eitaa logo
کانال خبری رجا
12 دنبال‌کننده
343 عکس
232 ویدیو
39 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
. ♻️ سکوت برجامی دیروز احمدی‌نژاد و انتقادات امروز 🔰 حمید رسایی: اگر ‏کلمه ‎ را درکانال دولت بهار، جستجو کنید، بیش از ۱۷هزار بار آمده که تا سال ۹۶ (انتخابات ر.جمهوری) همه موارد آن مربوط به مواضع مخالفان و منتقدان وموافقان برجام است. در این مدت، موضع احمدی‌نژاد، جوانفکر و بقایی در باره برجام همین چند کلمه است: فعلا موضعی نداریم! در اوج سال ۹۲ تا ۹۶ که برجام در حال تحمیل بود، احمدی‌نژاد به اوباما نامه نوشت اما در آن نامه یک کلمه هم از ننگنامه برجام چیزی نگفت! آنوقت همان احمدی نژاد این روزها شده مخالف برجام و طعنه‌زننده به مخالفان برجام که من کاری با بقیه مخالفین برجام ندارم که مخالفت می‌کردند و ۲۰ دقیقه ای هم در مجلس بهش رای می‌دادند! آقای احمدی نژاد چرا همه آن سال‌ها ساکت بودی و احتیاط می‌کردی؟ جز اینکه شما هم احتمال می‌دادی شاید درخت برجام گلابی داد! چرا برای اثبات خودتان اینطور غیرمنصفانه درباره منتقدان صادق و فعال که از ابتدا سکوت و احتیاط نکردند و حق را گفتند، سخن می‌گویید! از منتقدان برجام عذرخواهی کنید. این فیلم را هم ببینید: eitaa.com/rasaee/4679
‏پرس تی‌وی: آمریکا میخواهد تحریم‌ها را تعلیق کند، نه لغو! واکنش عراقچی و رسانه‌های دولتی:منابع آگاه پرس‌تی‌وی اصلا مطلع نیستند! وزارت خارجه آمریکا: همه تحریم‌ها را لغو نمیکنیم، هیچ تضمینی هم نمیدهیم! آقایانِ دولت همیشه در حال مذاکره، حالا که خود آمریکایی ها میگویند، آن ها هم مطلع نیستند؟؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ آخرین تحولات احیای برجام 🎙 کارشناس: دکتر حنیف غفاری ➖➖➖➖➖➖
دیپلمات آمریکایی: تا ایران به برجام بازنگردد، تحریم‌ها برداشته نمی‌شود 🔹«برت مک گورک» در خصوص روند بازگشت آمریکا به برجام گفت: تازمانی‌که برنامه هسته‌ای ایران محدود نشود، جنبه‌های مسئله‌ساز (برنامه هسته‌ای ایران) معکوس نشود و مجدداً به مسیر اصلی بازنگردد، ما هیچ‌گونه فشاری را برنخواهیم داشت. 🔹ما باید از سوی ایران، شاهد یک تعهد بنیادین برای محدود کردن برنامه هسته‌ای خود باشیم و ما (پس از آن) می‌توانیم به طور کامل (بر برنامه هسته‌ای ایران) بازرسی و نظارت داشته باشیم. پ ن: همیشه نقد میخواهند و وعده سر خرمن می دهند!
