📣 امام کاظم علیه السلام میفرمایند:
به خدا قسم خیر دنیا و آخرت را به مؤمنى ندهند مگر به سبب
حسن ظن و امیدوارى او به خدا و خوش اخلاقى اش و خوددارى از غیبت مؤمنان.
بحارالأنوار، ج. ۶، ص. ۲۸، ح. ۲۹
▪️شهادت امام کاظم (ع) تسلیت باد.
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امام موسی کاظم علیه السلام فرمودند:
اگر کسی گرهای از کار یک مسلمان بگشاید،
اول؛ خـــدا را راضی کرده است
دوم؛ پیامبر اکرم (ص) را راضی کرده است
سوم؛ ما اهل البیت (ع) را راضی کرده است
چهارم؛ اون محتاج را راضی کرده است
شهادت غریبانهٔ امام موسی کاظم (ع) را تسلیت عرض میکنیم.🏴🏴🏴
#آیتالله_مظاهری
💚قال ألإمام موسی الکاظم
«علیه السلام»
💚دعایی که بیشتر امید اجابت آن می رود و زودتر به اجابت می رسد، دعا برای برادر دینی است در پشت سر او.
📚اصول کافی،جلد۱ صفحه۵۲
هفت آسمان در دستهای مهربانت بود
هرچند عمری سقف زندان آسمانت بود
تسبیحی از ماه و ستاره بین دستانت
خورشید در سجاده هر شب میهمانت بود
🌹شهادت #امام_کاظم_علیه_السلام تسلیت باد.
وقتی که دل از دنیا، آمیختهی درد است
وقتی که صداقتها، آلوده به صد رنگ است
خود را به خدا بسپار، چون اوست که بی رنگ است
چون وادیِ عشق او، دور از همه نیرنگ است✨!'
#مناجات
40.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فضیلتزیارت_امامحسین_جمعه
💢امام صادق علیه السلام میفرمایند:
مَن زارَ قَبر الحُسَین (علیه السلام) فی کُل جُمعَه...
🎙استاد اسماعیل رمضانی
⭐️⭐️⭐️
🆔
https://eitaa.com/ostadcheraghi
🌍 حدود فدک در روایت امام کاظم علیه السلام
در روایتی، على بن اسباط گويد:
چون موسى بن جعفر (ع) بر مهدى عباسى وارد شد، ديد (مشغول دادخواهى است و) آنچه را که از مردم به ظلم گرفته اند برميگرداند. امام به او فرمود: چرا آنچه را که از ما به ظلم گرفته شده به ما برنميگردانند؟ مهدى گفت: اى ابا الحسن! موضوع چيست؟ فرمود: همانا خداى تبارك و تعالى چون فدك و حومه آن را براى پيغمبرش فتح نمود، و بر آن اسب و شتر رانده نشد (با جنگ گرفته نشد) خدا بر پيغمبرش اين آيه را نازل فرمود: «حق خويشاوندان را بده!»؛ پيغمبر ندانست آنها كيانند، به جبرئيل مراجعه كرد، جبرئيل هم به پروردگارش مراجعه نمود، خدا به او وحى فرمود: فدك را به فاطمه بده، پيغمبر فاطمه را خواست و به او فرمود:
فاطمه! خدا به من امر فرموده كه فدك را به تو دهم، فاطمه گفت: يا رسول اللَّه من هم از شما و از خدا پذيرفتم و تا زمانى كه پيغمبر زنده بود، وكلای فاطمه آنجا بودند، و چون ابوبكر به حكومت رسيد، وكلای او را از آنجا بيرون كرد، فاطمه نزد ابوبكر آمد و از او خواست فدك را به وى برگرداند.
ابوبكر گفت: شخص سياه پوست يا سرخ پوستى (هر كس باشد) بياور تا به نفع تو در اين باره گواهى دهد! فاطمه، اميرالمؤمنين و ام ايمن را آورد تا به نفع او گواهى دادند، ابوبكر برايش نوشت كه متعرضش نشوند.
فاطمه بيرون آمد و نامه را همراه داشت كه به عمر برخورد. عمر گفت: دختر محمد! چه همراه دارى؟ فرمود: نامهايست كه پسر ابى قحافه برايم نوشته است، گفت: آن را به من نشان ده، فاطمه نداد، عمر آن را از دستش چنگ زد و مطالعه كرد؛ سپس روى آن آب دهن انداخت و پاك كرد و پاره نمود و به فاطمه گفت: اين فدك را پدرت با راندن اسب و شتر نگرفته است كه تو بخواهى ريسمان به گردن ما گذارى (و ما را محكوم كنى يا برده خود سازى)...!!!
مهدى عباسى به حضرت گفت: اى ابا الحسن! حدود فدك را به من بگو، فرمود: يك حدّش كوه احد و حدّ ديگرش، عريش مصر و حدّ ديگرش، سيف البحر و حدّ ديگرش، دومة الجندل است، مهدى گفت: همهی اينها؟! فرمود: ...همهی اينها؛ زيرا همهی اينها از زمينهائى است كه رسول خدا، اسب و شتر بر اهل آن نرانده است، مهدى گفت: مقدار زياديست و باید در آن تأمل كرد.
