May 11
با کانال #مطبوعات_قدیمی روزنامه ها و جرائد صد سال گذشته ایران که دیگر در دکه های روزنامه فروشی ها دیده نمی شوند را مرور و دانلود کنید
http://eitaa.com/joinchat/890896384Cbb1e787397
✳️حجتالاسلام والمسلمین #حاج_سیداحمد_خمینی در آیینه تصاویر
برای دیدن تصاویر بیشتر و شرح تصاویر به لینک زیر مراجعه کنید
http://yon.ir/OxhWf
http://eitaa.com/joinchat/890896384Cbb1e787397
✳️ «خاطرات و ناگفتههایی از سیره سیاسی یادگار امام» درگفتوشنود با حجتالاسلام والمسلمین #سیدمحمود_دعایی
درحضور دوستان، درباره اجتهاد رهبری قسم یاد کرد
□ طبعاً پس از رحلت حضرت امام اشتغالات احمدآقا مقداری کمتر شد، از نقش ایشان در این دوره و آثار ایفای آن چه تحلیلی دارید؟
پس از رحلت امام #حاج_احمد_آقا دو نقش برجسته را به خوبی ایفا کرد، یکی حفظ و تداوم سادهزیستی است. حاج احمدآقا فرزند فردی است که در کل تاریخ تشیع، از متمولترین مراجع شیعه است، یعنی هیچ کس به اندازه امام وجوهات دریافت نکرده بود، به عبارتی ثروت جامعه اسلامی در اختیار امام بود. با رحلت امام همه این ثروت در اختیار حاج احمدآقا قرار گرفت و ایشان میتوانست در همه آنها تصرف کند، اما هنوز24 ساعت نگذشته بود که کل این ثروت را در اختیار مراجع و مراکز مربوطه قرار داد و من ذرهای تردید ندارم که او حتی خرج یک هفته خود را هم نداشت و این امر چیزی نیست که شما بتوانید در افراد زیادی پیدا کنید. از آنجا که هیچ کس از چند و چون این اموال اطلاع دقیق نداشت، نمیتوانست از او حسابی هم بکشد و او همه آنها را به حوزه علمیه قم و افراد مسئول داد.
ویژگی دوم اینکه همان گونه که از پدر اطاعت میکرد، از ولی جانشین پدر نیز به همان نحو اطاعت و از ایشان پشتیبانی کرد، و با همان هوشمندی و تواضع، بدون اجازه رهبری کوچکترین اقدامی نکرد. حاج احمدآقا حتی منزل پدر در قم را ــ که ارث او و خواهرانش بود و ایشان آنها را راضی کرد ــ در اختیار رهبری قرار داد. مسئولیتهایی که رهبری به عهده او میگذاشت، میپذیرفت و با تمام وجود انجام میداد و اگر نمیتوانست کاری را انجام بدهد، میرفت و رهبری را قانع میکرد و اگر قانع نمیشدند، باز هم آن مسئولیت را میپذیرفت و در تمام موضعگیریها و شرایط به تقویت آرمان پدر و تقویت رهبری میپرداخت.
□ اشاره کردید به نقش جدی ایشان در تقویت و حمایت از رهبری آیتالله خامنه ای پس از رحلت امام. قاعدتا جنابعالی در این دوره نیز با ایشان محشور بودید. در این باره چه خاطراتی دارید؟
بله، من بعد از ارتحال امام با حاج سیداحمدآقا ملاقاتهایی داشتم. بعد از رحلت امام مسئله رهبری یک معضل بزرگ در جامعه ما بود. در جامعه ما جا انداختن مسئله رهبری و جانشینی یکی از رسالتهای بسیار برجسته و ارزشمندی بود که حاج احمدآقا به عهده داشت و به شایستگی این نقش را ایفا میکرد، زیرا در آن زمان نسبت به مسئله جانشینی امام و رهبری واکنشهایی ابراز میشد و حاج احمدآقا با بینش و عملکرد ویژهای توانست جلوی بسیاری از واکنشها را بگیرد.
