eitaa logo
گروه تربیتی اولواالالباب
111 دنبال‌کننده
234 عکس
159 ویدیو
2 فایل
اولواالالباب یعنی انسانهایی که میخواهند در تمام سطوح زندگی ارتباط با حق از منظرشان دور نباشد.
مشاهده در ایتا
دانلود
✍ شخصی به علامه طباطبایی گفت: یک ریاضتی برای پیشرفت معنوی به من بفرمایید. 🔷علامه فرمود: بهترین ریاضت خوش اخلاقی در خانواده است.
والدين قرار نيست اختلاف نداشته باشند. دعوا نكنند و هميشه با هم موافق باشند. كودک قرار است از والدينش روش درست حل اختلاف را بياموزد. قرار است ببيند ؛ پدر و مادرش با دو عقيده مختلف چگونه بر سر يک مسئله به تفاهم ميرسند. قرار است ببينند با داشتن اختلاف عشق و محبت به پايان نميرسد. والدين قرار است به فرزندشان نشان دهند انسان حتی با خودش هم به طور کامل تفاهم ندارد چه برسد به ديگری اما با احترام، ابراز درست مسائل با گوش دادن به هم ميتوان يک جايی به تفاهم رسيد و مشكلات را حل كرد و قرار است از هر اختلافی هر دو نفر پيروز بيايند نه تنها یک نفر.
➖ رابطه خوب عاطفی ، اصطکاک داره، دعوا داره، روابطی که درش دعوا نیست ، احتمالآ نیست! یکی تو دیگری محو شده که هیچ تنشی پیش نمی‌آد. در یک دعوای عاطفی چند نکته خوب مورد توجه است: بازی راه نیندازید که به هر قیمت غلبه کنید بر طرفتان، فراموش نکنید که اکثراً بازندگان کینه به دل می‌گیرند. برای حل مشکل دنبال فرد "موثر" باشید نه "مقصر"! اين طوری از اعتراف به اشتباهتان نخواهید ترسید. باشید؛ از توهین و بی احترامی به شدت خودداری کنید. دقت کنید که بعد از یک دعوای درست، یک مسئله از زندگیتون باید "حل" شده باشه ؛ نه "اضافه" 🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 @ashegane_hamsaran💍💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حتی به‌شوخی هم رو نکنید❗️ احساسات‌شونم مسخره نکنید❌ 👼🏻در بازی‌های فرزندتون شرکت کنید.
🚫 فاجعه ای به نام چند تربیتی شدن فرزندان: زمانی که فرزند شما متوجه می شود که بین والدینش هماهنگی وجود ندارد. به اين نتيجه می رسد که چيزی به اسم درست و غلط وجود خارجی ندارد. به عنوان مثال ، مادر می گوید : نميتونی بستنی بخوری. پدر می گوید : بعد از غذا می تونی بستنی بخوری مادربزرگ می گوید : عزيزم بيا الان بستنی بخور 🔹بهتر است همه افراد يک اشتباه مشترک انجام دهند، اما هر کدام ساز جداگانه نزنند. کودکان و نوجوانانی که با روش های غیر هماهنگ والدین بزرگ می شوند ، هرگز پایبندی به قانون را نخواهند آموخت .
📌سه اختلال روانی که سم زندگی زناشویی هستند : ❌ ۱- نارسیسیزم (خودشیفتگی) می‌خوام برای من باشه... می‌خوام تنهایی منو پر کنه... می‌خوام رفتارش درست بشه... چرا اونی نمیشه که من می خوام... چرا مثل من فکر نمیکنه؟؟؟ ❌ ۲- مازوخیسم (آزارپذیری) اذيتم میکنه ، چون دوستم داره... نميتونم ولش کنم ، آخه دوسش دارم... بدون اون با تنهایی چه کار کنم... حرفهای مردم چی میشه ....!! ❌ ۳- پارانویا (بدگمانی) بهش اعتماد ندارم... حتماً داره بهم خیانت میکنه... گوشیشو باید چک کنم... لباساشو چک کنم بهتره... تعقیبش کنم ، ببینم با کی میره... 📎 @ololalbaabtarbeiat
🎒چه کار کنیم روز اول مهد یا مدرسه در کم بشه؟ 👈درباره فعالیت‌های باهاش صحبت کنیم 👦🏻یکی از ریشه‌های ترس از مهد یا مدرسه اینه که بچه‌ها نمی‌دونن دقیقا قراره اونجا چه اتفاقی بیفته. برای همین توضیحاتی که ما از قبل درباره فعالیت‌ها بهشون می‌دیم تا حد زیادی میتونه به کاهش استرس کمک کنه. 👧🏻اینکه بچه‌ها بدونن قراره چه اتفاقی بیفته، به‌شون احساس امنیت می‌ده. حتی وقتی می‌خواید ببریدشون دکتر، اگر از قبل فرایند ویزیت شدن رو براشون توضیح بدید، خیلی به آرامش و احساس امنیت‌شون کمک می‌کنه. 🎒با بچه‌ها درباره مهد و مدرسه حرف بزنید. باهاشون معلم‌بازی کنید و درشون اشتیاق به مدرسه/مهد رفتن رو ایجاد کنید.
