هدایت شده از اخبار سوریه
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرمانده نیروی دریایی ارتش در برنامه صف اول شبکه اول پس از تایید!! خبری که چند روز پیش در کانالهای نظامی کشور منتشر شده بود - مبنی بر به کارگیری رادار چشم عقاب در ناو دماوند 3، خبرهای پیشین مبنی بر مجهز شدن این ناو به لانچرهای پرتاب عمودی موشک را هم تایید کرد. بدون شک این موشکها از نوع پدافندی بوده و همان سامانه دریاپایه زوبین هستند. تیمسار ایرانی البته به تعداد موشکها هیچ اشارهای نکرد، اما علیالقاعده نباید بیش از 8 فروند باشد.
البته این ناو امکان لود تعداد بیشتری موشک را دارد، یعنی تا 16 فروند را هم در صورتی که از فضای موجود در ناو به شکل بهینه بهره گرفته شد. به هر حال ما در ناوگان شمال مشکل چندانی نداریم، مساله اصلی ناوگان جنوب است که ایرانی به این مساله هم اشاره دارد. بالا رفتن قدرت آتش پدافندی ناوگان جنوب برای حفظ و بقای این ناوها در آبهای دوردست بسیار مهم است.
@syriankhabar
هدایت شده از اخبار سوریه
🔴نگاهی به مولفههای پایان نظام تکقطبی /1
🔻جهان تکقطبی مدنظر امریکا از همان زمان فروپاشی شوروی و بلوک شرق هم اجرایی نشد و امریکاییها فقط حرفش را میزدند. توهم ابرقدرتی و تکقطبی بودن جهان امریکا را وارد معرکههای متعددی کرد که در به سرانجام رساندن همه آنها ناکام بود و بدهی بسیار سنگینی را برای این کشور به همراه آورد. فروپاشی این نظام اما در سال 2008 و با شروع بحران مالی جهانی کلید خورد و آرام آرام امریکاییها متوجه شدند که قدرت اداره جهان را ندارند، چرا که دنیا بزرگ بود و نیروهایی که با این رویه امریکا مخالف باشند هم کم نبودند.
🔻از نظریههای متعددی که در آن دوران توسط نظریهپردازان مختلف امریکایی ارائه شد، از برخورد تمدنها تا پایان جهان بیش از سه دهه میگذرد، برخورد تمدنها قرار بود برتری تمدن غرب را به رخ بکشد و پایان تاریخ هم قرار بود در سایه اتفاقاتی این چنین شکل بگیرد، به عبارتی فوکویاما فکر میکرد در جهان هستی فقط سلطنت، فاشیسم، کمونیسم و لیبرال دمکراسی به عنوان نظریههای حکومتی وجود دارند و غرب به عنوان میراثدار لیبرال دمکراسی همه اینها را شکست داده و چون رقیبی ندارد، مضمحل خواهد شد.
🔻در این فضا در اوایل دهه نود قرن گذشته میلادی بود که هانتیگتون و فوکویاما نظریات خود را در قالب کتاب منتشر کردند. در اینجا قصد پرداختن به این مسائل را ندارم، اما موضوع، خروج نظام تکقطبی از همین نظریات است. غرب فکر میکرد که تنها نظام باقیمانده در جهان لیبرال دمکراسی است، برای غرب حتی حکومتهای سلطنتی اروپا نوعی نظام مشروطه مبتنی بر این دیدگاه بودند، آنها نه چینِ کمونیست را به حساب میآوردند و نه حکومتهای دینی را، چرا که دین برای آنها قرنها بود از عرصه سیاست جدا شده و تجربه عینی از آن نداشتند.
🔻نظام تکقطبی قرار بود جهان را به پارههای مختلف تقسیم و در هر پاره یک نقطه از جهان را مدیریت کند، اما فراتر از شیوهها و تئوریها، آن چیزی که نظریهپردازان غربی و مقامات امریکایی روی آن حساب نکرده بودند، مقاومت ملتها بود. نظام تکقطبی را شاید بسیاری ناشی از اشتباهات امریکا در برخورد با جهان بدانند، اما آن چیزی که باعث شد تا امریکاییها دچار اشتباه راهبردی شوند و البته هیچ وقت روی آن حساب باز نکرده بودند مقاومت ملتها بود، ملتهایی که سران کاخ سفید فکر میکردند از نظامیان اشغالگر امریکایی و اروپایی به عنوان «ارتشهای آزادیبخش» بر مبنای تجربه جنگ جهانی دوم استقبال خواهند کرد.
