یه چیزی!
درسته نمازجمعه این هفته بخاطر ویروس #کرونا برگزارنشد.
اما....!!
#مرگ_بر_آمریکا
#مرگ_بر_اسرائیل
#مرگ_بر_انگلیس
#مرگ_بر_آل_سعود
#مرگ_بر_منافق
"Hamidreza almasi"
9.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آیا قرار گرفتن در لیست سیاه FATF تاثیری روی وضعیت اقتصادی ایران دارد؟!
▪️در حالی که پمپئو به بهانه کرونا به ایران ایراد میگیرد مقامات بهداشتی آمریکا اعلام کردهاند ورود و شیوع #کرونا در ایالات متحده گریزناپذیر است.
ببینیم دولت شیاد آمریکا با کرونا چه میکند آیا مثل آنفولانزا تلفات سنگین خواهد داشت یا به جای دخالت در سایر کشورها به مردمشان رسیدگی میکنند.
💬 pooria astaraki
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ جدیدترینها در پیشگیری و درمان کرونا
🔊 حکیم حسین خیراندیش
👤 توییت استاد #رائفی_پور درباره ویروس کرونا
«اورلی لوی ابکاسیس» عضو کنست رژیم صهیونیستی و گزینه وزارت بهداشت این رژیم ، به طور ضمنی #کرونا را طراحی شده برای نبرد های بیولوژیک خواند، پیش از او «دنی شوهام » مقام پیشین اطلاعاتی اسرائیل نیز کرونا را طراحی شده در آزمایشگاه ها و انتشار آن را عمدی دانسته بود.
#بیوتروریسم
⭕️ ممنوعیت استفاده از پیامرسانهای خارجی در دستگاههای حاکمیتی، مدارس و دانشگاهها
👤سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور:
🔻بر اساس قوانین و مقررات کشور و مصوبات شورایعالی فضای مجازی هر گونه استفاده دستگاه های حاکمیتی،دولتی، مدارس و دانشگاه ها از شبکه های اجتماعی خارجی ممنوع است و تخلف و در برخی موارد جرم محسوب می شود.
🔻بنابراین با توجه به تعطیلات مراکز آموزشی هر گونه آموزش از راه دور از طریق این شبکه ها ممنوع است و می بایست بر بستر شبکه های اجتماعی داخلی باشد و چنانچه در بسترهای خارجی ممنوعه کلاس و آموزشی برگزار شود فاقد وجاهت قانونی است و دانش آموزان و دانشجویان تکلیفی برای حضور در این آموزشها ندارند و دانشجویان و والدین دانش آموزان می توانند نسبت به این امر از طریق حراست دستگاههای مربوطه شکایت و اعتراض خود را منعکس کنند.
🔻حراست دستگاهها هم مکلف به بررسی و ممانعت از این فعالیتها و در صورت استنکاف انعکاس موضوع حسب مورد به هیئتهای تخلفات اداری یا مراجع قضایی (استنکاف از اجرای قوانین و مقررات کشور موضوع ماده ۵۷۶ قانون مجازات اسلامی) هستند و خود حراستها نیز در صورت عدم اجرای وظایف، دارای مسئولیت خواهند بود./فارس
ارسالی همکاران فرهنگی
💢میدانید چرا دولت تو آخرین ماه سال طرح افزایش پنجاه درصدی رو برای فرهنگیان اجرا کرد ؟
حداقل حقوق کارمندان برای سال ۹۹ دو میلیون و هشتصد هزار تومان تعیین شده بنابراین دولت مجبور بود این افزایش حقوق رو در سال آینده اجرا کند .
از طرفی طبق برنامه ششم_توسعه ملزم بود ۵۰ درصد به حقوق فرهنگیان اضافه کند .
حالا سوال اینجاست که ترتیب اجرای این دو طرح چه تفاوتی برای دولت داشت ؟
❗️درست متوجه شدید ❗️
اگر دولت ابتدا طرح حداقل حقوق رو که برابر با ۲۸۰۰ هست اجرا میکرد و بعد طرح ۵۰ درصد رو اجرا میکرد یعنی مجبور بود ۱۴۰۰ دیگه اضافه کنه بنابراین حداقل حقوق فرهنگیان در سال آینده ۴۲۰۰ میشد .
اما با اجرای طرح پنجاه درصدی در ماه اسفند عملا دولت با یک تیر دو نشان زد یعنی هم حداقل حقوق معلمان رو به ۲۸۰۰ رسوند و هم طرح پنجاه درصد رو از دوش خودش برداشت و در سال آینده به جز ۱۵ درصد اول سال مجبور نخواهد بود افزایش دیگری داشته باشد .
دقیقا به همین علت هم هرچه حقوق کمتر بود افزایش بیشتری شاملش شد چون هدف فقط این بود که حداقل حقوق فرهنگیان قبل از سال ۹۹ به ۲۸۰۰ برسه .
♦️البته با یک تیر سه نشون زدن طرح رتبه بندی طرح افزایش ۵۰ درصد و طرح حداقل حقوق ۲۸۰۰ در قالب یک طرح اجرا شد !!!