🍀مهمترین تحول عاطفی در نوجوان ✅یکی از مهم ترین اتفاقاتی که درسنین رخ می دهد ،درگیری با مسائل جنسی است . 💠به بیان دیگر ،ارتباط جنسی فضای عاطفی ها را در بر می گیرد و بعضا رابطه هایی رخ می دهد که آثار بدی به دنبال دارد . 📌دراین حالت (درگیری نوجوان با مسائل جنسی یا شکل گیری رابطه جنسی )،نمی توانیم او را به صورت مستقیم منع کنیم . ✅بلکه تنها از لحاظ فکری می توان یاریش کرد تا خودش را مهار کند . ✅در غیر این صورت ،منع مستقیم گاهی اوقات اثر معکوس می گذارد . ✅به همین خاطر موضوعی مثل استمناء را اگر نوجوان به لحاظ بدنی وذهنی بتواند خود را آرام کند ،قطعا آن را ترک خواهد کرد .
از کنترل کردن دست بکشید. از جنگ قدرت بپرهیزید. بدانید که جبر و زور اگر از ناحیه پدر و مادر باشد، تولید مقاومت می کند.
دیدید نوجوان گاهی کفشش رو در نمیاره شوت میکنه. لباس را روی جالباسی نمیزاره پرت میکنه. از کنار خواهر یا برادرش رد میشه شاید یه چکم بهش بزنه. این نمیتونه . این بدن میجنبه. یا تو مدرسه داره میره دیدید میز هول میده. دوستش داره کتاب میخونه کتاب دوستش میبنده مادرش میگه این دائماً با خواهرش درگیره. این درگیری نداره این نوجوان باید تکان بخورد اما شرایط تکانش را فراهم نمی کنید این به خواهر، برادرش ور میره تو سر اون میزنه، مداد رو از دست اون میکشه.تو خونه دارن تلوزیون میبینن تلوزیون خاموش میکنه. این باید فعالیت کنه.انرژیش تخلیه بشه. فردی اومد پیش من گفت: من پسر و دختری دارم دائم باهم درگیرن. گفتم تقصیر توئه. گفت چیکار کنیم ما. گفتم مثلا تو خونه چادر را بیار وسط بگو من و خواهرت این طرف مامان و تو اون طرف ،خط قالی هم خط مسابقه است شروع شد مسابقه بکشیم، مامان بکش، بابا بدو یه بازی با شور و نشاط انجام بدید خونه میشه نشاط رابطه میشه عالی بابا میخوای باپسرنوجوان صحبت کنی میخوای بگی که اونجا وایساده برای من یک لیوان آب بریز همینجوری نگو، مثلا لیوان پلاستیکی رو روی هوا براش بنداز اونم رو هوا بگیره و برای تو آب بیاره. وقتی این لیوان رو روی هوا میزنه، این با بابا عشق می کنه و این انرژی داره تخلیه میشه و تامین میشه باید این خونه رو پر از شور و نشاط و هیجان کنید و کن فیکون کنید. ما نشاط و هیجان برقرار نمی کنیم دائم هم غر میزنیم .مثلا چرا اتاقت نامرتبه تو میخوای فردا عروس بشی..
🍀 کودک باید مستقل بار بیاید ! ✅آن هایی که با کودک گفت وگو نمی کنند ،برای او به میزان فهمش ،توضیح نمی دهند ، ✅دلیل نمی آورند ،یادر برابر سوال های او برای خلاصی خود ،سریع جواب می دهند، ✅ ویا به خاطر محبت غیر حکیمانه ،اجازه تجربه مشکلات را نمی دهند و خودشان تمام مسائل اورا با دل سوزی حل می کنند ، ✅توقع دارند کی و کجا شان اندیشیدن و توان حل مسئله را بیاموزد؟؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دقت کنید به این نکته ..... بیان حکایتی زیبااز دکتر فاطمی شاگرد علامه جعفری واستاد دانشگاه هاروارد 📎 @ololalbaabtarbeiat
🌱🍃🌱🍃🌱🍃🌱🍃🌱🌱🍃 👈چقدر نوجوانتان را میشناسید وفکر میکنید چگونه باید با او ارتباط برقرار کنید؟ 👈نوجوان چگونه می بیند وچگونه فکر می کند.وچگونه میشود بااو ارتباط برقرار کرد.... بزودی در کارگاه برخورد موثر بانوجوان 📎 ololalbaabtarbeiat
🚫به کودکتان برچسب نزنید  🔻وقتی که برچسب خجالتی بودن یا غیر اجتماعی به کودکتان می زنید، او به مرور در این نقش فرو رفته و تصور می کند که واقعا خجالتی و منزوی است. 🔻به این ترتیب شما نه تنها از غیراجتماعی شدن کودکتان جلوگیری نمی کنید، بلکه او را به سمت چنین رفتاری هدایت می کنید. 🔻به جای این کار سعی کنید او را در محیط هایی قرار دهید که فرصت دوستی و معاشرت با هم سن و سالانش را پیدا کند .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧒🏻درمان با روش‌های ساده 👶🏼وقتی میخورد او را نکنید ‼️ 👦🏻به هیچ عنوان را تغییر ندهید‼️
🔴یکی از ویژگی‌های اصلی انسان‌های اثرگذار این است که از درون خودشان را کنترل می‌کنند. 🔴یعنی این افراد می‌دانند چه می‌کنند، چه عواملی مایه موفقیت یا شکست‌شان می‌شود و زمانی که با یکی از دو گزینه شکست یا پیروزی مواجه می‌شوند، مسئولیت کامل آن را قبول می‌کنند. 🔴در دنیای انسان‌های تأثیرگذار جایی برای اتفاق، شانس، دیگران مقصرند و مانند آن وجود ندارد.
