر با بیشتر را به این کار بکشانیم ولی همه را نه.
🔻این هم عملی به نظر نمی رسد که همه مذاهب موجود را به یک سو بگذاریم و همه را به مذاهب تازه ای درآوریم. تجارب مكرر نشان داده است که هر وقت به این فکر افتاده اند که مشکل اختلاف در مذاهب فقهی و کلامی را به این صورت حل کنند نه تنها موفق نشده اند بلکه اختلاف را شدیدتر و وسیع تر کرده و در حقیقت، مذهبی بر مذاهب قبلی افزوده اند.
🔻 راه حل، این است که بر طبق نص کتاب و سنت، هر مسلمان که به خدای یکتا و نبوت پیغمبران او و پیغمبر بزرگوار اسلام معتقد باشد و کتاب خدا و سنت رسول خدا(ص) را بی چون و چرا بپذیرد و اساس عقل و عمل خود بشناسد و به تعالیم مسلم اسلام از قبیل معاد و جزای اعمال، نماز، روزه، زکات، حج، جهاد، دوستی خاندان رسول خدا(ص)، اطاعت از ائمه عدل و مبارزه با ائمه جور، دفاع از سرزمین اسلام، امربه معروف و نهی از منکر و معتقد باشد، چنین شخصی مسلمان و عضو رسمی امت اسلام است .
🔻و اختلاف نظر در جنبه های دیگر که مربوط به طرز استنباط مطالب از کتاب و سنت و تابع علل و عوامل گوناگون است هرگز نباید سبب شود که صاحبان آراء فقهی یا کلامی گوناگون، یکدیگر را تکفیر کنند و هر یک، دیگری را خارج از اسلام و غیر مسلمان بشمارند.
📚کتاب اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان در اروپا، ص ۳۱
🔴 به کانال اخوت بپیوندید👇👇👇
@okhowahmag
⭕️ مجله علمی_رسانه ای اخوت برگزار میکند
🔻نشست نقد و بررسی رساله دکتری با موضوع اندیشه تقریب مذاهب اسلامی
📚عنوان رساله:
مطالعه جامعه شناختی _تاریخی اندیشه تقریب مذاهب اسلامی در بین روحانیون شیعه و دلالت های آن برای سیاستگذاری فرهنگی
🔸ارائه دهنده: دکتر رسول زرچینی
🔸ناقدین:
حجت الاسلام و المسلمین مهدی مسائلی
دکتر محمدصادق حسین زاده
⏰زمان: پنجشنبه ۷ دی ۱۴۰۲
ساعت ۱۶
🏫مکان: قم، میدان روح الله، حسینیه هنر، دفتر اخوت
🔴 به کانال اخوت بپیوندید👇👇👇
@okhowahmag
May 11
هدایت شده از مهدی مسائلی، مطالعات و یادداشتها
🔸️جولان آزاداندیشی در حوزه علمیه
✍مهدی مسائلی
آزاداندیشی در حوزه علمیه جولان میدهد اما فقط در سخنرانیها و شعارهای مسئولان حوزه. ولی در عمل، طلبه و پژوهشگر فقط در چهارچوب معین شدهای که حساسیتهای مذهبی بر روی آن وجود ندارد، میتواند اظهارنظر کند. وگرنه به جای نقد، با او برخورد میکنند و در لیست سیاه قرار میگیرید.
برای آقایان مهم نیست که پژوهشگر با استنادات علمی سخن میگوید یا نه، بلکه مهم این است که او درباره بعضی موضوعات اصلا سخن نگوید!
اینها را گفتم که بگویم حدود سه هفته پیش در یادداشتی به بیان ضرورت رعایت الزامات وحدت اسلامی در نقل وقایع تاریخی مرتبط با شهادت حضرت زهرا(س) پرداختم و جزئیاتی از تحمیل عقیده توسط مجادلهگران مذهبی را نشان دادم. این یادداشت حواشی زیادی برای بنده داشت، غیر از فحاشیها و حتی تکفیرها، جانشین مرکز مدیریت حوزه علمیه اصفهان نقدی بر آن یادداشت نوشت، بنده نیز محترمانه به آن پاسخ گفتم. آقایان احضارم کردند خدمتشان رفتم و توضیحات کافی را دادم تا درباره دین و مذهبم به شبهه نیافتند. اما به هر حال اسم بنده در لیست سیاه قرار گرفت، چون یک روز قبل از نوشتن آن یادداشت، به عنوان برگزیده جشنواره علامه حلی در اصفهان برگزیده شده بودم و قرار بود در مراسمی این تقدیر انجام بشود، آن جلسه به علت آلودگی هوای اصفهان به تعویق افتاد و به چهارشنبه ۶ دی موکول شد. اما اینبار اسم بنده را خط زدند. خدمت مسئولان حوزه رفتم، گفتند علتش همان یادداشت است، کمی نصیحتم کردند. در مقابل من از نقد علمی سخن گفتم و خدمتشان عرض کردم اگر مطالبم اشتباه است محترمانه نقد بنویسید، من هم در کانالم میگذارم. بیش از آنکه به تضعیف اعتقادات شیعه بیانجامد موجب تقویت مبانی آن میشود.
