🔹 واکنش نمازگزارن جمعه تفت به سخنان نماینده شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در استان در نمازجمعه تفت
⭕️ تفت، فقط آیت الله فلاح می خواهد
✅ حجت الاسلام والمسلمین شریفی، نماینده شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در استان یزد که به عنوان خطیب جمعه این هفته شهر تفت بود در خطبه های خود از انتخاب امام جمعه جدید تفت از بین چند گزینه گفت و ادامه داد: امیدواریم به زودی این اتفاق بیفتد و یک جوان پر انرژی، بانشاط و انقلابی انتخاب شود.
🔷 این سخن با واکنش نمازگزاران جمعه تفت همراه بود که پس از اتمام نمازجمعه گرد حجت الاسلام شریفی جمع شدند و گفتند: شما در خطبه های خود از نقش مردم در انقلاب گفتید و اینکه به #خواست_مردم انقلاب پیروز شد؛ آیا شورای سیاستگذاری ائمه جمعه پس از چهل سال از انقلاب نمی خواهد به #خواست_مردم_تفت احترام بگذارد؟
🔷 یکی از همشهریان گفت: شاید در هیچ موضوعی تاکنون این گونه مردم تفت وحدت نداشته اند که در انتخاب آیت الله فلاح وحدت نظر دارند؛ پس چرا می گویید گزینه جوان؟! وقتی تمام ائمه جمعه کشور را جوان کردید بعد بیایید سراغ تفت؛ چرا از تفت می خواهید شروع کنید!؟
♦️ حجت الاسلام شریفی در پاسخ گفت: شورا بر اساس طومار مردم تفت که چهار گزینه معرفی کرده بودند؛ عمل می کند.
👈 این سخن نماینده شورای سیاستگذاری ائمه جمعه در استان؛ در حالی است که دو تن از چهار گزینه پیشنهادی در طومار مردم تفت؛ اعلام کرده اند؛ تنها گزینه مطلوب برای امامت جمعه تفت، آیت الله فلاح _اولویت اول مردم تفت در همان طومار مذکور_ است.
👈 باید منتظر ماند و دید شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور به #خواست_مردم_تفت جامه عمل می پوشاند یا پشت پا می زند؟!
#امید_تفت
@omidetaft
⭕️ کشف ۸۰تخته پتو خارجی قاچاق در تفت
✅ فرمانده انتظامی شهرستان تفت افزود: ماموران گشت کلانتري مرکزی هنگام كنترل محور مواصلاتي به یکدستگاه خودروی سواری پژو405 مظنون شدند.
🔷 سرهنگ وحید احمدی گفت: ماموران پس از متوقف کردن خودرو 80تخته پتو خارجی و قاچاق به ارزش 235میلیون ریال را كشف و راننده و سرنشین خودرو را نیز دستگير كردند و متهمان تحویل مراجع قضائی شدند.
#امید_تفت
@omidetaft
⭕️ نوجوانان تفتی رتبه اول تا سوم مسابقات قرآنی استانی اداره کل ورزش و جوانان را از آن خود کردند
✅ به مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب، چهارمین دوره مسابقات قرآنی در رشته های قرائت تحقیق، حفظ 1جزء، حفظ 10 جزء، حفظ کل قرآن و فهم زبان قرآن توسط حوزه جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان یزد در روز پنجشنبه 11 بهمن ماه برگزار شد.
🔷 در این دوره از مسابقات 30 نفر از طرف اداره ورزش و جوانان شهرستان تفت اعزام شدند که در حفظ یک جزء، الهام فرحبخش، امیرعباس فیضی و یلدا سفلائی هر سه از تفت مقام های اول تا سوم را از آن خود کردند.
🔷 ضمن آنکه امیرعباس فیضی، مجتبی دهقانی و محمدمتین سرفراز حافظ کل قرآن در این دوره از مسابقات حضور داشتند.
#امید_تفت
@omidetaft
⭕️ فردا، افتتاح نمایشگاه های مدرسه انقلاب در شهرستان تفت
✅ مسئول اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان شهرستان تفت در گفت و گو با #امید_تفت از افتتاح نمایشگاه های مدرسه انقلاب در مدارس متوسطه دوم شهرستان تفت با حضور مسئولان اتحادیه استان و مدیران شهرستان خبر داد.
