May 11
👌 قدرت شیعه را دست کم نگیرید*
۱-عبدالعزیز پادشاه سعودی گفته بود سوریه تا زمانی که *شیعیانش* باشند احتیاجی به کسی ندارد چون *شیعیانش مردمی باثبات* هستند .
۲- فیدل کاسترو گفت *فرانسویها مردمی احمق* هستند زیرا به کشوری حمله کرده اند که *مردمش شیعه* هستند . آنان از جنگ خسته نمیشوند و ضعفی از خود نشان نمیدهند .
۳- صدام گفته بود که :
« هر کجا خون شیعه ای ریخته شود ، در کنار آن مجاهدی متولد میشود »
۴- کسینجر سیاستمدار آمریکا* گفته است که :
شجاع تر و شایسته تر از مردان شیعه نه یافت شده و نه یافت میشود*
۵- حجاج گفته بودکه :
نه مقاومت و صبر شیعه شما را مغرور کند و نه قدرت آنان را دست کم بگیرید .
اگرشیعه تصمیم بگیرد کسی را کمک کند تا تاج پیروزی بر سرش نگذارد رهایش نخواهد کرد .
👌از سه خصلت شیعه بشدت بترسید :
الف - از زنانشان که اگر با چشم بد نگاهشان کنی مثل شیر تو را پاره پاره میکنند .
ب - از دست اندازی به سرزمینشان که حتی کوهها و صخره هایشان باشما نبرد خواهند کرد .
ج - از دینداری آنان بترسید و متعرض دینشان نشوید که دنیا را روی سرتان میسوزانند .
6 - فوکویاما فیلسوف ژاپنی گفته است که :
👌 #شیعه با دو بال گذشته و آینده پروازمی کند . بال گذشته #شهادت_امام_حسین (ع ) که ریشه در کربلا دارد .
🌼 و بال آینده او انتظار مهدی ( عج ) است که درجهان ، انقلاب خواهد کرد .
👌این دو بال با زرهی به نام *ولایت فقیه* به هم وصل و مستحکم گردیده است .
⁉ پس چگونه شیعه شکست می خورد؟
💢 #هشدار
باید حواسمان جمع باشد که *این روزها دشمنان جهت حمله به زره انقلاب ( ولایت فقیه ) سعی دارند* که اشتباهات و کوتاهی دیگران رابه گردن رهبر انقلاب بیاندازند و تخریب نمایند و وی را مقصر گرانی و بیکاری جوانان بدانند.
💢 اما باور داریم که :
*آمریکا و نفوذی های او هیچ غلطی نمی توانند بکنند زیرا مردم فهیم ایران به کوری چشم دشمنان خارجی و داخلی همیشه در صحنهٔ دفاع از وطن،دین و ولایت حضور داشته، دارند و خواهند داشت۰
🌼 اللهم عجل لولیک الفرج
👈قابل توجه همگان؛ ما هنوز انتقام نگرفتهایم چه رسد به انتقام سخت!
❌قابلتوجه ملتبزرگ ایران
❌قابل توجه جریانات سیاسی
❌قابل توجه مدیران میانی و هزار فامیل
❌قابل توجه دشمنان زبون و تروریست خارجی
🔰ما هنوز وارد فاز انتقام سخت نشدهایم، دشمن تروریست ناجوانمردی کرد و میهمان دولت عراق برای دریافت یک پیام سیاسی را بر خلاف تمام قواعد و مقررات و حتی اخلاقیات حاکم بر جهان با ترور وحشیانه به شهادت رساند. پاسخی که دشمن تروریست دریافت خواهد کرد، دردناک و سوزناک است. انهدام پایگاه آمریکا در عین الاسد تنها یک سیلی برای آغاز ماجرا بوده است. انتقام که خروج افقی آمریکا از منطقه است، جای خود محفوظ است.
#اقتدار_ملی
#انتقام_سخت
#شهید_حاج_قاسم_سلیمانی
#جایگاه_انتقام_سخت_در
#دستگاه_دیپلماسی_کجاست⁉️
✍🏻 علیرضا_فقیهی_راد
💥پس از جنایت بزدلانه آمریکا با دستور ترامپ در به شهادت رساندن حاج قاسم سلیمانی تمامی مقامات کشور از «انتقام سخت» سخن گفتند. انتقام سختی که با سیلی موشکی مقتدرانه سپاه به پایگاه نظامیان تروریست آمریکایی در عین الاسد آغاز شد و اکنون ما با موج مطالبه مردمی برای تحقق کامل «انتقام سخت» تا خروج آمریکا از منطقه غرب آسیا مواجه هستیم.
