رویای امت
این همان خدای موساست؟!!! 👇👇👇 @roeyaomat
مدرنیته اگرچه تا امروز یگانه رویای اکثزیت غالب مردم است اما از اواسط قرن بیستم و بعد از تحقق ارمانشهرش دچار پوکی استخوان ، نارسایی ها و ناکارامدی ها شد و البته فسادهایش هم عیان تر از انچه انتظار میرفت و نقطه اتکایش برای بسیاری از جمله مردمان سرزمین سبز و چراگاه کریستف کلمب (اروپا و آمریکا ) از دست رفته .
این کابوس رویا نما که حاصل بدخوابی و عصیان انسان در برابر خداست «امانیسم»(خود پرستی) همه انچه در چنته داشت برای سعادت بشر رو کرده و چندین دهه است پیش رویمان رو به زوال میرود ،
اینکه چرا با این ناخوشیها به حیات خودش ادامه میدهد چند علت دارد ،
۱_یک ابزار و بازوی قدرتمندی به نام رسانه که مدرنیته را باز افرینی میکند و سعی در پنهان کردن نواقصش دارد .
۲_ ارزش های مدرنیته برای عموم مردم جهان تبدیل به نوعی مذهب یا دین شده زدودن این ارزش ها نیاز به زمان و تلاش دارد .
۳_ علوم جدید که برساخت مدرنیته و مقوم ان است.
۴_ نبود طرح جایگزین و نسخه بدیل
یکی از اندیشمندان غربی در بهبهه تظاهرات ضد والستریت میگفت مردم در غرب خیلی وقت است که سرمایهداری و نئولیبرالیسم را نمیخواهند اما مشکلشان این است که نمیدانند چه میخواهند ! یعنی دنبال نسخه میگردند.
تنها مزیت مدرنیته ساخت پدیده های تکنولوژیکی است که توانسته بخشی از امور روزمره بشر را تسهیل کند و البته پیچیده، در حالیکه جهان را به جهان اول، دوم ، سوم ( توسعه یافته ، در حال توسعه و توسعه نیافته) تقسیم کرده طوری که هیچ وقت این نظم برهم نمیخورد و این جهان سوم است که الی الابد باید جهان اول را تغذیه و پروار کند .
برخی از فجایع جهان مدرن کشته شدن چند صد میلیون انسان در طی جنگ های جهانی اول و دوم و همچنین استعمار کشورهاست ، غارت منابع ، فقر سه میلیارد انسان(تقریبا نیمی از مردم جهان) ، فحشا و زنازادگی بی سابقه و گسترده ، شکاف طبقاتی در جوامع حتی توسعه یافته ، افسردگی و تنهایی انسان ها ، ماشینی شدن زندگی ، الودگی محیط زیست ، به خطر افتادن سلامتی انسانها و ... .
ما کجای قصه هستیم ، به گفته رهبر انقلاب :
انقلاب اسلامی ایران، با قدرت و شکوه پا به میدان نهاد؛ چهارچوبها را شکست؛ کهنگی کلیشهها را به رخ دنیا کشید؛ دین و دنیا را در کنار هم مطرح کرد و آغاز عصر جدیدی را اعلام نمود.
در رویکرد کلی و بعضی عرصه ها هم واقعا اینگونه بوده ، اما در بسیاری عرصه ها هزار راه نرفته داریم.
اما مشکل امروز جامعه ما از ناکارآمدی حکمرانی تا مسئله اقتصاد و معیشت تا مسئله فرهنگ و حجاب بخش اعظمش به انجایی برمیگردد که کسانی از ابتدای انقلاب این رویای ترک خورده و مستحلک و غیر همجنس با بوم ایران و انقلاب ان را ، با پسوند اسلامی به جامعه فروختند و فریفتند .
دهه هفتاد واژه ی پرتکراری بر زبان روشنفکران دینی رانده میشد باعنوان ژاپن اسلامی که نقطه ایده عالی معرفی میشد برای پیشرفت و توسعه ، ژاپن اسلامی یعنی مدرنیته اسلامی باطن مدرنیته و اسلام ویترین ان ، نتیجه این پیوند نا مشروع مولود ناقص الخلقه ای شد که تمام اندام واره ها ، قلب و مغز ان مدرنیته و صورتکی اسلام گونه داشت ، امروز که این هیولای بدقواره بزرگ شده و غیر قابل تحمل بخشی از جامعه که با ارمان های انقلاب آشنایی و قرابت چندانی ندارد و به شدت تحت تأثیر تبلیغات کمپانیهای بزرگ رسانه ای هستند به صورتش چنگ میزنند و البته حامیان انقلاب هم کمتر زبان دفاع دارند این در صورتیست که اسلام فقط پوسته و نامی بیش نبوده و کاملا در پارادایم ژاپن اسلامی تصمیمات و رویکرد ها اتخاذ شده (اه که کسی از خودش نپرسید و نمیپرسد ژاپن بدون اسلام هم ژاپن است)
شاید گریزی هم نبوده به هر حال ادعای تمدن جدید کردن ادعای بزرگیست و گاه شکل گیری یک تمدن چندین قرن به طول می انجامد منجمله تمدن پیش رو .
