00031 (Stitched Clip)_2.mp3
17.77M
✘ رسول الله (صلیاللهعلیهوآله) اولین و عظیم ترین جلوه خداوند!
#استاد_شجاعی
#میلاد_پیامبر_اکرم
https://eitaa.com/olamaorafa
🔻 وجود مقدّس نبی اکرم(ص)، تنها موطِنی است که محبّت خدا در آنجا نازل میشود.
مستقل از نبی اکرم(ص) نمیتوان محبوب خدا شد!
🔰 #استاد_میرباقری
📜 وقتی خدای متعال نور وجود پیامبر اسلام را آفرید، خطاب به او فرمود: «اَنتَ المُرَاد والمُرید».
خدا با این پیغمبر(ص) و با اهلبیت او سروکار دارد؛ «لا حَبیبَ اِلاّ هُوَ وَ اَهْلُهُ».
و هرچه میدهد، به آنها میدهد؛ بقیه، سَرِ سفرۀ آنها هستند.
البته خداوند به آنها، هم مقام شفاعت داده است و هم مقام محبّت.
📜 تنها موطِنی که محبّت خدا در آنجا نازل میشود، وجود مقدّس نبی اکرم(ص) است.
اگر کسی صبغۀ آن حضرت را پیدا کرد، آرامآرام در موقعیتی قرار میگیرد که خدای متعال او را دوست میدارد.
مستقل از نبی اکرم(ص) نمیتوانی محبوب خدا بشوی.
📜 در روایت آمده است: «إِنَّ اللَّهَ أَدَّبَ نَبِيَّهُ عَلَى مَحَبَّتِهِ فَقَالَ إِنَّكَ لَعَلى خُلُقٍ عَظِيم». خدای متعال پیامبرش را با محبّت خودش تربیت کرد.
وقتی محبّت الهی در قلب نبی اکرم(ص) آمد، آن گاه محبّت مخلوقین و بندگان خدا هم به این عنوان که مخلوق خدا هستند، در دل پیامبر نشست.
#آیتالله_میرباقری
#میلاد_پیامبر_اکرم
https://eitaa.com/olamaorafa
♥️ رهبر انقلاب: روز میلاد پیغمبر(ص)، یک روز استثنایی در تاریخ است / کاروانسالار حقیقی و نهایی حرکت بشر در تاریخ حضرت محمدمصطفی(ص) است
✏️ رهبر انقلاب در دیدار مسئولان نظام، سفرای کشورهای اسلامی و مهمانان کنفرانس وحدت:
✏️ روز میلاد پیغمبر صلّیاللهعلیهوآله وسلم، یک روز استثنایی است در تاریخ. علت هم این است که ولادت نبی مکرم مقدمهی ضروری و لازم نبوت ختمیه است و نبوت ختمیه در واقع نسخهی نهایی و کامل برای سعادت و تعالی بشر است.
✏️ اگر ما حرکت عام تاریخ بشر را تشبیه کنیم به یک کاروان که در راهی در حرکت است، و بشر در این حرکت تاریخی در مسیر زمان در بستر زمان در حال حرکت و پیشرفت است، قطعاً کاروانسالار و راهبر این کاروان انبیاء الهی هستند. انبیاء الهی هم راه را نشان میدهند، هم قدرت تشخیص و جهتیابی را در آحاد انسان و افراد انسان تقویت میکنند.
در خلال سلسلهی این راهبران و قافلهسالاران بدون تردید کاروانسالار حقیقی و نهایی و اصلی وجود مقدس حضرت محمدمصطفی (صلی الله علیه و آله) است. ۱۴۰۳/۶/۳۱
Farsi.Khamenei.ir
#میلاد_پیامبر_اکرم
#رهبر_انقلاب
#امام_خامنهای
https://eitaa.com/olamaorafa
از برادرت راضی شو!
🔸️از ويژگي هايى كه در روايات امام صادق (علیه السلام) و از رفتار خود آن حضرت است، اهتمام خاص به شيعيان است. امام صادق (علیهالسلام) به صورت هاى مختلف تلاش كرد كه شيعیان هر كدام به فكر همديگر باشند و یکديگر را دوست بدارند. فكر سختى ها و گرفتاري هايشان باشند و با هم همدردى كنند. همه عالَم شيعه را يك پيكر بدانند؛ حتى امام اموالى را قرار داد براى اينكه اگر سر قضيه¬ای مالى بين دو شيعه اختلاف شد، از آن مال صرف كنند براى اينكه اختلاف آن ها حل بشود.
🔸️در روایت است که دو نفر از شيعيان سر يك قضيه مالى با هم اختلاف پيدا كردند. كارشان به كشمكش افتاد و نتوانستند با هم كنار بيايند. يكى از شيعيان رسيد و آن كسى را كه طلبكار بود و مى خواست حقش را بگيرد، برد منزلش و پول جلويش گذاشت و گفت: «اين را بگير و از برادرت راضى شو؛ خوب نيست اختلاف باشد.» به طلبکار برخورد و گفت: «من گدا نيستم كه تو به من مال مى دهى؛ مى خواستم حقم را بگيرم!»
🔸️گفت: «اين پول را امام صادق (علیه السلام) داده و فرموده اگر بين دو شيعه اختلاف شد، با اين پول اختلاف شان را حل كن.» فرد طلبکار به گريه افتاد و عذرخواهى كرد و گفت: «من از او راضى شدم.» ببينید امام تا كجا به فكر شيعيانش است که اگر سر مسئله اى اختلاف كردند و نتوانستند حلش کنند، حضرت پول گذاشته اند تا اختلاف بين دو شيعه باقی نماند.
۱۳۸۶/۰۸/۱۴
#معارف_اهل_بیت
#امام_صادق
#علامه_مصباح_یزدی
https://eitaa.com/olamaorafa
🍀 فرمایش #آیتالله_بهجت (ره) برای تقویت حافظه 🍀
🔹️ در برنامۀ تحصیل، راه متعارف را پیش گیرید؛ اشکالی داشتید، سؤال کنید! برای پیشرفت در تحصیلات نافعه(سودمند)، به [خواندن] تعقیبات مشترکه ملتزم باشید «سُبحانَ مَن لایَعتَدی عَلی أَهلِ مَملِکَتِه...».
🔹️ از پيامبر اكرم صلیاللهعلیهوآله روايت شده كه به اميرالمؤمنين علیهالسلام فرمود: هر گاه خواستى هر چه را كه مىشنوى و مىخوانى حفظ كنى، اين دعا را در تعقيب تمام نمازها بخوان:
سُبْحَانَ مَنْ لَا يَعْتَدِي عَلَى أَهْلِ مَمْلَكَتِهِ، سُبْحَانَ مَنْ لَا يَأْخُذُ أَهْلَ الْأَرْضِ بِأَلْوَانِ الْعَذَابِ، سُبْحَانَ الرَّءُوفِ الرَّحِيمِ، اللَّهُمَّ اجْعَلْ لِي فِي قَلْبِي نُورًا وَ بَصَرًا وَ فَهْمًا وَ عِلْمًا، إِنَّكَ عَلى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ.
📚 به سوی محبوب، ص۷۸
https://eitaa.com/olamaorafa