🔹پی نوشت مدیرکانال ؛ البته عملا با اعمال افزایش پنجاه درصدی حکم معلمان دررسته آموزشی نه تنها افزایشی صورت نگرفته بلکه با حذف حق شغل حرفه ای عملا رتبه بندی حذف شده و افزایشی صورت نگرفته!متوجه هستیم که برای اجرای این بند درقانون خدمات کشوری نیازبه حذف بند حق شغل حرفه ای است اما باید بجای آن ردیفی جدید به حکم معلمان اضافه می شد تاعدالت اجرا شود ، باتوجه به اینکه برای رسته اداری افزایشی چشمگیرداشته ، حال سوال اینجاست هدف دولت بعدازماه ها سرگرم کردن معلمان و مانور برروی رتبه بندی چه بوده که درحکم جدید حذف شده ؟ آیا برای رفع این اجحاف ردیفی درحکم معلمان اضافه خواهد شد یا همچنان سرمعلمان مانند همیشه بی کلاه خواهد ماند و فقط از هیاهوی خبری نصیب خواهند برد ؟؟؟ ۲۰۳۰ کجاست که برای این مورد پوشش خبری ۲۴ ساعته بدهد؟
🔴 آمریکا ۱۰ سال آینده دیگر ابرقدرت نیست
✍️ #فؤاد_ایزدی
🔹فؤاد ایزدی در برنامه «بدون توقف» به تاریخچه رقابت و اختلافهایی که بین چین و آمریکا در حوزههای اقتصادی، سیاسی و نرمافزاری وجود دارد، پرداخت و گفت: یک زمانی در آمریکا اجماع شد که چین را باید وارد سیستم اقتصادی دنیا کنیم یعنی سیاسیون آمریکا زمان جنگ سرد در اوائل دهه ۷۰ زمانی که نیکسون به همراه کسینجر به چین سفر کرد، معتقد بودند که اگر چین به آمریکا نزدیک شود از خیمه کمونیسم خارج شده و این ضربهای برای شوروی است، چون در اوائل دهه ۷۰ هنوز جنگ سرد در بالاترین سطح خودش در جریان بود.
🔻از آن طرف اقتصادیون آمریکا هم استقبال کردند و گفتند به دلیل جمعیت بیش از یک میلیاردی این کشور، چین هم بازار بسیار بزرگی است برای کالاهای آمریکایی، هم یک مجموعه گستردهای از کارگر ارزان در آن جا متمرکز است که میشود خیلی از کارهایی که در آمریکا با کارگر گران تولید میشود در چین با کارگر ارزان تولید کنیم تا سود شرکتها افزایش پیدا کند. این اجماع شد و این اتفاق برای چین هم خیلی خوب بود.
🔸اگر صادرات چین در سال ۷۹ میلادی سالی که در ایران انقلاب شد، مقایسه کنید با صادرات امروز این کشور، میبینید که صادرات چین الان در یک روز معادل صادرات یک سال این کشور در سال ۷۹ میلادی است، یعنی صادرات چین تقریبا ۳۶۵ برابر شده و این نتیجه همکاری با آمریکا بود. اما این اجماع در سالهای بعد زیر سؤال رفت، به این دلیل که دیدند چینیها دارند آنها را جا میگذارند و در حوزه اقتصادی دارند نزدیک آمریکا میشوند، در حوزه سیاسی در منطقه نفوذ پیدا میکنند و در حوزه فرهنگی و اجتماعی از یک سری مفاهیم سنتی فرهنگ چین برای ارتقای جایگاهشان در دنیا استفاده میکنند، یعنی غربزده و شیفته غرب نشدند.
🔰 این تاریخچه ۳۰، ۴۰ سال گذشته را که مرور کنید میبینید آمریکائیها یک دفعه متوجه شدند که آن شاخصهای گذشته و تفکری که در دهه ۷۰ میلادی بود و اجماع شد که برویم و چین را بیاوریم عوض شده، چون دیگر شوروی فروپاشیده و آن دغدغهای که چین را از ذیل کمونیسم خارج کنیم وجود ندارد و در حوزه اقتصادی آرام آرام چین دارد آمریکا را جا میگذارد، لذا این اتفاقی که در دوران ترامپ افتاده، این دعوای تجاری که شروع شده و به نظر هم نمیرسد که قرار باشد به صورت ریشهای حل شود، چون آمریکاییها نمیخواهند برای مقابله با افزایش قدرت چین آن را حل کنند، از آنجا نشأت میگیرد. از آن جهت در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا یکی از مواردی که بین خانم کلینتون و ترامپ اجماع شد همین بحث مقابله با افزایش قدرت چین بود.
🔺«چرا درباره افول آمریکا صحبت میکنیم» چون ما به هر دلیل درگیریهایی با آمریکا داشتیم این درگیریها هم بدتر میشود، یک نفر به اسم ترامپ در کاخ سفید نشسته و انگار هیچ کاری ندارد غیر از اینکه چند روز یک بار یک توئیتی درباره ایران بزند و کارهایی هم میکنند که قبلا نکردند یک سردار و مقام ارشد ایرانی را زمانی که به دعوت آن کشور به آنجا سفر کرده ترور میکنند، چون در گذشته اگر هم این کار را میکردند اعلام نکرده و مسؤلیت نمیپذیرفتند، حالا ما باید یک برآوردی داشته باشیم که آن طرف قدرتش افزایش پیدا میکند یا کاهش.
💢 اگر افزایش پیدا میکند پس باید راهی پیدا کنیم که آن را رفع رجوع کنیم، اگر هم کاهش پیدا میکند این یک اعتماد به نفسی ایجاد میکند که شاید بتوان مقاومت کرد، اگر یک بازه زمانی داشته باشیم که چقدر باید مقاومت کنیم شاید بتوانیم، اگر متن شورای اطلاعات ملی آمریکا مبنا باشد ۱۰ سال دیگر آمریکا دیگر ابرقدرت نیست یعنی ایران ۴۱ سال مقاومت کرده و اگر ۱۰ سال دیگر هم مقاومت کند و جایگاه آمریکا تبدیل به یک کشور معمولیتر شود، آن وقت اوضاع ما بهتر خواهد شد، لذا این نکته از این جهت برای ما حائز اهمیت است.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز