فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨فوری
اعلام رسمی جبهه مقاومت سوریه "اولی لباس"علیه اشغالگران.
🔹یک گروه سوری به نام اولی الباس حملات مستقیمی به نیروهای صهیونیستی در حال نفوذ به روستای ترنجه در حومه قنیطره انجام می دهد که منجر به تلفاتی در صفوف ارتش صهیونیستی شد. در زیر بخشی از بیانیه آنها آمده است:
🔹خون رهبران شهید در فلسطین که تا لبنان امتداد یافت که گرانبهاترین دارایی های مردم مقاومت را در اقصی نقاط زمین تقدیم کرد، سرور شهدای راه بیت المقدس، شهید مقاومت جناب آقای. حسن نصرالله».
🔹 آنها پیروز شدند و خون مردم فلسطین عزم و اراده آنها را برای ادامه مقاومت و جهاد هر چقدر هم که سنگین باشد افزایش داد و ملت اسلامی ما را به وعده آخرت نزدیک خواهد کرد. خداوند به بندگان باوفایش وعده مقاومت با عزت و پیروزی داد.
25.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚پویش ملی کتابخوانی خــــ෴ـــط امین📚
با محوریت کتاب های:
⊙«هواتو دارم»
☜نسخه pdf
⊙«پاییز آمد»
☜نسخه pdf
⊙«آخرین فرصت»
☜نسخه pdf
⊙«مجید بربری»
☜نسخه pdf
⊙«معبد زیرزمینی»
☜نسخه pdf
⊙«بیست سال و سه روز»
☜نسخهpdf
⏳زمان ☜از ۲۹ آبان تا دهه فجر انقلاب اسلامی.
📲برای شرکت در مسابقه به سایت ravibook.ir مراجعه بفرمایید.
🔺از دغدغهمندان اقتصاد مملکت چه خبر؟
🔹کسی میداند چرا دیگر خبری از محمد #مهاجری که در زمان دولت شهید #رئیسی بذله گویی هایش به نقطه اوج رسیده بود و شب را با طرح سوال از رئیسجمهور شهید سپری میکرد و صبح را با هجمه علیه دولت سیزدهم به شب میرساند، نیست؟
🔸او که زمانی نطقاش باز شده بود و به کنایه از شهید #رئیسی میپرسید چقدر زمان لازم است و چه بلایی باید به سر اقتصاد مملکت بیاید تا متوجه شود که اهل ممکلتداری نیست، نظرش درباره افزایش بیسابقه نرخ ارز، کوچکتر شدن سفره مردم، بیکفایتی تیم اقتصادی دولت چهاردهم، بیعملی دولت و بیبرنامگی رئیسجمهور محبوبش چیست؟
🔹مهاجری شهادت میدهد که پزشکیان بیگانهترین و غیر مرتبطترین فرد با جایگاه ریاست جمهوری است و هر لحظه حضورش در پاستور به زیان کشور است؟ یا جایش در کنار دستیار اجتماعی پزشکیان نرمتر از آن است که بخواهد آن را به خطر انداخته و در چارچوب انصاف و عدالت اظهار فضل کرده و این بار نطق به بازخواست رئیسجمهوری باز کند که بر عدم متخصص بودن خودش معترف است؟
ـــــــــــــــــــــــ
👌همانطور که قبلاً گفته بودم این موجود کثیف یلا قبای نفوذی در بدنه انقلابی ها که خود را یک اصولگرا معرفی کرده بود هر از گاهی رسانه های اصلاحطلب این مزدور بی جیره مواجب را شارژ می کردند که برعلیه شهید #رئیسی مطلب و توئیت بزند و او را مورد تمسخر قرار دهد پول توجیبی بگیرد . البته اکنون هم لال شده چند وقت دیگر دوباره بر می گردد و موس موس می کند که بهش توجه کنند😜😎
#لعنت_برکسی_که_آقارو_شرمنده_کرد
#اللهم_الحفظ_امام_الخامنه_ای
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج
🌷 «امید به آینده» اولین صحبتهایی که حضرت آیتالله خامنهای از امام خمینی شنیدند
✏️ رهبر انقلاب: من در مدرسه رفاه بودم که مرکز عملیاتِ مربوط به استقبال از امام بود... در همان روزهای انتظار امام، سه، چهار شماره روزنامه منتشر کردیم.