گفتند توضیحی بنویس از مطلبت شبههزدایی کن، ما هم میگوییم مشکل را حل کنند و اسمت را از لیست سیاه خارج کنند. یادداشت را نوشتم و توضیحات کافی را دادم، ولی ایشان به عهد خود وفا نکردند.
بنده سالهاست در حوزه علمیه اصفهان به نقد افراطگرایی مذهبی و شبههزدایی از وحدت اسلامی میپردازم، اما مسئولان حوزه تاکنون نه تنها حمایتی از بنده نکردهاند بلکه در سالهای اخیر با سعایتکنندگان همراهی کردهاند و بر محدودیتها برای من افزودهاند که فضای مخاطب عام جای درددل درباره همه آنها نیست.
من نمیگویم هرچه مینویسم صحیح است و عاری از خطا و ابهام است، ولی گویا طرد کردن و نفی انتساب به حوزه، راحتترین راهکار مسئولان در نقد سخنانی اینچنین است.
آری سخن گفتن از وحدت اسلامی که از مهمترین اصول جمهوری اسلامی به شمار میآید، اگر فراتر از شعار برود و به جزئیات آن پرداخته شود، چنین عواقبی را به دنبال دارد.
..........
@azadpajooh
⭕️حدیث غربت، نمادی از تقابل دو جریان
(نگاهی به بزرگترین نمایشگاه سوگواره فاطمی در قم )
✍ علی اکبری
🔻قم، عشّ آل محمد و یکی از مهمترین مراکز دینی جهان اسلام بشمار می آید. علاوه بر وسعت مراکز آموزشی، و پژوهشی این شهر مقدس، وجود فعالیت های فرهنگی و مذهبی گسترده در تمام ایام سال، باعث شده تا از قم به عنوان پایتخت مذهبی ایران یاد کنند. شاید برای ارزیابی این توصیف، لازم باشد تا از قم در ایام خاصی همچون محرم و فاطمیه بازدیدی به عمل آید.
🔻در این ایام خاص، که از آن به عنوان فاطمیه یاد میشود، در قم علاوه بر مجالس وعظ و خطابه، و دسته عزاداری، و دیگر فعالیت های مشابه، نمایشگاه های خاصی نیز تحت عنوان احیاء شعائر و بیان تاریخ، برپا می کنند. نمایشگاه حدیث غربت از مهمترین آنها به شمار می آید. در ادامه به گزارشی کوتاه از نمایشگاه و خط فکری آنان خواهیم پرداخت.
👈 متن کامل یادداشت را در سایت اخوت مطالعه نمایید: okhowah.com/fa/13964
🔴 به کانال اخوت بپیوندید👇👇👇
@okhowahmag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️مغز متفکر حماس؛ یحیی سنوار از کلام امام علی« علیه السلام» میگوید:
🔻کلام امام علی رضی الله عنه و کرم الله وجهه را حفظ کردم.
در کدام یک از این دو روز از مرگ بگریزم؟ آن روزی که مرگ تقدیرم است، و یا آن روزی که مرگ تقدیرم نیست؟ چرا که دو روز بیشتر نداریم.
🔻 روزی که در آن مرگ نوشته شده و روزی نوشته نشده. روزی که در آن مرگ تقدیرم نیست نمیهراسم. هیچ کس در دنیا نمیتواند آسیبی به من برساند. و اگر تقدیرم باشد نمیتوانم از آن جلوگیری کنم.
🔴 به کانال اخوت بپیوندید👇👇👇
@okhowahmag
⭕️ گزارش نشست نقد و بررسی رساله دکتری با موضوع تقریب مذاهب اسلامی
🔻دکتر زرچینی پژوهشگر رشته جامعه شناسی در نشستی به میزبانی مجلهی فکری رسانهای اخوت به بررسی رسالهی دکتری خود با موضوع "مطالعهی جامعه شناختی- تاریخی اندیشه تقریب مذاهب اسلامی در بین روحانیون شیعه و دلالتهای آن برای سیاست گذاری فرهنگی" پرداخت.
