روزی اینجانب خدمت استاد حسن زاده آملی رسیدم، ایشان برای لحظه ای جریان غضب فدک از حضرت زهرا علیه السلام را به خاطر آورده و آهی کشیدند، سپس فرمودند: نکته ای که می گویم مبالغه نیست و جریانی که در کوچه اتفاق افتاد حقیقت دارد.
ایشان در ادامه فرمایشاتشان واقعه و جریان برخورد حضرت زهرا علیه السلام با عمر را در کوچه بیان کرده و فرمودند، بماند که در کوچه چه گذشت، اما زمانی که فاطمه زهرا رحلت فرمودند: امام حسن بیشتر از امام حسین علیه السلام و حضرت زینب علیه السلام جزع و فزع می کردند، عده ای خدمت امام رسیدند و گفتند: آقا برخیزید و این همه گریه و بی تابی نکنید، شما فرزند بزرگ هستید و این گریه شدید شما باعث بی تابی بیشتر امام حسین علیه السلام و زینب که کوچک تر از شما هستند می شود.
امام حسن علیه السلام فرمودند: اگر برادرم حسین نیز مانند من می دانست که در کوچه چه گذشت و آن صحنه دلخراش و جگرسوز را می دید، او هم مانند من بلکه بیشتر بی تابی می کرد. چگونه برای مادرم نگریم در حالی که عمر چنان سیلی محکمی به صورت مادرم نواخت که بر زمین افتاد، سپس برخاسته و با هم به خانه آمدیم.
✍🏻داستانهای عارفانه در آثار استاد علامه آیة الله حسن زاده آملی جلد 2
نویسنده : عباس عزیزی
#حضرت_زهرا (س)
#ایام_فاطمیه
#فاطمیه
@olamaorafa
🖤🖤🖤
🖤🖤
🖤
🔸اكنون كه فهميدى بقيه نبوت و عقيله رسالت و وديعه مصطفى و زوجه ولى الله و كلمه تامه الهى ، #فاطمه (س ) حائز مقام عصمت است ، پس مانعى ندارد كه در فصول اذان و اقامه به عصمت آن حضرت شهادت دهيد و مثلا چنين بگوييد:
💢 اءشهد اءن #فاطمة بنت رسول الله عصمة الله الكبرى💢
يعنى #شهادت مى دهم كه #فاطمه دختر رسول خدا عصمت كبراى خدا است .
📒فص حكمة عصمتيه فى كلمة فاطميه
🌿 علامه حسن زاده آملی
🖤
🖤🖤
🖤🖤🖤
@olamaorafa
حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته) در سخنانی در سالروز شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها)، بر ضرورت گراميداشت سالگشت شهادت سيدهٴ نساء عالميان (سلام الله عليها) تاکید کردند و بیان داشتند:
گراميداشت سالگشت شهادت سيدهٴ نساء عالميان (سلام الله عليها) براي آن است كه به آن حضرت تأسي كنيم و آنگاه در ماتم آن حضرت اشك هم بريزيم و ثواب ببريم.
عمده آن است كه به سيرت و سنّت آن حضرت آشنا بشويم و عمل كنيم. سيرت و سنت آن بانو در توحيد او و در استقامت او است، يعني او موّحد كامل بود و پايدار تام؛ هم در مسئلهٴ ديني خود مشكل علمي نداشت، هم در مسئلهٴ منش و گرايش و عمل، مشكل عملي نداشت.
اگر گفتند سالگشت شهادت اين بانو را گرامي بداريد، تنها براي اين سينه زدن و مرثيه خواندن و اشك ريختن نيست، اين جزء آن ده درصد است، آن نود درصد وظيفهٴ ما پيروي انديشهٴ عالمانهٴ آن حضرت و پيروي انگيزه مخلصانهٴ آن حضرت است، آن ده درصدش گريه كردن است. با گريهٴ بيمعرفت، با گريه بي پايداري، ممكن است انسان بخشي از ثواب را ببرد، اما به جايي نميرسد كه فرشته بر او نازل بشود و ما ميتوانيم به جايي برسيم كه ملائكه بر ما نازل بشوند، اين وعده را خدا به ما داده است.
بحثِ دربارهٴ شخصيت صديقه نساء عالميان [سلام الله عليها] از اين جهت مهم است كه آن حضرت مانند انبيا و اولياي ديگر (عليهم السلام) اسوهٴ جوامع بشرياند؛ همانطوري كه پيغمبر و امام اسوه هست براي تمام افراد جامعه (اعم از زن و مرد) زنان با فضيلت عالم هم اسوهاند براي همه افراد ملّت (اعم از زن و مرد) و همانطوري كه اميرالمؤمنين (سلام الله عليه) اسوه است و امام است هم براي زنها هم براي مردها، فاطمهٴ زهرا (سلام الله عليها) هم وليّ خدا است (هم براي زنها و هم براي مردها)، آن حضرت انسان نمونه است و اسوهٴ انسانها، اعم از زن و مرد است.