من خود شاهد بودم که یکی دو روزی بعد ازرحلت امام، یعنی درست زمانی که واکنشها و تشکیکهایی ابراز میشد، حاج احمدآقا در جماران قرآن آورد و دست روی قرآن گذاشت و گفت: « به این قرآن قسم که نظر امام نسبت به اجتهاد آقای خامنهای و شایستگی ایشان چنین است!» البته ایشان بعدش هم نشان داد که اگر به پدرش علاقه دارد، به دلیل این است که به اسلام علاقه دارد و برای این است که رهبری اسلام و مرجعیت اسلام را قبول دارد، به همین دلیل بعد از رحلت پدرش نسبت به مقام معظم رهبری، به همان اندازه که به پدرش عشق می ورزید و ایمان و علاقه داشت، نسبت به حفظ آن مقام و جایگاه نیز اهتمام میورزید و ابراز ارادت، علاقه و فداکاری می کرد و از هر کاری که از او برمیآمد دریغ نمیکرد، البته این امر به دلیل پایبندی ایشان به مبانی آرمانی و عقیدتی بود، یعنی این گونه نبود که ایشان بگوید چون پدرم بود و من به او عشق می ورزیدم در خدمتش بودم. الان چون پدرم نیست، بیگانه هستم.
تا جایی که به یاد دارم حاج سید احمد آقا هرگز به کسانی که کوچکترین شکی نسبت به مقام معظم رهبری داشتند، اجازه نمی داد تا در محضر او لب به سخن بگشایند. اگر هم مطالبی از سوی کسی جسته و گریخته میشنید با تلخی و قاطعیت آن را منع می کرد.
برای مطالعه متن کامل این مصاحبه بر لینک زیر کلیک کنید ؛
http://yon.ir/fsWuH
http://eitaa.com/joinchat/890896384Cbb1e787397
#حاج_سیداحمد_خمینی : با سرمایه داران که هر روز سنگی در مقابل مردم می اندازند و اقتصاد کشور را به بازی می گیرند باید برخورد قاطع شود
http://eitaa.com/joinchat/890896384Cbb1e787397
✳️ مجموعه ای که تاریخ دهه شصت را روایت می کند
« ایران پس از انقلاب اسلامی »
به گام هشتم خود رسید!
💠 #اندیشه_نامه : « #ایران_پس_از_انقلاب_اسلامی » مجموعه ای که به گام هشتم خود رسیده است به روزشمار تحولات کشور از نخستین روز پیروزی انقلاب اسلامی تا پایان زمستان 1359 می پردازد و از سوی انتشارات « خبرگزاری فارس » روانه بازار کتاب شده است.
بی شک محققان و پژوهشگران تاریخ معاصر بدون دسترسی به رویدادهای این برهه و به صورت روزانه و برگرفته از منابع دست اول و تدوین شده در آن روزهای حساس کشور راه به جایی نخواهند برد، درباره دهه شصت بسیاری نوشته اند و از آن جایی که این نوشته ها لباس گذر زمان بر تن کرده و از حال به گذشته نگاه می کنند کافی به مقصود نیستند، مرور آن چه در روزهای حساس و سرنوشت ساز دهه شصت گذشته است به استناد مطبوعات و مستندات آن روزها برای هر پژوهشگری ضروری و راهگشا به نظر می رسد.
مجموعه « ایران پس از انقلاب اسلامی » به تلاش « #سیدروح_الله_امین_آبادی » پژوهشگر تاریخ معاصر تلاش دارد این نقیصه را جبران کند، مرور تاریخ دهه شصت از روز ابتدایی پیروزی انقلاب اسلامی به استناد مطبوعات و جراید آن روزها ، خاطرات شخصیت های مطرح و تاثیر گذار آن دوره ، اسنادی که سال ها پس از رخداد منتشر شده و زوایای پنهان تحولات را روایت کرده اند و ... به این مجموعه ویژگی منحصر به فردی داده است.
نکته دیگری که از یک سو حُسن و از سویی دیگر می تواند نقیصه این مجموعه مورد توجه و تامل قرار گیرد انتشار روزانه آن در خروجی « خبرگزاری فارس » می باشد ، این مجموعه از روز 22 بهمن سال 1390 تهیه و همزمان در « خبرگزاری فارس » منتشر شده است ، دسترسی مخاطبان فضای مجازی به مجموعه هر چند به صورت ویراستاری و تدوین نهایی نشده نقطه قوت مجموعه به نظر می رسد ولی از آن جایی که در تدوین و انتشار روزانه یک مجموعه دقت لازم و ضروری فدای سرعت می شود از برخی منابع روز از جمله جراید آن برهه استفاده کمی شده است که امید می رود در چاپ های بعدی این نقیصه جبران گردد.
