فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 سناتور آمریکایی: تا 5 سال دیگر همه از دلار فاصله میگیرند، این یعنی دیگر نمیتوانیم کسی را تحریم کنیم...
وقتی رهبر ایران میگفت: آقایی دلار باید شکسته شود برخی اهمیت مسئله را درک نمیکردند.
و وقتی ترامپ مدام ماشه ی تحریم را میچکاند هم، برخی تصور نمیکردند در همان زمان "کشورهای تحت تحریم" به این نتیجه برسند که بهترین گزینه عبور از دلار و هدایت دنیا به این سمت است...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیس آرامکو : وقتی منفجر شد ، از شدت عجله حتی وقت نکردم کفش ها یا جوراب هایم را بپوشم یا لباسم را مرتب کنم
آقا چه وضعیتی داشته
بیا که همه چیز در آتش سوخت
اینها قرار بود خط مقدم جنگ به ایران باشند
اما شدند قربانی اول
ایران دقیقا همین را میگفت
ما در منطقه به صلح نیاز داریم
هیچکس در منطقه از راه جنگ به نتیجه نمیرسد
ربطی ندارد ایران باشد کجا باشد
بهترین پهپاد را داشته باشد
بهترین موشک را داشته باشد
فرقی نمی کند
کسی در منطقه ی ما از راه جنگ به جایی نمیرسد
ما باید یاد بگیریم با هم گفتگو کنیم.
7.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اهلش متوجه شدند که #مناظره_درخشان میخی بود بر تابوت لیبرالیسم در ایران. بالاخره بعد از ۴۴ سال نفوذ این جریان منافق در حاکمیت و دانشگاه یکنفر گفت پادشاه لخت است
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سفیر پیشین اسرائیل در باکو:
باکو فاصله کمی تا ایران دارد، این یک پدیده بزرگ است/باکو کارهایی برای ما انجام میدهد که هیچ کس دیگری چنین کاری نمی تواند انجام دهد/برخی از معلمان جمهوری آذربایجان در اسرائیل تربیت میشوند.
23.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♨️ این کلیپ را حتما ببینید ♨️
♻️ چرا میگوییم جنبش فواحش (۱۸+)
🔰 حمید رسایی: بارها گفتیم و نوشتیم که مسأله حجاب سر نیست بلکه هدف اصلی اینها از شعار #زن_زندگی_آزادی چیزی نیست جز ترویج فساد و فحشا و از بین بردن اصول اخلاقی حاکم بر خانوادههای ایرانی. باور نمیکنید؟ کافی است این پازلهای کنار هم چیده شده در این ۷ دقیقه را ببینید تا یقین کنید که با #جنبش_فواحش روبرو هستید...
🔹 باید به برخی گفت: اگر شما با این اقدامات موافق نیستید از این حرکت فاصله بگیرید
✴️ گستره قدرت جنگال ایران /1
🔸مدیرعامل شرکت صنایع الکترونیک ایران گفتوگویی با خبرگزاری تسنیم انجام داده که در فضای رسانهای کشور بازتاب بسیاری داشته است. تیمسار امیر رستگاری در این گفتوگو که بخشهایی از آن، از جمله بخش مربوط به عملیات جمینگ روی سه فروند پرنده جاسوسی امریکایی در مرزهای هوایی کشور به خوبی برجسته شد، موضوعی را گفته که متخصصان امر و افرادی که کنجکاو بودند، از سالها پیش از آن آگاهی داشته و مطلع بودند. اما به نظرم مهمترین صحبتی که مدیرعامل شرکت صنایع الکترونیک ایران کرده، فارغ از خبری که داده و در ادامه تلاش خواهیم کرد بیشتر آن را بررسی کنیم، نگاه تخصصی به این حوزه است.
🔸رستگاری به خوبی میگوید: «امروز شاید کشور درگیر جنگ سخت نیست اما درگیر جنگ الکترونیک هست و شاید برخی خیلی هم این را درک نکنند، ما برای حفاظت از فضای کشور و مرز هوایی کشور سالهاست که درگیر جنگ الکترونیک هستیم و توان ما را هر مهاجمی که تا امروز محک زده متوجه شده است.» و در تاکید این نگاه یادآور میشود: «امروز بهجرأت میگویم سامانههای کشف و اقدام متقابل علیه باندهای فرکانسی را که سامانههای جنگال روز دنیا در آنها کار میکند، در اختیار داریم ولی خیلی نمیتوانیم این موضوع را باز کنیم، لذا قادریم تمام ابعاد امواج الکترومغناطیس دشمن را پایش کنیم و متناسب با آن آفند کنیم.»
🔸او در ادامه روایت خود از اختلال رادیویی روی فرکانسهای مورد استفاده هواگردهای جاسوسی امریکایی را اینگونه تشریح میکند:« چند وقت پیش یک هواپیمای دشمن در مرزهای FIR «مرز هوایی» ما حرکت و شروع به انتشار امواج برای جمعآوری اطلاعات کرد، ما این هواپیما را مختل کردیم اما خلبان دشمن فکر کرد که سیستمش دچار اشکال شده است با پایگاه تماس گرفت که "سیستم من اشکال پیدا کرده است و برمیگردم؛ ما این مکالماتش را در اختیار داریم. فردای آن روز دو هواپیمای دیگر دشمن پرواز کردند و بال به بال هم شروع به پایش کردند، این دفعه هر دو را مختل کردیم چون در آن پهنای باند به این توانمندی دست پیدا کردهایم.
