هدایت شده از 🇮🇷 انقلابگرام
دخالت نزدیکان یک مدعی مرجعیت در حمله به کنسولگری ایران در کربلا
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:
🔹گروه سید صادق شیرازی اعتراف کرد که طرفداران آنها در جریان تظاهرات اخیر کربلا مرتکب اهانت به ایران شده و در حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در کربلا دست داشتهاند. #امنیتی
@Nghelab_geram
هدایت شده از صابرین نیــوز
👤 توییت استاد رائفی پور در نقد سخنان رئیس جمهور درباره پیامبر اکرم(ص)
✅ @dinosiasi
✴️ناگفتههای اسد از دلایل بحران این کشور
🔸چند سال پیش در یادداشتی در مورد دلایل بحران سوریه نوشتم که اصلیترین دلیل شاید وحشت بسیاری از کشورها از انتقال خط لوله گاز و نفت ایران از عراق و سوریه به سواحل مدیترانه باشد. خط لولهای که میتوانست علاوه بر رفع نیاز اروپاییها، باعث شکوفایی اقتصادهای این کشور شده و ترکیه را هم از دایره انتقال خطوط لوله انرژی خارج کند. سوریها میزان وابستگی قطر و سعودی و همچنین ترکیه به امریکا را میدانستند و بر این باور بودند که در صورت موافقت با طرحهای جایگزین، در روز مبادا آنها دچار مشکل خواهند شد، اما از قبل خط لوله نفت و گاز ایران درآمد خوبی داشتند.
🔸رئیسجمهور ترکیه نیز بارها و بارها در مناسبتهای گوناگون و حتی در گفتوگو با مقامات دولت سابق امریکا که بخشهای عمدهای از آن رسانهای شد و ما هم کار کردیم، میگفت نباید اجازه داد ایران از طریق سوریه به دریای مدیترانه متصل شود، در این مورد اردوغان حتی دیدارهایی نیز با سفیر رژیم صهیونیستی در آنکارا داشت. او برخلاف آنچه بهدروغ و نفاق تبلیغ میکند روابط بسیار گرمی با تلآویو داشته و دارد. با این حال، عبدالباری عطوان درباره مصاحبه اخیرا منتشر شده رئیسجمهوری سوریه با راشاتودی در یادداشتی نوشت: «اسد در جواب ۳۰ سؤال مجری اطلاعات مهمی ارائه کرد اما ما به چهار نکته میپردازیم که برای اولین بار بر زبان اسد جاری شدند:
▪️اول اینکه اسد به شکل قاطع یکی از مواردی را که همگی آن را دلیل بحران میدانستند تکذیب کرد و آن انتقال خط لوله گاز قطر از طریق سوریه و ترکیه به اروپا برای رقابت با گاز روسیه بود. او برای اولین بار فاش کرد که یک خط لوله نفت و گاز وجود داشت که یکی از دلایل جنگ علیه سوریه بود اما این خط لوله گاز قطر از جنوب به شمال نبود بلکه یک خط لوله ایران از شرق به غرب بود و اینکه خط لوله نفت از طریق عراق و بعد سوریه و به دریای مدیترانه منتقل میشد و موافقت سوریه با ایجاد این خط لوله همان چیزی است که موجب جنگ شد. مسالهای که این نکته را تأیید میکند این است که کشورهای شورای همکاری خلیج فارس از جمله قطر و عربستان پیشنهاد دهها میلیارد دلاری به سوریه برای دور کردنش از ایران دادند. حتی حمد بن جاسم، نخستوزیر اسبق قطر اذعان کرد که هدیه ۱۵ میلیارد دلاری را به عنوان بخش اول به اسد برای قطع روابط با ایران پیشنهاد داده بود و به نظر میرسید که آمریکا پشت پیشنهاد بوده باشد.
▪️دوم اینکه اسد تأکید کرد که آمریکایی که از داعش حمایت و در قاچاق نفت سوریه از طریق خاک ترکیه و کردستان عراق به این گروه کمک کرد شمال شرق سوریه را به خاطر نفت و گازش اشغال نکرده چراکه به نفت و درآمدهایش نیازی ندارد بلکه برای استفاده از این منطقه و منابعش به عنوان برگ برنده و باج خواهی در مذاکرات آتی آنجا را اشغال کرده است.
