مداحی آنلاین - بین مکه تا مدینه - محمدرضا بذری.mp3
6.6M
🌸 #میلاد_امام_کاظم(ع)
💐بین مکه تا مدینه پر شده از نور داور
💐گل بریزید آمده موسی بن جعفر
🎤 #محمدرضا_بذری
👏 #سرود
✅سخنرانی خانم محمدلو به مناسبت ولادت امام کاظم علیه السلام
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم و رحمه الله
🌺ولادت باب الحوائج آقا امام کاظم علیه السلام را محضر ولی نعمت مان امام رضا علیه السلام و آقا امام عصر ارواحنافداه و همه عاشقان و دلدادگان حضرتش تبریک عرض میکنیم 🌺
✨ به منظور عرض ارادت به ساحت مقدس آقا امام کاظم علیه السلام به برداشت مختصر از حدیثی ناب از امام اشاره میکنیم .
🌹امام کاظم علیه السلام فرمودند :
ای هشام! به حرف و سخن مردم اعتنا نکن وقتی که تشخیص، تشخیص عقلانی و درست خودت باشد.ای هشام! اگر در دست تو یک گردو باشد و هرکس به تو برسد و بگوید بَهبَه! چه گوهر گرانبهایی در دست داری، وقتی که میدانی آنچه در دست توست گوهر نیست، کلام آنها هیچ نفعی به حال تو ندارد و گردو را برای تو گوهر و لولو نمیکند. اگر هم در دست تو گوهری باشد و مردم همه بگویند در دستت گردو داری،تو تابع تشخیص و عقل و فکر خودت باش، چون میدانی که آنچه در دست توست، گوهری گرانبهاست. پس حرف مردم در این مورد هم ضرری به تو نخواهد رساند و گوهر تو را تبدیل به گردو نمیکند.»
📚منبع :تحف العقول ص۳۸۶
📝این کلام امام کاظم علیه السلام خیلی نافذ هست خیلی نکته دارد
✅ بخوانیم و بر روی آن تامل کنیم
👈این آیه لزوم #خودباوری را به ما یادآور میشود .
📍خود باوری در شناخت استعدادها و توانایی های خود
📍خود باوری در انتخاب راه و مسیر راه درست
📍خود باوری در پیمودن ادامه مسیر درست
🚨لازم است اولا با به کارگیری از عقل و علم و آگاهی مسیر درست را شناخت، بعد هم محکم و قاطع بر راه رفتن در مسیر درست همت کرد .
و هر وقت از انتخاب مسیر و راهی که انتخاب کردید دلسرد شدید، به این کلام آقا امام کاظم علیه السلام دقت کنید و واجازه ندهید #هیچ_کس #هیچ_مسئله شما را ناامید کند.
✅خود باوری در انتخاب راه به قدری مهم است که در تشخیص درست و غلط بودن مسیر و راه ، خداوند متعال ما را از تقلید نهی کرده
قرآن به شدت مخالف مَثَل معروف (خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو) میباشد . قرآن به شدت مردم را از پیروی کردن از اکثریت ناآگاه نهی کرده
آنجا که در مذمت راه اکثریت می فرماید: «وَ انْ تُطِعْ اکثَرَ مَنْ فِی الْارْضِ یضِلّوک عَنْ سَبیلِ اللَّهِ انْ یتَّبِعونَ الَّا الظَّنَّ وَ انْ هُمْ الّا یخْرُصونَ» اگر اکثر مردم را پیروی کنی تو را گمراه می کنند؛ چون اکثر مردم تابع عقل نیستند، تابع گمان و تخمین اند، همینکه چیزی در خیالشان پیدا می شود دنبالش می روند.
🔺در کلام نورانی امیرالمومنین علیه السلام در نهج البلاغه هم آمده است که «لا تستوحشوا فی طریق الهدی لِقِلَّة اهله؛ اگر در اقلّیّتید و همه یا اکثریت مردم دنیا با شما بدند و راهتان را قبول ندارند، وحشت نکنید و از راه برنگردید.»
✅روایت آقا امیر المومنین علی علیه السلام هم بر پافشاری و ایستادن در مسیر درست تاکید میکند .
