eitaa logo
گروه تربیتی اولواالالباب
114 دنبال‌کننده
234 عکس
159 ویدیو
2 فایل
اولواالالباب یعنی انسانهایی که میخواهند در تمام سطوح زندگی ارتباط با حق از منظرشان دور نباشد.
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹🍂🌹🍂🌹 🍃🌺🍃🌺 💟 فرزندی که تشنه محبت بماند در آینده منتظر عشق هر کسی و با هر کم و کاستی خواهد شد ، تا ناخودآگاه کم و کاستی خودش را جبران کند. کودکانتان را بی‌نیاز از و کنید.... 🌼🌸🌼
🦋🦋🦋 🦋🦋 👈 بچه ها مشكل نيستند، آنها فقط گاهی مشكلاتی دارند. 👈فرزندان نياز به اصلاح شدن ندارند، بلكه رفتار آنها ممكن است نياز به اصلاح شدن داشته باشد. 👈 بچه ها بد نيستند، بلكه ممكن است بعضی از رفتارهای آنها بد باشد. 👈بچه ها تنبل نيستند بلكه ممكن است انگيزه، توانايی يا انرژی انجام كاری را نداشته باشند. 👈 بچه ها لجباز نيستند، تنها به دنبال استقلال هستند و ميخواهند با انجام كارها به روش خودشان اعتماد بنفس خود را بالا ببرند. 👈بچه ها سد راه پيشرفت ما نيستند بلكه دليل پيشرفت ما هستند. ✍ اگر خود را كنيم و خود را بدهيم، بسياری از مسائل خود بخود حل ميشوند.
🔸چیزی که باعث غرق شدنت میشه افتادن توی آب نیست؛ موندن زیر آب و بالا نیومدنه... «مراقب باشیم در اشتباهات خودمون نمونیم»
درخت رو هم میشه با وقت گذاشتن و تربیت اونجوری که میخوای شکل بدی‌
👈به حرف های کنید. بسیاری از نوجوانان هستند که به حرف آنان گوش نمی کنند. 👈ارتباط با نوجوان مانند خیابان است. اگر می خواهید نوجوان به حرف شما گوش کند، با دقت حرف هایش باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 خیلی از ماها مثل اون آدم وسطی هستیم و طاقت همرو میدونیم حتی خدا رو
✨6چیزی که باید همین امروز کنید ۱.بیش از حد فکر کردن ۲.ترس از تغییر ۳.پایین آوردن شخصیت خودتان ۴.زندگی در گذشته ۵.دائم نگران آینده بودن ۶.سعی در راضی نگه داشتن همه ❣🍀 🌼🍃🌺 ❌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨تنها زمانی " "خواهی شد که صبر را یک "قدرت" بدانی نه یک "ضعف " آنچه ویرانمان میکند روزگار‌ نیست ... بلکه حوصله کوچک ما برای آرزوهای بزرگ ماست
حرفهای تلخی که موقع عصبانیت با صدای بلند به فرزندتان میزنید مثل یک مشت کوبنده به عقل و شخصیت او آسیب میزند و باعث عصبانی شدن و خرد کردن شخصیت او میگردد.
‍ چگونه با نوجوانی که بی احترامی می کند، برخورد کنیم؟ 🌱 رفتارهای مثبت فرزندتان را تحسین کنید. زمانی که فرزند شما آرام است، به این مساله توجه نشان دهید، به فرزندتان در این مورد اشاره کنید و نشان دهید که چقدر خوب است که او می تواند زمان هایی که ناراحت است، آرام باشد. اگر فرزند شما اوقات تلخی می کند، او را زمانی که آرام است تشویق و تقویت کنید. 🌱 به نوجوانتان کمک کنید مهارت های حل مساله را فرا گیرد. بهترین زمان برای صحبت در مورد رفتار نامناسب نوجوانتان زمانی است که او ناراحت و عصبانی نیست. به او بیاموزید که چگونه باید احساساتش را به زبان بیاورد و چگونه قبل از اینکه مشکلات و کشمکش ها تشدید شوند برای آن ها راه حل بیابد. بدین شیوه احتمال بروز رفتارهای نامناسب در نوجوان شما کاهش می یابد. 🌱 برای نوجوانتان جایزه و تقویت کننده در نظر بگیرید. دادن تقویت کننده های مثبت برای رفتارهای مناسب، مثل دادن جایزه و هدیه، خیلی بیشتر از تنبیه کردن تاثیر گذار است. زمانی که او با لحن خوب و مثبت صحبت می کند و رفتارهای مناسب نشان می دهد، شما می توانید جایزه ای را به عنوان نشانه ای از تایید رفتارش برای او در نظر بگیرید. زمانی که ارتباط بین شما و نوجوانتان بهبود یابد، رفتار نوجوانتان نیز بهبود می یابد.
