⭕️ ساعت خواب فرهنگی
◽️ ساعت خواب فرهنگی زمانی است که فرهنگ استراحتی با نگاه نفتی را بپذیریم و سیاستگذاری اجتماعی خودمان را در دامان بودجههای کم و زیاد گره بزنیم و گزارش کار را فدای خروجی نماییم و این ابتدای مسئله چگونگی پیوند زدن عرصه فرهنگ با اجتماع است که در آن گیر افتادیم.
◽️ بحران فرهنگی را از این واضحتر نمیتوانیم کنکاش کنیم که در سه پرده اساسی دیدیم:
1️⃣ پربینندهترین لایو اینستاگرامی تتلو یا دومیلیون کامنت اولین اتفاقی پرحاشیهای بود که شاید تکانی بر جان میانداخت اما سکوت کردیم.
2️⃣ لایو پرحاشیه یک نوجوان 14 ساله و صحبت درباره چگونگی خودارضایی هشدار جدیتری بود که واکنش اساسی نداشت.
3️⃣ حالا از تب و تاب «آقامون جنتلمنه» میگذشتیم که با انتشار یک کلیپ در فضای مجازی مواجهه شدیم که عملا بازیگر پورنوگرافی در یک ویدئو کلیپ، خواننده مورد علاقه بخشی از نوجوانان حضور مییابد و کمپین پرتعدادی که این اتفاق را پشتیبانی میکنند.
🔘 فضای بی بندوبار اینستاگرام بدون سیاستگذاری درست از سوی مسئولین امر سبب شده است که فحشا با سرعت بیشتری در دل جامعه ایرانی رسوخ کند و این ترکها ادامه فریادی است که مسیر را برای فروپاشی باز میکند.
🔘 حجم فروشی بلای جان وزارت ارتباطات شده که بدون نظارت اساسی اینستاگرام را رها کرده است تا این وزارتخانه درآمدهای خود را تامین کند و در مقابل کسی برای گسست فرهنگی و نسلی در دل جامعه صدایی بلند نکند.
🌓 روشنا
🆔 https://eitaa.com/roshana_ir
🆔 https://rubika.ir/roshana_ir
اگر مسیح(ع) در میان ما بود ...(یادداشت روز)
۱- سفر پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیکهای جهان به کشور عراق اگر چه به تنهایی برای رسانههای خبری دنیا، یک خبر پُر جاذبه بود ولی آنچه به این خبر اهمیت بیشتری بخشیده و آن را به خبر اول بسیاری از رسانهها تبدیل کرده است، خبر ملاقات ایشان با حضرت آیتاللهسیستانی، مرجع عالیقدر جهان تشیع بود که صبح دیروز در نجفاشرف و در منزل حضرت آیتالله سیستانی (حفظهالله تعالی) صورت پذیرفت. کانونهای مذهبی و مجامع سیاسی جهان پیشبینی میکردند که در این ملاقات مسائل با اهمیت و تعیینکنندهای مطرح شود چرا که حضرت آیتالله سیستانی به عنوان یکی از مراجع برجسته و عالیقدر جهان تشیع که به دفاع از کیان اسلام شهره هستند و پاپ فرانسیس که رهبری کاتولیکهای جهان را برعهده دارد، دو سوی این ملاقات بودند.
۲- خانه کوچک و محقر حضرت آیتالله سیستانی، شاید برای پاپ اولین پیام این ملاقات بود. یکی از مراجع بزرگوار شیعه که از اقتدار و اقبال فراوانی در عراق برخوردار است در حالی به زندگی در یک خانه کوچک و محقر بسنده کرده است که کاخهای افسانهای و اشرافی صدام در آن کشور زبانزد این و آن است.
۳- رهبر کاتولیکهای جهان در حالی با امنیت کامل وارد عراق میشود و به دیدار حضرت آیتالله سیستانی میرود که چندی قبل تروریستهای تکفیری ساخت آمریکا، با پشتیبانیِ افشاء شده ائتلاف غربی و عبری و عربی، مردم مظلوم این دیار را به خاک و خون کشیده بودند ولی با فتوای جهاد حضرت آیتالله سیستانی جوانان پاکباخته عراق تحت فرماندهی حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی مهندس و سایر همرزمانشان تروریستهای تکفیری داعش را قلع و قمع کرده و خاک مقدس عراق و مردم این کشور اعم از شیعه و سنی و مسیحی را از چنگال خونریز آن جرثومههای فساد و تباهی
نجات داده بودند.