🔻اما مقاومت ملتها، همه چیز را تغییر داد، نقطه شکست نظام تکقطبی هم مقاومت ملتها در آسیای غربی بود، در عراق و افغانستان که با حمایت و پشتوانه ایران در برابر اشغالگری مقاومت کرده و این دو کشور را به چاه ویل برای هزینهکرد نظامی تبدیل کردند. در سایه این مسائل، چین به عنوان یک غول اقتصادی و نظامی به سرعت برق و باد رشد کرد و این مسالهای است که این روزها مقامات سابق کشورهای غربی هم بر آن تاکید میکنند. تونی بلر نخستوزیر اسبق انگلیس در سخنرانی خود در سمپوزیومی که توسط بنیاد انگلیسی-آمریکایی «دیچلی» برگزار شد، گفت: «بزرگترین تغییرات ژئوپلیتیکی در این قرن توسط چین صورت میگیرد، نه روسیه.»
🔻آنچه بلر به عنوان یکی از حامیان اصلی نظام تک قطبی گفته جالب است. او با بیان اینکه در حال نزدیک شدن به پایان هژمونی غرب در عرصه سیاست و اقتصاد هستیم و جهان حداقل دو قطبی یا احتمالاً چند قطبی خواهد شد، گفت: برای اولین بار در تاریخ معاصر، شرق میتواند با غرب برابری کند. چین دومین ابرقدرت جهان است و پتانسیل اقتصادی و میزان مشارکت آن در اقتصاد جهانی بالاتر از روسیه است. چین در بسیاری از زمینههای تکنولوژیکی خود را به آمریکا رسانده و در برخی از آنها آمریکا را تهدید میکند.
🔻به گفته وی، رهبری چین بیش از پیش «تهاجمی» و با غرب تحقیرآمیز رفتار میکند، به روسیه نزدیک میشود و میخواهد در نهایت میخواهد مشکل تایوان را حل کند. اشتباه نکنید، من نمیگویم که چین تلاش خواهد کرد تایوان را در اسرع وقت با زور تصرف کند، اما ما نمیتوانیم سیاست خود را بر اساس این یقین بنا کنیم که این کار را نخواهد کرد. قطعاً روسیه و شاید ایران در آینده نزدیک به متحد چین تبدیل شوند.
🔻وی خواستار ایجاد روابط با چین بر اساس اصل «قدرت به علاوه همکاری» شد و تاکید کرد که «غرب باید هزینههای نظامی خود را افزایش دهد و به اندازه کافی قوی بماند تا در هر سناریوی آینده در برابر چین مقاومت کند و در عین حال روابط با پکن را حفظ کند، به شیوهای عمل گرایانه و نه تهاجمی عمل کند و تمایل به احترام متقابل را نشان دهد.»
@syriankhabar
هدایت شده از اخبار سوریه
🔴نگاهی به مولفههای پایان نظام تکقطبی / 2
🔻آنچه بلر بهعنوان عامل مهم تهاجم به عراق گفته را باید کلمه به کلمه تحلیل کرد، حرف به حرف؛ او دستپرورده سازمان امنیتی انگلیس و خروجی آن در قامت نخستوزیر انگلیس بود که اساس و بنیان رفتارهای امروز انگلیس در عرصه بینالمللی در دوره او شروع شد. بلر با مشارکت گسترده در جنگ افغانستان و عراق و مشارکت سطح بالا با امریکا در همه حوزهها، میخواست بار دیگر به شرق سوئز بازگردد. بارها پیش از این نوشتم که انگلیسیها بر آن بودند تا با هزینه امریکا بار دیگر جای پای خود را در مناطق مختلف جهان سفت کنند و از همان دوره ایدههای مختلفی را در سر میپرواندند که جای گفتنش اینجا نیست.
🔻بلر به آن چیزی که امروز سران کشورهای غربی، به ویژه امریکا حاضر به اعتراف به آن نیستند اعتراف میکند و چین را رقیبی سرسخت ارزیابی میکند که با زبان بیزبانی آن را پیشیگرفته از امریکا میداند. او البته به دلایل این مساله هیچ اشارهای نمیکند و ما پیش از این بارها دلایل آن برشمردهایم با این حال، نکته اصلی این است که او راه حل کنترل چین را نه جنگ، بلکه «همکاری بر اساس احترام متقابل» میبیند، چیزی که امریکاییها هنوز هم حاضر به استفاده از آن نیستند. بلر در دنیای امروز فقط دو کشور را لایق متحد شدن با چین میداند، ایران و روسیه و این حرف معنای بسیار عمیقی دارد!
