🌹زندگینامه امام هادی (علیه السلام) :
♦️به روایتی تولد امام دهم شیعیان حضرت امام علی النقی (ع ) را نیمه ذیحجه سال 212 هجری قمری نوشته اند .
♦️ پدر آن حضرت ، امام محمد تقی جوادالائمه (ع ) و مادرش سمانه از زنان درست کردار پاکدامنی بود که دست قدرت الهی او را برای تربیت مقام ولایت و امامت مأمور کرده بود ، و چه نیکو وظیفه مادری را به انجام رسانید و بدین مأموریت خدایی قیام کرد .
♦️نام آن حضرت - علی - کنیه آن امام همام " ابوالحسن " و لقبهای مشهور آن حضرت " هادی " و " نقی " بود .
♦️ حضرت امام هادی (ع ) پس از پدر بزرگوارش در سن 8 سالگی به مقام امامت رسید و دوران امامتش 33 سال بود .
♦️ در این مدت حضرت علی النقی (ع ) برای نشر احکام اسلام و آموزش و پرورش و شناساندن مکتب و مذهب جعفری و تربیت شاگردان و اصحاب گرانقدر گامهای بلند برداشت . نه تنها تعلیم و تعلم و نگاهبانی فرهنگ اسلامی را امام دهم (ع ) در مدینه عهده دار بود ، و لحظه ای از آگاهانیدن مردم و آشنا کردن آنها به حقایق مذهبی نمی آسود ، بلکه در امر به معروف و نهی از منکر و مبارزه پنهان و آشکار با خلیفه ستمگر وقت - یعنی متوکل عباسی - آنی آسایش نداشت .
♦️ به همین جهت بود که عبدالله بن عمر والی مدینه بنا بر دشمنی دیرینه و بدخواهی درونی ، به متوکل خلیفه زمان خود نامه ای خصومت آمیز نوشت ، و به آن امام بزرگوار تهمتها زد ، و نسبتهای ناروا داد و آن حضرت را مرکز فتنه انگیزی و حتی ستمکاری وانمود کرد و در حقیقت آنچه در شأن خودش و خلیفه زمانش بود به آن امام معصوم (ع ) منسوب نمود ، و این همه به جهت آن بود که جاذبه امامت و ولایت و علم و فضیلتش مردم را از اطراف جهان اسلام به مدینه می کشانید و این کوته نظران دون همت که طالب ریاست ظاهری و حکومت مادی دنیای فریبنده بودند ، نمی توانستند فروغ معنویت امام را ببینند .
♦️ همچنین مورخان و محدثان نوشته اند که امام جماعت حرمین ( = مکه و مدینه ) از سوی دستگاه خلافت ، به متوکل عباسی نوشت : اگر تو را به مکه و مدینه حاجتی است ، علی بن محمد ( هادی ) را از این دیار بیرون بر ، که بیشتر این ناحیه را مطیع و منقاد خود گردانیده است " .
♦️ این نامه و نامه حاکم مدینه نشان دهنده نفوذ معنوی امام هادی (ع ) در سنگر مبارزه علیه دستگاه جبار عباسی است . از زمان حضرت امام محمد باقر (ع ) و امام جعفر صادق (ع ) و حوزه چهار هزار نفری آن دوران پربار ، شاگردانی در قلمرو اسلامی تربیت شدند که هر یک مشعلدار فقه جعفری و دانشهای زمان بودند ، و بدین سان پایه های دانشگاه جعفری و موضع فرهنگ اسلامی ، نسل به نسل نگهبانی شد و امامان شیعه ، از دوره حضرت رضا (ع ) به بعد ، از جهت نشر معارف جعفری آسوده خاطر بودند
6.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️استوری | شهید رئیسی: آقای جلیلی دوست قدیمی ماست
16.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
دل خانۀ خداست ..🕊
014-Namahang-mast-najaf-Haeri-www.ziaossalehin.ir-AF01-720p.mp3
2.11M
🕊
🍃مولامِ علی علی مولامِ 💖
🌷
💢 #حرف_حساب
◇هر چیزی حساب و کتاب داره
🍃°•حاج آقا قرائتی میگن: فردی گناهکار بود و به او تذکر دادم؛ او هم جواب داد: ای بابا حاجآقا فکر کنم تو خدا رو نمیشناسی!
خدا خیلی خیلی بخشنده و کریمه..
🍂°•استاد قرائتی هم که استادِ مثاله، گفت: بانکم خیلی خیلی پول داره ولی تو بری بگی بده، میده؟ نه نمیده! چون حساب و کتاب داره.
🍃°•هِی گُنه کرديم و گفتيم خدا میبخشد
عُذر آورديم و گفتيم خدا میبخشد
آخر اين بخشش و اين عفو و کرامت تا کی؟
او رحيم است ولی ننگ و خيانت تا کی؟
بخششی هست ولی قهر و عذابی هم هست!
آی مردم به خدا روز حسابی هم هست..
زنـدگی در گـذر است، آدمـی رهگذر است
زندگی يک سفر است، آدمی همسفر است
آنچه میماند از او، راه و رسمِ سفر است
#اللهم_عجـل_لولیـڪ_الفـرج
🍃
🦋🍃
10.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺کلید خیر وشادی باشیم....بسیار زیبا👌👌👌
5.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلامتی رهبر عزیز مون صلوات🌺