◀️ کسانی که دائما سنگ #کولبران را به سینه می زدند و سرکوفتش رو به نظام قطعا این توئیت☝️ را رسانه ای نمی کنند
چرا؟
چون #فتاح انقلابی است و ممکن است پخش این توئیت به نفع انقلاب تمام شود.
#تزویر_رسانه_ای
@onlin313
سوال:
گذشته از اشتباهات چین، چرا یهو موجی از حمله به چین بصورت هماهنگ توسط اصلاحطلبا و براندازا و سلبریتیا راه افتاد؟ چرا هر ازگاهی هم موجی برای تخریب رابطه ایران و عراق راه میفته؟
جواب:
توی اوج تحریمای آمریکا حدود 45% صادرات ایران در 2سال گذشته به چین و عراق بوده.
#کاسبان_تحریم
"آدم"
@onlin313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدیرانی که دستمزد کارگر رو انقدر پایین تعیین کردن واقعا خودشون میتونن با اون مبلغ زندگی کنن؟!!
خدایی خجالت نمیکشید که خودتون حقوق بالای ۱۰ میلیون میگیرید بعد حداقل حقوق کارگر رو ۱۸۰۰ تعیین میکنید؟!
°علی سیستانی °
✍
دولتیها خوب بلدند که از صبح جمعه ، صبح نکبت وجودشان را رقم بزنند
در ولادت حضرت رسول، #بنزين گران میشود
در ولادت حضرت صاحبالزمان، حداقل #دستمزد ظالمانه برای قشر کارگر تصویب میشود
و گویا طرحِ شوراندنِ مردم علیه مذهب را پیش میبَرند ...
°رستگار Rastegar°
جامعه به یه جهان پهلوان تختی نیاز داره! میگیری چی میگم؟
"سلبریتی لوتی" نه یه مشت "سلبریتی لختی" و لاشخور که پولشون رو گرفتن موقع انتخابات و تا تونستن دُم تکون دادن. الان خفه شدن، صداشون برای #حقوق_کارگران در نمیاد
کاش نفستون هم در نیاد بمیرید از این بیغیرتی
°حواس_پرت °
سبد معیشت 5میلیون ،حداقل حقوق کارگر یک میلیون و هشتصد!
با این حقوقی که برای کارگرا تعیین شده باید قید زندگی رو بزنن!
صبح شرمنده میرن بیرون،شب شرمنده تر برمی گردن!
تایم لاین انقلاب رو با درد کارگر پر کنید
اگه توئیت زدید براشون،بذارید اینجا ریت بزنم، کمترین کاری که از دستم برمیاد!
°صاحب دلان°
@onlin313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برادر گرامی ام
جناب استاد رائفی پور
این هشت سال بایکوت رسانه ای ام از یک سو و موج توهین ها ،تمسخرها و تهدید ها از دیگر سو نتوانست این حقیر را در تصمیمم در دفاع از اعتقاداتم دچار تردید نماید
حالا می خواهم از دریچه شبکه های اجتماعی پیامم را با مردم عزیز کشورم به اشتراک بگذارم
" الهام چرخنده"
@onlin313
حضور #الهام_چرخنده پس از هشت سال بایکوت در یک برنامه کوتاه ضبطی تلویزیونی یک پیام مهم داشت !
اگر سراغ حجاب و آرمان های انقلابی بروید از رسانه ملی حذف خواهید شد و اگر صبح و شب به ارزشهای ملی و دینی بتازید و توهین کنید
رسانه ملی با تمام قدرت شما را پروموت خواهد کرد
#نفوذ_فرهنگی
" علی اکبر رائفی پور"
@onlin313
💢چگونگی تشخیص خبر درست از نادرست
اگر میخواهید توانایی خود را در تشخیص خبر درست از شایعه و خبرهای ساختگی تقویت کنید باید این ۵ پرسش را در هنگام خواندن خبر از خود بپرسید.
۱: خبر را #چه_کسی نوشته است؟
در خبر درست همیشه نامی واقعی از یک خبرنگار یا روزنامهنگار واقعی، که قابلپیگیری باشد بهعنوان مرجع و منبع خبر گفته میشود ولی در خبرهای ساختگی، شایعه یا تبلیغاتی، چنین چیزی وجود ندارد. وقتی نام نویسنده یا گوینده را در خبر میبینید حتماً سرگذشت او را نیز دنبال کنید.
۲: خبر #چه_چیزی میخواهد بگوید؟
خبر واقعی وقتی درباره موضوعی جنجالی باشد معمولاً آن را به نقل از منابع واقعیِ معتبر که قابلپیگیری باشند، میگوید. درحالیکه خبر ساختگی منبع دروغین، نشانی اینترنتی ساختگی، عنوان کلی غیرقابلپیگیری یا با استناد به مطالب مشابه غلطانداز دیگر میگوید که با اندکی کندوکاو و ژرفنگری، نادرستی آن قابلتشخیص است.
۳: خبر #چه_زمانی منتشر شده است؟
حتماً به تاریخ انتشار خبر دقت کنید اگر به کلمههای «خبر فوری» در خبر برمیخورید بیشتر دقت کنید زیرا احتمال ساختگی بودن یا تبلیغاتی بودن آن بیشتر است.
۴: خبر در #کجا منتشر شده است؟
خبر درست و مهم، حتماً در خبرگزاریها و وبگاههای مشهورِ دارای اعتبار نیز منتشر میشود. اگر خبر را برای نخستین بار در شبکههای اجتماعی میبینید باید پیش از بازنشر و فرستادن آن برای دیگران، تلاش کنید تا درستی آن را بیازمایید.