✅ما هم بایستی به پیروی از قرآن و اهل بیت عصمت و طهارت علیه السلام راه درست را بشناسیم و ثابت قدم در ادامه این راه بمانیم .و حرف و گفته و عمل مردم ذره ای در اراده ما خدشه وارد نکند .
✅برای ثابت قدم ماندن در مسیر هم اولا شناخت و آگاهی نسبت به انتخاب مسیر درست، بعد هم نماز و دعا و توسل برای ایستادگی در ادامه راه لازم است.
🌺سلام و درود خدا بر #باب_الحوائج آقا امام موسی بن جعفر علیه السلام
🌺امشب از باب الحوائج آقا
#امام_کاظم علیه السلام مدد بگیریم برای شناختن راه درست و ایستادگی بر این راه
🌺خدایا به حق باب الحوائج امام کاظم علیه السلام و دو باب الحوائج کربلا حضرت ابوالفضل و حضرت علی اصغر علیه السلام، چشمان ما را منور به جمال آقا #امام_عصر عج بفرما و به ما توفیق و شایستگی عطا فرما که از زمینه سازان ظهور امام عصر (ارواحنافداه) باشیم .
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
📝محمدلو
@hagigatevasel
03(1).mp3
11.47M
∞♥∞
🌺 توی این شب زیبا آقام اومده
🌺 ای اهالی دنیا، دنیا اومده
#میلاد_امام_کاظم
#علیه_السلام_مبارڪ_باد
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج
خیر؛ تنها اصلاحاتی که پس از تاسیس شورای عالی فضای مجازی لازم بود در ساختار آن وزارتخانه صورت گیرد اجرایی خواهد شد. همانطور
کارگروه ثامن برادران, [30.07.21 09:51]
که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجری مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی است وزارت ارتباطات نیز مجری مصوبات شورای عالی فضای مجازی خواهد بود.
۲) آیا با تصویب این طرح ستاد کل نیروهای مسلح بر اینترنت کشور مسلط خواهد شد؟
خیر؛ صلاحیت نیروهای مسلح بر فضای مجازی صرفا به تامین امنیت زیر ساخت های ارتباطی فناوری اطلاعات آن هم زیر نظر مرکز ملی فضای مجازی محدود شده که در واقع در گذرگاه های ایمن مرزی خواهد بود. مضافاً اینکه نیروهای مسلح هیچ حقی در تأمین مصادیق محتوای مجرمانه، خدمات غیرمجاز و تغییر ترافیکی در کشور ندارد
کارگروه ثامن برادران, [30.07.21 09:51]
به گزارش فارس، مرکز پژوهش های مجلس در گزارشی به تعدادی از سؤالات و ابهامات مربوط به طرح «حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی» پاسخ داده است.
متن کامل گزارش مرکز پژوهشها را در ادامه میخوانید.
۱) مصادیق خدمات پایه کاربردی چیست؟
مصادیق اصلی خدمات پایه کاربردی بر اساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی عبارتند از: شبکه های اجتماعی، جستجوگرها، خدمات پایه مکانی و نقشه (مانند بلد و نشان)، خدمات میزبانی داده و...
۲) طرح اولیه موسوم به طرح صیانت ایرادات زیادی داشته آیا همان طرح در دستور است؟
طرح صیانت سال ۱۳۹۹ از دستور خارج و بایگانی شد و مفاد طرح جدید از نو و طی جلسات متعدد کارشناسی بازنویسی شده است.
۳) چرا باید طرح در قالب اصل هشتاد و پنجم مورد بررسی قرار گیرد؟
1- ابعاد فنی و کارشناسی طرح بالاست و از پیچیدگی زیادی برخوردار است؛ 2- ذی نفعان زیادی دارند؛ 3- با 85 ای شدن امکان مداخله مستقیم نظرات مردم و کارشناسان در قانونگذاری فراهم می شود ولی در غیر آن این امکان فراهم نمی شود؛ 4- امکان قانونگذاری با کیفیت بهتر فراهم می شود؛ 5- متن نهایی قانون دائمی نمی شود، بلکه موقت خواهد بود (3-5سال) و در نتیجه امکان اصلاح بیشتری برای قانون دائمی خواهد داشت.