جلد اول این مجموعه روزشمار تاریخ « ایران پس از انقلاب اسلامی » را از روز نخست پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی تا پایان بهار 1358 روایت می کند ، این دوره برای انقلاب روزهای سرنوشت سازی بود ، از سویی رجال دوره پهلوی که جنایات زیادی مرتکب شده بودند محاکمه و مجازات می شوند و از سوی دیگر گروهک های تروریستی شکل گرفته در ایام انتقال قدرت از جمله « فرقان » دست به ترور بزرگانی چون شهیدان آیت الله مطهری و قرنی می زنند، رفراندوم تاریخی تعیین نوع نظام جدید و رای بیش از 98 درصدی مردم به « جمهوری اسلامی » ، مقابله نیروهای انقلاب با جریان های انحرافی مقابل خط امام و ...از رویدادهای دیگر این برهه است که به صورت روزانه در جلد اول مجموعه روایت شده اند.
در جلد دوم نیز که به « تابستان 1358 » می پردازد مقابله جمهوری اسلامی با تجزیه طلبان کردستان زیر عنوان « خودمختاری » و همچنین تشکیل مجلس خبرگان قانون اساسی و مذاکرات منتهی به تصویب اصل مترقی ولایت فقیه مورد بررسی قرار گرفته و به نقل از منابع آن روزها روایت می شوند، تابستان 1358 نماز جمعه تهران به امامت #آیت_الله_طالقانی برگزار و در شهریور ماه همین سال نیز « #ابوذر_انقلاب » پس از عمری مجاهدت دار فانی را وداع می گوید.
مهم ترین رویداد پائیز 1358 نیز که در جلد سوم این مجموعه به خوبی به آن پرداخته شده است تسخیر لانه جاسوسی می باشد، در حالی که آمریکا شاه فراری را پذیرفته بود و این برای نظام نوپای اسلامی نوعی توطئه تلقی می شد اعضای این دولت موقت به ریاست مهندس بازرگان در حاشیه مراسم گرامیداشت سالگرد انقلاب الجزایر در این کشور با برژینسکی دیدار می کنند و این برای امت انقلابی ایران غیرقابل تحمل بود ، اعتراضات به جنایات و توطئه های آمریکا در روز 13 آبان همین سال به تسخیر لانه جاسوسی و متعاقب آن استعفای دولت موقت منتهی می شود که همه این رویدادها در جلد سوم « ایران پس از انقلاب اسلامی » روایت شده اند.
ادامه در پست بعد ...
https://eitaa.com/oldnewspaper/31
@oldnewspaper
✳️ مجموعه ای که تاریخ دهه شصت را روایت می کند
« ایران پس از انقلاب اسلامی »
به گام هشتم خود رسید!
از پست قبل بخوانید
https://eitaa.com/oldnewspaper/30
زمستان 1358 نظام نوپای اسلامی که هنوز جشن اولین سالگرد پیروزی و شکل گیری خود را جشن نگرفته است اولین انتخابات ریاست جمهوری را برگزار و متعاقب انتخاب « ابوالحسن بنی صدر » به عنوان اولین رئیس جمهور در روزهای پایانی اسفند ماه نیز انتخابات اولین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار می گردد، تحولات منتهی به برگزاری اولین انتخابات ریاست جمهوری و نخستین دوره مجلس شورای اسلامی جذاب و خواندنی است، از سویی بنی صدر در تلاش است به دنبال پیروزی به دست آمده مجلس را نیز تصاحب کرده و قدرت را یک دست به چنگ آورد و از سوی دیگر نیز جریان انقلابی با اتحاد مانع این خواسته و هدف رئیس جمهور می شود. جریان های ضد انقلابی از جمله گروهک منافقین و ...نیز در این دوره تحرکات شدیدی دارند که همه این رویدادها و تحولات در جلد چهارم این مجموعه بازخوانی و در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.