برای کودکانی که اختلال تمرکز و یا بیش فعالی دارند بازی تمرکز انجام دهید. مثلا یک نخ بلند در طول اتاق قرار دهید و به کودک بگویید روی آن راه برود.
نوجوانی که احساس می کند مدام از او خرده می گیرند و مورد آزار و تمسخر قرار می گیرد در آغاز دچار کناره گیری اجتماعی می شود وسپس می کوشد از طریق پرخاشگری و سرکشی واکنش نشان می دهد
💠 📌 حضرت یعقوب فرمود: «يا بُنَيَ» فرزندم! پسرم! یوسف هم به پدرش عرض کرد «یا أبتِ» پدر جان! این ها نشان می‌دهد در خانواده‌ها باید بنا را بر این گذاشت که از الفاظ محبت آمیز استفاده شود. ✅ این محبت آمیز کردن رابطه‌ها در وجود انسان اثر دارد. حتی وقتی که بنا شد مردم، رسول اسلام را با اسم رسول الله صدا کنند، وقتی فاطمه(س) او را به عنوان رسول الله صدا زدند، حضرت فرمودند: فاطمه جان، دوست دارم تو به من پدرجان بگویی. 🍀 در عین اینکه می‌داند فاطمه(س) وقتی پدرجان می‌گوید، چیزی از جنبه رسول الله بودن کم نگذاشته است؛ اما باید این رابطه‌ها الگو شود.
5_6246678612297122813.mp3
3.29M
✅صوت کودکانه و محزون وزیبای 🔷کاش که ما بچه ها بودیم 🔷 📢«کاش که ما بچه ها بودیم/ باهاش تو کربلا بودیم/ تو روز عاشورا بودیم... کاش هممون اونجا بودیم...» در مدح «حضرت ابا عبدالله الحسین (ع)» با صدای «امیرمحمد متقیان» تقدیم به کودکان ومربیان عزیز
⚠️ چند عامل برای کشتن در کودک👇 ⭕️ امر و نهی کردن بیش از حد؛ اگر در امر و نهی زیاده روی کنیم ممکن است فرزندانمان دچار خود کم بینی شده و اعتماد به نفس خود را از دست بدهند. ⭕️ یکی از اشتباهات والدین الگو دادن به کودک است که باعث می شود قدرت خلاقیت در او از بین برود. ⭕️ بی اهمیت جلوه دادن کارهای کودک ⭕️ قوانین خشک و لا متغیر بخاطر داشته باشیم که هرچه بیشتر سخت گیری کنیم نتیجه اش کاملا عکس آن چیزی است که انتظارش داریم. ⭕️ ترساندن کودک از شکست. ⭕️ ایجاد رقابت ناسالم
🍄گرگ و الاغ روزی الاغ هنگام علف خوردن🍀 ،‌کم کم از مزرعه دور شد . ناگهان گرگ گرسنه ای جلوی او پریدالاغ خیلی ترسید.😰 ولی فکر کرد که باید حقه ای به گرگ بزند وگرنه گرگه اونو یک لقمه می کنه ، برای همین لنگانلنگان راه رفت و یکی از پاهای عقب خود را روی زمین کشید . الاغ ناله کنان گفت : ای گرگ در پای من تیغ رفته است ، از تو خواهش می کنم که قبل ازخوردنم این تیغ را از پای من در بیاوری .😉 گرگه با تعجب پرسید : برای چه باید اینکار را بکنم من که می خواهم تو را بخورم .    🕸 الاغ گفت : چون این خار که در پای من است و مرا خیلی اذیت می کند اگر مرا بخوری درگلویت گیر می کند وتو را خفه می کند . گرگ پیش خودش فکر کرد که الاغ راست می گوید برای همین پای الاغ را گرفت و گفت : تیغکجاست؟ من که چیزی نمی بینم و سرش را جلو آورد تا خوب نگاه کنه .در همین لحظه الاغ از فرصت استفاده کرد و با پاهای عقبش لگد محکمی به صورت گرگ زد وتمام دندانهای گرگ شکست .👻 الاغ با سرعت از آنجا فرار کرد . گرگ هم خیلی عصبانی بود از اینکه فریب الاغ را خورده است .