✏️ آخر شب ناگهان دیدم... از حیاط، صدای گفتگویی میآید. یک وقت دیدم امام از کوچه، تک و تنها به طرف ساختمان میآیند! برای من خیلی جالب و هیجانانگیز بود که بعد از سالها ایشان را میبینم، شاید حدود بیست، سی نفر آدم، آنجا بودند، همه جمع شدند. ایشان وارد ساختمان شدند...
✏️ برای ایشان در طبقه بالا اتاقی معیّن شده بود، به نحوی طرف پلهها رفتند تا به اتاق بالا بروند. نزدیک پاگرد پله که رسیدند، برگشتند طرف ما روی پلهها نشستند... به قدر شاید پنج دقیقه صحبت کردند. حالا دقیقاً یادم نیست چه گفتند.
✏️ بههرحال، «خسته نباشید» گفتند و #امید به آینده دادند؛ بعد هم به اتاق خودشان رفتند و استراحت کردند. ۷۶/۱۱/۱۴
🌷 #عید_ایران
💻 Farsi.Khamenei.ir
8.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | پرتویی از عظمت حسینبنعلی(ع)
✏️ رهبر انقلاب: روز میلاد حضرت اباعبدالله الحسین علیهالصّلاةوالسّلام روز باعظمتی است. به فرمایش مرحوم آقای حاج میرزا جواد آقای تبریزی ملکی - عالمِ فقیهِ عارفِ بزرگوار - عظمت روز سوّم شعبان را باید بهعنوان پرتوی از عظمت حسینبنعلی بهحساب آورد و بهشمار آورد؛ روز بزرگی است.
🌷فرا رسیدن سالروز میلاد حضرت #امام_حسین علیهالسلام و #روز_پاسدار مبارک باد
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔺وقتی دولتت ۱۰ تا وزیر خارجه داره و تو حتی معاون اقتصاد دریا محورت رو هم نمیتونی کنترل کنی نتیجهش این میشه که صدای رفقات هم درمیاد
ـــــــــــــــــــــــ
#اللهم_اشف_کل_مریض
#لعنت_برکسی_که_آقارو_شرمنده_کرد
#اللهم_الحفظ_امام_الخامنه_ای
#یا_امام_زمان_ادرکنی
#اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج
#سلام_بر_کاسبان_فتنه
#مراقب_خرس_خاله_ها_باشید
🇮🇷🇵🇸🇱🇧🇮🇶@Omid_be_ayande110
🌷ولادت با سعادت امام حسین(علیهالسلام) و روز پاسدار مبارک باد
🇮🇷🇵🇸🇱🇧🇮🇶@Omid_be_ayande110
#مثلث_برمودا_در_ایران
مقدمه:
حاج میرزا #علینقی_کاشانی از تجار متمول بهایی ایران
این مرد کیست؟ و چه نقشی در آینده ایران ایفا کرده است؟
📛 آیا محمود احمدینژاد و حسن فریدون (روحانی) و جواد ظریف با هم فامیل هستند؟!
✍ این داستان تازه شروع شده است و به حمدالله ادامه خواهد داشت...
#شوالیه_بدامن
#باند_نیویورکیها
#نایاک
#مثلث_برمودا_در_ایران
قسمت اول:
حاج میرزا #علینقی_کاشانی از تجّار متموّل بهایی ایران در سالهای پس از جنگ جهانی دوم است. آنگونه که عینالسلطنه نوشته، او، مانند برخی تجّار دیگر آن زمان، در سالهای ۱۳۲۰-۱۳۲۴، در زمانی که ایران تحت اشغال ارتشهای متفقین بود، از طریق بحران مالی زمان جنگ، ثروتی انبوه به دست آورد.
قهرمان میرزا سالور (عینالسلطنه) در ۵ تیر ۱۳۲۴، حدود دو ماه قبل از پایان جنگ دوم جهانی (۲ سپتامبر ۱۹۴۵ / ۱۱ شهریور ۱۳۲۴)، نوشت:
باغ مرحوم نبیلالسلطنه، که چهار هزار ذرع است جنب باغ من و رعیتی است عمارت مختصری دارد، «حاجی علینقی کاشی» به مبلغ یکصد و پنجاه هزار تومان خریداری و قرب سیصد چهارصد هزار تومان خرج بنای عمارت نموده.
هیچ بنایی را به این مفصلی و به این سرعت من ندیده بودم به اتمام برسد. این کاشانی از دولتِ سرِ یک کارخانهٔ نخریسی در سمنان کارش به اینجا رسیده که ذرعی چهل تومان باغ تجریش بخرد. در حالی که این باغ پسکوچه [است] و آب روان هم ندارد.