جلد پنجم تا هشتم این مجموعه نیز به ترتیب رویدادهای بهار ، تابستان، پائیز و زمستان 1359 را روایت می کند ، سالی که در ابتدای آن تقابل ایران اسلامی و انقلابی با آمریکا شدت گرفته و به قطع رابطه میان دو کشور منتهی می شود و متعاقب آن نیز تجاوز آمریکا با طوفان طبس شکستی خفت بار را تجربه می کند و در انتها نیز تقابل جریان انحرافی با محوریت ابوالحسن بنی صدر با نظام اسلامی به اوج رسیده و به غائله 14 اسفند منتهی می گردد. چهار جلد مذکور این دوره حساس از تاریخ ایران پس از انقلاب اسلامی را مرور کرده است.
« #سیدروح_الله_امین_آبادی » پژوهشگر و تدوین کننده این مجموعه می گوید در نظر دارد هشت جلد بعدی که به روزشمار « #دهه_شصت » در سال های 1360 و 1361 می پردازد را در کمتر از یک سال بعد روانه بازار کتاب کند ، با این حساب در 22 بهمن سال 1397 « ایران پس از انقلاب اسلامی » به گام شانزدهم خود خواهد رسید.
💠 پی نوشت
شماره جدید #اندیشه_نامه به معرفی مجموعه #ایران_پس_از_انقلاب_اسلامی پرداخته است.
@oldnewspaper
از امروز کانال #موسسه_مطالعات_تاریخ_معاصر_ایران فعالیت خود را در #ایتا شروع کرد...دوستان خود را به این پیام رسان داخلی دعوت کرده و مطالب ما را در آن نیز پیگیری کنید...
eitaa.com/iichs_ir
مطبوعات قدیمی
✳️ آقای امیرانتظام! چند کلمه هم راجع به خودتان و سوابق درخشان مبارزاتی تان بگوئید!
✅ اطلاعیه سازمان #چریک_های_فدایی_خلق در پاسخ #امیرانتظام ؛
هیچ توطئه ای فدائیان را از خلق جدا نمی کند
سازمان چریک های فدایی ایران در پاسخ اظهارات امیرانتظام سخنگوی دولت درباره دستگیری عده ای از هواداران سازمان در آبادان، اطلاعیه ای منتشر کرده است. در قسمتی از این اطلاعیه آمده است :
آقای امیرانتظام، شما که در مقام سخنگوی دولت به بلندگوی تبلیغاتی و سمپاشی علیه گروه ها و سازمان های پیشروی جامعه بدل شده اید، بد نیست چند کلمه هم راجع به خودتان و سوابق درخشان مبارزاتی تان بگوئید. برای مردم توضیح دهید ، شما که هر روز راجع به انقلاب و نیروهای انقلاب سخن می گوئید تا دیروز کجا تشریف داشتید؟ آن روز که مبارزه کردن غیرت و شهامت می خواست شما کجا بودید؟ آن روز که انقلابیون واقعی نه فرصت طلبان بوقلمون صفت در زندان ها ، شکنجه گاه ها و میدان های اعدام در پایگاه های مخفی قهرمانانه با دژخیمان #ساواک می جنگیدند و با یک دنیا عشق به مردم جان خود را نثار می کردند شما کجا تشریف داشتید؟
خوشبختانه مردم شما را می شناسند از سوابقتان آگاهند و می دانند که در روزهای سیاه دیکتاتوری شما چه کاره بوده اید و چقدر برای انقلاب زحمت کشیده اید.
منبع : #روزنامه_اطلاعات ، 8 اردیبهشت 1358 ، صفحه ۸
rouzshomar.ir
@oldnewspaper
✳️ یک سال و چهار کار مهم!
در سالی که گذشت در چهار حوزه به صورت مستمر فعالیت داشته ام و امیدوارم امسال بتوانم این فعالیت ها را به جایی که ضروری و درخور است برسانم.
نخست #روزشمار #ایران_پس_از_انقلاب_اسلامی که تا جلد پنجم آن منتشر شده بود را به گام هشتم رساندم و مجلدات نهم تا پانزدهم این مجموعه که به تاریخ ایران در برهه سال های 1360 و 1361 می پردازد را برای ویراستاری تقدیم دوستان #خبرگزاری_فارس کردم. در سال جاری امیدوارم که مجلدات اخیر نیز منتشر شده و بتوانم زمستان 1361 و سال 1362 را نیز برای ویراستاری نهایی آماده کنم.