اما گره اصلی عدم خوداگاهی بخش مذهبی و طرفدار انقلاب و توده مردم است که در شکل گیری نهاد قدرت نقش ایفا میکنند و هنوز هم با پارادایم های مدرنیته با مسائل مواجه میشوند و دچار نوعی بیماری دو شخصیتی هستند ( به اصطلاح روانشناسان چند شخصیتی) دو قطبی شخصیتی یا دو نیرویی که جامعه را به دوسمت متضاد میکشد ، البته بخشی از جناح قدرت که اصلا ماموریتی جز استحاله ارزش های انقلاب در ارزش های مدرن را ندارد .
یگانه مبارز دهه هفتاد که علیه این بدعت قلم به دست ایستاده بود کسی نبود جز مرتضی آوینی که فریاد میزد مدرنیته از صدر تا ذیلش با اسلام در تعارض است نسبت مدرنیته و اسلام تقابل است و تعاملی بین ان ها نمیشود برقرار کرد انسان انقلاب و انسان مدرن در دو جهان زیست میکنند دو عالم معنایی را در جهان دنبال میکنند ... ،
قلمش ساعقه میشد و به اتش می کشید نقاب کابوس مدرن را .
نگاهش به زمین نبود بلکه در افاق سیر میکرد و چقدر از اینده می امد .
و خبر می اورد از رویای صادقه انقلاب گرچه برای مسخ شدگان مدرنیته اسلامی غریب مینمود و
رویای امت
این همان خدای موساست؟!!! 👇👇👇 @roeyaomat
می نماید.
بعد از او هم گوشه کنار اگر افرادی بودند صدایشان به گوشی نرسید .
مدرنیته عریان یعنی ساخت شهری پر از دود و بوق و اهن و بتن ، یعنی کشاندن بازار و بیلبورد های تبلیغاتی به محله ، کوچه و درون خانه ، یعنی انسان هایی تنها ، سرد و بی تفاوت ، یعنی تبدیل کردن خانه به خوابگاه و بردن خانه به کارخانه یعنی دیدن ایموج ها و صورتک های مجازی به جای چشیدن نگاههای پر احساس و گرم و واقعی ...
مدرنیته یعنی بالاشهر و پایین شهر، یعنی فقر تبعیض و بی عدالتی ،
یعنی حکمرانی تکنوکرات ها و تکنسین های بی خرد
یعنی یک جامعه با انسان هایی که از فرط رقابت اوردوز میکنند .
یعنی انسان های خسته و افسرده که معتاد ادرنالینند (هیجان ، شهوت ، غضب)
یعنی دنیایی که فرعون ها جایشان را به قارون ها داده اند .
باید سوال کرد ایا این گوساله که سامری ساخته همان خدای موساست؟؟؟
ادامه دارد ...
✍️ مهدی اخلاقی
@roeyaomat
هدایت شده از Amirhossein Kamali
روایت کمپانیهای بزرگ، غارتگران ملتهای دنیا
در این مطلب، روایتی از بزرگترین کمپانی های دنیا و نحوه تعاملات آنها خدمت شما عزیزان ارائه شده است.
در این مطلب، آقای سید امیرحسین کمالی روایتی شنیدنی از نظام تولید و توزیعِ متمرکز بزرگترین
شرکت های دنیا ارائه و نقد کرده اند.
لینک مشاهده فیلم کامل ارائه + دانلود پاورپوینت:
https://zistshahr.com/3097
https://zistshahr.com/3097
https://zistshahr.com/3097
______________
پ ن: همانطور که گفته شد، زیست شهر یک الگوی معماری و شهرسازیِ صِرف نیست بلکه تمام ابعاد یک تمدن نوین را پوشش میدهد. یکی از مهمترین نقایص شهرسازی های جدید، بی توجهی به بحث اشتغال آنهاست که منجر به تبدیل آنها به یک خوابگاه میشود.