🔷 حمیدرضا کافی تفتی، ضمن تشکر از همکاری صمیمانه مجموعه آموزش و پرورش، مدیران و معاونان پرورشی مدارس شهرستان با انجمن های اسلامی دانش آموزی گفت: امسال در مدارس پسرانه شهید صدوقی و نمونه شمسایی و مدارس دخترانه زینب کبری(س)، نمونه کوکبیه، شهید دهقانی و فاطمه الزهراء(س) این نمایشگاه دائر شده است.
🔷 وی با بیان اینکه این نمایشگاه ها هرساله با کیفیت و کمیت بیشتری برگزار می شود، افزود: کلیه کارهای برپایی این نمایشگاه توسط دانش آموزان با هماهنگی و نظارت مدیران ومربیان مدارس و مربی اتحادیه انجام می شود.
◀️ جشنواره دانش آموزی مدرسه انقلاب، برای هفتمین سال است که در بیش از چهار هزار مدرسه سراسر کشور برگزار می شود که اصلی ترین بخش آن نمایشگاهی است که به موضوع "دیروز، امروز و فردا" کشور می پردازد.
#امید_تفت
@omidetaft
امید تفت
⭕️ فردا، افتتاح نمایشگاه های مدرسه انقلاب در شهرستان تفت ✅ مسئول اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموز
⭕️ بازدید حمیدرضا پهلوان باقری، مربی اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزی تفت از اقدامات نهایی نمایشگاه های مدرسه انقلاب در مدارس متوسطه دوم پسران در شهرستان قبل از افتتاح
@omidetaft
🔷 چهل روز است تفت، امام جمعه ندارد!
⭕️ اگر آیت الله فلاح امام جمعه تفت نشود، باز هم یک غیربومی امام جمعه تفت می شود!
✍ شنیده ها حکایت از آن دارد علی رغم خواست و مطالبه همه آحاد مردم تفت نسبت به انتصاب آیت الله فلاح به امامت جمعه تفت، شورا به دنبال گزینه های دیگری است و با توجه به اینکه گزینه های دیگر بومی یا شرایط لازم را نداشته اند یا خود قبول نکرده اند و یا عملکرد مناسبی در منطقه فعلی امامت جمعه خود نداشته اند، به احتمال زیاد قرار است امام جمعه جدید تفت از بین ائمه جمعه ای انتخاب شود که خواهان جا به جایی از مکان فعلی امامت جمعه خود هستند و این به معنای آن هست که تفت باز هم باید یک امام جمعه غیربومی به خود ببیند، امام جمعه ای که تا بیاید تفت را بشناسد، باید برود!
✍ اما در این میان عده ای که مشخص نیست به کدامین دلیل منافع شخصی خود را در خطر می بینند رو به وحدت شکنی آورده اند! آنهایی که زیر طومار را امضاء می کنند ولی در پنهان مخالفت خود را اعلام می دارند و نمی خواهند از تفت یک صدا به گوش برسد! #امید_تفت چنانچه این انسان های دو رو موضع خود را شفاف اعلام نکنند، به مردم معرفی خواهد کرد.
✍ از سوی دیگر، بزرگان و جوانان تفتی هستند که منفعل نشسته اند، در حالی که باید مطالبه خود را با صدای بلند به مسئولان برسانند، چون برخی هستند که نمی خواهند یا نمی گذارند این صداها به مسئولان برسد!؟
✍ اما شورای سیاستگذاری ائمه جمعه نیز باید بداند که انقلاب اسلامی آمد تا #خواست_مردم محقق شود، شاخصه اصلی که مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) آن را یکی از دستاوردهای انقلاب می دانند؛ اینک آن انقلاب باید بر پایه همان #خواست_مردم تداوم یابد؛ مسلماً عدم انتخاب آیت الله فلاح سبب ایجاد یأس و #نا_امیدی_مردم نسبت به نمازجمعه و در نتیجه آن #نا_امیدی نسبت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی می شود. کم نبوده اند افرادی که طومار آیت الله فلاح امضاء می کردند و می گفتند این بار اگر ایشان انتخاب نشود، دیگر نمازجمعه شرکت نمی کنیم!
✍ بدانید عدم انتخاب آیت الله فلاح به عنوان امام جمعه تفت، پشت پای بزرگی به #خواست_مردم، خواست علماء، روحانیت، خانواده های شهداء و ایثارگران شهرستان تفت است؛ امری که هرکس به جز آیت الله فلاح امام جمعه شود، شاید نتواند به راحتی کار کند؛ جز آنکه عده ای از انسان های دو رو اطراف او را بگیرند!
