اگر شاه ملعون و صدام حسین کافر می خواستند اینجوری اربعین را تعطیل کنند همه ی ایران و عراق قیام می کرد
ولی وقتی دو دولت انقلابی این تصمیم را می گیرند همه خفه خون می گیرند.
واقعا این دین فهمی افیون توده هاست
——————————
✅ بروزترین پایگاه خبری طب اسلامی
@t_124ir
#حقایق_را_نشر_دهیم
♨️براساس آمارها :
بی نتیجه بودن واکسیناسیون کرونا در آمریکا اثبات شد
👈 نگاهی کوتاه به آمار مبتلایان به کرونا و نیز مرگ و میر ناشی از کرونا در آمریکا از بی نتیجه بودن واکسیناسیون کرونا در آمریکا خبر می دهد.
✍️به گزارش تحریریه، در 24 آذر ماه 1399 خبرگزاری های دنیا خبر آغاز واکسیناسیون کرونا در آمریکا را منتشر کردند. انتشار این خبر نوید پایان کرونا در این کشور و تبع در دنیا را می داد.
🔹اما اکنون با نگاهی کوتاه به آمار مبتلایان به کرونا و نیز مرگ و میر ناشی از کرونا در آمریکا می توان به این نتیجه رسید که تاثیر واکسیناسیون کرونا در آمریکا تقریبا هیچ بوده است. چرا که آمار امروز آنها با آمار روز شروع واکسیناسیون تقریبا هیچ تفاوتی نکرده و بلکه در آمار مرگ و میر روند صعودی کاملا مشهود است.
🔸این در حالی است که در آمریکا بیشتر از واکسنها فایزر و مدرنا استفاده شده و ادعا می شود این دو واکسن در مقابل کرونا بیشترین تاثیر را دارند.
🤔حال این سوال در ذهن مردم دنیا بوجود آمده است که اگر واکسن کرونا در بهترین شرایط هیچ تاثیری بر روند ابتلا و مرگ و میر ندارد، چرا باید کشورها هزینه بالای واکسیناسیون مردم خود را پرداخت کرده و واکسن چه سودی برای مردم دنیا داشته و دارد؟
کــــرونـــا هـــراســـی
عضــویـــت در کـــانــال ایـــتا👇
https://eitaa.com/bioteroris
🔴 به پزشکان و محققان مخالف واکسن در صداوسیما تریبون دهید
📍جناب آقای دکتر علی عسگری ریاست محترم صداوسیما جمهوری اسلامی ایران:
🔻 در موضوع واکسن با توجه به اینکه باید کارشناسان بی طرفانه با نگاه علمی نظر دهند، متاسفانه شاهد هستیم تریبون یکطرفه در اختیار طرفداران واکسن قرار دارد
🔻 صداوسیما باید مستقلا برای اقناع افکار عمومی برای زدن یا نزدن واکسن عمل نماید و در موضوعات علمی نظر همه متخصصان امر را جویا شود
🔻 متاسفانه در ایام کرونا به بسیاری از از دستاوردهای موفق علمی محققان ایرانی بی توجهی شد و نظرات محققان و پژوهشگران در موضوع راهکارهای طبیعی و گیاهی تقویت سیستم ایمنی بدن و جایگزین واکسن شنیده نشد و کارشناسان طب نوین با #دیکتاتوری_پزشکی نظر طب استعماری و غرب را در رأس امور پزشکی کشور قرار دادند
🔻 بر صداوسیما لازم است به مخالفان واکسن از کارشناسان و محققان ایرانی و خارجی مانند موافقان واکسن تریبون دهد و از نظر تمام کارشناسان استفاده نماید.
drezamontazer
کــــرونـــا هـــراســـی
عضــویـــت در کـــانــال ایـــتا👇
https://eitaa.com/bioteroris
⚡️آقای رسول جعفریان! ای کاش حداقل طلبه و آخوند نبودید که این سخنان را می زدید! چرا هر موقع جریانی در حوزه های علوم اسلامی فعالیت می کند، شما نگران می شوید؟! آیا سخنان و ادله فعالان این حوزه را شنیده اید یا مطالعه کرده اید؟! مگر خاسته امام راحل و هدف انقلاب جریان فقه و فقاهت در همه بخش های زندگی نبود؟!
🔸دین برای همه جنبه های زندگی بشر برنامه دارد و باتوجه به قصور منابع معرفتی دیگر، محوریت این برنامه با وحی است.
#سکولاریسم
📌جهانِ پساکرونا 👇
🌐 @jahanepasakorona
——————————
✅ بروزترین پایگاه خبری طب اسلامی
@t_124ir
#حقایق_را_نشر_دهیم
14.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چالشی اخیرا ترند شده... در این چالش ها نشان می دهد که افراد کنترل خود را از دست می دهند و شبیه به زامبی حرکات عجیبی از خود نشان می دهند... در این شک نکنید که سیستم پشت چنین چالش هایی ست چرا که یا قصد تخریب و تمسخر مخالفین واکسن را دارد یا قصد استفاده از شگرد خورد و بازخورد(عادی سازی قبل از وقوع) ... اخیرا برخی از کارشناسان مدعی شده بودند که گرافن اکسید در واکسن ها وجود دارد و این ماده به عنوان گیرنده عمل خواهد کرد و موجب خواهد شد که مغز انسان در سطح فرکانسی خاصی از قدرت تفکر باز افتد و این همان تجلی زامبی خواهد بود... (انسان بدون قدرت تفکر)
بخشش گناهان
_ نماز شب موجب از بین رفتن گناهان روز فرد میشود.
#امامصادقعلیهالسلام✨
[+ اگه تاحالا نخوندی، به نظرم دیگه وقتشه!]
قرارموننیمساعتقبلازاذانصبح
_ مستحب مؤکد است انسان قبل از نماز صبح که وقت نماز شب است بیدار شود. ثلث آخر شب اسمش سحر است. در سحر مستحب است آدم چند رکعت نماز نافله به نام نافله شب بخواند. ابتدا چهار نماز دو رکعتی است که این نافله شب است. بعد از این هشت رکعت، یک نماز دو رکعتی به نام شفع و بعد یک نماز یک رکعتی به نام وَتر بخواند.🌙
قرارموننیمساعتقبلازاذانصبح
33_An_sooy_marg_aminikhaah.ir.mp3
12.19M
_ من خانه دوستانم را در بهشت
برزخی دیدم. رؤیایی و شگفتانگیز
بود.🦋
#شرح_و_بررسی_کتاب_آن_سوی_مرگ
#جلسه_سی_و_سوم
#نشر_حداکثری
شباهنگام