🔻نخستوزیر اسبق انگلیس خواستار افزایش بودجه نظامی کشورهای غربی هست و این همان نقطهای است که تیشه به ریشه غرب خواهد زد و غرب را بیچارهتر میکند. امروز بودجه نظامی چین فقط 250 میلیارد دلار (به شکل رسمی یک سوم و به شکل واقعی یک چهارم بودجه نظامی امریکا) است اما همه دنیا میدانند که این 250 میلیارد دلارِ چین قدرتش برابر با همان یک هزار میلیارد دلار امریکا است، چرا که همه تجهیزات چین توسط شرکتهای دولتی تولید میشوند و مانند کمپانیها غارتگر امریکایی، محصولات خود را دولاپهنا با ارتش این کشور حساب نمیکنند و این یعنی رقابت تسلیحاتی که بازندهاش بدون شک غرب خواهد بود.
🔻چین اگر بودجه نظامی خودش را به 500 میلیارد دلار برساند، غرب باید یک بودجه دو هزار میلیارد دلاری تدارک ببیند تا بتواند با چین برابری کند و این برای اقتصادی در حال سقوط اروپا سهمی مهلک است. اگر قرار باشد ایران و روسیه هم به این ائتلاف ضدغربی اضافه شوند، آن وقت مساله کلا متفاوت خواهد بود. بررسی انگارههای مورد اشاره بلر نشان میدهد که نظام تکقطبی که امریکا بر پایه قدرت اقتصادی بینظیری که در دوره بیل کلینتون به آن دست پیدا کرد، با وارد شدن به عرصه نظامی به نابودی رفت و امروز غرب نه ابرقدرت اقتصادی و نه ابرقدرت نظامی است.
🔻نظام تکقطبی هر چند سالهاست به پایان رسیده، اما اگر بر اساس نظریههای متفکران! غربی بخواهیم بنویسم، سه نظام متضاد در کنار هم قرار است نظمی نوین به وجود بیاورند. چینِ کمونیست، روسیه اقتدارگرای مبتنی بر نظام ریاستی و ایرانِ مذهبی. به نظرم این سه باید دنیای پیرامونی را با خود تقسیم کنند و این هم موضوعی است که بلر به آن اعتراف نمیکند. روسیه، اروپا را میخواهد، ایران آسیای غربی و جهان اسلام را و در نهایت هم چین جنوب و شرق آسیا را. امریکای جنوبی و آفریقا هم باید میان این سه برای دسترسی به منابع معدنی تقسیم شوند!! آیا چنین نظریه دور و دراز و بسیار سختی جامه عمل به خود خواهد پوشید؟
🔻به نظرم سفر بایدن به منطقه به نوعی برای جلوگیری از وقوع چنین احتمالاتی است. امریکا ضعیف شده، اما هنوز هم آن اندازه قدرت دارد که بتواند بر رویکردها اثر وضعی بگذارد، آن اندازه در میان سران کشورهای همپیمانِ همیشگی نفوذ کلام دارد که بتواند خط سیر جدیدی را با یک راهکار امنیتی جدید فراهم کند، با این حال باز هم آن چیزی که سران غرب روی آن حساب نمیکنند پا به عرصه گذاشته و اجازه قدرتگیری به امریکا را نخواهد داد. نظام تکقطبی امریکا در غرب آسیا نابود شد و کاخ سفید تلاش دارد آن را از همین نقطه احیا کند. اینجاست که باید به امریکا ضربه اساسی و کاری را وارد کرد. هر گونه آرامش، هر گونه سکوت در برابر طرحها و اقدامات امریکا در منطقه یعنی کمک هموار کردن مسیر برای امریکا.
🔻هراسی که امروز غربیها دارند حتی در دوران جنگ سرد هم نداشتند چرا که با مجهولاتی سر و کار دارند که قابل حل نیست. اینکه چگونه چین از دست آنها در رفت، ایران در آستانه هستهای شدن قرار گرفته و روسیه با این همه تهدید و تحریم بخش بزرگی از اوکراین را اشغال کرده و آنها با تمام کمکهایشان موفق به جلوگیری از آن نشدهاند!