👈 پی نوشت:
نگارنده هیچ نفعی از انتخاب آیت الله فلاح نمی برد، صرفا بر اساس این اعتقاد و باور قلبی این مطلب را نگاشته که 7 سال است تفت به واسطه وحدت شکنی یک عده محدود و سیاست های غیرواقع گرایانه شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، روز به روز عقب مانده تر می شود به ویژه در عرصه فرهنگی! وگرنه هرکس امام جمعه شود رویکرد ما یکی است و آن مطالبه گری!
#امید_تفت
@omidetaft
🔹 ۲۲ بهمنی متفاوت
⭕️ تفت میزبان دو شهید گمنام
✅ احتمالا" فردا دو شهید گمنام وارد استان یزد شوند و در روزهای جمعه تا یکشنبه برنامه های مختلف تشییع در استان برگزار می شود.
🔷 دو شهید گمنام روز ۲۲ بهمن به شهرستان تفت منتقل می شوند و در روز ۲۳ بهمن در محل سازمان انرژی اتمی شهرستان تفت (مجتمع پژوهشی ایران) دفن می شوند.
#امید_تفت
@omidetaft
⭕️ حجت الاسلام والمسلمین سید محمد سرمه چشم، امام جمعه تفت می شود
✅ شنیده های غیررسمی و تایید نشده حکایت از انتصاب قریب الوقوع حجت الاسلام والمسلمین سید محمد سرمه چشم به امامت جمعه تفت دارد.
🔷 ایشان از روحانیون #انقلابی_تفتی است که سالیان سال در منصب امامت جمعه موقت تفت و روستای ده بالا انجام وظیفه کرده است.
#امید_تفت
@omidetaft
🔸 قبل از آنکه حکمی بخورد می نویسیم
⭕️ شورا بخواهد یا نخواهد؛ آیت الله فلاح امام جمعه قلوب مردم تفت است
✍ مهم نیست شورا چه بهانه ای بگیرد، مهم نیست سیاست های شورا چه باشد، غلط باشد یا متناقض و متضاد، مهم نیست که حرف مردم تفت منتقل نشده یا نادیده گرفته شده، مهم آن چیزی است که مردم بخواهند، انقلاب اسلامی شد تا حکومت از پایین به بالا باشد و مردم نقش تعیین کننده و تصمیم ساز را داشته باشند؛ پس مردم آیت الله فلاح را می خواهند، پس ایشان امام جمعه قلب هزاران جوان تفتی و اقشار مختلف مردم تفت است؛ حال شورا هرچه می خواهد بخواهد!
✍ اول دی ماه بود که خبر رفتن حجت الاسلام غفوری به دلیجان در #امید_تفت منتشر شد، خبری واقعی ولی غیرمنتظره که ذهن ها را به این سمت برد که امام جمعه بعدی تفت چه کسی می شود؟
✍ متعاقب آن گزینه های مختلف برای امامت جمعه تفت مطرح شد؛ هرکسی هم به دنبال گزینه ای بود و خیلی ها به دنبال گزینه شدن؛ تا اینکه علما، روحانیون و اقشار مختلف مردم با علایق و سلایق مختلف به یک نظر واحد رسیدند و آن عالم زاهد دیارمان، آیت الله فلاح تفتی بود.
✍ مردم و به ویژه جوانان تفتی برای پیگیری خواسته به حق خود هرکاری که می توانستند کردند و به هر دری زدند، دو طومار یکی به دفتر مقام معظم رهبری و دیگری به شورای سیاستگذاری ائمه جمعه ارسال کردند؛ علماء و روحانیون تفتی جلساتی برگزار کردند و در بیانیه های مختلف از آیت الله فلاح اعلام حمایت کردند؛ روحانیون تفتی هرجا که توانستند رئیس شورای سیاستگذاری کشور را پیدا کردند و گفتند تفت، آیت الله فلاح می خواهد، مردم در نمازجمعه و راهپیمایی باشکوه ۲۲ بهمن به نماینده شورا در استان خواسته خود را گفتند، جمعی از علماء، روحانیون و خانواده های شهداء تفت در دفتر آیت الله ناصری تجمع کردند و خواسته خود را اعلام کردند که نماینده ولی فقیه در استان قول پیگیری خواسته مردم تفت را داد. جمعی از روحانیون تفتی به شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور رفتند، فعالان فرهنگی تفت بیانیه صادر کردند و باز خواسته مردم تفت را مطرح کردند.