🔻در این نشست حجتالاسلام مهدی مسائلی (کارشناس و پژوهشگر حوزهی علمیه و وحدت اسلامی و مؤلف آثاری همچون: لعن های نامقدس، اطلس توصیفی اهل سنت ایران، جریان شناسی افراط گرایی، پیشوایان شیعه پیشگامان وحدت) و دکتر محمد صادق حسین زاده ( پژوهشگر فقه و علوم قرآن و حدیث و مؤلف آثاری همچون تاریخ یار، ارجنامه انسان، رویارویی با مخاطب) به عنوان ناقد حضور داشتند.
🔖 این نشست عصر پنجشنبه ۷ دی ماه ۱۴۰۲ در دفتر مجلهی علمی_ رسانهای اخوت برگزار گردید.
🔸مشروح گزارش نشست را در سایت اخوت مطالعه نمایید.👇👇
okhowah.com/fa/13966
🔴 به کانال اخوت بپیوندید👇👇👇
@okhowahmag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️شهید حاج قاسم سلیمانی؛
اشداءُ علی الکفّارِ رحماءُ بینَهم.
📌شهید حاج قاسم سلیمانی:
ما در کدام کشور اسلامی تلاش کرده ایم که برادران سنی را شیعه کنیم و بر عکس همواره جان ما سپر سنی ها بوده است.
(۱۳۹۴/۱۲/۲۳)
🔸از بغض دشمنان اسلام تا دلدادگی مسلمانان به حاج قاسم
🔸نامه سیدالشهدای مقاومت به یک اهل سنت
🔸نگاه عالمان اهل سنت به شهید سلیمانی
🔴 به کانال اخوت بپیوندید👇👇👇
@okhowahmag
هدایت شده از رب الناس/بقلم علیرضا کمیلی
🌹 خاطره ای از شیخ صالح که به آرزویش رسید
بالاخره شيخ مجاهد صالح العاروری که بدلیل فهم راهبردی و نفوذش در کرانه از مهمترین خطرها برای رژیم محسوب میشد به آرزوی خودش رسید.
چند باری ایشان را دیده بودم ولی حیا میکردم که بروم و وقت شان را بگیرم تا اینکه سال قبل برای سخنرانی در یک برنامه که در آن جوانانی از چهل کشور جهان در استانبول جمع شده بودند حضور یافت.
اواخر سخن به پرسش و پاسخ اختصاص داشت که یک جوان یمنی از طیف مخالفان حوثی ها خیلی تند از ایران انتقاد کرد و درباره نسبت حماس و ایران پرسید. جو مراسم عوض شده بود و شیخ می توانست جواب را صریح ندهد ولی خیلی شجاعانه اولا از لزوم وحدت جهان اسلام سخن گفت و بعد هم صراحتا گفت که تنها ایران بوده که ما را در حوزه نظامی کمک کرده و حالا جو جلسه کاملا برعکس شده بود.
محبوبیت حماس در جهان اسلام فرصتی برای وحدت بخشی به جریانات مختلف است و امیدوارم خون پاک این شهید بزرگ، که جبران وجود او آسان نیست، برکت کند و جوانانی با همت و اراده راه او را ادامه دهند.
📍 @komeilialireza
◾️ إِنَّا لِلَّٰهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
از زائرانت هم هراس دارند...
@okhowahmag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خاطره ای از نگاه انسانی شهید سید رضی موسوی
ناصر خان!
اونجا داری طبابت میکنی، مریضا میان پیشت، یه وقتی مسلمان، مسیحی، یهودی، سنی و شیعه نکنیا....هر کی اومد پیشت به اونا توجه کن.
🔴 به کانال اخوت بپیوندید👇👇👇
@okhowahmag
⭕️ ضرورت باز تعریف وحدت و تقریب
📌آیت الله احمد مبلغی
🔻ما برای اینکه بحث بازتعریف وحدت یا تقریب را داشته باشیم باید ببینیم که چه کاستیهایی در تعاریف موجود وجود دارد، با توجه به این کاستیها و ضعفها به سازوکاری بیندیشیم که آن سازوکار را بتوانیم در رویکرد تقریبی استفاده کنیم.