کار دوم فعالیت روزانه برای تدوین #روزشمار_پهلوی برای #موسسه_مطالعات_تاریخ_معاصر_ایران بود ، در سال گذشته موفق به تدوین روزشمار سال 1340 شمسی با استفاده از منابع روزنامه ای آن دوره شدم.
دوستان برای دسترسی به روزشمار سال 1340 می توانند به لینک زیر مراجعه کنند ؛
http://yon.ir/HV6gt
کار سوم جمع آوری #آرشیو_مطبوعات قدیمی بود که موفق شدیم مجموعه قبلی را ارتقا داده و بیش از 500 روزنامه و مجله #دوره_پهلوی را نیز به این گنجینه اضافه کنیم. در حال حاضر نزدیک ده ترابایت آرشیو مطبوعات ، #مستند و #تصاویر_تاریخی در این گنجینه موجود است که در سال جاری بایستی این مجموعه علاوه بر ارتقا دسته بندی نیز شود.
کار چهارم تلاش برای ویراستاری مجدد روزشمار #ایران_پس_از_انقلاب_اسلامی بود ، از سال 1390 که این کار شروع شد با توجه به منابع موجود دست به تدوین و انتشار روزانه آن زدم که امروز با اضافه شدن منابع در اختیار ضرورت تدوین و ویراستاری مجدد به شدت احساس می شود، امیدوارم در سال جاری بتوانم سال های 1358 و 1359 را با استفاده از منابع جدید بخصوص بولتن های #خبرگزاری_پارس دوباره نویسی و تدوین مجدد کنم و بی شک مجموعه جدید گنجینه ای عظیم خواهد شد و در اختیار مخاطبان و علاقمندان به تاریخ معاصر کشورمان قرار خواهد گرفت.
خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار ...
rouzshomar.ir
@oldnewspaper
✳️ چند نکته درباره یک نامه ؛ اطلاع از ارتباطات آیت الله با مجاهدین خلق نیازی به شنود نداشت / ماله کش ایرادات دیگران نباشید!
#مجتبی_لطفی از مریدان و علاقمندان به #آیت_الله_منتظری با امضای #جانباز_شیمیایی_جنگ طی نامه ای به وزیر اطلاعات از او خواسته است که به اتهام ارتباط آیت الله با #مجاهدین_خلق که از سوی #امام_خمینی و #حاج_سیداحمد_خمینی در نامه ها و نوشته های متعدد مطرح و به برکناری منتظری منتهی شد رسیدگی کرده و نتیجه را اعلام کند.
نویسنده از کانالیزه شدن امام خمینی توسط وزیر اطلاعات وقت نیز در این زمینه سخن گفته و به تلویح و تصریح نتیجه گرفته است که اتهامات مطرح در نامه های امام خمینی خلاف واقع بوده است.
در این زمینه گفتنی هایی است که به اختصار به آن می پردازیم ؛
1- ارتباط آیت الله منتظری با #مجاهدین_خلق نیازی به شنود و ...نداشته است، زمانی که جلسات خصوصی مسئولین کشور که آیت الله منتظری نیز در آن ها حضور داشته بلافاصله از طریق رادیو اسرائیل ، بی بی سی و رسانه های وابسته به مجاهدین خلق منتشر می شد و امام نیز هر روز به این رسانه ها گوش می کردند و در جریان تبلیغات رسانه ای دشمن بودند مشخص می گردید که این اطلاعات از طریق یکی از حاضران به بیرون درز کرده است و طبیعی است که امام این اطلاعات را به بیرون درز نداده بود و یا سران قوا این کار را کرده بودند و یا فرد دیگر حاضر در جلسه در این زمینه می شود به خاطرات بزرگانی چون آیات موسوی اردبیلی ، هاشمی رفسنجانی ، خامنه ای و همچنین میرحسین موسوی و ...مراجعه کرد تا مشخص شود که امام خمینی به صورت کامل در جریان امور بودند و تلاش برخی بزرگان از جمله مرحوم هاشمی رفسنجانی با این عنوان که امکان دارد امشب بخوابیم و فردا صبح آیت الله منتظری بعد فوت امام رهبر باشد و در نتیجه جایی برای زندگی در کشور نداشته باشیم و از این رو نباید کاری به کار آیت الله منتظری نداشته باشیم اثری در نظر امام نداشت!