۴- پاپ فرانسیس در حالی به عنوان میهمان حضرت آیتالله سیستانی و مردم عراق وارد این کشور شده و با تکریم و احترام از ایشان پذیرایی میشود، که آمریکا نه فقط حرمت حاج قاسم سلیمانی، میهمان بزرگوار و فداکار مردم عراق را نگاه نداشته بود بلکه ناجوانمردانه و دزدانه خون پاک و مطهر او و میزبانش، شهید ابو مهدی مهندس را که اصلیترین نقش را در مقابله با تروریستهای تکفیری داشتند، بر زمین ریخته بود.
۵- نه تنها مردم مسلمان عراق، امنیت امروز خود را مدیون حضرت آیتالله سیستانی مرجعیت بزرگوار و حشدالشعبی و شهید سلیمانی و شهید ابومهدی و ... هستند بلکه آسایش و آرامش مسیحیان عراق و ماندگاری کلیساها در این کشور نیز حاصل پاکبازی و ایثار آنهاست. در بخشی از بیانیه دفتر حضرت آیتالله سیستانی که درباره ملاقات دیروز حضرت ایشان منتشر شده به این نکته اشاره شده و آمده است: « وی [حضرت آیتالله سیستانی] بر اهتمام خود به شهروندان مسیحی که مانند همه عراقیها در امنیت و صلح و کاملاً مطابق با حقوق اساسی خود زندگی میکنند تأکید کرد و به بخشی از نقشی که مرجعیت دینی در محافظت از آنها و همه کسانی که در حوادث سالهای گذشته مورد ظلم و آسیب قرار گرفتهاند، اشاره کرد. به ویژه در دورهای که تروریستها مناطق وسیعی را در چندین استان عراق تصرف کردند و در آنجا اقدامات جنایتکارانه انجام دادند».
۶- و بالاخره این ملاقات، ماجرای ملاقات حضرت امام - رضوان الله تعالی علیه- با «اسقف هانیبال بوگینینی» نماینده پاپ ژان پل دوم را به خاطر میآورد که اشارهای گذرا به آن خالی از لطف نیست؛
حضرت امام(ره) در آن ملاقات برای پاپ ژان پل دوم پیامی فرستادند که متاسفانه از سوی جناب پاپ بیپاسخ ماند. امام خمینی(ره) از پاپ پرسیده بودند اگر حضرت مسیح علیهالسلام در میان ما بود و تخاصم و جنایات آمریکا علیه ایران و مردم ایران را مشاهده میفرمود، جانب ما را میگرفت و یا جانب آمریکا را؟ متن سخن حضرت امام، اینگونه است:
« اگر عیسی مسیح الآن بود پیش ما، آقای پاپ و سایر رؤسای روحانی احتمال این را میدادند که او متصل بشود به کارتر و به شاه مخلوع و این ملت مظلوم را رها کند؟! این احتمال را آقای پاپ یا سایر روحانیون مسیح، روحانیون همه مذاهب این را احتمال میدادند که اگر عیسی مسیح بیاید در بین ماها، این به طایفه مظلومین متصل میشود یا به طایفه ظالمها؟ ...قاعده این است که - به حسب مذهب مسیح من حرف میزنم، به حسب مقام مسیح من دارم میگویم- مقام بزرگ مسیح این اقتضا را میکند که اعتراض کند به ظالم، ظالم را از ظلمش باز دارد. شما هم که روحانیت مسیح هستید و ملتها هم که تابع حضرت مسیح هستند، آن ملتها هم باید تبعیت از
حضرت مسیح بکنند. مگر ملتها هم عقیدهشان بر این است که حضرت مسیح نعوذبالله موافق با ظالم هست؟! و مخالف با مظلوم؟! و من گمان ندارم یک نفر مسیحی پیدا بشود یک همچو حرفی بزند». (۸ آذر ۵۸ ).
گفتنی است حضرت امام(ره) در تاریخ ۴ دی ماه ۵۸ نیز در جمع روحانیون مسیحی با اشاره به نمونههایی
توی مسیر برگشت از نونوایی، از کوچه ای رد میشدم که صدای آزاردهنده سگی توی خونه، توجه ام رو جلب کرد.🤨
این اتفاق فردا هم تکرار شد ولی این بار دیدم همسایه روبروی این خونه به همراه خانواده، دارن وارد منزلشون میشن؛
👌گفتم فرصت خوبیه باهاشون صحبت کنم...