@syriankhabar
هدایت شده از کاوش مدیا
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مجری آمریکایی:
📍ما آمریکاییها باید سخت کار کنیم، جون بکنیم و پول در بیاریم تا اسرائیلیها با این پول برن و با ایران جنگ راه بندازن/ما نمیخوایم از طرف شما با ایران بجنگیم چون شما بی هیچ دلیلی درحال تنش افزایی در منطقهاید/چون میدونید ایران قدرت نظامی داره و قضیه مثل فلسطین نیست میخواید پای ما رو هم به این جنگ باز کنید/چه کسی سپاه پاسداران رو وارد لیست تروریسم کرد؟ ترامپ، ما به بایدن رای دادیم تا راه ترامپ ادامه پیدا نکنه....
🆔 @Kavoshmedia
هدایت شده از کاوش مدیا
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ کارشناس شبکه MSNBC:
📍ایران به توافق هستهای پایبند بود اما آمریکا با فشار اسرائیل از توافق خارج شد/هر حملهای از جانب آمریکا به ایران نقض قوانین بینالملل است/بعد از ویرانی محضی که عربستان در یمن به بار آورد چرا باید دوباره به آنها سلاح تهاجمی بفروشیم؟
🆔 @Kavoshmedia
👈 هر وقت یه مسؤولی از کرونا مُرد اونوقت کرونا وجود داره !
👈 هر وقت این دکترای بالا بالایی مُردن اونوقت معلوم میشه کرونا میکشه !
👈 کسی منکر وجود ویروسها نیست اما اونی که مردم رو میکشه ویروس نبوده و نیست و واکسن هم ربطی به کرونا و ویروس نداره . ذات اکثر ویروسهای آر ان ای با رزروار حیوانی ضعیف شدنه و واکسنی هم نداره ...
#عید_غدیر
#غدیر
#حجاب
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد، پس از گذشت حدود دو سال و نیم از کرونا، علیرغم تزریق میلیاردها واکسن به بیش از ۶۵٪ کل جمعیت جهان! کرونا به هیچ عنوان حتی به پایان خود هم نزدیک نیست
پ.ن:
این بازی ادامه دارد...
دوز بیست و هفتم هم نوش جونتون🤣🤣🤣
و همچنان پیش بینی های ما ضدعلم ها داره درست از آب درمیاد😏
#عید_غدیر
#غدیر
#حجاب
6.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
@RozeKhanegeeروضه_خانگی_عید غدیر سه روز است.mp3
زمان:
حجم:
4.78M
🔻عید غدیر سه روز است
🔹استاد پناهیان
#عید_غدیر
کلیپ_صوتی
✍با توجه به روایات که عید غدیر سه روز است ؛ پس امسال دوشنبه ؛ سه شنبه ؛ چهارشنبه میشه ایام عید غدیر
بیاییم حســــــــــــــــــــابی شلوغش کنیم به اندازه خودمون 🤩🎊🎉 هم تو خونه ی خودمون هم تو ساختمون مون هم کوچه مون و ......
هرچقدر که میتونی 🎊🎉🎈
نذاریم غدیر ؛ غریب بمونه ❌
#غدیر
#لبیک_یا_خامنه_ای
8.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ایالت کرالا هند منبع شیوع کرونا ، نیپا و اکنون آبله_میمون مدیونید فکر کنید بخاطر وجود آزمایشگاههای صهیونیستی در این منطقست... فقط بدشانسن!
تازه همین ویروس های ساختگی هم کشنده نیستند
کشنده اصلی دارو و ماسک و پزشکی اسرائیلی است که هرجا بیشتر رسوخ کرده ، بیشتر خرابی به بار آورده
#عید_غدیر
#غدیر
#حجاب
📚 اعمال مستحبی روز عید غدیر
🔶 روزه؛
💠 غسل؛ (بهتر است غسل ابتدای روز انجام شود)
🔷 نماز؛
✅ نماز روز عید غدیر مانند نماز صبح، دو ركعت است که در هر ركعت پس از حمد، ده مرتبه سوره توحید،«قُلْ هُوَ اللّٰه» و ده مرتبه «آية الْكُرْسِىّ» و ده مرتبه سوره قدر، «ِانّٰا أَنْزَلْنٰاه» خوانده می شود.
⁉️ نکته: به جماعت خواندن نماز عید غدیر، مشروع نیست.
#اعمال_غدیر #عید_غدیر #غدیر