در زیست شهر به نظام تولید و توزیع غیرمتمرکز و خرد توجه ویژه شده و الگوی اصلی اشتغال در زیست شهرها به صورت اشتغال خرد و خانگی خواهد بود.
@zistshahr
پارادایم سرمایه داری {تمرکز، تراکم ،انحصار ، فساد}
تمرکز جمعیت (کلانشهر ، انبوه سازی ، مرتفع سازی ، آپارتمان نشینی)
تمرکز پول(بانک)
تمرکز تولید (کارخانه)
تمرکز سرمایه (بورس)
تمرکز قدرت
تمرکز منابع
تمرکز توضیع
✍️مهدی اخلاقی
✅ @roeyaomat
هدایت شده از هنر حکمرانی و توسعه || محمد حق شناس
اندر احوالات افزایش 20 درصدی حقوق و مستمری کارگران و کارمندان در سال 1402!
در حالی که تورم واقعی کشور در سال 1401 بیش از 50 درصد شده است و در ملزومات ضروری زندگی بیش از 85 درصد برآورد می شود، این 20 درصد افزایش حقوق تنها بی مهری و ظلم به طبقات کم برخوردار کشور است!
وقتی تورم بیش از 50 درصد باعث انتقال ثروت و درآمد از طبقات پایین به طبقات ثروتمند شده است، آیا بهتر نیست دولت جانب انصاف را نگه دارد و لااقل به اندازه تورم، حداقل حقوق و دستمزد را مصوب و جاری کند؟!
ادعای عدالت داشتن فقط سفر استانی رفتن و وعده دادن و تشویق مردم به کمک های مردمی نیست، عدالت باید در رویه ها و قوانین و مقررات کشور جاری و ساری شود!
🗒 به هنر حکمرانی و توسعه بپیوندید و مطالب را جهت آگاهی بیشتر هموطنان بازنشر کنید👇
https://eitaa.com/hokmraniirani
هدایت شده از رویای امت
تقاضای مؤثر
و رونق اقتصادی
حضرت امیر علیه السلام:
((فان فى العدل سعه و من ضاق علیه العدل فالجور علیه اضیق)).(6)
در عدالت گشایش است و آن که عدالت را برنتابد ستم را سخت تر یابد.
برسد به اقایونی که برای گشایش اقتصادی دستمزد کارگر را پایین نگه میدارند و با تورم ۵۰٪ فقط ۲۰٪ افزایش حقوق داده اند .
در حالی که حضرت گشایش را در عدالت میداند ، چقدر پرتند .
@roeyaomat
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
خطبه ۸۷ نهج البلاغه در وصف احوالات این روزهای مردم و مسئولین و اقتصاددانان!
و ديگرى كه او را دانشمند نامند امّا از دانش بى بهره است، يك دسته از نادانى ها را از جمعى نادان فرا گرفته، و مطالب گمراه كننده را از گمراهان آموخته، و به هم بافته، و دام هايى از طناب هاى غرور و گفته هاى دروغين بر سر راه مردم افكنده، قرآن را بر اميال و خواسته هاى خود تطبيق مى دهد، و حق را به هوس هاى خود تفسير مى كند.
مردم را از گناهان بزرگ ايمن مى سازد، و جرائم بزرگ را سبك جلوه مى دهد. ادّعا مى كند از ارتكاب شبهات پرهيز دارد امّا در آنها غوطه مى خورد.
مى گويد: از بدعت ها دورم، ولى در آنها غرق شده است. چهره ظاهر او چهره انسان، و قلبش قلب حيوان درنده است، راه هدايت را نمى شناسد كه از آن سو برود، و راه خطا و باطل را نمى داند كه از آن بپرهيزد، پس مرده اى است در ميان زندگان.
مردم كجا مى رويد چرا از حق منحرف مى شويد؟ پرچم هاى حق بر و نشانه هاى آن آشكار است، با اينكه چراغهاى هدايت روشنگر راهند، چون گمراهان به كجا مى رويد چرا سرگردانيد در حالى كه عترت پيامبر شما در ميان شماست، آنها زمامداران حق و يقينند، پيشوايان دين، و زبان هاى راستى و راستگويانند، پس بايد در بهترين منازل قرآن جايشان دهيد و همانند تشنگانى كه به سوى آب شتابانند، به سويشان هجوم ببريد.
اى مردم اين حقيقت را از خاتم پيامبران بياموزيد كه فرمود: هر كه از ما مى ميرد، در حقيقت نمرده است و چيزى از ما كهنه نمى شود. پس آنچه نمى دانيد، نگوييد، زيرا بسيارى از حقايق در امورى است كه نا آگاهانه انكار مى كنيد.