۴) چرا کمیسیون اصلی بررسی کننده طرح کمیسیون فرهنگی است و سایر کمیسیون ها از جمله کمیسیون صنایع و امنیت ملی و سیاست خارجی دخیل نیستند؟
با اعمال اصل 85 بنا بر آن شده است که طرح به کمیسیونی مشترک با عضویت نمایندگانی از چند کمیسیون ارجاع شود.
۵) برای اصل 85 شدن چه ضمانتی وجود دارد فرآیند نامناسب دیگر طرح ها تکرار نشود؟
الزامات پیشنهادی اصل 85 شدن: 1. به کمیسیون مشترک متشکل از چند کمیسیون ارجاع شود؛ 2. نماینده معاونت قوانین در همه جلسات حضور داشته باشد؛ 3. نماینده رسانه ملی و خبرگزاری خانه ملت در همه جلسات حضور داشته باشند؛ 4. کارشناسان مستقل، نمایندگان دولت و بخش خصوصی حضور داشته باشند؛ 5. مصوبات کمیسیون پس از هر جلسه به صورت عمومی منتشر شود
سوالات مرتبط با کسب وکارها
۱) آیا محدوده طرح شامل خدماتی پرکاربرد کسب و کارهای نظیر دیجیکالا، دیوار و اسنپ آچاره آپارات و مانند این ها میشود؟
خیر، این طرح صرفاً در محدوده خدمات پایه کاربردی مصرح در مصوبات شورای عالی فضای مجازی (جلسه 35 و 66) است و موارد ذکر شده در سوال خدمات کاربردی هستند نه خدمات پایه لذا شاملشان نمی شود.
۲) آیا این طرح برای کسب و کارهای فضای مجازی مشکلی ایجاد میکند؟
خیر؛ نهتنها این طرح مشکلی برای کسبوکارها ایجاد نخواهد کرد؛ بلکه در فصل حمایت در 13 ماده محورهای حمایت از خدمات پایه کاربردی را آورده است که ازجمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1) در نظر گرفتن حقالسهم تولیدکنندگان محتوا، 2) ممنوعیت تبلیغات دستگاههای دولتی در خدمات پایه کاربردی خارجی غیرمجاز، 3) ارائه معافیتهای مالیاتی، 4) الزام ارائه خدمات بانکی اختصاصی و ارائه خدمات دولت الکترونیک
3) آیا با تصویب این طرح، تبلیغات کسبوکارهای داخلی در سکوهای خارجی ممنوع خواهد شد؟
خیر؛ در طرح تصریح شده است که مردم و کسبوکارها از ممنوعیت تبلیغات در خدمات پایه کاربردی خارجی غیرمجاز، معاف هستند.
۴) آیا با تصویب این طرح فعالیت کاربران در شبکههای اجتماعی (مسدود شده یا آزاد) تخلف محسوب میشود؟
خیر؛ هر خدمت پایه کاربردی که مشابه ای که نیاز مردم را مرتفع سازد (اعم از داخلی یا خارجی) نداشته باشد، اجازه مسدودسازی آن داده نشده است. دولت نیز ملزم شده تا نیازهای اساسی کشور در زمینه خدمات پایه کاربردی را برطرف نماید.
۵) آیا با تصویب این طرح واتساپ، اینستاگرام، گوگل و سایتهای پرمراجعه خارجی که توسط کسبوکارها مورد استفاده قرار میگیرد، فیلتر خواهد شد؟
خیر هیچکدام فیلتر نمی شوند چون هیچ نمونه جایگزینی ندارد همچنین برای بازاریابی بین المللی و جهانی سازی محتواهای فاخر ایرانی به استفاده از این سرویس ها نیاز داریم.
۶) آیا با تصویب این طرح استفاده از فیلترشکن ممنوع خواهد شد؟
اصل استفاده از فیلترشکن در این طرح ملاحظه شده و پیشنهاد شده ضوابط آن توسط کمیسیون عالی تنظیم گر تعیین شود.
۷) آیا با تصویب این طرح توزیع فیلترشکن توسط افراد جرم محسوب خواهد شد؟
خیر؛ بنابر ماده 33 طرح، صرفاً فعالیت تجاری به منظور کسب درآمد و انتشار عمده فیلترشکنها آن هم تنها در موارد غیر مجاز بنابر تشخیص کمیسیون عالی جرمانگاری شده است.