🔹انتقام سختی که لزوما منحصر در حوزه سخت نظامی نخواهد بود و باید در بقیه حوزه ها اعم از اقتصادی، رسانه ای و دیپلماتیک این انتقام سخت معنای خود را بیابد و در عمل نیز محقق شود. بنابراین تمامی دستگاه های مسئول در جمهوری اسلامی در حوزه های مختلف باید نقش خود را در تحقق به معنای واقعی انتقام سخت ایفا کنند.
🔹یکی از مهم ترین و اساسی ترین حوزه هایی که باید نقش خود را در انتقام سخت ایفا کند دستگاه سیاست خارجی کشور و وزارت امور خارجه است. وزارت خانه ای که متاسفانه طی سال های اخیر با اعتمادهای بیجا و خسارت بار به آمریکا و اروپا در مذاکرات برجام و بعد از آن یکی از عوامل تشجیع آمریکا به اقدام این جنایت بوده است.
🔹اما اکنون در حالی که شخص رئیس جمهور آمریکا دستور ترور شهید سلیمانی را می دهد و پس از آن نیز مقامات آمریکایی رسما سردار قاآنی را نیز تهدید به ترور می کنند و از طرفی رهبرانقلاب صریحا مذاکره با آمریکا را بطور قطع منتفی دانستند و حتی بالاتر از این مذاکره کنندگان غربی را همان تروریست های فرودگاه بغداد خواندند.ظریف مجددا در اظهاراتی منفعلانه و ذلیلانه مجددا پالس آشکار برای مذاکره با آمریکا می دهد که با واکنش گستاخانه ترامپ مواجه می شود.
👇دستگاه دیپلماسی کشور و جناب ظریف باید از تجربه ناکام این سال ها در اعتماد به غرب درس بگیرد و در این شرایط که رسما در برابر آمریکا در شرایط جنگی قرار داریم ایشان و وزارت خارجه نیز آرایش جنگی بگیرند و سهم خود را در انتقام سخت از آمریکای جنایتکار ایفا کند. دستگاه دیپلماسی کشور اقدامات متعددی را می تواند در برابر آمریکا انجام دهد که برای نمونه بعضی از موارد پیشنهادی را ذکر میکنیم:
1️⃣شناسایی و معرفی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که دستور ترور شهید سلیمانی را داده به عنوان تروریست و طرح شکایت حقوقی و قضایی در دادگاه های بین المللی
2️⃣ایجاد باشگاه تحریمی ها که متشکل از کشورهای تحریم شده توسط آمریکا است یکی از اقدامات مهم و روی زمین مانده است که تاثیرات مهمی در فضای تقابلی ایران و آمریکا خواهد داشت. امروز بیش از ۲۵ کشور و جمعیتی بالغ بر ۳ میلیاردنفر تحت تحریم های ظالمانه آمریکا هستند، که ایران میتواند به عنوان محور این کشورها و ایجاد یک اجتماع بین المللی هم به تحریم متقابل آمریکا و محصولات آمریکایی توسط این بازار گسترده ۳ میلیاردی اقدام کند و هم به عنوان یک قطب جدید در نظام بین الملل در برابر سیاست های زورگویانه آمریکا بایستد و نهایتا با تعاملات اقتصادی درون این باشگاه تحریمیها، مسائل و مشکلات اقتصادی خود ناشی از تحریم ها را نیز حل و فصل کند.
3️⃣خاتمه دادن و عدم پیوستن به تمامی توافقات و رژیم های بین المللی چون برجام، NPT، FATF ، CTBT ، پیمان پاریس،WTO ، سند ۲۰۳۰، و... که زمینه نفوذ و تسلط آمریکا را فراهم میکنند و بعضا در نقش جاسوس خانه های آمریکا هستند را فورا اعلام کند.
4️⃣پیگیری دیپلماتیک از احضار سفیر تا کاهش روابط و فشار سیاسی به کشورهایی که میزبان پایگاه های نظامیان تروریست آمریکایی در منطقه غرب آسیا هستند و حاضر به اخراج نیروهای نظامی آمریکایی نمیشوند.
5️⃣بهره گیری از دیپلماسی عمومی و استفاده از تریبون های بین المللی و ظرفیت هایی چون جنبش عدم تعهد علیه آمریکا به عنوان تروریسم دولتی و...