اینکه وجود مبارك معصوم ميفرمايند كه ما حجّت بر مردم هستيم و بانوي دو عالم حجّت خدا است بر ما؛ چون او واسطهٴ فيض است. اين علومي كه در مُصحف فاطمه [سلام الله عليها] است به وسيلهٴ آن سيدهٴ نساء عالميان به ائمهٴ بعدي رسيده است. حتی وجود مبارك عليبنابيطالب [سلام الله عليه] در بعضي از مسائل فقهي و حقوقي به گفتار فاطمه [سلام الله عليها] استدلال ميكند: فاطمه چنين گفته است! اگر مطلبي از فاطمهٴ زهرا (سلام الله عليها) برسد، اين «حجّت الله» است و در حجيت، عصمت، شرط است و نه امامت.
بنابراين اگر كسي امام نبود، ولي معصوم بود حرف او هم در اصول حجّت است، هم در فروع حجّت است، هم در فقه حجّت است، هم در حقوق حجّت است. خيلي مقام است براي اين بانو، كه عليبنابيطالب [سلام الله عليه] به سخن او استناد كند و استدلال كند، بگويد «فاطمه چنين فرموده است»، اين ميشود «حجة الله».
اینکه وجود مبارك امام صادق [عليه السلام] از درجات بهشت خبر ميدهد، وقتی از آن وجود مبارك سؤال ميكنيم اين مطالب كه در قرآن كريم نيست از كجا ميگوييد در قيامت چنين است و چنان؟ ميگويد «مادرمان گفته است». اين ميشود «حجّة الله»؛ «نحن حجج الله علي الخلق و فاطمة» كه مادر ما هست «حجة الله علينا». اين مقام براي آن بانو به حدي است كه ديگر بحثهايی كه حالا وجود مباركش در شب زفاف آن پيراهن عروسي خود را به يك زن سالمند داد، اينها اصلاً مقام به حساب نميآيد.
#فاطمه_زهرا
#ایام_فاطمیه
#فاطمیه
@olamaorafa
🔴🔵 ذکری شگفت انگیز درتوسل به امام عصر (عج) در سحر شب جمعه:
🌺 مرحوم رازي ميفرمايند:
آيت الله بافقي از شيفتگان و دلباختگان آن حضرت بود و در تمام شدايد و گرفتاريها ، جز به آن حضرت توسل نميجست و ميفرمود:
غير ممكن است كه كسي درب خانه امام زمان عليهالسلام را بكوبد و در به روي او باز نشود، به ياد دارم كه ميفرمود:
اگر مشكل مهمي براي تان پيش آمد در سحر #شب_جمعه در جاي خلوتي 70 بار با اين كلمات به محضر امام عصر ارواحنافداه استغاثه كنيد كه بسيار تجربه شده است :
يا فَارِسَ الحِجاز أدرِكني،
يَا أباصالِحَ المَهدي أدرِكنِي،
يَا أباالقاسِم المَهدِي أدرِكنِي
يَا صاحِبَالزَّمان أدرِكنِي
أدرِكنِي أدِركنِي وَ لا تَدَع عَني فَإنّي عاجِزٌ ذليلٌ.
🌹 هم چنين ميفرمود:
نماز امام زمان ارواحنافداه در سحر شب جمعه بسيار توسل مؤثري است.
#امام_زمان
@olamaorafa
#فاطمیه #ایام_فاطمیه
✅ در حالی که همه به بوسیدن دست پدر و مادر سفارش می کنند، اما امروز می خواهم برایتان از پدری بگویم که دستان دخترش را می بوسید❗️
📚 حاج آقا کلامی پدر شهید و مداح زنجانی میگوید: خدمت آیتالله بهجت رسیدم و پرسیدم من گاهی زمان روضه خوانی هایم، روزه هستم و چون دروغ بستن به خدا و پیامبر روزه را باطل میکند، ببینید آیا این روضه ای که میخوانم، روضه درستی است و دروغ نیست؟
👌 اینکه پیامبر ص فرموده خدا به من دستور داده هر وقت #فاطمه را می بینم دستش را ببوسم؟❓🤔
👈 آیت الله بهجت فرمود: آقای کلامی! مدیون هستی از قول منِ بهجت به مردم نگویی!
👌 بگو پیامبر رحمت، دست فاطمه زهرا را بالا نمی آورد تا در مقابل لب هایش بگیرد و ببوسد، بلکه خودش به حالت رکوع خم میشد تا لبهایش به دست زهرا برسد و آن را ببوسد!👌
🌷 السلام علیک یا فاطمة الزهرا 🌷
@olamaorafa
🍂 آیت الله محمدجواد انصاری همدانی(ره) :
☘️ احترام #حضرت_زهرا(سلام الله علیه) را فقط خاندان عصمت و طهارت می شناسند و دیگران نمی توانند بشناسند.
این نوری است که خداوند توسط حضرت زهرا (سلام الله علیه) به ائمه معصومین(علیهم السلام) عنایت کرده و این نور از طرف آنها به دیگر بندگان خداوند رسیده است.
📖 کتاب کوثر محبت، ص ۲۴
@olamaorafa