🔴 در محضر قرآن کریم
✅ وَ مَنْ يُطِعِ اللَّهَ وَ الرَّسُولَ فَأُولَِئكَ مَعَ الَّذِينَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِمْ مِّنَ النَّبِيِّينَ وَ الصِّديقِينَ وَ الشُّهَدَآءِ وَ الصَّٰلِحِينَ وَ حَسُنَ أُوْلئَِكَ رَفِيقاً. ذَلِكَ الْفَضْلُ مِنَ اللَّهِ وَ كَفَى بِاللَّهِ عَلِيماً (نساء/۶۹-۷۰)
🔹و هر كس كه از خدا و پیامبر اطاعت كند، پس آنان (در قیامت) با كسانى همدم خواهند بود كه خداوند بر آنان نعمت داده است، مانند پیامبران، صدّیقان، شهیدان و صالحان و اینان چه همدمهاى خوبى هستند. این همه تفضّل از سوى خداست و خداوند براى آگاه بودن، بس است.
🔸در سورهى حمد در كنار صراط مستقیم، گروه «انعمت علیهم» آمده بود، و این بار دوّم است كه در كنار آیهى صراط مستقیم، گروه «انعم اللّه علیهم» مطرح است. گویا غیر از انبیا و شهدا و صدّیقان و صالحان، دیگران بیراهه مىروند و راه مسقیم، منحصراً راه یكى از این چهار گروه است. در روایات، بهترین نمونهى صدّیقان؛ امامان معصوم علیهم السلام و حضرت صدیقه فاطمهى زهرا علیها السلام معرّفى شده است. مراد از «شهدا»؛ یا كشتگان میدان جهادند یا گواهان اعمال در قیامت. همنشینى با انبیا در دنیا براى همهى پیروان واقعى امكان ندارد، بنابر این مراد آیه، همنشینى در آخرت است.
❇️ از پيامهای آیات
▫️قرار گرفتن در راه انبیا و شهدا و داشتن رفقاى خوب، جز با اطاعت از فرمان خدا و رسول به دست نمىآید. «و من یطع اللّه و الرسول، فاولئک ...»
▫️رفیق خوب؛ انبیا، شهدا، صدّیقان و صالحانند. رفقاى دنیایى را هم باید با همین خصلتها گزینش كرد. «حَسُن اولئک رفیقاً»
▫️اطاعت از رسول، پرتوى از اطاعت خدا و در طول آن است، پس با توحید، منافاتى ندارد. «من یطع اللّه و الرسول»
▫️پاداش اطاعت از پیامبر(ص)، همجوارى با همهى انبیاست. چون همه یک نورند و یک هدف دارند و اطاعت از یكى، همراه شدن با همه است. «من یطع اللَّه و الرسول... مع... النّبیین»
▫️آگاه بودن خدا، بهترین عامل تشویق براى انجام وظیفه است. «باللّه علیماً»
▫️مقام نبوّت از مقام صدّیقین و شهدا و صالحین بالاتر است (چون نام انبیا قبل از آنها برده شده است) «من النّبیین و الصدّیقین...»
#رفاقت_با_شهدا
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
انسان شناسی ۵۴.mp3
10.41M
#انسان_شناسی ۵۴
#مقام_معظم_رهبری
#استاد_شجاعی
ـ تا کمی حجم فعالیتهای معرفتی و معنوی من زیاد میشود، دیگران مرا به افراط متهم میکنند!
ـ تا میخواهم نیمهشبی، سحری، جمعهای، برای معنویاتم وقت بگذارم،
مشکلات مادی و گرفتاریهای اقتصادیام را عَلَم میکنند، که کمی به کار و بارت بیشتر برس!
💢 الآن من دقیقاً باید چهکار کنم؟
چگونه خودم را مدیریت کنم، تا هم به رشد انسانی برسم، هم نیازمندیهای زندگیام را تأمین کنم؟
✨✨✨
🆔@omidmc
✨✨✨
📌امام حسین علیه السلام:
#مهدی(عج) ما در عصر خودش مظلوم است
تا میتوانید درباره او سخن بگویید و قلم فرسایی کنید....
#سلام_فرمانده ۲
💠بمنظور عرض ارادت به ساحت مقدس حضرت ولیعصر ارواحنا فداه
🔰اجتماع بزرگ دهه هشتادیها و دهه نودیها (خواهران و برادران)
🔸با حضور حاج ابوذر روحی
🔸زمان ؛ دوشنبه ۲۲ اسفند ماه
همزمان با روز بزرگداشت شهدا
🕜 ساعت ۱۶ تا ۱۸
🔺مکان سالن جدید گلستان شهدای اصفهان
عملیات بدر عملیات گسترده نظامی رزمندگان اسلام ایرانی در دوران دفاع مقدس بود که در اسفندماه ۱۳۶۳ به مدت ۱۰ روز در منطقه هورالعظیم، به فرماندهی سپاه و با مشارکت نیروی زمینی ارتش بر علیه نیروهای ارتش عراق انجام شد. عملیات بدر در تاریخ ۱۹ اسفند ۱۳۶۳ آغاز شد و تا ۲۹ اسفند ۱۳۶۳ ادامه داشت. نیروهای ایرانی در پیشروی اولیه از جزایر مجنون، موفق به گرفتن پاسگاه ترابه و تسخیر بخشی از بزرگراه بغداد-بصره و جاده القرنه وبصره شدند. در این عملیات رزمندگان ده ها کیلومتر هورالعظیم را با قایق و غواصی در سخت ترین شرایط پشت سر گذاشتند تا به مواضع دشمن رسیدند
مهدی باکری؛ فرمانده لشکر ۳۱ عاشورا، از جمله شهدای عملیات بدر بود.