۵: از خواندن خبر #چه_احساسی به شما دست میدهد؟
خبر ساختگی مثل همهی تبلیغات دیگر برای برانگیختن احساس شما طراحی شده است. پس اگر با خواندن خبری بسیار ناراحت شدید، دِرَنگ کنید و نفس عمیقی بکشید. ادعایی که در خبر وجود دارد را دست کم در #سه خبرگزاری و یا رسانهی معتبر تحقیق کنید و سپس تصمیم بگیرید که خبر را ساختگی یا واقعی به حساب آورید. نباید همه چیز را زود باور کرد. هیچ چیزی بهتر از تفکر انتقادی در روبرو شدن با خبر نیست.
اگر ۵ پرسش بالا را در خواندن خبرها رعایت کنید بهتدریج #سواد_رسانهای خود را افزایش میدهید.
@onlin313
#چیستی_جنگ_روایت_ها در عصر رسانه
محمد صرفی
سال ۲۰۰۱ اندیشکده آمریکایی رند کتابی پژوهشی با عنوان «شبکه ها و #جنگ_های_شبکه_ای» منتشر کرد. جان آرکیولا و دیوید رونفلد در این پژوهش ۳۸۰ صفحه ای، جمله ای طلایی دارند که گذشت زمان ارزش و اعتبار آن را بیش از پیش روشن کرده است. آنان می نویسند؛ «در #جنگ های_فردا برنده کسی نیست که بزرگ ترین بمب ها را دارد، کسی است که #بهترین_روایت را دارد.»
اهمیت و عمق این نظر را می توان در نظرات متفکران قرن ها پیش هم جست. حدود ۲۵۰۰ سال پیش فرمانده ای نظامی در چین باستان، تجارب و تفکرات نظامی خود را روی ورق های نازک چوب به رشته تحریر درآورد و کتاب خود را «شیوه های جنگی» یا «روش های به کارگیری نیروها» نام نهاد.
«سان تزو» به شکلی عجیب و افسانه وار، پس از فتوحات بزرگ، به طور خودخواسته ناپدید شد اما کتاب وی، او را به یکی از مشهورترین چهره های تاریخ مبدل کرد. کتاب از چنان قوتی برخوردار بود که فرمانروایان چینی ۱۳ قرن آن را به صورت محرمانه و نسل به نسل حفظ کردند تا آنکه بالاخره ژاپنی ها موفق شدند در قرن هشتم میلادی نسخه ای از آن را به دست آورده و به کشور خود منتقل کنند. ۳۰۰ سال پیش کتاب به فرانسوی ترجمه و وارد اروپا شد و « #هنر_جنگ» نام گرفت.
این کتاب اکنون نه تنها در آکادمی های نظامی بلکه توسط شرکت های تجاری و بازاریابی ها نیز مطالعه و تدریس شده و از آموزه های عمیق آن بهره برداری می شود.
تزو در کتاب خود بر #عملیات_روانی تاکید بسیاری دارد و بزرگ ترین پیروزی را آن می داند که بدون جنگ به دست آید. مفهومی که اینک تحت عنوان «پیروزی بدون جنگ»(Winning Without Fighting) مورد توجه محافل دانشگاهی، رسانه ای، نظامی و دولت هاست. دنیای امروز خالی از جنگ و بمب نیست و هر کشوری برای تضمین امنیت و حتی بقای خود نیاز به بمب و موشک دارد اما در سطحی بالاتر از جنگ بمب ها و موشک ها، #جنگ_روایت_ها در جریان است.
ادامه در لینک پایین مطالعه شود:
https://www.magiran.com/article/3799183
گرایش غربی ها به اسلام
اخیراً یک گزارش در روزنامه نیویورک تایمز منتشر شده؛ در این گزارش که به نقل از استاد دانشگاه لوتوان کالیفرنیا منتشر گردیده، به این سوال پرداخته شده است که اسلام چه شیوه های بهداشتی برای منع شیوع کرونا دارد؟
نکته جالب در خصوص این گزارش این است که نویسنده تلاش کرده تا با پرداختن به احکام اسلامی و شیوه رفتار مسلمانان، ایده هایی از دین اسلام برای مقابله با بیماری کرونا و تاکید بر بهداشت فردی به جامعه غرب ارائه دهد.
نکته فوق العاده جالب در این گزارش این است که نویسنده در خصوص بهداشت در دین اسلام می گوید، "دریافتم که این اعمال علاوه بر اینکه به جسم انسان کمک می کند، شامل مزایای معنوی در دین اسلام هم می باشد".
به عبارت دیگر اینکه رعایت بهداشت فردی برای افراد دارای ثواب می باشد هم از جمله نکاتی است که نویسنده این مطلب را حیرت زده کرده است.
در انتهای این گزارش آمده است، "در حالی که مردم قفسه های فروشگاه های محلی را از ضدعفونی کننده دست، دستمال مرطوب، مواد تمیزکننده، دستکش و ماسک پاکسازی کرده اند، اقدامات بهداشتی بهترین راه برای جلوگیری از شیوع کرونا ویروس و ویروس های دیگر است. در این زمان آموزه های اسلامی با تاکید بر پاکی بدن میتواند بر اهمیت اقدامات بهداشتی یعنی استفاده از صابون یا ضدعفونی کننده دست در کاهش از آسیب پذیری فرد در برابر ویروس کمک کند".
ظاهراً مقایسه شیوه رفتاری مسلمانان با شیوه رفتاری غربی ها باعث شده که یکبار برای همیشه غربی ها به این جمع بندی برسند که شاید لازم باشه تا شیوه رفتاری مسلمانان و ساکنان جامعه شرق را به طور دقیقتر مورد بررسی قرار دهند.
@onlin313