◾️خاک بر دهانی که دم از مذاکره بزند؛ افرادی به مجلس بفرستید که پیرو مکتب حاج قاسم باشند
حجت الاسلام سیدنواب موسوی، سخنران امروز مراسم عزاداری در مصلای الغدیر خرم آباد:
🔹حاج قاسم پرورش یافته مکتب خمینی است، او انسان مخلصی است و برایش فرق نمی کند کجا خدمت و مبارزه کند.
🔹اولین ویژگی سردار سلیمانی اخلاص اوست و چقدر جامعه ما به این اخلاص نیازمند است، دومین نکته این است که عاشق شهادت بود
آرزو کردن شهادت و مرگ را به بازیچه گرفتن از ویژگی های اوست.
🔹حاج قاسم در جست وجوی شهادت بود؛ او دنبال شهادت بود ولی نه شهادت بی سر و صدا او مانند سید و شهدا دنبال شهادتی بود که بیداری ایجاد کند، وحدت ایجاد کند. حیف بود حاج قاسم در یک عملیات نیابتی شهید شود باید شقی ترین فرد دستور شهادت او را بدهد.
🔹خون حاج قاسم بیداری ایجاد می کند به شرطی که شما زینب وار پرچم حاج قاسم را بردارید و از عقایدش دفاع کنید؛ او شهید بین المللی است هر کجای عالم کسی دنبال احقاق حق باشد حاج قاسم متعلق به اوست.
🔹آمریکا میخواست خاورمیانه جدید ایجاد کند که به برکت خون حاج قاسم و شهدا آمریکا این خواب آشفته را به گور می برد.
🔹این بشارت را به شما بدهیم که ولی امر مسلمین بیهوده سخن نمی گوید، ما به رهبرمان اعتماد داریم، ما به نیروهای نظامی مان اعتماد داریم و انتقام سختی می گیرم و این انتقام سخت چیزی کمتر از برچیده شدن رژیم صهیونستی نیست.
🔹هر کس که در پشت کوه به آمریکا امیدی بسته بود بداند که با این مسله دیگر این موضوع تمام شد؛ خاک بر دهانی که دم از مذاکره بزند بریده باد زبانی که دم از سازش بزند.
🔹ما انتخابات مجلس را پیش رو داریم مواظب باشید افرادی را به مجلس بفرستید که پیرو این مکتب باشند نه نمایندگان دنبال سلفی و معامله خون حاج قاسم.
🔹یک جمله به مسئولین بگویم: زین پس خاک بر دهان مسئولی که بخواهد به خون حاج قاسم خیانت کند، لعنت به مسئولیی که بخواهد در خدمت به مردم کوتاهی کند، دست مسئولی بریده باد که بخواهد به بیت المال دست درازی کند.
🆔 @omidlorestan
▪️پایانه مرزی مهران به نام سردار پرافتخار اسلام حاج قاسم سلیمانی نامگذاری شد
🔹 معاون وزیر راه و شهرسازی از نامگذاری پایانه مرزی مهران به نام سردار پر افتخار اسلام سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی خبر داد
🆔 @omidlorestan
▪️مترو در زمان تشییع پیکر شهید سردار قاسم سلیمانی رایگان است
مدیر عامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه:
🔹خدمت رسانی به مسافران در خطوط هفتگانه مترو تهران و حومه از ساعت ۵:۳۰ صبح تا پایان مراسم تشییع پیکر شهید سردار قاسم سلیمانی رایگان است.
🆔 @omidlorestan
4_5805474776805803748.mp3
16.53M
📻نوحه بنیفاطمه برای شهادت سپهبد قاسم سلیمانی
🌷حاج قاسم همه سرباز توایم
🆔 @omidlorestan
4_5803190988075697808.mp3
7.76M
▪️مداحی لری در فراق حاج قاسم سلیمانی
🎙سیداحمد حیات الغیب
🆔 @omidlorestan
7.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم هوایی از جمعیت کیلومتری بینظیر در تشییع حاج قاسم در مشهدمقدس
🆔 @omidlorestan
5.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فوری
🎥پارلمان عراق طرح اخراج نیروهای آمریکایی از این کشور را تصویب کرد
🆔 @omidlorestan