🔹وزارت امور خارجه باید از موضع انفعال خارج شود، و در برابر آمریکا براساس اختیارات و حوزه عمل خود آرایش جنگی بگیرد و سهم خود را از انتقام سخت خون شهید حاج قاسم سلیمانی از آمریکا ایفا کند. وگرنه اظهارات رسانه ای و عرض ارادت ها که صرفا مصرف داخلی دارد، ارزش خاصی نخواهد داشت.
به #کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط بپیوندید
📛 چطور شده که لاشخورها وحشی تر شده اند؟!
چرا هر الدنگی اجازه توهین وقیحانه به رهبری نظام را می دهد؟
آیا آزادی بیان این است؟ دهان بگشایی و ولی امر را اینگونه وبا ادبیات ابلهانه مورد خطاب قرار دهی؟
⛔️ قضیه همان است که پیشتر گفتند: فتنه بعدی، شخص رهبری نظام را نشانه رفته است... #نوچه هایشان را به میدان فرستاده اند تا میدان را #تست کنند.
#فتنه_اکبر
شهربانو امانی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران و عضو شورای شهر تهران که چندی پیش نسبت به رقبای جریان اصلاحات مدعی شده بود: «عادت ندارند نتیجه رأی را بپذیرند» و یا در اظهاراتی عجیب گفته بود: «مردم به این نتیجه رسیدهاند که سیستم صندوق رای به نتیجه نمیرسد» این بار تلویحا مدعی شده است که رقبای اصلاحات از طریق شورای نگهبان به حذف افراد خوشنام و توانمند اقدام می کنند. این تهمت سنگین به شورای نگهبان را می توان در ادامه پروژه ای که آقای رئیس جمهور با کلیدواژه «انتخابات تشریفاتی» مطرح کرد، دانست. در مرحله دوم باید از این فعال اصلاح طلب معنای کلمات خوشنام و توانمند را پرسید و از وی خواست تا چند اصلاح طلب خوشنام و توانمند که ردصلاحیت شده اند را نام ببرد.
به گزارش جهان نيوز، بخش های مهم اظهارات امانی را در ادامه خواهید خواند:
*از مجلس چهارم به بعد که طرح نظارت استصوابي اجرا شد، در مقابل فرآيند تاييد صلاحيتها و اينکه کانديداها بتوانند خودشان را در معرض راي مردم قرار دهند، ديوار بسيار سخت و بلندي کشيده شد. به مرور زمان اين تجارب چند ساله و بياعتمادي به مردم و جريانهاي سياسي به اينجا رسيد که نگاه يک جريان سياسي خاص غالب شد که در هر دوره رقباي خود را از مسير پرهزينه براي کشور حذف کردند که به همين سبباجازه حضور به رقباي رايآور، توانمند و خوشنام به هر دليلي فراهم نشد.
*مردم از صداوسيما و رسانهها به دليل عدماعتماد و اطلاعرساني جهتدار اخبار مورد نياز خود را نميشنوند و بخشي از آنها براي دريافت اخبار به رسانهها خارج کشور مراجعه ميکنند.
*درشرايط سخت کشور همه خانمها، شهروند محسوب ميشوند ولي بعد از آنکه نيازي به حضور مردم نباشد برخوردها شروع ميشود.
*منافع ملي هميشه براي اصلاحطلبان مهم و در اولويت نخست قرار دارد، تصميم گرفتند در انتخاباتها شرکت کنند و از سال 92 شروع به بازآرايي اهداف کردند. مردم هم بهخاطر کشور گفتند ميبخشيم اما فراموش نميکنيم. حتي بسياري از آسيبديدگان سال 88 و خانوادههاي آنها در انتخابات 92 پاي صندوقهاي راي آمدند.
*ما در سال 92 درعرصه انتخابات حاضر شديم و دليلش اين است که براي اصلاحطلبان منافع ملي بسيار مهم است. در سال 92 با توجه به جميع تصميمات و عملکردهاي دولت دهم (دولت احمدينژاد) شرايطي در کشور ايجاد شده بود که خود اصولگرايان هم گفتند کشور در لبه پرتگاه قرار گرفته است. وقتي آمريکا گفت که همه گزينهها روي ميز است اصلاحطلبان بودند که براي برون رفت از شرايط سخت براي نجات کشور به ميدان آمدند.
🔷🔶 🔶🔷
🔴 بقای روحانی
🔻چرا #روحانی به سیم آخر زده؟
🔹دکتر ویلیام گلاسر، بنیانگذار «تئوری انتخاب»، می گوید انسان ها 5 نیاز اصلی دارند که عدم ارضای هر یک از آنها می تواند او را دچار نارضایتی کند. او می گوید انسان 5 نیاز اساسی دارد که باید آن نیازها را رفع کند: بقا، قدرت، عشق، آزادی و تفریح.