🔴 موشک های حقیقی در راه است‼️ 🚀 موشک به دیمونا اصابت کرد. 🚀 ترس سراسر صهیون را گرفت 🚀 بی بی سی آن را موشک سرگردان خواند 🚀 عده ای آن را انتقام ایران و جبهه مقاومت خواندند ، عده ای پاسخ به نطنز و عده ای هم انکار کردند 💥 اما هر چه بود، هرچه شد ، هر کجا خورد و هر که زد ناز شصت زننده و نوش جان خورنده‼️ 💥 اما دوست عزیزم میدانی چه زمانی عصبانیت نتانیاهو و بن سلمان و قاتلان حاج قاسم بیشتر و تکمیل میشود؟ 💥 ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ ؛ آنگاه که با مشارکت حداکثری ، موشک انگشت سبابه همه ایرانیان مزین به جوهر آبی شود و بغض صاحبان دیمونا آتش گیرد! 💐 «وَ لا يَطَؤُنَ مَوْطِئاً يَغِيظُ الْكُفَّارَ وَ لا يَنالُونَ مِنْ عَدُوٍّ نَيْلًا إِلَّا كُتِبَ لَهُمْ بِهِ عَمَلٌ صالِحٌ إِنَّ اللَّهَ لا يُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ» 💐 «وَلْيَجِدُوا فِيكُمْ غِلْظَةًَ» ☘ گله مندیم ولی حماسه ای در راه است! 🖌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️نبویان: من که نماینده مجلسم هنوز در مورد مذاکرات وین توجیه نیستم! ♦️ حجت‌الاسلام سید محمود نبویان در برنامه شنبه شب «جهان آرا» با اشاره به مذاکرات وین می‌گوید: من خودم هنوز نسبت به این مذاکرات توجیه نیستم، آمریکا از برجام خارج شده، خب حالا برگردد، ما هم به تعهدات برجامی‌مان بر می‌گردیم، مذاکره مجدد برای چیست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ماجرای ارتباطات وندی شرمن و عراقچی! نبویان: شرمن می گوید هر چه(یک موضوعی) را گفتم، مذاکره کنندگان ایرانی قبول نکردند اما تا گریه کردم، عراقچی کوتاه آمد و حرفش را پس گرفت! وندی شرمن: عراقچی هنوزم زمان کریسمس به من کارت تبریک میفرسته و من برای او هنگام نوروز کارت میفرستم، با این که من یک یهودی ام و کریسمس را جشن نمیگیرم!"
⚠️ ‍ خطر رفع ظاهری تحریم‌ها در مذاکرات وین کشور را تهدید می‌کند 🖌 🔹 آمریکایی‌ها تحریم‌های دوره ترامپ را برنمی‌دارند، درحالی‌که تحریم‌های هسته‌ای از‌سوی ترامپ برچسب دیگری خورده است و او با ادعای مبارزه با تروریسم آن تحریم‌ها را با برچسب جدید اعمال کرده است. طرف مقابل برداشتن این نوع تحریم‌ها را هم قبول نکرده و گفته بخشی از آن را نگه می‌داریم. 🔹 اگر گشایشی هم صورت گیرد، بعد از انتخابات چندبرابر جبران می‌کنند؛ همانند حالتی که در برجام گشایش محدودی ایجاد شد و آمریکایی‌ها چندبرابر جبران و تحریم‌ها را چندبرابر کردند. 🔹 کشور در خطر رفع صوری و ظاهری تحریم‌ها است. چراکه باید پولی آزاد شود تا هدف آمریکا در تاثیرگذاری بر انتخابات محقق شود و این امر این امکان را ایجاد می‌کند، بدون اینکه تحریمی لغو یا تعلیق شود. 🔹 بعد از انتخابات هم ممکن است گفته شود ابتدای کار راحت است که ایران محدودیت‌هایی را بپذیرد و بعد فلان پول آزاد شود، اما قدم بعدی که می‌خواهید بردارید و همان لغو یا تعلیق است، چون طرف مقابل آمادگی کار را ندارد این اتفاق نیفتد و عده‌ای بگویند زمانی که ما بودیم کارها خوب جلو می‌رفت و زمانی که دوره ما تمام شد مشکلات تقصیر ما نیست. 