5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️مگه به عدده؟!
🚨صدایی که میشنوید اعلام خطر یا وضعیت قرمز است!
#انتخابات
#دوقطبی_سازی_ترفند_اصلاحات
#مهندسی_انتخابات
داودی:
با سلام عزیزان توجه داشته باشند رای گیری از ساعت۷صبح تا ۱۲شب هست و گفتن که شاید تا۲ هم تمدید بشه ولی از ساعت ۱۲شب به بعد امکان تمدید نیست چرا که ثبت کدملی با دستگاه احراز هویت هست و دستگاه احراز هویت هم فقط برای یک روز طراحی شده و حتی یک دقیقه بعد از۱۲هم جواب نمیده پس در هر گروهی هستید این نکته رو تاکید کنید حتما اول صبح برای رای تشریف ببرن و به آخر وقت موکول نکنند که حتی احتمال قطعی برق هم هست و طبیعتاً رای گیری به تاخیر میوفته و مشکلات بعدی پیش میاد(این نکاتی هست که تو جلسه ستاد انتخابات اعلام کردن و موثق هست)
#انتخابات #رئیسی #مهندسی_انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همتی گفت من با بورس مخالف بودم و هشدار دادم، اینم رئیسی هست، ماسکِ همتی زده.
✍ محرداد کریمزاده
دروغ گوئی برای این جماعت راحت ترین کاره!
حتی با وجود اینکه میدونن اسناد و مدارک زیاده و لو میره دروغ میگن!!!
همینقدر وقیح !!!🤮🤮🤮
#نه_به_بانیان_وضع_موجود
#سرطان_اصلاحات_امریکائی
#مناظره
42.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ زیبا از دعوت نوجوان عزیز، به مشارکت حداکثری👌
#نوجوانان_انقلابی
#نشر_حداکثری
☝️پویش مردمی #رای_تو_فردای_من
👫دهه هشتادی ها و نودی ها
انتخابات برای شما هم هست!!؟
فردای خودتون رو با دعوت بزرگتر ها به انتخابات ، بسازید ...
✅فقط کافیه:
1-کودک ها و نوجوان ها انگشت اشاره ☝️خودشون رو به سمت دوربین بگیرن و بزرگتر ها رو به شرکت در انتخابات 1400 دعوت کنند.
2- یا می تونید انگشت اشاره☝️ خودشون رو در کنار انگشت اشاره ☝🏽بزرگتر ها بگیرند و دو نفری بقیه رو دعوت به ساختن آینده خودتون در انتخابات بکنید.
3- عکس و فیلم هاتون رو در صفحات خودتون منتشر کنید و برای اقوام یا گروه ها فامیلی بفرستید تا بچه های دیگه رو به این کار دعوت کرده باشید.
4- حتما عکس و فیلم ها خودتون رو به آیدی@Ansar202@ارسال کنید تا ما هم منتشر کنیم . (اولویت انتشار ما با فیلم هایی که در آن "#رأی_تو_فردای_من" گفته شده است می باشد)
💡از هر خلاقیت دهه هشتادی یا نودی طور در تولید محتوا استقبال میشه😉
☝️پویش مردمی #رای_تو_فردای_من:
@. ارسال به کانال@officersYoung
#مدیر