🔻ما تقریب را در قالب یک نظریه ارائه نکردهایم. امروزه جهان انقدر پیچیده است و پدیدههای اجتماعی بخصوص پدیدهای مانند تقریب که بناست چتر گستردهای بر روی جهان اسلام باشد و ارتباط تنگاتنگی با مسائل متنوع و متعدد جهان اسلام دارد. اساسا اگر تقریب بخواهد برای جهان امروز نسخهای بنویسد، می بایست در قالب یک نظریه باشد!
🔻چقدر جالب است آن عبارتی که در المیزان هست، در المیزان نگاه های علامه بسیار اجتماعی است ایشان آیاتی از وحدت را آنجا ذکر میکند و میگوید اسوء تقصیر، بدترین تقصیری که بحثکنندگان ما دارند؛ به پژوهشگرها میگویند، این است که اهمال کردهاند این آیات مربوط به امت را این آیات مربوط به وحدت و تفرقه را که ارتباط با سرنوشت امت دارد.
👈برای مطالعه تمام متن نشست به سایت اخوت مراجعه نمایید.
okhowah.com/fa/13967
🔴 به کانال اخوت بپیوندید👇👇👇
@okhowahmag
⭕️ عدم دقّت در امور و ایجاد اختلاف در دنیای اسلام
📌رهبر انقلاب در دیدار جمعی از مداحان
🔻در این قدرت نرم، دو شاخص مهم وجود دارد که اینها بایستی مورد توجّه قرار بگیرد؛ یعنی کار خودتان را با این دو شاخص بسنجید: یکی عبارت است از توانایی برانگیختن و حرکت آفریدن، و دیگری عبارت است از جهت درست و دقّت؛ [یعنی] هدفگیریاش دقیق باشد.
🔻 ببینید، یکی از چیزهایی که ما در موشکهایمان هم به آن اهمّیّت دادهایم و موفّق شدهایم و به آن رسیدهایم، دقّت در هدفگیری است؛ یعنی در دوهزارکیلومتری یک نقطهای را هدف میگیرد، درست به همان نقطه فرود میآید؛ یعنی مثلاً ده متر این طرف یا ده متر آن طرف نیست. در کاری که میخواهید انجام بدهید باید اینجوری هدفگیری کنید.
🔻 دقّت در حرکت خیلی مهم است. گاهی اوقات میخواهیم کار خوبی بکنیم، یک حرفی میزنیم، دقّت نمیکنیم در خصوصیّات این حرف، [لذا] در هنگامی که دنیای اسلام نیاز به اتّحاد دارد اختلاف ایجاد میکنیم، شکاف ایجاد میکنیم؛ این عدم دقّت است. من اصرار دارم که در فهم معارف دینی و بیان معارف دینی دقّت بشود.
۱۴۰۲/۱۰/۱۳
🔴 به کانال اخوت بپیوندید👇👇👇
@okhowahmag
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خون شریکی
🔻از دفاع مقدس و جنگ با داعش تا به خون غلطیدن در مزار حاج قاسم
🔸بیش از ۲۰۰۰ شهید افغانستانی در دفاع مقدس
🔸«لشکر فاطمیون» دارای بیشترین تعداد شهدای جبهه مقاومت
🔸۱۴ شهید افغانستانی اهل سنت و شیعه در فاجعه تروریستی کرمان
🔻صحبت های عالم اهل سنت بر مزار شهید اهل سنت افغانستانی در فاجعه کرمان
🔴 به کانال اخوت بپیوندید👇👇
@okhowahmag
هدایت شده از کانال رسمی دانشگاه بینالمللی مذاهب اسلامی
📌مرکز آموزشهای آزاد دانشگاه بینالمللی مذاهب اسلامی برگزار میکند:
«مجموعه کارگاههای تخصصی دانشهای حوزه تقریب مذاهب اسلامی»
◀ ویژه استادان دانشگاه مذاهب اسلامی و دیگر استادان و فرهیختگان علاقمند
✅( به صورت حضوری و مجازی )
📆 تاریخ برگزاری: دی و بهمن 1402
(تاریخ دقیق هر کارگاه متعاقباً اعلام خواهد شد.)
🔸 جهت شرکت در این کارگاهها از طریق لینک: https://mazaheb.ac.ir/fa/form/6 ثبت نام نمایید.