۸) آیا با تصویب این طرح پهنای باند اینترنت کم میشود؟
نه لزوماً بلکه به عنوان یک ابزاری برای جایگزینی سیاست مسدود سازی برخی پلت فرم ها اعمال می شود.
سوالات مرتبط با دستگاه های اجرایی
۱) آیا با تصویب این طرح قدرت وزارت ارتباطات کاهش پیدا خواهد کرد؟
🌀 #یادداشت_کوتاه
💠 سیاست خارجی و دیپلماسی از دیدگاه امام علی(ع)
✍️ دکتر نصرت الله حیدری
🍃🌻🍃
🔻در ایام دهه "ولایت و امامت " و عید بزرگ "غدیر "هستیم و هرکسی از زاویه ای به شخصیت مولی علی(ع)می نگرد. در اینجا مبانی و مهمترین محورهای سیاست خارجی امام علی(ع) را مورد بحث قرار می دهیم.
❌ الف) اصل دعوت
🔸 اصل دعوت ریشه در وحی داشته و از مهمترین اهداف رسالت انبیای الهی به خصوص حضرت محمد (ص)بوده است. محتوای دعوت، بر سعادت دنیوی و اخروی انسان استوار است. البته مکانیزم دعوت با توجه به شرایط زمان متغیر خواهد بود.
❌ ب) ظلم ستیزی و حمایت از محرومان
🔹 در کلام امام علی(ع) امحاء و نابودی ظلم و دفاع از مظلومان یکی از مهمترین اهداف حکومت اسلامی است. از دیدگاه امام علی پذیرش حکومت جز برای اقامه عدل و جلوگیری از ظلم معنا ندارد.
❌ ج)وحدت امت اسلامی
🔸 در اندیشه سیاسی الهی امام علی(ع) مفهوم عمیق، امت که نشان از پیوند اعتقادی مسلمانان با همدیگر می باشد، به جای واژه ملت یا قومیت و نظایر آن می نشیند.
✅ وحدت و همگرایی امت اسلامی از دیدگاه امام علی (ع) یک راهبرد اساسی است و پیامدهای قابل توجهی دارد که به جهت جلوگیری از اطاله کلام به مهمترین این رهاوردها اشاره می گردد:
۱ -عزت، اقتدار و شکوه در جامعه اسلامی در عرصه خارجی. ۲- کرامت و شکوه در جامعه داخلی. ۳- دفع دشمنان ۴- تامین امنیت پایدار ۵- فراهم آمدن نعمت و دستیابی به رفاه اجتماعی.
🔺 در پایان امیدوارم دولت " آقای رئیسی" در دهه آینده با تاسی به این آرمانها جایگاه و موقعیت جمهوری اسلامی را بیش از گذشته در عرصه روابط بین الملل ارتقاء دهد.ان شاء الله.
#روشنگری
#ثامن
✅ یک خبر، یک تحلیل (۱۳)
💠 موضوع: گذری و نظری بر المپیک سیاسی ‼️
🍃🌻🍃
🖌 پرده اول / خبر
🔻 در آوردگاه المپیک ۲۰۲۰ و در آنسوی میدان ۱۹ تن از ورزشکاران آمریکایی شرکت کننده در المپیک نظامی هستند. آنها با افتخار تمام در مسابقات شرکت میکنند و صدای هیچ مخالفی برنمیخیزد که چرا ورزش را سیاسی و نظامی کردید. هیچ رسانه و خبرنگار خودفروخته ای وجود ندارد که ندای نقض حقوق بشر سر دهد. و اما در این سوی میدان اوضاع متفاوت است و هوا کمی ابری! در اردوی #ایران، قهرمانی از جنس #مردم ( #جواد_فروغی ) تنها عضو نظامی کاروان المپیکی اولین #مدال قهرمانی را بالا میبرد. ناگهان فریاد اعتراض غربی ها و مخالفان ایران و #مسیح_علینژاد ها بلند میشود. گویی جنایت عظیمی رخ داده است.