🔹 یعنی طراحی به‌گونه‌ای است که کارهای راحت‌تر را قبل از انتخابات انجام دهند و کارهای سخت‌تر را به بعد از انتخابات موکول و درنهایت اعلام سلب مسئولیت کنند. این موضوع به نفع منافع ملی کشور نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحانی هم حرف‌های ظریف را رد کرد 🔹میدان و دیپلماسی دو صحنه مقابل هم نیست. اگر کسی فکر می‌کند یا میدان یا دیپلماسی، یا باید سیاست خارجی پیروز شود یا سیاست دفاعی، یا باید میدان پیروز شود یا مذاکرات، باید بگویم این حرف‌ها دقیق نیست. 🔸پ ن: آن روزی که در مناظرات انتخابات ۹۶، گفتید که شما موشک میزدید که برجام را خراب کنید هم همین نظر را داشتید یا رسیدن به قدرت مانع شد؟
🔴قالیباف: خون حاج قاسم غربگرایان در کشور را رسوا و ریشه آنها را خواهد کند 👈رییس مجلس: 🔹سر و صداهای این روزها نشانه روشنی از فعالیت‌هایی است که می‌خواهند میدان را در برابر دیپلماسی قرار دهند و دوگانه فرصت‌طلبانه ایجاد کنند. 🔹مطمئنم خون شهید سلیمانی غربگرایان در کشور را رسوا و ریشه آن‌ها از کشور را خواهد کند. 🔹همه ما می‌دانیم که هنر حاج قاسم عزیز ما در این بود که برای کشور تولید قدرت می‌کرد؛ ما روی حاج قاسم‌مان حساس هستیم، چون او نماد مکتب حضرت امام (ره) و سیدالشهدای مدافعان حرم و نماد مقاومت کشورهای اسلامی بود. 🔹ما حتی حاضر نیستیم یک خط کوچک بر سیمای درخشان این عزیز وارد شود؛ این برای ما سخت و سنگین و غیرقابل تحمل است.
🔹اگر میدان نبود، دیپلمات های لیبرال این نقشه را برای جهان رقم می زدند، همسر آن کس که یاوه می گوید هم کنیز داعش بود
⭕️فرمانده کل سپاه: میدان مقدس است؛ این هنر را داشت که دیپلماسی را در خدمت میدان آورد 🔸سردار سلامی در آیین معارفه جانشین و معاون هماهنگ کننده نیروی قدس سپاه: 🔹سپهسالار و سردار بزرگ میدان شهید حاج قاسم سلیمانی بود که برای امنیت ایران و سایر بلاد اسلامی همواره در کوهها ، بیابان ها و دشت ها در تعقیب دشمن بود. 🔹اگر این نیروی عظیم با آن پشتوانه‌های وسیع در میدان نبود امروز آن ویروس خطرناک سیاسی که خود یک کرونای سیاسی و یک کرونای امنیتی بود عالمگیر می‌شد. 🔹اگر حاج قاسم نمی ایستاد امروز داعش در این سرزمین و سایر سرزمین‌ها و پیکرهای اجتماعی نفوذ می‌داشت، مردم ما اصلاً از نزدیک چهره یک داعشی را ندیدند! چرا ؟ چون او در میدان بود؛ چهره یک امریکایی مهاجم را ندیدند !چون او و شما در میدان بودید. 🔹میدان مقدس است. سردار سلیمانی این هنر را داشت که دیپلماسی را در خدمت میدان آورد، این قوت و جامعیت شخصیت او بود که هم در میدان جهاد می‌جنگید و هم می‌توانست اجماع بسازد، ائتلاف ایجاد کند و آرایش سیاسی صحنه را تغییر دهد و در عین حال برای دیپلماسی نیز قدرت بسازد. 🔹همه می‌دانیم و می‌دانند که دیپلماسی بدون مضمون و محتوای قدرت صوت و کلمه است و امروز جهان برای صوت و کلمه‌ای که بدون پشتوانه قدرت باشد احترامی قائل نیست، نفوذ کلام پشتوانه قدرت می‌خواهد، سپاه و نیروی قدس آن و فرمانده رشید و فرماندهان شجاع آن این قدرت را می ساختند.