📌سلام علیکی کردم و گفتم شما از صدای این سگ اذیت نمیشید؟
گفت چرا، چیکار کنیم؟
گفتم : چرا هیچ #واکنشی نشون نمیدین؟
گفت: مملکت اینقدر چیزای اعصاب خوردکن داره که این به حساب نمیاد!!😒
گفتم : نه، این چه حرفیه!
خوب همین ذره ذره ها، تبدیل به کوه مشکل میشه.
آخه ما هم #مسئولیت داریم، همه چی رو که حکومت نباید درست کنه...
شما و همسایه ها که از این وضع اذیت میشید، باید #اعتراض کنید.
این که درست نیست کسی برای لذت خودش، دیگران رو عذاب بده!
گفت نمیدونم والا...سگش زشت هم هست! 🙄
ولی خانواده اش با اظهار تاسف، حرفای منو تائید کردن
منم تشکر و خداحافظی کردم و به راهم ادامه دادم.
#بی_تفاوت_نباشیم
#خاطرات_امر_به_معروف
#همه_آمر_به_معروفیم
⚡️⭐️🌟⚡️⭐️🌟
🍀
🌺🍀
💠💠💠💠
#نکته
✴️ #عباداتی مثل نماز و روزه و حج، اعمالی
صد در صد #تعبدی است و مقدار و زمان آن
کاملاً روشن است.
📌اما #امر_به_معروف و #نهی_از_منکر مقدار خاصی ندارد و نظیر مراجعه به پزشک است که نمیتوان گفت هر مریض در عمر خود به چه تعداد پزشک مراجعه کند و برای هر پزشک چند دقیقه صرف کند؛ یا برای خرید دارو چه مبلغی در نظر بگیرد.
👌هدف، سالم شدن مریض است و صرف زمان و مبلغ و مقدار تلاش، هیچ اندازهای ندارد.
👈 لذا انبیاء میگفتند: تمام توان خود را برای #اصلاح بکار میبریم.
✨اِنْ اُریِِدُ اِلاّ اْلاِصلاحَ ما اِسْتَطَعْتُ (هود/۸۸)
✍ استاد محسن قرائتی
🍀
🌺🍀
💠
11.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روزنگار ۱۷ اسفند
سی و هفتمین سالروز فراق سردار شهید حاجمحمدابراهیم همت
#امیدآفرینی
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
🆔
PTT-20210307-WA0025.opus
729.9K
سخنواره هادی سیاسی 3سرکار خانم اصغری
جهاد و امید آفرینی
PTT-20210307-WA0025.opus
729.9K
سخنواره هادی سیاسی 3سرکار خانم اصغری
جهاد و امید آفرینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اینکه میگن امپریالیسم جهانی یعنی دقیقا همین!
(پایگاههای نظامی آمریکا در سراسر جهان بعد از پایان جنگ جهانی دوم)
✍️سیدایمان بیدختی
@Fetan2
📃#اخبار_انتخابات
♦کیهان: رهبر انقلاب در سال ۸۸ به قالیباف توصیه کردند کاندیدا نشود
کیهان نوشت:
🔹توصیههای رهبری به کسانی که وارد کارزار انتخابات ریاستجمهوری میشوند، بهویژه در بحث «منع» کاندیداتوری، رویهای مسبوق به سابق بوده و ربطی به «امرونهی» نداشته و ندارد.
🔹چه آنکه برای نمونه در سال ۸۸ به قالیباف و همچنین در سال ۹۶ به احمدینژاد توصیههای مشابهی را بیان داشتند.
#انتخابات1400
#ثامن9
#رسول
@rasul313
صدا ۰۰۲_sd--2.m4a
1.17M
پاسخ سوال 9
سلام ما از کجا بدانیم شخصی که کاندید می شود تمام شرایط موجود را داراست تا بهش رای بدیم؟
صدا ۰۰۲_sd-0.m4a
1.28M
پاسخ به سوالات 4 الی 7
✅جریان شناسی نفوذ چیست وشامل چه گروههایی است؟؟؟
چه اهدافی را دنبال میکنند؟ ودر مقابل آنان چه برنامه ها و وظایفی را باید بعنوان نیروهای انقلابی داشته باشیم
و وظایف قشر خاکستری و مردم عادی چیست؟؟؟