eitaa logo
اشعار ام‌البنین بهرامی (ام.خزان)
2.4هزار دنبال‌کننده
917 عکس
282 ویدیو
1 فایل
-شاعر ارزشی- دارای ۹ اثر چاپ شده در ایتا: @omolbaninbahrami در سروش: https://splus.ir/omolbaninbahrami
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عمریست که شاهد حقایق بودیم غمدیده‌ی داغ صد شقایق بودیم صد شکر شنیده شد صدای سیلی ما منتظر وعده‌ی صادق بودیم 🌹@omolbaninbahrami کانال شاعر ارزشی (ام.خزان)
شامگاهی آمد و وقت تب قابیل شد خواب اوکابوس‌سخت‌قائم‌وسجیل‌شد کاخ پوشالی جلادان استعمارگر در شبی آرام، به آتشفشان تبدیل شد قطره‌قطره‌سیل‌آتش،هیمنه‌درهم شکست چون کلاس‌درس‌شیطان تا ابدتعطیل شد فتنه ها کردند صهیون،باز حیدر سر رسید بار دیگر فتح خیبر بر ستم تحمیل شد وعده‌ی صادق محقق گشت‌طوفانی‌عظیم بارش پهبادها تنبیه اسراییل شد 🌹@omolbaninbahrami کانال شاعر ارزشی (ام.خزان)
ستاره دنباله‌داری که در شب قدر به انتقام خون شهیدان رفت https://irna.ir/xjQhJk 🌹@omolbaninbahrami کانال شاعر ارزشی (ام.خزان)
تفسیر آیه ۱۷ سوره انفال تفسیر قرآن؛ منظور از «وَمَا رَمَیْتَ إِذْ رَمَیْتَ» در قرآن چیست؟ بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ به نام خداوند رحمتگر مهربان فَلَمْ تَقْتُلُوهُمْ وَلَٰکِنَّ اللَّهَ قَتَلَهُمْ ۚ وَمَا رَمَیْتَ إِذْ رَمَیْتَ وَلَٰکِنَّ اللَّهَ رَمَىٰ ۚ وَلِیُبْلِیَ الْمُؤْمِنِینَ مِنْهُ بَلَاءً حَسَنًا ۚ إِنَّ اللَّهَ سَمِیعٌ عَلِیمٌ (ای مؤمنان) نه شما بلکه خدا کافران را کشت و (ای رسول)، چون تو تیر (یا خاک) افکندی نه تو بلکه خدا افکند (تا کافران را شکست دهد) و برای آنکه مؤمنان را به آزمونی نیکو از سوی خود بیازماید، که خدا شنوا و داناست. تفسیر آیه ۱۷ سوره انفال در روز جنگ بدر، پیامبر (ص) به علی (ع) فرمودند:مشتی خاک و سنگریزه از زمین بردار و به من بده. علی (ع) چنین کرد و پیامبربا خواندن دعایی آن‌ها را به سوی دشمن پرتاب کرد و به صورت معجزه آسایی، طوفانی به پا کرد وباعث وحشتی عجیب در دل دشمن شد. آری، عامل مهم پیروزی در جنگ بدر، اراده و امداد الهی بود، نه نیروی مادّی و قواعد و تاکتیک‌های نظامی و گرنه لشگری اندک و تنها با یک یا دو اسب سوار، چگونه بر سپاهی انبوه و کاملاً مجهّز و دارای یکصد اسب سوار، پیروز می‌شد؟ «بَلاءٌ»، به معنای آزمایش است که اگر با نعمت و پیروزی باشد، «بلاء حَسَن» است و اگر به وسیله‌ی مصیبت و مجازات باشد «بلاء سیّیء»، چنانکه قرآن درباره بنی اسرائیل می‌فرماید: «وَ بَلَوْناهُمْ بِالْحَسَناتِ وَ السَّیِّئاتِ»
پیام‌های آیه ۱۷ سوره انفال ۱- پیروزی در جنگ موجب غرور و عُجب شما نشود، خداوند و امداد‌های او را فراموش نکنید. «فَلَمْ تَقْتُلُوهُمْ وَ لکِنَّ اللّهَ قَتَلَهُمْ» ۲-انسان در افعال خود، نه مستقل از اراده خداوند است و نه مجبور. کارها، از آن جهت که با اختیار از انسان سر می‌زند، به او نسبت داده می‌شود، ولی، چون نیرو وتأثیر از خداست، به خدا نسبت داده می‌شود. «ما رَمَیْتَ ... وَ لکِنَّ اللّهَ رَمی» ۳-وجود پیامبر و رهبر، نقش بسزایی در جلب امداد‌های غیبی خداوند دارد. «وَ ما رَمَیْتَ إِذْ رَمَیْتَ» ۴-جنگ و جهاد، از وسایل آزمایش الهی است تا مؤمنان واقعی از افراد سست ایمان و یا بی ایمان شناخته شوند. «بَلاءً حَسَناً» ۵-امداد الهی و پیروزی مؤمنان و شکست دشمنان اتّفاقی و بی حساب نیست، بلکه از روی علم وآگاهی خداوند است. «إِنَّ اللّهَ سَمِیعٌ عَلِیمٌ» 🌹@omolbaninbahrami کانال شاعر ارزشی (ام.خزان)