▪️سوم اینکه اسد تأکید کرد که اگر ارتش سوریه به ادلب حمله کند بازپسگیری این استان زمان زیادی به طول نمیانجامد و دلیل تعلل ارتش سوریه فرصت دادن به غیرنظامیان برای ترک مناطق آنجاست اما جبهه النصره به آنها اجازه نمیدهد ادلب را ترک کنند و میخواهد از آنها به عنوان سپر انسانی استفاده کند.
▪️چهارم اینکه بشار اسد پیشبینی نمیکند که روند بازسازی به زودی آغاز شود نه فقط به دلیل محاصره آمریکا بلکه به این دلیل که آمریکا سرمایهگذاری هر شرکت اروپایی یا آمریکایی در این روند را منع کرده و آنها را به تحریم تهدید میکند. برای همین روند بازسازی به صورت تدریجی و با تکیه بر منابع انسانی خود سوریه خواهد بود. وی تأکید کرد که به هیچ وجه به کشوری که علیه سوریه باشد اجازه مشارکت در روند بازسازی داده نمیشود و فرصت بزرگتر برای کشورهای دوست و شرکایشان مثل چین، روسیه و ایران است.
🔸هیچ شکی نیست که نکته اول مربوط به خط لوله نفت و گاز ایران مورد توجه تمامی پژوهشگران و مورخان بحران سوریه و تحولات منطقه است چراکه تمامی نظریههای سابق را دگرگون کرد و آنها را از ریشه از بین برد. چه بسا این مساله نشان دهد که ایران و تمامی همپیمانانش برای ممانعت از تغییر نظام تمام توان مالی و انسانی خود را به کار گرفتهاند. سوریه همچنان قربانی توطئهای است که آمریکا نقشه آن را ترسیم کرد و نقشها را بین شرکت کنندگان در این توطئه چه اعراب و چه اروپایی توزیع کرد و شاید تحرکاتی که علیه ایران وجود دارد و عقبنشینی آمریکا از برجام به خاطر اسرائیل اظهارات اسد را تأیید کند چراکه رسیدن نفت و گاز ایران به سواحل مدیترانه تمامی معادلات قدرت و ثروت را با هم دگرگون خواهد کرد.
syriankhabar
❤️🌹🌹❤️🌹🌹🌹🌹🌹❤️🌹
❤️🌹
🌹
#ارتباط_با_نامحرم🤨
فضا،فضای مجازی است😕
ولی نامحرم،نامحرم واقعی است‼️☝🏻
✌️برایش تکتک حرفها و شکلکها حقیقی است...
روی قلبش اثر میگذارد...💘
🚫 "حیای حقیقی" را قربانی "فضای مجازی" نکنیم.
🌹
❤️🌹❤️
🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️🌹❤️
⭕️ روش آرام کردن روحانی در اختیار آقای رئیسی است!
✍️اظهارات اخیر روحانی در یزد، در یک محور قابل خلاصه شدن است: او در میان مردم از پرونده بزرگ خرج شدن غیرشفاف 18 میلیارد دلاری دولتش در کشور دفاع کرده و از یک پرونده دو سه میلیاردی فساد اقتصادی نیز به ظن خود مجددا رونمایی کرده است.
