داستان «زینب و ارثیه ایمان»
زینب، دختری از خانوادهای مذهبی در یکی از شهرهای ایران بود. از همان کودکی، مادرش او را به مراسم فاطمیه میبرد. برای زینب، این مراسم تنها یک گردهمایی ساده نبود؛ بلکه جایی بود که او با تاریخچه، ارزشها و فرهنگ خود آشنا میشد و محبت اهل بیت در دلش ریشه میگرفت.
هر سال، در روزهای مراسم فاطمیه، زینب مشتاقانه منتظر بود تا با مادرش به مسجد برود. در آنجا، او صدای روضهخوانی دلنشین و صحنههایی از زنان و مردان که با اشکهایشان به شهادت حضرت زهرا (س) احترام میگذاشتند، را مشاهده میکرد. این لحظات، عشق و ارادت او به حضرت فاطمه (س) را عمیقتر میکرد.
زمان گذشت و زینب به دبیرستان و سپس به دانشگاه راه یافت، جایی که او مهندسی پزشکی خواند و به تخصص خود در این زمینه ادامه داد. در کنار تحصیلاتش، زینب هرگز از میراث فرهنگی و دینی خود فاصله نگرفت. او اعتقاد داشت که پیشرفت علمی باید همراه با رشد معنوی باشد.
پس از فارغالتحصیلی، زینب به عنوان متخصص در یک بیمارستان بزرگ شروع به کار کرد. اما عشق و ارادت او به مراسم فاطمیه هنوز به همان قوت ادامه داشت. او به خاطر شغلش وقت کمی داشت، اما مصمم بود تا هر سال مراسم را در هیأتی از همکاران در نزدیکی بیمارستان برگزار کند.
در طی سالها، زینب سازماندهی مراسم فاطمیه را به عهده گرفت و سعی کرد آن را هر چه بهتر با زمانه و نیاز جوانان هماهنگ کند. او سخنرانان برجسته را دعوت به سخنرانی کرد و همچنین جلساتی را اختصاص داد تا جدیدترین دستاوردهای علمی با بصیرت دینی بررسی شوند.
زینب اکنون به عنوان یک الگوی موفق در میان دوستان و همکارانش شناخته میشود. او نشان داد که میتوان بهطور همزمان در زمینههای کاری و دینی فعال و موفق بود و ارزشهای فرهنگی و مذهبی را به نسلهای آینده انتقال داد. زینب هر ساله با شوق و اشتیاق همان دوران کودکی، با لباسهای ساده و قلبی سرشار از عشق، به گرامیداشت فاطمیه پرداخته و این چراغ را در دلهای اطرافیانش نیز روشن نگه میدارد.
#داستان
#فاطمیه
#الگوـبانو
6.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 نقش زن ایرانی در جهان و رسانه
تولید شبکه رسانه ای مناهج به مناسبت دیدار اخیر مقام معظم رهبری با مدیران و طلاب و اساتید جامعهالزهرا سلام الله علیها
┄┅═══••✾••═══┅┄
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌐🇮🇷 چقدر دردناک ولی بسیار زیبا ....
خیلی خیلی خجالت کشیدم 😓😓
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرفای پروفسور جونز به زنان ایرانی ❗️
جزئیات قانون حجاب: جریمه «بیحجابی» را ندهید، نه مجوز خروج از کشور را خواهید داشت، نه گذرنامه برای شما صادر می شود و نه صدور گواهینامه و شماره گذاری و تعویض پلاک
🔹لایحه «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» معروف به لایحه حجاب پس از رفت و برگشتهای متعدد میان مجلس و شورای نگهبان در ۷۴ ماده و مجموعا در ۵ فصل تنظیم و به قانون تبدیل شد. در بخشی از این قانون آمده است: در صورت عدم پرداخت جریمه قطعی در مهلت مذکور در بندهای (۱) و (۲) این ماده، ارائه هر یک از خدمات صدور با تعویض گذرنامه، شماره گذاری یا تعویض پلاک وسایل نقلیه موتوری، صدور مجوز خروج از کشور، ترخیص خودرو که به صورت قانونی توقیف شده و صدور یا تعویض گواهینامه رانندگی به مرتکب، منوط به پرداخت جریمه است./اعتماد
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت شهید لبنانی که انگشتر خود را برای تبرک برای رهبر انقلاب فرستاد.
روایت دلدادگی رزمندگان حزب الله با رهبر معظم انقلاب از زبان فاطمه صدرالدین؛ همسر شهید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مرحبا به مادری که اینگونه کریمانه تربیت کرده است
در ازای پیشنهاد پول برای کشف حجاب میگوید نه حضرت فاطمه زهرا ناراحت میشود.
🔺 چه احساس مراقبهای از عمیقتر که گمان کنی رفیق و همراه و ناظر تو برترین زن عالم است و خودت را در محضر و رفاقت حضرت مادر بیایی.
#الگوبانو🌱
پاتوقی برای خانمهای انقلابی🧕
15.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مادرجان!
بیخانمان میشدیم اگر آن روزها خانهداری نمیکردی!
خانهای که در وسط حوادث با میدانداریات، کارخانهی انسان سازی شد!
با یک دست دستاس خانه و با دست دیگر تقدیر عالم را میچرخاندی از جهنم به سمت بهشت.
اصلا پایهی بهشتی شدن همه از مادر شروع میشود، بیسبب نیست که فرمود: بهشت زیر پای مادران است...
و شاهبیتِ جهادت، پاسبانی از بیتِ علی بود، بیتی که شاهبیتِ ولایتمداری بود. سلام بر اهل آن بیت که زمین بدون آنها ظلمتکدهی وحشت بود و سلام بر تو مادر آب و آیینه، نورِ هستی، سلام بر تو ای:
مادرِ خانهدارِ بیتِ علی...
#مادر_خانه_دار_بيت_على