این قبیل تجّار تازه چرخ [تازه به دوران رسیده] زیاد شده[اند] و بیمحابا بدون تعمّق ملک میخرند، عمارت میسازند و تا دهن باز کنی فلان باغ، خانه، ملک، دکان، فروشی است، مثل ریگ پول میدهند.
روزنامهٔ خاطرات عینالسلطنه جلد ۱۰ صفحه ۸۰۶۷
و در ۴ مرداد ۱۳۲۴ افزود:
گفتند، در روزنامه هم بود، همسایهٔ شمیران من «حاجی علینقی کاشانی» در این ایام که انحصار پنبه بههم خورد پانصد هزار تومان منافع برد. (باغ به این گرانی نخرد؟)
نمازی، باز همسایهٔ دورتر من، سال قبل در دو معاملهٔ کتیرا و چای از هر یک ششصد هزار تومان برد. تا امسال چقدر برده باشد خدا عالم است.
قمار هم بین اینها از زنانه و مردانه رواجی دارد که شبی پانزده و شانزده الی سی هزار تومان برد و باخت میشود. شبی یکهزار و دویست تومان به صاحبخانه و مجلس میدهند بساط را راه بیندازد. توپ پانصد و هزار تومان میبندند. عبدالعلی خان [خواجهنوری] میگفت در کلوپ ایران شبی صد هزار تومان بردوباخت میشود.
روزنامهٔ خاطرات عینالسلطنه جلد ۱۰ صفحه ۸۰۷۳
#شوالیههای_بدامن
#نفوذ
#سرطان_اصلاحات
#مثلث_برمودا_در_ایران
قسمت دوم:
فروشندهٔ باغ فوق به حاج #علینقی_کاشانی، که پسکوچه و بدون آبِ روان و با قیمتِ بالا بود، به نحوی که عینالسلطنه را متحیّر کرد، «میرزا ابراهیمخان نبیلالسلطنه» است که بعدها پسرش، فضلالله نبیل، رئیس دفتر فرح پهلوی شد و دخترش، زهرا نبیل، سناتور. نبیلالسلطنه و فرزندانش از بهائیان سرشناس بودند.
این نوع معاملات مشکوک (خرید ملک به قیمتی بسیار بالاتر از قیمت متعارف) در زمان جنگ جهانی دوم، و بحرانهای مالی که قوانین نظارتی شدید وجود دارد، به معاملات صوری بهمنظور تبادل غیرقانونی پول (پولشویی) شبیه است.
علینقی کاشانی بخش مهمی از ثروت پیشین خود را از طریق کارخانهٔ ریسمانریسی سمنان به دست آورد. او احداث کارخانهٔ فوق را در سال ۱۳۰۵، در زمینی که حاج میرزا آقا فامیلی، بزرگ طایفه فامیلی سنگسر و سمنان، در اختیارش گذارد (مجانی یا با قیمت نازل)، شروع کرد. کارخانه ریسمانریسی سمنان در شهریور ۱۳۱۰ با حضور رضاشاه افتتاح شد.
احداث این کارخانه در سمنان به دلیل کشت وسیع پنبه در اراضی مابین آرادان و سرخه بود که در آن زمان مرغوبترین پنبه ایران بهشمار میرفت. بخش مهمی از زارعین این اراضی از طوایف شبان سنگسر بودند که از زمان صفویه بهتدریج به سُرخه و آرادان مهاجرت کردند و شیوهٔ زیست و معیشت خود را از دامداریِ کوچنده به زراعت و یکجانشینی تغییر دادند.
عینالسلطنه در همان یادداشت ۵ تیر ۱۳۲۴ افزوده است:
این آدم [حاج علینقی کاشانی] پنبه را از دولت (انحصار بود) به لطایفالحیل ارزان خرید و به هر قیمت دلش خواست فروخت (نخ را).
روزنامهٔ خاطرات عینالسلطنه جلد ۱۰ صفحه ۸۰۶۷
#شوالیههای_بدامن
#نفوذ
#سرطان_اصلاحات
#مثلث_برمودا_در_ایران
قسمت سوم:
سیوسه سال قبل، در دوران احمدشاه قاجار، عینالسلطنه در یادداشت ۲۵ ذیحجه ۱۳۳۰ ق / ۱۴ آذر ۱۲۹۱ ش. نوشت:
شش ساعت از دسته گذشته، شاهآباد رسیدیم. اسبها رمق ندارند و خیلی آرام حرکت میکنند. باد میآمد و سرد بود…
باز چای خوردیم. عکس عباس افندی [عبدالبهاء، سومین شخصیت محوری بهائیت] در صدر اطاق آویخته بود. از وقتی که «میر علینقی کاشانی» مدیر این راه بود تمام عملهجات را از #بابیها گرفته بود. حالیه هم باز همانها هستند. به این جهت است که عکس عباس افندی در اطاقها است.
