هدایت شده از آقای تحلیلگر
17.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شب نامه / گزارشی از رزمایش پهپادی ایران / همه چیز درباره اقداماتی که برای اولین بار در دنیا انجام شد / ارتش و رونمایی از تیربار بر روی پهپاد های بازدارنده / قسمت 382
@iran_onlin_ir
هدایت شده از ایران آنلاین ✌️
چرا آیت الله خامنه ای خرید واکسن از آمریکا ، انگلیس و فرانسه را ممنوع اعلام کرد ؟ / همه چیز در خصوص فایزر ، کمپانی ای که آیت الله در سخنان خود به آن اشاره کرد / از پرداخت جریمه به خاطرِ بزرگترین کلاه برداری دارویی طول تاریخ تا استفاده از روش هایی در واکسن کرونا که تا پیش از این فقط بر روی حیوانات مورد استفاده قرار گرفته است .../ همه چیز درباره مهم ترین ابهاماتی که در خصوص واکسن کمپانی فایزر مطرح می کنند / با ما همراه باشید ...
#استوری
@iran_onlin_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
May 11
لطفا تا آخر بخونید:🙏☺️
چند تا از نقشهای زنان چادری در سیمای ایران رو عرض میکنم که نگرش مثبتی روی زن چادری ایجاد میکنه
مثل سینمایی همسر که در چند دقیقهی پایانی فیلم یک خانم چادری وارد فیلم میشه که اتفاقا کارآگاه و بسیار موثر بود و گره فیلم به دست ایشون باز شد.
در سریال خواب و بیدار، یک زن چادری مسئول یک مکان انتظامی بود.
در سریال در پناه تو بازیگر اصلی یکخانم چادری هست.
یا سریال پدر که به چادر بها داده شده
البته موردی که شما گفتید هم گاهی هست.
👈ولی مشکلی که هست اینه که کسانی که نقش چادری بازی میکنند متاسفانه در #دنیای_واقعی، این پوشش رو نه تنها ندارند، بلکه قبول هم ندارند و این بیشتر به باورها آسیب میزنه
اینکه کسانی رو در پوشش چادر، محبوب میکنند و بعد همینها باورها رو نسبت به چادر خراب میکنند، مهمتره
👈 #جذب_اعتماد و بعد تخریب اون مورد و مساله از طریق فرد معتمد همون مساله
همین رو در عالم سیاست و اخلاق و مذهب و... هم انجام میدن.
✍️مروری بر بررسیهای یک پژوهش؛
🎯آیا تصویر زنان چادری در رسانهها مثبت است؟
یکی از کارکردهای اساسی رسانهها، #بازنمایی واقعیتهای جهان خارج برای مخاطبان است. تصویری که ما به مثابه یک مخاطب از پدیدههای مختلف داریم، در موارد زیادی ناشی از تجربه مواجه با گزارشها و تصاویری است که به وسیله رسانهها ارائه شده است.
این پژوهش نشان میدهد : «در سال های پس از انقلاب اسلامی تصویر مطلوبی از زنان چادری در تلویزیون ارائه نشده است، بهطوری که زنان چادری یا اساسا حضور پررنگی در سریالهای تلویزیونی ندارند یا اگر دارند اغلب دارای ضعفها و مشکلات مختلفی هستند که در مقایسه با شخصیتهای زن غیر چادری نمود پررنگتری دارد. زنان چادری به گونه ای معنا دار؛ مسن، بدون تحصیلات دانشگاهی، از طبقه متوسط و پایین جامعه، دارای مشکلات روحی و روانی و دارای چهرهای متوسط و زشته به تصویر کشیده شدهاند.»
در نتایج این پژوهش آمده است: «شاخصهای جامعه شناختی ارائه شده در مورد زنان محجبه چادری، تصویری را از ایشان ارائه میدهد که متناسب با شان و منزلت زن مسلمان نیست. زنان چادری بیشتر متاهل دارای فرزند یا بیوه، بدون تحصیلات دانشگاهی، مسن، بدقیافه، از سطح متوسطه به پایین جامعه و دارای مشکلات روحی و روانی بازبینی شده اند. بدیهی است این نوع پرداخت به چادر وزنان چادری، باعث ایجاد نگاه منفی به این نوع پوشش در مخاطب میشود و کمتر مخاطبی تمایل به همذات پنداری و احیانا الگوبرداری از چنین پوششی میشود.
رسانه ملی درخصوص ترویج چادر به عنوان یک نماد پوشش ایرانی اسلامی، در قالب سریالهای تلویزیونی، عملکرد مطلوبی نداشته است و ایفای نقش بهینه این نهاد بسیار مهم و موثر فرهنگی، مستلزم دقت، نظارت، برنامهریزی و بازنگری جدی در این رویکردها و عملکردها دراین زمینه است.»
💢متن کامل را در لینک زیر بخوانید:
آیا تصویر زنان چادری در رسانهها مثبت است؟