فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به 3000015 پیامک بزنید و به این وقاحت اعتراض کنید.
🇮🇷
💥 یادتان است دکتر فروهرمنش در رسانه ملی تا بحث پروتئین اسپایک را مطرح کرد اجازه ادامه صحبت به او ندادند؟
حالا نظر دکتر شری تنپنی رو راجع به پروتئین #اسپایک بشنوید:
مکانیزمی که عاملش پروتئین اسپایک است و باعث سرطان می شود.
در واکسنها حجم بالایی از پروتئين اسپایک وجود دارد
🆔 @lataefsiasi
چطور ادعا شد واکسن ها متفاوت هستن!هرکه تولید داخل خودش بود اما حالا میگن از واکسن استرازنکا (انگلیسی)میشه برای دوز سوم تمام واکسن ها استفاده کرد؟!
پس نسخه همه واکسن ها یکی بود؟
سیستم هر ماشینی یجوره ! پراید یه جور،تراکتور یجور،اتوبوس یجور....
چطور هر که ادعا کرد این تولید خودمه سیستمش با بقیه فرق داره!ایمنی بیشتری داره!...اما حالا میگن اشکال نداره استرازنکا رو تزریق کرد؟!
montazerolmahdiii:
این نامه خطاب به ریاست نامحترم صداوسیماست اینقدر پخش کنیدتا بدستش برسه
با سلام
مجری برنامه صبح بخیرایران (راس ساعت 7:34همه گیری امیکرون رو گردن واکسن نزده ها میندازه درحالی که
خود وزارت بهداشت ایران و سازمان بهداشت (کشتار جهانی ). گفتن سویه اومیکرون در افراد واکسینه شده شناسایی شده. شخصی که از امارات اومده دو دوز واکسن سینوفارم زده بوده اومیکرون گرفته وباخودش به ایران آورده.
واکسن های کشنده و پرعوارض نه تنهاپیشگیری نمیکنه خودش عامل جهش بیماری هست. شماوهمه مجریهای وجدان فروخته تون. تودادگاه این دنیا وهمچنین قیامت به خاطراین کشتاروقتل عام باید پاسخگوباشید
نمیدونم از کجا اینو می گید. ولی با این دست فرمون که وزیر بهداشت رییسی جلو میره، بعید میدونم. اما چرا اگر اعتراض عمومی شکل بگیره، حتما متوقف میشه. بنده از نزدیکانم که دو دوز زدند، می گفت دیگه دوز سوم رو نمیزنه.
دوستان عزیز
واکسن زده ها را باید روشن کرد. عوارض واکسن گفته بشه. اهدافشون گفته بشه و اینکه اگر مقاومت نکنند تا 8 دوز و با هر جهش یک واکسن بهشون میزنند
حتما نام برند «پشمک حاج عبدالله» به گوشتان خورده؛ حتما هم تعجب و یا حتی خندیدید، اما راز نام گذاری این برند چیست؟ حکایت این داستان به دهه ۱۳۳۰ برمی گردد زمانی که بچه های دبستان اکبریه تبریز، در زنگ تفریح از بوفه و از فراش مهربان مدرسه پشمک می خریدند.
«عبدالله علیزاده» معروف به حاج عبدالله مستخدم دبستان اکبریه تبریز و اصالتا از روستاهای نزدیک ارس بود که پس از قحطی و فراگیر شدن بیماری واگیردار «وبا» ناشی از حمله متفقین، تمام اعضای خانواده اش را از دست داده بود و سپس به تبریز مهاجرت کرده و در این دبستان به عنوان مستخدم کار می کرد.
حاج عبدالله به بچه های مدرسه علاقه وافری داشت چون خودش علاوه بر همسرش داغ سه کودک در همین سنین را دیده بود. بچه ها در زمان زنگ تفریح از بوفهٔ مدرسه پشمک می خریدند و هر کس پول نداشت از حاج عبدالله پشمک قرضی می گرفت. حاج عبدالله با اینکه به همه جنس قرضی می داد اما هیچ دفتر ثبت بدهی نداشت، رفته رفته بچه ها از مهربانی حاج عبدالله سوء استفاده کردند و اصلا پول نمی دادند و برخلاف تصور حاج عبدالله، علی رغم درآمد ناچیز فرّاشی به هیچ کس نه نمی گفت. تا اینکه مدیر مدرسه با دیدن تمام بچه های پشمک به دست در هنگام زنگ تفریح با پیگیری ماجرا، از این قضیه باخبر و سر همه کلاس ها حاضر شد و با صحبت های دلسوزانه اش همه را توجیه کرد.
با این وجود هنوز اندکی از بچه ها شیطنت می کردند و پشمک رایگان از حاج عبدالله می گرفتند. این منوال تا اوایل دهه چهل ادامه داشت تا اینکه در اواخر خردادماه۱۳۴۱ حاج عبدالله به دلیل بیماری و کهولت سن درگذشت.
حاج عبدالله با اینکه در تبریز غریب بود اما یکی از باشکوهترین تشییع جنازه ها را داشت. انبوهی از جمعیت که اکثرا هم جوان بودند و گریه می کردند حاج عبدالله، بابای مهربان مدرسه را تا قبرستان قدیم تبریز بدرقه کردند. جالبتر اینکه هر پنجشنبه بر مزار حاج عبدالله و برای شادی روحش پشمک پخش می کردند و این منوال چندین سال و تا اوایل دهه پنجاه ادامه داشت. بچه های دبستان اکبریه داشتند قرضشان را به حاج عبدالله ادا می کردند.
«احسان البرزی» و «علی مردان طاهری» موسسان پشمک حاج عبدالله دو تن از همان کودکان بازیگوشی بودند که هرگز بابت خوردن پشمک، پول به حاج عبدالله نداده بودند و الان به یاد مهربانی و بخشش بی منت و همراه با لبخند حاج عبدالله مستخدم دبستان اکبریه نام برند تجاری پشمک شرکت خودشان را حاج عبدالله نام گذاری کردند.
زندگی صحنه زیبای هنرمندی ماست،
هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
12.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ گوشه ای از خیانت های وزارت بهداشت در سبوس گیری از نان و تصفیه نمک دریا ❌