2- خاطرات وابستگان به #مجاهدین_خلق از جمله #ایرج_مصداقی به خوبی نشان می دهد که نمایندگان آیت الله منتظری به زندان ها می رفتند و با اعضای زندانی این سازمان دیدار و گفت و گو کرده و در این دیدارها تبادل اطلاعات می شده است، در نتیجه موضوع امر عجیبی نیست مرور خاطرات وابستگان به مجاهدین خلق و خاطرات شخص آیت الله منتظری نیز حقیقت را عیان می سازد. این مسئله آن چنان بر اساس خاطرات و مستندات موجود عیان و آشکار بوده است که نیازی به بررسی نهادهای اطلاعاتی و امنیتی کشور نداشته و ندارد.
3- نویسنده از کانالیزه شدن امام توسط وزارت اطلاعات وقت و شخص آیت الله ری شهری وزیر وقت اطلاعات سخن می گوید، فارغ از نادرستی این ادعا که در برخی موارد وزارت اطلاعات و مسئولین وقت به امام توصیه می کردند که با آیت الله منتظری مدارا کند و ایشان قبول نمی کردند حقایق دیگری را نیز می توان در این میان مورد بررسی قرار داد از جمله این که آیت الله منتظری یکی از بزرگوارانی بود که تلاش داشت امام را کانالیزه کند به عنوان نمونه آیت الله منتظری در مصاحبه ای به تاریخ یک شهریور 1359 که در #روزنامه_جمهوری_اسلامی این روز صفحه 10 منتشر شد از مردم خواسته بود که با امام دیدار و گفت و گو نکنند ، او همچنین از مردم خواسته بود که نه تنها با امام دیدار نکنند بلکه به خاطر تشنج اعصاب با خود وی نیز دیدار نداشته باشند چون این دیدار ها تشنج اعصاب ایشان را تشدید می کند.
با این وجود فردی که خود به دنبال کانالیزه کردن امام و دیدار افراد محدودی با ایشان بود چگونه می تواند چنین اتهامی یعنی کانالیزه شدن را مطرح سازد و از آن سخن بگوید؟!
در این زمینه گفتنی های فراوان دیگری نیز هست که به آینده وا می گذاریم و می گذریم و تنها به یک نکته بسنده می کنیم و آن این که ای کاش برخی برای خود شان #ماله_کش ایرادات دیگران را قائل نباشند و وظیفه آنان روابط عمومی یک اداره که هر گاه اتهامی متوجه آن اداره شود دست به کار شده و #جوابیه بنویسند نباشد. اسناد و مستندات فراوان واقعیات را به خوبی نشان می دهد و به عزیزان باید گفت نیازی به ماله کشی نیست.
rouzshomar.ir
@oldnewspaper
✳️ آیت الله خامنه ای در اولین خطبه های نماز جمعه پس از برکناری آیت الله منتظری : در اسلام، مصلحت اسلام و مصلحت نظام بر همه امور و مصالح خصوصی و فردی و جمعی ترجیح دارد / امام به فکر این نیست که تاریخ درباره او چه قضاوت کندامام در این فکر است که تکلیفش چیست
پس از برکناری #آیت_الله_منتظری از سوی امام خمینی و انتشار نامه علنی ایشان در هشتم فروردین 1368 خطبه های نماز جمعه تهران در روز 11 فروردین این سال به امامت #آیت_الله_خامنه_ای برگزار شد، بخش های مرتبط با نامه امام خمینی (ره) و برکناری آیت الله منتظری که در خطبه های آیت الله خامنه ای به آن اشاره شده است در ادامه از نظر مخاطبان گرامی کانال مطبوعات قدیمی می گذرد ؛
برای مشاهده متن کامل بر روی لینک زیر کلیک کنید
http://yon.ir/Pz3mw
@oldnewspaper
مطبوعات قدیمی
✳️ آیت الله آذری قمی یک روز پس از برکناری آیت الله منتظری از قائم مقامی رهبری : امام دیروز حکم اعدام سلمان رشدی را داد و امروز نیز با هوشمندی و اخلاص به توطئه دیگر دشمن خاتمه بخشید / این ها همه از زیبائی ها و آثار پرارزش ولایت فقیه است
#آیت_الله_آذری_قمی 9 فروردین 1368 یک روز پس از انتشار نامه عمومی #امام_خمینی به #آیت_الله_منتظری و پذیرش استعفای ایشان از #قائم_مقام ی رهبری طی یادداشتی با عنوان « مصلحت نظام و گلواژه های خلوص » در #روزنامه_رسالت با اشاره به اقدامات خاص بنیانگذار انقلاب از جمله صدور حکم اعدام #سلمان_رشدی نوشت : دیروز دنیای استکبار که می خواست با نقشه های شوم خویش بر جهان اسلام پیشدستی و درازدستی کند بار دیگر با صلابت و قاطعیت رهبری جمهوری اسلامی که جز به خدا و پیامبر اسلام و قرآن نمی اندیشد روبرو شد و به سختی تکان خورد و به تسلیمی ذلیلانه وادار گشت و در نتیجه بر عزت و عظمت مسلمین افزوده شد.