🔻روی سخن ویژه روحانی نیز قوه قضاییه و البته به نوعی آقای رئیسی بوده است. به هر حال آقای روحانی اظهاراتی را مطرح کرده و پیشنهاد می شود که رضایت رئیس جمهور در اینباره تامین گردد! در همین راستا اقدامات پیشنهادی ذیل جهت کسب رضایت آقای روحانی به قوه قضاییه مطرح میشود:
1️⃣ پیشنهاد میشود، قوه قضاییه با همکاری دیگر نهادها یکبار برای همیشه پرونده 18 میلیارد دلار خرج شده در کشور و ادعاهای فراوانی که در اینباره از افراد و چهره های مختلف شده را بررسی کرده و میزان واقعی تخلفات و حیف و میل بیت المل را گزارش کنند. حال که رئیس جمهور درخواست دارند که قوه قضاییه به پرونده های دو سه میلیاردی ورود کنند چرا به پرونده ای با ارزش 18 میلیارد دلاری ورود نشود تا خواسته و رضایت آقای روحانی بیشتر فرآهم نشود. البته انتظار می رود که در این میان ملاحظه هیچ شخصیت سیاسی و یا مسئولی در این ماجرا نشود. زیرا طی ماه های گذشته همواره از نقش شخص رئیس جمهور و معاون اول او در دستور و نقش مستقیم در شکل گیری ارز 4200 تومان سخن گفته شده است. ضمن اینکه اساسا چنین اقدام بزرگ اقتصادی بدون اجازه و رضایت رئیس جمهور امکانپذیر نبوده و نیست.
2️⃣ در کنار پرونده فساد چند میلیاردی بابک زنجانی در حوزه نفتی که وظیفه قوه قضاییه است که درباره آن مجددا شفاف سازی و گزارش عملکردش را هم به مردم بدهد، انتظار می رود که قوه قضایی با قدرت بیشتر به پرونده های بزرگتر و مهمتر فساد در حوزه نفتی ورود کنند. پرونده های بزرگی مربوط به حوزه نفت وجود دارد و یا گفته شده که از قضا درباره شخص آقای زنگنه نیز در آن ادعاهای مطرح است. هم پروندههای مذکور به لحاظ قیمت ارزش چند میلیاردی و بالاتر دارد و هم بیش از پیش رضایت و خواسته رئیس جمهور کسب خواهد شد!
3️⃣ پیشنهاد سوم نیز این است که برای اینکه قوه قضاییه همزمان هم اکثریت مردم و هم شخص روحانی را سرشار از رضایت کنند، بررسی تبعات اقتصادی برجام است. هیچ موضوعی شاید در سی سال اخیر به اندازه برجام کشور را در حوزه اقتصادی درگیر خود نکرده است. همواره در طول سالهای گذشته افراد صاحب نظر از معطل ماندن کشور در حوزه اقتصادی به خاطر برجام و بالتبع آن ضررهای هنگفت اقتصادی به مردم و منافع اقتصادی کشور به خاطر برجام سخن گفته اند. در طول این سالها بازار ایران چند بار به خاطر برجام وارد شوک و تلاطم اقتصادی شده است؟! چه میزان از کارهای عمرانی کشور متوقف و یا منوط به اجرا و یا عواید برجام شد؟! چه میزان فرصت های شغلی سوخت، افراد بیکار، کارگران اخراج، کارخانه ها تعطیل، رونق کسب و کار کاهش و سلامت روانی خانواده ها به خطر افتاد؟ بنابراین برجام به تنهایی صدها میلیارد می تواند ارزش گذاری شود و به نوعی بزرگترین پرونده مالی چند دهه اخیر کشور است. پس چه خوبست آقای رئیسی این فرصت را از دست ندهند! به همین دلیل ادعای گزافی نیست که اگر مطرح کنیم بررسی هیچ پرونده ای به اندازه برجام در قوه قضاییه نمی تواند، آرامش را به آقای روحانی برگرداند!
مهدی جهانتیغی
بخشی از مسئولان استان تهران با "خودروی تک سرنشین" اومدن جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوا تا به مردم توصیه کنن که این چند روز رو با مترو و اتوبوس برید بیاید:))
"مهشاد کریمی"
خلاصه و مفید در خصوص تقسیم سود #وس:
۳۳.۳٪ وزارت ارتباطات
۳۳/۳٪ اپراتورها (همراه اول: وزارت ارتباطات) ایرانسل و رایتل: دولت
۳۳.۳٪ شرکتهای ارزش افزوده.. بیشتر این شرکتها هم وابسته به دولتی ها هستند.
فکر میکنم الان واضح است که چرا #وس تمام نمیشود و پول مردم بازگردانده نمیشود!
°رِزُنــــــــــانْسْ °