🖌 پرده دوم / تحلیل کوتاه
🔹بدون شک المپیک امسال یکی از سیاسی ترین المپیک های چند دهه اخیر است. بلاشک تمام لشکر رسانه ای غرب بهمراه خودفروخته های بظاهر ایرانی در آنسوی مرزها دانسته و آگاهانه بر طبل مخالفت با تنها ورزشکار نظامی ایرانی میکوبند. چون آنها بشدت بر روی احساسات بخشی از مخاطبان ایرانی حساب باز کرده اند. آنها بخوبی میدانند که متاسفانه بخشی از جامعه ایرانی بعلت وجود مشکلات معیشتی و رفاهی در داخل (که دولت فعلی سهم بزرگی در این مشکلات دارد) حوصله تحقیق و مطالعه درباره اصل ماجرا ندارند. به همین دلیل هرچه را که دلشان میخواهد تا این بخش از جامعه ایرانی بدانند (اخبار دروغ و سیاهنمایی افراطی ایران) مطرح کرده و ساندویچی در اختیارشان قرار میدهند.
🖌 پرده آخر / تاریخ مصرف
🔸 کاش شرف کالایی قابل عرضه بود تا اندکی از آن را تهیه و به مدعیان آزادی و رسانههای به ظاهر فارسی زبان هبه میکردیم تا شاید اندکی یادشان می آمد که این ندای آزادی نیست. این صدای دلارهای غربی و بغض فرو خورده دشمنان قسم خورده میهن اسلامی ماست.
🔺 فرا میرسد آن روزی که این تاریخ به پایان برسد و با یک پشت پا به درون زباله دان متعفن پرتاب شوند. گویی که اصلاً وجود نداشتند.
✍️ #مسعود_باقری
#یک_خبر_یک_تحلیل
#روشنگری
#ثامن
❌ پاسخ به شبهات مربوط به زمان طرح صیانت
✅ ضرورت اصلاح امور از سوی «مجلس»؛ در کوتاه مدت و میان مدت
🍃🌻🍃
🌺 الف) امام خامنه ای در جمع نمایندگان مجلس در ۴ تیر ۱۳۹۹: «در مقولهی مسائل اجتماعی و غیره ... مسئلهی مدیریّت فضای مجازی جزو مسائل مهمّ ما است که این مسئله، مسئلهی بلندمدّت هم نیست؛ مسئلهی کوتاهمدّت و میانمدّت و جزو مسائل نزدیک ما است که باید [به آن توجّه بشود] و امثال اینها مسائل کلیدیای وجود دارد».
🌺 ب) امام خامنه ای در ۱ فروردین ۱۴۰۰: «متأسّفانه در فضای مجازیِ کشور ما هم که آن رعایتهای لازم با وجود این همه تأکیدی که من کردم صورت نمیگیرد و در یک جهاتی واقعاً ول است، که بایستی آن کسانی که مسئول هستند حواسشان باشد. همهی کشورهای دنیا روی فضای مجازیِ خودشان دارند اِعمال مدیریّت میکنند، [در حالی که] ما افتخار میکنیم به اینکه ما فضای مجازی را ول کردهایم! این افتخار ندارد؛ این به هیچ وجه افتخار ندارد.»
🌺 ج) تأکید دوباره مقام معظم رهبری بر ول بودن فضای مجازی در ۱۴ خرداد ۱۴۰۰: «اینکه من میگویم فضای مجازی رها است، یک نمونهاش همین است».
💯 پس مجلس، نه دولت، بله مجلس، باید کاری در مدیریت فضای مجازی بکند که وضعیت عوض شود و این کار هم در بازه «بلند مدت» نیست؛ بلکه باید در بازه «کوتاه مدت و میان مدت» انجام شود.
👈 مجلس هم یک طرح مناسب را فراهم کرده است و هر چند با کمی تأخیر، اما وارد صحن کرده است و تصویب اولیه کلیت طرح انجام شده است.
✅ این کار عین وظیفه قانونی و تلاش برای عمل به فرمایش ولیّ امر و رفتاری فقاهتی است که ادعای نامناسب بودن زمان قرار گرفتن در دستور کار مجلس، باید استدلال داشته باشد و ادعا کافی نیست. بلکه اگر تضعیف کار انجام شده باشد، خلاف شرع است!
#روشنگری
#طرح_صیانت
#ثامن