روزنامهٔ خاطرات عینالسلطنه جلد ۵ صفحه ۳۸۰۹
تصور میکنم منظور از «میر علینقی کاشانی» فوقالذکر همان «حاج علینقی کاشانی» است که در جوانی «میرزا علینقی» خوانده میشد.
با توجه به اسنادی که از تحرکات مالی برخی ثروتمندان بزرگ بعدی ایران در زمان جنگ جهانی دوم موجود است، احتمالاً باید اسنادی باشد که بتواند اطلاعات دقیقتری دربارهٔ «حاج علینقی کاشانی» و شرکایش، و سازوکار عملیات مالی ایشان، به دست دهد و یادداشتهای عینالسلطنه را مستند و کامل کند.
حاج علینقی کاشانی در سالهای پسین میکوشید، مانند سایر ثروتمندان بزرگ از این قماش، آنگونه که هم در ایران و هم در غرب مرسوم است، برای خود وجاهت کسب کند. به این دلیل، زمانی که به ثروت انبوه رسید، «کار خیر» نیز میکرد و به علمای بزرگ وقت، مانند مرحوم آيتاللهالعظمی بروجردی، «وجوهاتی» میداد. ورّاث مادی و معنویِ اینگونه ثروتمندان معمولاً فقط این بخش از شخصیت ایشان را برجسته میکنند و دربارهٔ منشاء و سازوکار کسب ثروت خاندان خود سکوت میکنند.
#شوالیههای_بدامن
#نفوذ
#سرطان_اصلاحات_امریکایی
#مثلث_برمودا_در_ایران
قسمت چهارم:
سرگذشت حاج #علینقی_کاشانی ما را به نتایجی شگفت میرساند:
این تأمل نشان میدهد که بخش مهمی از تحولات ایران از سال ۱۳۸۴ تا امروز، در دوران صعود محمود احمدینژاد و سپس انتقال دولت به حسن روحانی، توسط افرادی رقم خورده که به منطقهٔ کشت پنبهٔ فوق تعلق دارند؛ همان اراضی بین آرادان و سُرخه که بهخاطر آن حاج علینقی کاشانی، با حمایت رضا شاه و کمک حاج میرزا آقا فامیلی، کارخانهٔ خود را برای تبدیل پنبه به نخ احداث کرد. (بنگرید به تصویر منطقهٔ فوق در انتهای همین نوشته)
محمود احمدینژاد اصالتاً از طایفه صباغیان سنگسر مهاجر به آرادان است. حسن روحانی از جانب پدر از طایفه فریدون سنگسر (مهاجر به سرخه) و از جانب مادر از طایفهٔ پیوندی سنگسر است. «حاج علینقی کاشانی» نیز پدربزرگ (مادری) محمدجواد ظریف است.
قبلاً و در یادداشت یکشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۷ / ۲۹ ژوئیه ۲۰۱۸، نوشتم:
در سالهای ۱۳۲۸- ۱۳۲۹ که دایرهٔ جغرافیاییِ ستاد ارتش اولین مجلدات «فرهنگ جغرافیایی ایران» را منتشر کرد، «سُرخه» روستایی بود با ۴۰۰۰ نفر سکنه از توابع بخش مرکزی شهرستان سمنان در استان دوم، و «آرادان» روستایی بود در نزدیکی سرخه با ۲۵۰۳ نفر سکنه از توابع بخش گرمسار شهرستان دماوند استان مرکزی.
آن زمان برای هیچکس قابل تصور نبود که در آیندهٔ دور از دو خانوادهٔ ساکن این دو روستا، که هر دو اصالتاً از طوایف شبان سنگسر (مهدیشهر) بودند، دو تن به مدت ۱۶ سال پیاپی زمام دولت ایران را بهدست خواهند گرفت و بر اقتصاد (و سیاست) ایران بزرگترین تأثیرات را خواهند گذارد.
#شوالیههای_بدامن
#نفوذ
#سرطان_اصلاحات