آیت الله آذری قمی در ادامه به برکناری آیت الله منتظری از قائم مقامی رهبری پرداخت و نوشت : امروز نیز هوشمندی و اخلاص رهبری بزرگ و تقوا و صفای رهروی عزیز به توطئه دیگر دشمن، خاتمه بخشید و همه بنگاه های تبلیغاتی امپریالیسم خبری را دچار حیرت ساخت ، امروز مقام معظم رهبری با يك دنيا عشق وحب به خدا و اسلام و مصلحت خواهی برای مسلمین، «حاصل عمر» خود را که به حق بهترین تعبیر از علم و فقه و تقوای آيت الله منتظری، بود، برخوردی الهی و اسلامی کرد و این رهرو گرانقدر نیز با يك دنیا صفا و صمیمیت، ارادت ریشه دار خود را به اسلام و قرآن و مصلحت مسلمانان نشان داد.
راستی جز در نظام انبیا در کجای تاریخ چنین بزرگمردی بوده است که حاصل و محصول عمر خود را در راه معبود خویش و مصلحت دین او، ابراهیم وار قربانی کند و در کجای تاریخ یافت می شود که فرزند هم با این همه موقعیت و محبوبیت حاضر شود که به قربانگاه عشق محبوب برود و به خاطر مصلحت الهی مسلمین، اسماعيل وارنغمه زیبای یا ابت افعل ما تومر ستجدني ان شاء الله من الصابرين » سر دهد.
آری عمل این پدر بزرگ و فرزند پاکباخته، خاطره ارجمندی را برای انقلاب شکوهمند اسلامی، به جای گذاشت که آثار آن هیچ گاه از سینه تاریخ انقلاب محو نخواهد شد، خاطره ای که بیش از پیش چهره رهبری را منورتر نمود و سیمای رهروی و روحانیت را تابناکتر.
اینها همه از زیبائی ها و آثار پرارزش ولایت فقیه و حرکت روحانیت اسلام است که دست تحلیل گران مادی و عادی غرب هرگز به آن نخواهد رسید.
اینها همه از برکات خون شهیدان راه حق و تلاش و پیکار مبارزان راه خداست که پیوسته برای همه دنیا گرایان و ماده پرستان مادیت همچون رازی سر به مهر باقی خواهد ماند.
این مسئله بیش از هر زمان دیگر ثابت کرد که مقام ولایت فقیه، حکومت اسلامی را از همه اصول و فروع همچون نماز و روزه و حج برتر و بالاتر می داند و حاضر است حاصل عمر شریف خود را در مقام تزاحم با مصلحت نظام، تقدیم کند، همچنین ثابت نمود که در نظام #ولایت_فقیه می توان صادقانه از همه محبوبیت و موقعیت خود به خاطر مصلحت نظام خدایی گذشت و از «تحجر»» مقدس مآب های بی شعورو شادی دشمنان قسم خورده و نادان، هراسی به دل راه نداد و دل در عشق خدا بست و ...
rouzshomar.ir
@oldnewspaper
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درباره #پدر نوشتن سخت است وقتی می بینی فرزند #شهید_مدافع_حرم این گونه در نبود پدر به دنبال او می گردد و ما با آسایش نشسته و به زندگی روزمره خودمان مشغولیم!