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
یک پیشنهاد راهبردی برای کارمندان، فرهنگیان، مسجدیها و اهل فضل!
حالا که دولت با طرح مولدسازی بنا دارد اموال بیت المال را به ثمن بخس بفروشد؛
چه بهتر که خود مردم دست به مردمی سازی اقتصاد بزنند.
هرچه زودتر تعاونی های خود را تاسیس
و اموال دولت را برای تقویت تولید و معیشت خریداری کنید.
نگذارید اموال شما به دست سرمایه سالاران رانتی و انحصارگر بیافتد و با تعاون و همکاری و بهره گیری از سرمایه های خرد که در دست دارید، به جای سرمایه گذاری های مخرب در بورس و طلا و ارز، دارایی های ارزشمند را خریداری نمایید و به اقتصاد کشور کمک نموده و مانع بروز بحران های این سیاست شوید..
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖥آنچه از اقتصاد ایران و جهان نمیدانیم!
🔷چرا واژگان «جهان سوم» و «در حال توسعه» در ادبیات ما رایج شد؟
🔶اگر انقلاب نمیشد و حکومت پهلوی ادامه پیدا میکرد در چه وضعیتی قرار داشتیم؟!
🎙سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از زیست شهر نوین مولّد
اشتغال اختصاصی پایدار در زیست شهر مولّد
آنچه در این مطلب خدمت شما مخاطبین گرامی تقدیم میگردد، توضیح مختصری پیرامون چرایی لزوم توجه به بحث اشتغال و خصوصا اشتغال اختصاصی پایدار در طرح زیست شهر مولّد است. در این مطلب اشاره مختصری نیز به مبانی نظری رویکر زیست شهر مولّد به موضوع اشتغال شده است.
https://zistshahr.com/3238
https://zistshahr.com/3238
https://zistshahr.com/3238
زیست شهر مولد
@zistshahr
هدایت شده از واحد معماری و شهرسازی مصاف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 ما در معماری هیچ چیز به جهان ارائه نکردیم!
«ما معمار نداریم توهم معمار بودن داریم!»
🔸 بارها و بارها دلسوزانه به جامعه معماری گفته شد که با نگاه به غرب و وادادگی به جایی نخواهید رسید!
🔸 بارها گفته شد که نقطه عطف شکست معماری ما از زمان قاجار بوده! یعنی زمانی که غربزدگی و وادادگی رویکرد کشور شد!
🔸 باشد! صد سال گذشت و بالاخره متوجه شدید با این رویکرد کار به جایی نخواهید برد! حال باید چه کرد؟!
🔸 بله با این رویکرد هیچگاه نمیتوان موفق بود!راهکار شکست این رویکرد و بازگشت به هویت ایرانی و اسلامیمان است!
🔸 تغییر رویکرد وادادگی به رویکرد هویتی؛ برای رسیدن مجدد ایرانمان به اوج شکوفایی تمدن سازی در معماری و شهرسازی...
💠 واحد معماری و شهرسازی مصاف
💠 @masaf_memari
هدایت شده از مدرسهتـ؋ــکرونوآوری نگاه
#پروندهایدههاییبرایپیشرفتایران
مدرسه تفکر و نوآوری نگاه با مشارکت اندیشکده زیستشهر و پژوهشکده شهید صدر برگزار میکند:
🔻دوره فشردهی معرفیایده
.........زیستشهرهای نوینِ مولِّد.........
تعدادجلسات: ۸ جلسه ۵۰ دقیقهای
زمان برگزاری: چهارشنبه و پنجشنبه (۱۰ و ۱۱ اسفندماه) ساعت ۱۴ الی ۱۸
شیوه برگزاری: حضوری و مجازی(#آنلاین)
قم، بلوار الغدیر، کوچه ۱۰، ساختمان مفید، طبقه ۴
#امتیازات:
💎اعطای گواهی پایان دوره از طرف پژوهشکده شهیدصدر، وابسته به دانشگاه امام حسین(ع)
💎راهبری و توانمندسازی شرکتکنندکان جهت کنشگری فعال و جهتمند در حوزه مسکن و شهرسازی
🎴ثبتنام از طریق:
http://www.negahschool.ir/product/zist-shahr/
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۹۹۰۷۶۲۹۸۸۲ در #ایتا و #بله در ارتباط باشید.
⭐️⭐️⭐️
آگاهے براے سامانے دیگر
مدرسه تفکرونوآوری نگاه
🔰 @sch_negah
🌐http://schoolnegah.ir