هدایت شده از سودا عمادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
علمیه حضرت آمنه(س) شهر فریدونکنار در مقطع سطح ۲(کارشناسی) برای دارندگان مدرک دیپلم و متولدین ۱۳۵۹ طلبه می پذیرد. ؛ فریدونکنار، خ شهدا،شهدا ۱۱،کوچه شهید بحری تبار تماس ۰۱۱۳۵۶۶۹۴۲۲ _ ۰۱۱۳۵۶۵۴۹۴۴
نگاه خوش خیال دیپلمات ما در قیاس با چشم انداز منفی اروپایی ها؟؟؟!!! ❓ عراقچی: در مورد برداشته شدن تحریم‎های موضوعی توافق کرده‎ایم!!! 🔹براساس توافقی که تا الان صورت گرفته همه تحریم‎های موضوعی مانند بخش انرژی، بانکی، خودرو و بنادر باید برداشته شود. با خارج‎ شدن بیشتر نهادها و افراد از لیست تحریم هم موافقت شده اما مذاکره در مورد افراد و نهادهای باقی‎مانده ادامه دارد. ❓دیپلمات اروپایی: در مورد مسائل مهم تفاهم نکرده‎ایم.. 🔹یک دیپلمات اروپایی در گفت‎وگو با رویترز: ما در وین کار زیادی داریم و زمان کمی نیز باقی مانده است. امیدوار بودیم در این هفته به پیشرفت‌های بیشتری برسیم اما هنوز در مورد مهم‎ترین مسائل به تفاهم نرسیده‎ایم!!! ✏ نکته و نظر: این تفاوت نگاه ریشه در اعلام نیاز و موضع فروشنده ی بدهکار دیپلمات های ما دارد در مقابل ناز و کرشمه غربی های در موضع ضعف که در میدان از ما عقبند اما در دیپلماسی حریف بچه های بی باور به قدرت میدان و اقتدار ما شدند... 👈 آری! مردان میدان با کمترین هزینه بیشترین اقتدار را برای ما خلق کردند اما دیپلماتهای غربگرا هنر ترجمه ی این اقتدار به کسب امتیاز از دشمنانی که در موضع ضعف قرار دارند، را ندارند... 🔚 همراهان عزیز! اندکی تامل و تفکر در خصوص وعده های برجامی که جز فریب و تعلیق مقطعی برای فریب افکار عمومی و تزریق اندکی از دلارهای بلوکه شده برای خوراک انتخاباتی برآیندی نخواهد داشت؛ همانگونه که در 1396 با ترس از دلار5000 تومانی از مردم رای گرفتند و بعد به راحتی دلار بالای 30000 تومانی را به مردم تقدیم کردند با صف های طولانی مرغ، تخم مرغ، روغن و.... البته با رشد چشمگیر قیمتها!!! ┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅
📸 ظریف: من در شب احیا همه را بخشیدم، امیدوارم مردم هم مرا ببخشند 🔹پست اینستاگرامی وزیر خارجه: یک هفته‌ای است که تحلیل تلخ این دانشجوی روابط خارجی از یک برهه، احساسات پاک عاشقان سردار سلیمانی به‌خصوص شیردخترش را جریحه‌دار کرده است. 🔹عرایض من ذره‌ای از عظمت شهید سلیمانی و نقش بی‌بدیل او در بازآفرینی امنیت ایران، منطقه و جهان نمی‌کاهد. 🔹همگام اعمال شب قدر، همه کسانی که به من تهمت زدند را بخشیدم. امیدوارم مردم ایران و عاشقان سردار و به ویژه خانواده بزرگوار سلیمانیِ عزیز، بنده را ببخشایند.
🔸 آغازبکار گفتگوی صوتی در قالب اتاق در پیام‌رسان ایرانی «روبیکا» 🔹 که به‌عنوان یک «سوپر اپ» سرویس‌های متعدد، متفاوت و جذابی را برای کاربران فارسی زبان دنیا گردهم آورده است، قابلیت «اتاق‌های گفتگوی صوتی» را نیز به سرویس‌های خود افزود. 🔹اتاق‌های گفتگوی صوتی روبیکا می‌توانند تا چندین هزار شرکت کننده را در خود جای داده و میزبان جمع های کوچک و بزرگ باشند. 🔹با قابلیت گفتگوی صوتی، هر گروه یا کانالی در روبیکا می‌تواند به اتاقی برای گفتگو تبدیل شود و فرصت ایده‌آلی را در اختیار چهره‌های سرشناس برای گفتگوی مستقیم با مخاطبانشان قرار دهد. پینوشت: پیش از این این قابلیت توسط پیام رسان ارائه شده بود.