🌺خبر رسید که مادر شده است کوثر عشق 🌺نشسته دلبر این طایفه، برابر عشق 🌹حسن امید دو عالم، حسن برادر عشق 🌹بیا و مژده بگیر از پدر و مادر عشق 🌺بیا که شامل لطف خدا شویم امشب 🌺به زیر پای کریمی فدا شویم امشب 🌹نوشته روزی ما را به پای چشم حسن 🌹تمام ایل و تبارم فدای چشم حسن 🌸ولادت باسعادت کریم اهل بیت، امام حسن مجتبی(ع) مبارک باد.
🍃🍂🍃 🔺بهترین راه تربیت فرزند🔺 ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ: ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺭﺍﻩ ﺗﺮﺑﯿﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﭼﯿﺴﺖ؟ ﮔﻔﺖ : ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻣﺜﻞ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﺑﺰﺭﮒ ﮐﻦ ! ﮔﻔﺘﻢ: ﭼﮕﻮﻧﻪ؟ ﮔﻔﺖ : ﻭﻗﺘﯽ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻪ ﺗﻮ ﻣﯿﻬﻤﺎﻥ ﺍﺳﺖ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﻣﯿﮕﺬﺍﺭﯼ، ﺣﺎﻟﺶ ﺭﺍ ﻣﯿﭙﺮﺳﯽ، ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺳﺮﺍﻍ ﮐﯿﻒ ﻭ ﻧﻤﺮﺍﺕ ﺍﻭ ﻧﻤﯿﺮﻭﯼ، ﺩﺭ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺑﺎ ﻧﻮﻉ ﻏﺬﺍ ﻧﻈﺮﺵ ﺭﺍ ﻣﯿﭙﺮﺳﯽ، ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﺯﻣﺎﻥ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﻥ ﺑﺎ ﺍﻭ ﻣﺸﻮﺭﺕ ﻣﯿﮑﻨﯽ، ﻧﻈﺮ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺧﯿﻠﯽ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﻗﻊ ﺟﻮﯾﺎ ﻣﯿﺸﻮﯼ، ﻧﺰﺩ ﺍﻭ ﺑﺎ ﻫﻤﺴﺮﺕ ﺩﻋﻮﺍ ﻧﻤﯿﮑﻨﯽ، ﺑﺪﺍﻥ ﮐﻪ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﺗﻮ ﻭ ﻓﺮﺯﻧﺪ ﻫﻤﺴﺎﯾﻪ ﻫﺮ ﺩﻭ ﺩﺭ ﺧﺎﻧﻪ ﺗﻮ ﻣﯿﻬﻤﺎﻥ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﯾﮑﯽ ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﻭ ﺁﻥ ﺩﯾﮕﺮﯼ ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ ! ✅ﻓﻘﻂ ﮐﺎﻓﯽ ﺍﺳﺖ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ، ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﻣﯽ ﺁﻓﺮﯾﻨﺪ ﻧﻪ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﺎﻟﮑﯿﺖ!!
💠رسول خدا صلی الله علیه وآله: 💞نشستن مرد در کنار خانواده اش، نزد خداوند دوست داشتنی تر از اعتکاف در مسجد من است. 📚میزان الحکمه، ج۴، ص۲۷۸ 📛قابل توجه آقایون و خانمایی که سرشون همش تو گوشیه‼️
🍃🍂🍃 🌸در بسیاری از رفتار های تربیتی معصومین علیه السلام پس از مدتی نتیجه گرفتند؛ 🔹 مانند برخورد امام حسین علیه السلام با حر. امام حسین علیه السلام با برخورد حساب شده ی تربيتی با حر، از محبت و سیراب کردن تا تشر زدن و موعظه کردن، بالاخره حر را شکار کرد. 🔺تمامی کسانی که خوش عاقبت شدند زمینه هایی داشتند و بر اساس آن زمینه ها در آنان تحول صورت گرفته است. 💠در همین راستا باید تلاش کنیم کودکان و یا متربی هایمان کم کم کار های خوب را یاد بگیرند و در انجام کار های خوب حتما باید از کم شروع کنیم. مانند شروع به نماز خواندن از سنین کم.
🔺كودكان را به‏ طور تحميلى به كارى مجبور نكنيد، به‏ خصوص هنگامى كه مشغول بازى‏هاى مورد علاقه خود هستند؛ مثلًا، بهترين زمان براى خوابيدن، موقعى است كه آنها بر اثر فعاليت‏هاى مورد علاقه‏شان خسته شده‏اند. 👈بنابراين، مناسب‏ترين زمان درخواست از آنان، هنگامى است كه زمينه‏هاى احساس نياز و علاقه به انجام كارى را در آنها مشاهده كنيم.