🔸بهمحض اینکه ما شروع به اختلال کردیم، این دو هواپیما متوجه شدند که سامانههای زمینی ما در حال اخلال آنها هستند لذا به پایگاهشان اعلام کردند که اینجا جمر فعالیت میکند و ما دیگر نمیتوانیم کار کنیم، این توانمندی امروز در مجموعه نیروهای مسلح وجود دارد و میتوانیم در فاصله چند صد کیلومتری اگر تهدیدی را دیدیم، آن را مختل کنیم.» این البته فقط یک نمونه از فعالیتهای روزانه واحدهای جنگ الکترونیک کشور در بخش قرارگاه پدافند هوایی کشور و دیگر نیروهای عملکننده است. این توانمندی نه مربوط به امروز است و نه دیروز، بلکه سالها پیش و هنگامی که RQ-170 به زمین نشانده شده، این توانمندی وجود داشت.
🔸از آنجایی که مباحث نظامی بسیار تخصصی هستند و بسیاری از مردم عادی متوجه این مساله نمیشوند و گروهی دیگر هم فقط از بی 52 و یا زیردریایی اتمی حساب میبرند، بررسی این صحبت تیمسار رستگاری را هم باید به شکل تخصصی مورد اشاره قرار داد. در طول این سالها، ما بارها و بارها در نبردهای جنگال با دشمنان خود مچ انداخته و روز به روز قویتر و با دانش بیشتر به مصاف آنها رفتهایم. در دهه 80 بخشی از سامانههای جنگال را از روسیه وارد کردیم، اما امروز در این حوزه به مرحلهای رسیدهایم که روسها برای برطرف کردن نیازمندی خود به سراغ ما آمدهاند. با این حال، نبرد اصلی نه در اطراف مرزهای ما، که صدها کیلومتر دورتر رقم میخورد.
🔸در طول سالهای گذشته به مناسبتهای گوناگون و در مطالب مختلف گزارشهایی در مورد چرایی شکست کشورهای عربی در نبردهای مختلف از رژیم صهیونیستی نوشتیم و تاکید کردیم که مهمترین عامل پیروزی صهیونیستها در این نبردها علاوه بر برتری امنیتی و اطلاعاتی، قدرت بلامنازع آنها در مبحث جنگ الکترونیک بود. به عنوان مثال یک بار در خلال جنگ رمضان 1973 ارتش رژیم صهیونیستی با حضور سامانه پدافندی سام 6 غافلگیر شد و تلفات سنگینی داد و این نشان میدهد که هر جا کشورهای عربی در این حوزه دست برتری داشتهاند، پیروزی هم از آنِ آنها بوده است.
🔸با این حال، پس از فروپاشی شوروی سابق به عنوان مهمترین طرف تهیه کننده تجهیزات جنگال برای کشورهای عربِ دشمن رژیم صهیونیستی، برتری این رژیم بر کشورهای عربِ همسایه خود به شکلی بلامنازع شد تا جایی که آسمان این کشورها به جولانگاه هواگردهای این رژیم درآمد. در طول این چند دهه نیروی هوایی رژیم صهیونیستی به صورت آزادانهای در فضای همه کشورهای عربی پرواز و اهداف بسیاری را در سوریه، سودان، لبنان و حتی عراق بمباران کرد.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨نظر عجیب ساکنین اتاوا درباره این شهر
اتاوا بهترین شهر کانادا برای سفر در سال ۲۰۲۳ معرفی شده!
#غرب_بدون_روتوش
🔸اخبار روزنامه نیویورک تایمز در سال ۱۹۱۵ در مورد کشتار ارامنه
۱۵ سپتامبر ۱۹۱۵ : هنری مورگنتائو - سفیر ایالات متحده در ترکیه - پیشنهاد کرده وجوهی به میزان ۱-۵ میلیون دلار برای انتقال هزاران ارمنی به آمریکا جهت نجات آنها از کشتار توسط ترک ها جمعآوری شود / دکتر زومر سردبیر "Moslem Review" میگوید: "طرح آقای مورگنتاو یک طرح خوب است اما قابل اجرا نیست. ارمنی ها یکپارچگی خود را به عنوان یک ملت در سال 200 پس از میلاد ایجاد کرده اند و به شدت میهنپرست هستند. ارامنه ترجیح می دهند قتل عام و گرسنگی را تحمل کنند تا اینکه سرزمین خود را رها کنند.
۱۶ سپتامبر ۱۹۱۵ :سفیر امریکا به این کشتار اعتراض کرده، ولی پاسخ داده شده به او این بود که روز بعد ۲۰ نفر از رهبران ارامنه در خیابانهای قسطنطنیه به دار آویخته شدند.
-۲۴ سپتامبر ۱۹۱۵: ۵۰۰ هزار ارمنی کشته شدهاند/واشنگتن خواستار توقف سلاخی مسیحیان توسط ترکها و کردها شده است
- ۷ اکتبر ۱۹۱۵: برآورد میشود ۸۰۰ هزار ارمنی نابود شدهاند
- ۱۳ جولای ۱۹۱۹: دادگاه ترکیه طلعت، انور و جمال پاشا را به مرگ محکوم کرد، هر سه فرار کردهاند
وستانیوز