@oldnewspaper
✳️ #مسعود_بهنود : با رای قاطع اکثریت مردم جمهوری اسلامی جایگزین قانونی شاهنشاهی شد
رفراندوم اولین انتخابات آزادی بود که مردم ایران در آن شرکت کرده بودند
اکثریت قاطع و پیروز این رفراندوم به ما اقلیت شکست خورده احترام بگذارد!
@oldnewspaper
مطبوعات قدیمی
✳️ #مسعود_بهنود : با رای قاطع اکثریت مردم جمهوری اسلامی جایگزین قانونی شاهنشاهی شد رفراندوم اولین
✳️ #مسعود_بهنود : با رای قاطع اکثریت مردم جمهوری اسلامی جایگزین قانونی شاهنشاهی شد
رفراندوم اولین انتخابات آزادی بود که مردم ایران در آن شرکت کرده بودند.
اکثریت قاطع و پیروز این رفراندوم به ما اقلیت شکست خورده احترام بگذارد!
✅ با پیروزی انقلاب در حالی که #امام_خمینی می توانست به استناد شعارهای میلیون ها ایرانی در خیابان های کشور بدون برگزاری هیچ رفراندوم و انتخاباتی #جمهوری_اسلامی را نظام جدید ایران اعلام کند ، مردم به پای #صندوق_های_رای فراخوانده شدند تا انتخاب کنند ، ضد انقلاب و نشریات چپ و راست نوشتند و نوشتند تا رفراندوم برگزار نشود و یکی از این نویسندگان #مسعود_بهنود بود که پیروزی #جمهوری_اسلامی را قطعی می دانست و تلاش داشت تا این انتخابات به تعویق بیفتد ولی رفراندوم سر موعد مقرر برگزار شد و جمهوری اسلامی با رای قاطع مردم به بار نشست و اینک زمان آن رسیده بود که بهنودها با اعتراف به شکست از جمهوری اسلامی نوپا بخواهند تا به اقلیت احترام بگذارد ، اقلیتی که سلاح برداشته بودند و در کردستان به دنبال تجزیه طلبی بودند و در خوزستان #خلق_عرب را به راه انداخته بودند و در آذربایجان با #خلق_مسلمان دنبال فتنه گری!
مرور بخش هایی از نوشته #مسعود_بهنود در نشریه #تهران_مصور به تاریخ 17 فروردین 1358 خالی از لطف نیست ، بهنود که این روزها برای #بی_بی_سی می گوید و می نویسد در تهران مصور اعتراف کرده بود که رفراندوم جمهوری اسلامی تنها انتخابات آزادی بود که مردم ایران تا این تاریخ در آن شرکت و رای داده بودند...
اینک ، با رای قاطع مردمی که در همه پرسی شرکت داشتند ، کشور شاهنشاهی ایران بطور رسمی و قانونی مبدل شده است به #جمهوری_اسلامی_ایران و این حادثه بزرگی است، اگر نگوئیم برای جهان و منطقه برای ما که سالیان دراز است، بدترین نوع #مشروطه_سلطنتی را تجربه کرده ایم و خودکامگی فاسد #پهلوی را .
#جمهوری_اسلامی که اکثریت بی تردید مردم با آری خود آن را برگزیدند اینک در نخستین گام های رفتار است...گرچه طاغوت و طاغوتیان – شاهنشاه و شاهنشاهیان – دیریست به گور تاریخ سپرده شده اد ، اما همه پرسی به برنشستن همه فریادها بود و قانونی و جهانخواه کردن آن ها. تثبیت خواستی که به قیمت خون ها به دست آمد.
قبول کنیم این همه پرسی – با همه ایرادها که در شکل و چگونگی برگزاری آن وجود داشت – تنها #انتخابات_آزاد ی بود که نسل امروز در آن شرکت کرده بود و اینک احترام به رای اکثریت جامعه را در برابر تکلیف تازه ای قرار می دهد – همه جامعه را اعم از پایه گذاران و دست اندرکاران جمهوری اسلامی آن ها که در کنارند و رای دادند و آن ها که دست در کارند ، اما رای مثبت ندادند.
@oldnewspaper