📗الكافي (ط - الإسلامية)، ج1، ص: 543
السلام علیک یا رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم
از حرا آیات رحمن و رحیم آمد پدید
با نخستین حرف،قرآن کریم آمد پدید
صوت”اقرا ء باسم ربک” می رسد بر گوش جان
یا که از غار “حرا”خلق عظیم آمد پدید
عید مبعث مبارک
بزرگوارانی که تمایل دارند در ختم قرآن فردا در سالروز مبعث نبی مکرم اسلام صلی الله علیه و آله و سلم،به نیت تعجیل در فرج امام زمان علیه السلام،شفای همه مرضای مسلمین،برآورده شدن حاجات همگی،شرکت کنند لطفاً به پی وی حقیر پیام دهید.
امام علی (ع) با تشبیه پیامبر اسلام (ص) به طبیب و پزشکی که با طب خود سخت به دنبال نیازمندان به طبابت روحی می گردد، رسالت آن حضرت را در معالجه روح و جان انسان ها بیان می کند و می فرماید: "طبیب دوّار بطبّه"، او پزشک بیمارى جهل و طبیب اخلاق نکوهیده و پست است، و با طبّ خویش در سیر و گردش است، کنایه از این است که وى براى درمان جاهلان و گمراهان خود را عرضه مىکند و خویشتن را بر این امر منصوب و موظّف داشته است.
نکته ای که در این جا قابل دقت است؛ این است که پیامبر اسلام (ص) بر خلاف عرف طبیبان و پزشکانی که با جسم فیزیکی مردم در ارتباط اند و در مطب و محل کار خود به انتظار مریض می نشینند، تا بیماران به آنها مراجعه کنند، این پیامبر است که به سراغ بیماران می رود. به بیان دیگر، پیامبر برای رسالتش که درمان بیماری روح و جان مردم است، رسالت فراگیر دارد، و این رسالت اقتضای آن را دارد که او به سراغ مردم برود و به دنبال درمان آنها باشد.
💐 با عرض سلام و تبریک عید بزرگ مبعث 💐
♻️اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِالتَّجَلِّى الْأَعْظَمِ♻️
خدایا سوال می کنم از تو به بزرگترین تجلّیت.
📚(مفاتیحالجنان، دعای شب مبعث)
┈••••ه✾ 🌺 ✾ه•••••••┈┈┈
✍🏻 تجلّی از "جلا " به معنی ظاهر و آشکار شدن است؛ خداوند متعال دو تجلی دارد:
🔹۱- تجلّی عام، که کلّ مخلوقات و همه عالم هستی است. « الحَمدُللهِ المُتَجَلّي لِخَلقِهِ بِخَلقِهِ »
(نهجالبلاغه خطبه ۱۰۸)
🔹۲- تجلّی خاص که در دو مورد است:
➖الف- تکوینی: وجود مبارک حضرت #محمّد_بنِ_عَبدالله(صَلَّی الله عَلیهِ و آلِهِ) که بزرگترین تجلّی و مظهرِ أتمّ و أکمل و أحسنِ أسماء حسنای الهی و صفاتِ جلال و جمال ربّانی است و همین جلوهٔ اعظم بودن علت خاتمیت و کمال و تمامیت دین اسلام می باشد.
➖ب- تدوینی ( قرآن کریم )
«فَتَجَلّی لَهُم سُبحَانَه فِی کِتابِه»
خداوند سبحان برای مردم در کتابش(قرآن) تجلی کرده است. (نهجالبلاغه، خطبه۱۴۷)
✍🏻 لذا باطن قرآن کریم بی نهایت است چون خداوند بی نهایت است و نزول تدریجی آن، از مبعث آغاز شده و تا سال دهم هجری ادامه داشته و نزول دفعی آن، در لیلهٔ قدر بوده است.
جالب اینکه این دو تجلّیِ بزرگ با حضرت علی "علیه السلام" متّحدند. طبق آیهٔ شریفهٔ ”أنفُسَنَا وَ أنفُسَکُم” و فرمایش پیامبراکرم(ص):
✳️ علِیٌّ مِنِّی وَ أنَا مِن عَلِی
✳️ علِیٌّ مَعَ الْقُرآن وَ الْقُرآن مَعَ عَلِی.
✍🏻 لذا افضلِ اعمالِ مبعث، زیارت امین الله مخصوصاً زیارت مخصوص مبعث که بیشاز صد فضیلت از فضایل آن حضرت است و امید است خواندن آن فراموش نشود.
🔺 تذکّر 🔺
بهترین و مهم ترین عامل رسیدن به هدف از بعثت نبوی و ولایت علوی، ارادهٔ آهنین و محکمی است که در دعای روز مبعث آمده و امید است خواندن این دعا نیز فراموش نشود.
♻️وقَد عَلِمتُ أنَّ أفضَلَ زادِ الرّاحِلِ إلَيكَ عَزمُ إرادَةٍ یَختَارکَ بِها♻️
تحقیقاً دانستم که حقیقتاً بهترین زاد و توشهٔ مسافرِ کوی تو، عزم و ارادهای است که به آن تو را اختیار کند.
✍🏻 هدف از بعثت، عبارت است از تزکیه و تعلیم کتاب و حکمت و تکمیل و تتمیم مکارم اخلاق.
روایت جامعی از پیامبر(صلی الله علیه وآله) است که فرمودند: آيا شما را از شبيه ترينتان به خودم با خبر نسازم؟ گفتند: آرى اى رسول خدا! فرمودند: (او عبارت است از) خوش خلق ترین، نرم خوترین به خویشان، نیکوکارترین به برادران دینی، دوستدارترین حق، شکیباترین، خشم خود را فروخورنده ترین، باگذشت ترین و با انصاف ترین در حالت خرسندی و خشم.
📚{اصول کافى ج ۲، ص ۲۴۰}
🤲اللهم عجل لولیک الفرج🤲