برای افزایش هوش کودکان👇 همه روز را با صدای بلند داستان بخوانید. ✅ کارشناسان تاکید دارند که در طول روز با کودک خود زیاد حرف بزنید. مغز، سیستمی است که همیشه به دنبال الگوها و نمونه محور است. بنابراین، هر چه نمونه های کلامی بیشتری را بشنود، بسیار سریع تر حرف زدن را خواهد آموخت. به همین دلیل، توصیه می شود تا می توانید در طول روز با کودک خود صحبت و برای او داستان بخوانید. ✳️ اصولا ما همه افکار خود را به زبان نمی آوریم، اما با بیان آنها و تبدیل این اطلاعات به اصوات می توانید باعث افزایش قدرت مغز کودک خود شوید. 👈 اگر کودک در سه سالگی بسیار روان و واضح صحبت کند، یعنی حدود یک و نیم برابر بهره هوشی بیشتری نسبت به کودکانی دارد که این گونه نیستند. ↩️ همچنین در مدرسه نیز بسیار بهتر از دیگران توان خواندن، هجی کردن و نوشتن خواهند داشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌈پل مورچه‌ای بسیار زیبا کاش ما آدما هم توی سختیا اینجور کنار هم می بودیم
❤️امام سجاد (ع) فرمودند: 💠✨رسول خدا(ص) وقتى به خانه خویش می‏رفت، را ۳قسمت میڪرد: ①بخشى براى ②بخشى براى ③بخشى براى 📚مکارم الاخلاق
✍️ ‏مواظب باشید چیزهایی که شما را از هم گله مند و بیزار می‌کند، از شما سر نزند! درست نگاه کنید ببینید شوهر شما یا زن شما روی چه چیزهایی خیلی حسّاس است، از آنها اجتناب کنید، بعضیها بی‌اعتنایی می‌کنند مثلاً فرض بفرمایید که زن ازیک عادتی که مرد دارد بدش می‌آید، این مرد هم بی‌اعتناست و آن عادت را ‏باز تکرار می‌کند! این بد است! همین طور زنها. فرض بفرمایید زنهایی هستند که هوس‌های شخصی خود را ( فلان چیز را بخریم فلان جا برویم و ...) بر راحتی و آسایش شوهر ترجیح می‌دهند. چه لزومی دارد؟ اصل کار، شما دو نفر هستید! همه دنیا فرع شمایند! همدیگر را داشته باشید با همدیگر مهربان باشید.
📍اگر شما یکی از آن خانواده‌هایی هستید که همه کارهای فرزند خود را به‌عهده می‌گیرید به این امید که او درس بخواند و انسان موثری بشود خوب است بدانید رویه اشتباهی در پیش گرفته‌اید. باید بتواند همه کارهای شخصی‌اش را خودش انجام دهد وباید قادر باشد شرایط ارتقای فکری و توانمندی خود را نیز با خواندن و و آموزش پدید آورد. فرزندی که چنین شود، می‌تواند در جامعه نیز با دیگران تعامل کند و در شبکه‌ای از موثر با جامعه‌ خانواده و محیط کار قرار گیرد. و
✨ تمام عبادات من... ✅ امام به دخترم که از شیطنت بچه خود گله می کرد، می گفتند: «من حاضرم ثوابی را که تو از تحمل شیطنت حسین می بری، با ثواب تمام عبادات خود عوض کنم.» «فرزند امام خمینی(ره)»
والدین، وظیفه دارند «انتخاب کردن» را به فرزندانشان بیاموزند... شما دائم برای فرزندتان تصمیم گیری نکنید، یا نظرتان را به او تحمیل نکنید. زیرا او باید در سالهای آینده، تصمیم ها و انتخاب های مهمی داشته باشد، مثل: انتخاب دوست، انتخاب رشته تحصیلی، انتخاب شغل، انتخاب همسر و... البته کودک در سن زیر پنج سال، قدرت تصمیم گیری و انتخاب محدودی دارد... و اگر تعداد گزینه ها زیاد شود، او قدرت انتخاب کردن ندارد. تعداد انتخابهای کودک را محدود کنید تا قدرت تصمیم گیری پیدا کند و انتخاب کردن را یاد بگیرد. مثلا باید در سن زیر پنج سال، دو گزینه به او پیشنهاد دهید تا بتواند یکی از آنها را انتخاب کند. به عنوان مثال، موقع رفتن به مهمانی، دو لباس مناسب مهمانی از کمد خارج کنید، تا او یکی را بتواند انتخاب کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥قسم به خاک بقیع، قسم به غربت تو... با نوای محمود کریمی 🏴شهادت حضرت امام جعفر صادق علیه السلام تسلیت باد