*🔸️حفاظت از سایت های هسته ای به سپاه واگذار شد* 🔹شنیده شده در نشست اخیر شورای عالی امنیت ملی سیستم حفاظتی سایت های هسته ای به ستاد کل نیروهای مسلح واگذار شده است و با نظر ستاد کل از این پس سپاه درباره اقدامات حفاظتی از این سایت ها تصمیم گیری می کند. 🚨پیش از این حفاظت سایت ها بر عهده سپاه نبوده است. ┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: نباید مردم را از انتخابات دلسرد کرد/ نامزدها وعده فریبنده ندهند 🔹خدشه وارد کردن به انتخابات و شورای نگهبان غلط است. از اول انقلاب تمام انتخابات‌های کشور سالم بوده است. ممکن است در گوشه و کناری تخلفی شود که گاهی اتفاق هم افتاده اما تاثیری در نتیجه انتخابات نداشته است. ما در مورد این تخلفات تحقیق جدی کردیم و مشخص شد که در نتیجه تاثیر نداشته است. 🔹برخی انتخابات را فقط زمانی قبول می‌کنند که فرد مطلوبشان رای بیاورد و اگر رای نیاورد بقیه را محکوم کرده و گاهی مانند سال ۸۸ اغتشاش ایجاد می‌کنند. این متهم کردن‎ها بی‎انصافی و اغتشاش ایجاد کردن‎ها جرم است. 🔹برخی از افرادی که وارد انتخابات می‎شوند از ظرفیت‎های کشور آگاه نیستند و بدون برنامه حرف‎های فریبنده می‎زنند. برخی هم حرف‎هایی می‎زنند که انگار قانون اساسی را قبول ندارند، خب وقتی فردی اعتقاد ندارد شایسته این کار نیست.
*واکنش و انتقادات صریح رهبر انقلاب از فایل صوتی اخیر ظریف* امام خامنه‌ای: *🔹از بعضی مسئولان حرف‌هایی شنیده شده که مایه تعجب و تاسف شد.* 🔹رسانه‌های دشمن و مخالف جمهوری اسلامی این حرفها را پخش کردند؛ وقتی این حرف‌ها را انسان می‌شنود متاسف می‌شود. 🔹بعضی از این حرف‌ها تکرار حرف‌های خصمانه دشمنان و آمریکاست. 🔹سالهاست آمریکا از نفوذ معنوی جمهوری اسلامی ایران در منطقه و قدس و شهید سلیمانی به شدت ناراحت است؛ شهید سلیمانی را به خاطر این به شهادت رساندند. 🔹نباید حرفی بزنیم که این معنا را تداعی کند که حرف دشمنان را تکرار می‌‌کنیم؛ چه درباره نیروی قدس و چه درباره شهید سلیمانی. 🔹اینکه این بخش آن بخش را نقد کند معنی ندارد و خطای بزرگی است که از مسئول و مسئولان جمهوری اسلامی نباید سر بزند. 🔹انصافاً نیروی قدس بزرگترین عامل موثر برای جلوگیری از دیپلماسی انفعالی در غرب آسیا است. 🔹نیروی قدس در منطقه غرب آسیا سیاست مستقل و عزت‌مدار جمهوری اسلامی را تحقق بخشیده است. ┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
وزارت‌خارجه در «خسارت‌محض» مسولیتی نداشت؟ ▪️پاسخ به یک شبهه ساده‌سازانه درباره بیانات امروز رهبر انقلاب 🔹بلافاصله بعد از بیانات امروز رهبر معظم انقلاب درباره نحوه تعیین سیاست‌های کشور در حوزه سیاست خارجی و تاکید ایشان مبنی بر اینکه وزارت خارجه در این زمینه تنها تصمیم‌گیر نیست، برخی نوشتند که رهبر معظم انقلاب بدینوسیله مسئولیت کامل برجام و هر آنچه در سیاست خارجی این 8 سال اتفاق افتاده را برعهده گرفتند لذا یا نقدها به برجام و‌ دستگاه دیپلماسی دولت روحانی از اساس غلط است و یا نوک پیکان به سمت دولت نیست چرا که وزارت خارجه فقط مجری بوده است. 