⭕️ مشتری اسرائیلی و تفسیر عیاشی
🔻در راستای ارتباطاتی که با برخی از دانشگاههای خارجی داشتیم یکبار از مؤسسه مایر در اسرائیل برای ما نامه آمد. البته جوابشان را ندادیم ولی وقتی از طرف ساواک آمدند و نامههای ما را بردند با دیدن این نامه مشکوک شده بودند. نامه اش در پرونده ساواک ما موجود است.
🔻تا اینکه یک روز مرد قدبلندی که به زبان انگلیسی صحبت میکرد، وارد مغازه ما شد کتابهای عربی را به خوبی میشناخت. فکر میکردم که مثلاً استاد دانشگاه یکی از کشورهای اروپایی یا آمریکایی باشد.
🔸 مسئله ای که برای من بسیار تعجب آور شد این بود که به دنبال نسخه خطی بقیه گشت. تفسیر عیاشی یکی از تفاسیر شیعی است که در آن مطالب تندی علیه اهل سنت نوشته شده. البته این تفسیر، ناقص بود و کل قرآن را نداشت؛ مثلاً تا سوره یوسف بیشتر نبود. به همین خاطر این شخص آمده بود تا بقیه آن را پیدا کند!
🔸من بعدا فهمیدم که او استاد دانشگاهی در اورشلیم بوده است چون تعدادی کتاب خرید و گفت که بروید پولش را از فلان جا بگیرید.
📖۸۰ سال تکاپوی فرهنگی، خاطرات مرتضی آخوندی
🔴 به کانال اخوت بپیوندید👇👇
@okhowahmag
مجله الکترونیکی اخوت
⭕️ مشتری اسرائیلی و تفسیر عیاشی 🔻در راستای ارتباطاتی که با برخی از دانشگاههای خارجی داشتیم یکبار
⭕️سوء استفاده دشمن از مطالب اختلافی در تراث فریقین
🔻دشمنان در کمین نشسته اسلام منتظرند تا از هر اختلافی که بین فریقین وجود دارد، دستاویزی برای ایجاد تفرقه در بینشان درست کند. یکی از این دستاویز ها، مسائل اختلافی موجود در تراث فریقین در خصوص باورهای آیینی هر یک از آنهاست.
🔻 حواسمان باشد طرح مسائل انتقادی و جدل و مناظره در مطالب اختلافی را اگر از بلندگو و تریبون رسانه ی عمومی شنیدید (از پیروان هر یک از مذاهب)، یا کار دشمن است و یا کار جاهل که در زمین دشمن بازی میکند.
🔻به تعبیر رهبر انقلاب آیت الله خامنه ای : «هر کسی اگر میخواهد مذهب خودش، کار خودش را حفظ کند، داشته باشد؛ اگر میخواهند بحث مذهبی بکنند، هیچ اشکالی ندارد - من بحث مذهبی را هم قبول دارم - اگر دوست دارند بحث علمىِ مذهبی بین علما و بین صاحبان فن بکنند، بنشینند این کار را بکنند، منتها نه در منظر و مرئای مردم، بلکه در جلسات علمی بنشینند با هم بحث کنند.»
۲۰ مهر ۱۳۹۰
@okhowahmag
⭕️ با اهل سنت چگونه برخورد کنیم؟
📌 علامه محمد رضا حکیمی
🔻مسلمانان اهل سنت در جهان بیشترین جمعیت هستند و ما شیعیان در مقابل آنها کمتر هستیم. تحریک احساسات نکنیم و به مقدسات آنان اهانت نکنیم. تولا و تبرای قلبی داشته باشیم. زندگی و سیره ائمه را برای اهل سنت بنویسید و بین آنان منتشر کنید و درباره آن صحبت کنید.
🔻 کلمات قصار مولا علی (ع) را برای جوانان اهل سنت بخوانید و بگویید و بنویسید. مرحوم شیخ عباس قمی با یک سنی رفیق و مأنوس بود و به خانه اش می رفت .
📗 کتاب حکیم جاودانه ص ۱۳۶
🔴 به کانال اخوت بپیوندید👇👇👇
@okhowahmag
📌#روایت_کرمان
🍂 * «چهار دیواری» *
کاش وقتی از ما میپرسیدند کجایی هستید و دینتان چیست سکوت میکردیم تا در و دیوار خانه جواب بدهند
🥀 * منزل شهید رضا نورزهی(شهدای اتباع_ افغانستانی_ اهل تسنن) *
__
📌کانال روایت کرمان در بله، روایتی متفاوت برای شما دارد
🔗https://ble.ir/revayat_kerman
🔴 به کانال اخوت بپیوندید👇👇👇
@okhowahmag