👈 مردم تفت به هر دری زدند تا شورا به #خواست_مردم_تفت عمل کند. اما شورا چه کرد؟
✍ ابتدا شورا شرط سن را مطرح کرد که ائمه جمعه جدید که منصوب می شوند، حداکثر باید ۵۰ ساله باشند! بعدها ایراد گرفت چرا آیت الله شهرمان عصا به دست می گیرد! پس از اصرار مردم حاضر شد تا ایشان را دعوت به شورا کند؛ آیت الله فلاح به تهران می رود و اقدامات لازم را انجام می دهد؛ به ایشان می گویند هفته آینده جهت حضور در کمیسیون از ایشان دعوت به عمل می آید؛ از آن تاریخ بیش از یک ماه می گذرد و دیگر تماسی با عالم شهرمان گرفته نمی شود!؟ شورایی که حاضر نمی شود به خاطر #خواست_مردم_تفت و #احترام_به_عالم_تفتی حتی تشکیل کمیسیون بدهد! پس از آن مشکل جسمی بهانه جدیدی می شود تا آن را علم کند، موضوعی که هر عقل سلیمی و انسان با منطقی آن را بهانه تراشی می پندارد. مشکل جسمی که در حادثه تصادف در راه تبلیغ دین در تفت برای آیت الله شهرمان اتفاق افتاد؛ امری که باید مزیت و حُسن باشد نه مانع!
👈 اما عالم زاهد شهرمان چه کرد؟
✍ علی رغم شایعات بی پایه و اساسی که می گفتند ایشان خود تمایلی ندارد یا دیگر به شورا نمی رود یا به مصاحبه نمی رود و هرچند هرکس دیگری جای ایشان بود با توجه به اینکه بهترین گزینه پس از رحلت آیت الله حسنعلی برای امامت جمعه ایشان بود و شورا آن زمان مخالفت کرده بود؛ دیگر پا به میدان نمی گذاشت ولی آیت الله شهرمان گفت: من خاک پای مردم تفت هستم، اگر مردم بخواهند من هستم! به شورا رفت و اقدامات قانونی را انجام داد.
✍ اما اینک شورای سیاستگذاری است و تصمیمی مهم برای تفت و مردمان خوبش؛ شورا در صورت عدم انتصاب آیت الله فلاح به امامت جمعه تفت باید ابهامات و سوالات زیادی را پاسخ دهد و برای افکار عمومی روشنگری کند تا مردم به این شورا که منصوب مقام معظم رهبری هستند و به نمازجمعه بدبین نشوند و به موجب آن از نظام مقدس جمهوری اسلامی نا امید نشوند. باید پاسخ دهد که چرا اولویت اول و #خواست_مردم_تفت مبنی بر انتصاب آیت الله فلاح عمل نشد؟ باید پاسخ دهد چگونه شرط سن برای آیت الله فلاح مطرح بود ولی برای دیگران نه؟ باید روشنگری کند که چرا شرایط جسمانی که به لحاظ شرعی و قانونی مشکلی ندارد مانع می شود اما شرطی که به لحاظ قانونی و شرعی مشکل دارد، مانع نمی شود؟ آیا نوعی دوگانگی، تضاد یا تناقض در رفتار شورا دیده نمی شود؟
🔸پی نوشت:
در شایستگی حجت الاسلام والمسلمین سرمه چشم شکی نیست؛ اما ایشان هم خود در خطبه نمازجمعه اعلام کردند و هم اولین کسی بودند که طومار حمایت از آیت الله فلاح و نامه روحانیون در حمایت از ایشان امضاء کردند. این روحانی تفتی برای همه به ویژه کانال #امید_تفت قابل احترام اند و این یادداشت به منزله نفی ایشان نیست.
#امید_تفت
@omidetaft
🔹 قطعی ولی غیررسمی
⭕️ پس از هفت سال، یک تفتی امام جمعه تفت شد
✅ شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور درباره انتصاب حجت الاسلام والمسلمین سیّد محمّد سرمه چشم به امامت جمعه تفت به قطعیت رسیده است و حکم انتصاب ایشان پس از طی مراحل قانونی نائل آمدن به بازنشستگی و فراغت از مقام قضاوت صادر می شود.
🔷 هرچند #خواست_مردم_تفت محقق نشد ولی خرسندیم که پس از هفت سال منصب امامت جمعه #تفت به یک روحانی انقلابی #تفتی رسید.
👈 #امید_تفت ضمن تبریک این انتصاب به حجت الاسلام والمسلمین سرمه چشم امیدوار است با حضور ایشان شاهد تحولات و تغییرات در عرصه فرهنگی شهر، جوان گرایی، وحدت آفرینی و قاطعیت در مبارزه با انحرافات و معضلات فرهنگی از سوی ایشان باشیم.
#امید_تفت
@omidetaft