🔹اما این برداشت، یک مغلطه آشکار و یک ساده سازی عجیب است؛ علت آنکه رهبر معظم انقلاب نفرمودند وزارت خارجه هیچکاره است، بلکه وزارت خارجه تصمیم‌گیرّ تنها نیست و از قضا چنین نکته‌ای نه تنها عجیب نیست بلکه یک امر بدیهی و روشن در امور‌ حکمرانی در دنیاست. 🔹همانطور که رهبری نیز اشاره کردند، دستگاه‌های بالادستی (که شورای عالی امنیت ملی مهمترین آنهاست) بر مبنای فاکتورهای مختلف مثل اقتصاد، فرهنگ، امورات نظامی، اجتماعی و دیپلماتیک، نهایتاً سیاستگذاری می‌کنند. 🔹لذا اولاً وزارت خارجه بخشی از این روند تصمیم‌گیری است(کما اینکه یک عضو ثابت دارای حق رای در شورای عالی امنیت ملی وزیر خارجه است) اگرچه منطقاً همه‌ی تصمیم‌گیری با او نیست. 🔹ثانیاً ماهیت و تفکر و توان دستگاه دیپلماسی قطعاً در معادلات این تصمیم‌گیری موثر است و ثالثاً و از همه مهمتر اینکه وزارت خارجه به عنوان «مجری» میتواند این سیاستها را محقق و یا به کلی آن را معکوس کند. 🔹کما اینکه در موضوعی مانند برجام مشاهده شد که سیاستگذاری کلان انجام شد، خطوط قرمز تعیین شد تا کشور به «توافق خوب» برسد، اما مجری به نحوی عمل کرد که هیچ یک از خطوط قرمز محقق نشد و نتیجه آن شد که کشور با یک «خسارت محض» مواجه شد که حاصل آن شدیدترین تحریمهای تاریخ علیه کشور بود. 🔹اما وقتی همین سیاستها در میدان و توسط فردی مانند حاج قاسم پیگیری می‌شد کاملا محقق می‌گشت. به نحوی که سیاست مقابله با داعش و حفاظت از مرزها و منافع ایران اسلامی کاملاً تحقق یافت و کشور آن را جشن گرفت. 🔹لذا ماهیت دولت و وزیر و وزارت خارجه در این سیاستگذاریها موثر است (تفاوت برخی تاکتیکها و رویکردها در دولتهای مختلف گواه روشن این امر است) و ثانیاً «اجرا» بخش مهمی از این پروژه‌ی مربوط به دستگاه روابط خارجی است که میتواند باعث افتخار شود و یا خسارت محض را نصیب کشور کند.
📌چگونه عمل مجریان سیاست خارجی «خسارت محض» می‌شود؟ 🔷سخنان عصر امروز رهبر معظّم انقلاب درباره کارکردهای وزارت خارجه و نقش آن در سیاست خارجی نظام که به پایان رسید، برخی فضا را فراهم دیدند تا گزاره «برجام تصمیم نظام بود» را تثبیت کنند و اینطور القا کنند که همانطور که رهبر انقلاب، وزارت خارجه را یک مجری دانسته‌اند، بنابراین برجام نیز محصول تصمیم مجموعه‌های بالادستی نظام است نه وزارت خارجه و دولت. 🔻نکته مغفول مانده این است که رهبر انقلاب نقش ریل‌گذار سیاست خارجی کشور را وزارت خارجه نمی‌دانند بلکه نقش ریل گذار را به مجامع بالادستی می‌دهند، 🔹امّا سؤال این است که آیا آنچه مجری در این ریل انجام می‌دهد، همان خروجی مطلوب مورد نظر سیاست‌گذار است؟ پاسخ این سؤال را باید در دیگر بیانات رهبر انقلاب جست‌وجو کرد. 🔹رهبر انقلاب از زمان تصویب برجام تا کنون، به کرّات از این توافقنامه‌ انتقاد کرده‌اند و حتی آن را خسارت محض نامیده‌اند: « ما ناگزیر باید به همه‌ی تعهّدهای خود عمل کنیم [امّا] طرف مقابل با طُرق مختلف، با شیوه‌های مختلف، با خدعه، با تقلّب سر باز می‌زند و به تعهّدهایی که کرده است عمل نمی‌کند. این چیزی است که ما امروز در مقابل چشم خودمان داریم می‌بینیم؛ یعنی خسارت محض». 🔻 نکته بعد، شورای‌عالی امنیت ملی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند، رئیس جمهور را در رأس خود دارد و برخی دیگر از اعضای دولت نیز در آن حضور دارند. 🔹اینجا ممکن است این نکته مطرح شود که در نهایت مصوبات شورای‌عالی امنیت ملّی به تأیید رهبری می‌رسد و باز نقش نهایی را رهبری ایفا می‌‌کند. در پاسخ باید گفت در مواردی مثل برجام، در حالی که رهبر انقلاب از ابتدای مذاکرات به آن خوشبین نبوده‌اند و به کرّات، عدم خوشبینی خود را ابراز کرده اند، در نهایت به تصمیم مجامعی چون مجلس شورای اسلامی و شورای‌عالی امنیت ملی گردن می‌نهند . 🔻حال سؤال این است، چنانچه مجری سیاست‌خارجی کشور از خود اختیاری ندارد، چگونه محصولی به‌دست می‌آید که «خسارت محض» نام می‌گیرد؟ 🔹رهبر انقلاب در سخنان نوروزی خود در سال ۹۵ و در حرم مطهر رضوی، از عبور از خطوط قرمز نظام درموضوع برجام سخن می‌گویند: «در توافق اخیر هسته‌ای که مورد تأیید قرار گرفت و مذاکره‌کنندگان کشورمان نیز مورد قبول بودند، در مواردی، وزیر محترم امور خارجه به من گفت: «ما نتوانستیم برخی خطوط قرمز را حفظ کنیم». 🔹در دیدار ماه رمضان دانشجویان با رهبر انقلاب در سال ۹۸ ایشان در پاسخ به یکی از دانشجویان گفتند: «یکی از دوستان گفتند تصویب برجام را به رهبری نسبت داده‌اند؛ خب بله، امّا شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید، همه چیز را می‌فهمید! آن نامه‌ای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛ شرایطی ذکر شده که در این صورت این [توافق] تصویب می‌شود. به‌راستی اگر آنچه از خروجی شورای‌عالی امنیت ملی عبور کرده بود، منطبق با خواست رهبری بود، چرا ایشان ۹ شرط را بر آن اضافه کردند؟
مقام معظم رهبری در بخشیاز بیانات دیروزشان با ابراز تأسف نسبت به اظهار نظر برخی از مسئولان درخصوص سیاست خارجی کشور، فرمودند: "سیاست خارجی در هیچ جایدنیادر وزارت خارجه تعیین نمیشود. در همه جای دنیا مربوط به مجامع بالادستی و مسئولین عالی رتبه هستند که تعیین میکنند. البته وزارت خارجه هم مشارکت دارد. امّا مجری است. در کشور ما هم شورای عالی امنیت ملی است و همه حضور دارند، تصمیم گیری میشود و وزارت خارجه به شیوه های خودش باید اجرا کند". بعد از بیانات مقام معظم رهبری، جریان تحریف دست به کار شده و تلاش کرد تا اینگونه به افکار عمومی القا نماید که تمام مسئولیت برجام از دولت برداشته شده و نباید در خصوص خسارتهای آن از دولت انتقاد کرد! نکات تحلیلی: 1-جای تردید نیست که سیاستگذاری سیاست خارجی کشور تنها به عهده وزارت امور خارجه نبوده و شورایعالی امنیت ملی که وزیر خارجه نیز عضو آن است، این وظیفه را بر عهده دارد. در سال ۱۳۹۱ ، جریان تحریف، افکار عمومی را به این نتیجه رسانده بود که تنها راه حل مشکلات اقتصادی کشور، مذاکره با غرب است و از سوی دیگر دولت نیز همه تمرکز خود را در این حوزه قرار داده بود. بر همین اساس، شورای عالی امنیت ملی و همچنین مقام معظم رهبری با مذاکره موافقت کردند، اما از همان ابتدا شروط مذاکره به وزارت خارجه بهعنوان مجری سیاستها، اعلام شد و پس از امضای برجام، مجدداً مقام معظم رهبری شرایط ۹ گانه اجرا را ابلاغ کردند، خطوطی که توسط مجری رعایت نشد و متأسفانه از خطوط قرمز عبور شد تا برجام تبدیل به "خسارت محض" به تعبیر مقام معظم رهبری شد! ۲-شورای عالی امنیت ملی برای مجری دیگری از سیاستهای خارجی نظام (نیروی قدس)، مأموریتهایی را مشخص کرده است. همانگونه که از نتایج آشکار میدان مشاهده میشود، این نیرو، سیاستهای نظام را به خوبی اجرا کرد و به همین دلیل، فرمانده دلاور آن، شهید حاج قاسم سلیمانی تبدیل به قهرمان ملی، و نیروی قدس به فرموده رهبری به بزرگترین عامل مؤثر در جلوگیری از دیپلماسی منفعل در غرب آسیا تبدیل شده است. آن روزی که حاج قاسم نامه نابودی سازمان داعش را برای فرمانده معظم کل قوا نوشت، مشخص شد که مرد میدان مأموریت خود را بهخوبی انجام داده و سیاست نظام در آن بخش روبه جلوست. این بازوی اجرایی سیاستها، نه تنها با مأموریت وزارت خارجه در تضاد نیست، بلکه دست برتر را در همان مذاکرات و همینطور در مذاکرات کنونی به وزارت خارجه داده است. 🖌مصطفی برزکار
🎯ظاهراً تحریف جدیدی رخ نموده است! 🔺پس از سخنرانی دیروز رهبر معظم انقلاب اسلامی، جریان تحریف دست به شگرد تازه ای زده است، می گویند: رهبری خودش گفت سیاست های نظام در بالادست تعیین می شود و وزیر خارجه مجری است، در نتیجه برجام تصمیم نظام بوده است. 🔸فعلاً به این کاری ندارم که نهاد بالادستی وزارت خارجه، شورای امنیت ملی با مسئولیت ریاست جمهوری است. 📚بگذارید از منظر عبرت تاریخی به موضوع بنگریم؟ حکمیت تصمیم چه کسی بود؟ پاسخ: امیرالمومنین صلح امام مجتبی با معاویه تصمیم چه کسی بود؟ پاسخ: امام حسن 📌نکته۱: آیا پذیرش حکمیت ایده آل امام بود یا شرایط(سست عهدی ها، تحریف ها، حیله های دشمن و...) آنرا بر امام تحمیل کرد؟ اگر چه حتی سخن امام را در انتخاب نماینده هم نپذیرفتند، اما بعداً که حکمیت شکست خورد، امام را متهم کردند!! گفتند ما نفهم بودیم تو چرا پذیرفتی!!!.(تجربه تلخ) 📌نکته۲ : امام حسن با اتخاذ سیاستی درست برای دفع خطر بنی امیه اقدام کرد، یاران هم در ابتدا همراهی کردند، اما در ادامه شرایطی پیش آمد که لشکریان از ادامه نبرد سست شدند، امام از مردم نظر خواست، اکثریت غالب گفتند: می خواهیم زندگی کنیم! امام مجبور به پذیرش صلح شد. بیچاره ها نمی دانستند زندگی در اطاعت امر ولی خداست، چیزی نگذشت که معاویه کوفیان را پایمال کرد.(تجربه تلخ) 📌نکته۳: هرگز رهبران الهی چون دیکتاتور ها، مردم را با زور به کار و تصمیمی اجبار نمی کنند، حرکت رهبران الهی در طول تاریخ تمامأ در جهت رشد عقلانی و فعال کردن قوه بصیرت امت بوده است. اگر یادمان باشد حکیم انقلاب فرمودند: درباره مذاکرات جدید هسته‌ای نیز علی‌رغم اینکه خوش‌بین نیستم،‌اما موافقت می‌کنم چرا که "این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد". 📎ظاهراً جریان تحریف نمی خواهد بگذارد مردم از این (تجربه تلخ) خود بهره ببرد.