🔸تمایل به «ادامه داشتن» و «بقا» در همه انسان ها وجود دارد. اینکه انسان دوست دارد همیشه وجود داشته باشد و هر آنچه زندگی و امنیت و منافعش را تهدید کند برایش نامطلوب است. نیاز به بقا فقط در مسئله «زنده بودن» نیست. ثروتمندی که از ترس آینده، خساست به خرج می دهد در واقع بدنبال بقای خود است. بهمین علت یکی از دلایل زادوولد در حیوانات و انسان ها و ادامه نسل ها، همین نیاز به بقاست. انسان دوست دارد ادامه داشته باشد.
🔹در ایام اخیر؛ هرچه که به انتخابات نزدیک می شویم رئیس جمهور تندتر و رادیکال تر می شود؛ عصبی شده و مواضع شدیدتر می گیرد. اظهارات تند و ساختارشکنانه پرزدینت را باید روانشناسی سیاسی کرد. واقعیت ماجرا چیست؟
🔸روحانی می داند حتی اگر #انتخابات_مجلس آینده، یک مجلس صددرصد انقلابی علیه او تشکیل شود وی را استیضاح نخواهد کرد. چون مجلس آینده خرداد و تیر 99 تشکیل خواهد شد و عملاً تا انتخابات ریاست جمهوری 1400،کمتر از یکسال فاصله است و جهت حفظ امنیت و ساختار کشور دست به حذف و استیضاح روحانی نخواهد زد. پس از چه می ترسد؟
🔹رؤسای جمهور ایران، هاشمی رفسنجانی، سیدمحمد خاتمی و محمود احمدی نژاد، هر سه در سال های پایانی ریاست شان، ترسِ از دست دادن قدرت و منزوی شدن، به شدت آنان را آزرده خاطر می کرد. هر سه تمایل داشتند ادامه داشته باشد.
1️⃣ مثال اول؛ عطاءالله مهاجرانی معاون پارلمانی و حقوقی هاشمی رفسنجانی در سال 73 – 74 مسئله ای را طرح کرد برای تغییر قانون اساسی و تمدید ریاست جمهوری؛ طرحی که نتیجه آن «مادام العمر شدن هاشمی» بود. خیلی از سیاسیونِ راست و چپ هم بدشان نمی آمد اما رهبر انقلاب آن را نقش برآب کرد.
2️⃣ مثال دوم؛ سیدمحمد خاتمی برای ادامه آنچه که «توسعه سیاسی» گفته می شد یا همان ادامه گفتمان اصلاحات، در حمایت از مصطفی معین، نامزد ریاست جمهوری نهم در سال 84 هم بیانیه داد و هم احزاب و تشکل های موسوم به اصلاح طلب را برای معین بسیج کرد اما معین کمتر از 4 میلیون رأی آورد. خاتمی با آنکه رئیس جمهور بود در دور دوم از هاشمی رفسنجانی در مقابل محمود احمدی نژاد هم حمایت کرد اما او هم شکست خورد!
3️⃣ مثال سوم؛ محمود احمدی نژاد برای بقای خود در قدرت و ادامه گفتمان خود، سعی کرد همانند مدل «پوتین - مدودوف» در روسیه، اسفندیار رحیم مشایی را به قدرت برساند. وی در اقدامی خلاف قانون –که مجری انتخابات نباید از هیچ نامزدی حمایت کند- و در اقدام خلاف شأن رئیس جمهور، برای ثبت نام مشایی با وی وارد وزارت کشور شد و دست وی را در برابر دوربین ها بالا گرفت! اما مشایی ردصلاحیت شد.
🔹واقعیت عصبانیت روحانی مشخص است. او احساس می کند شکست خورده و دیر یا زود باید صندلی قدرت را رها کند. اما این را از کجا متوجه شده که فکر او امتداد پیدا نمی کند؟ و بچه ای از دولت به مثابه «رحم اجاره ای اصلاحات» متولد نمی شود؟ روحانی می داند مقدمه این شکست از مجلس آغاز خواهد شد. چنانچه مجلس را از دست بدهد جبهه سیاسی او ریاست جمهوری را نیز از دست خواهد داد.
🔸روحانی برای اینکه بتواند بعد از 1400 ادامه پیدا کند نباید در #انتخابات_98، مجلس پیش رو را به منتقدین و مخالفینش تقدیم کند! مسئله «بقای روحانی» است! او می خواهد شعار «تا 1400 با روحانی» را به «از 1400 با روحانی» تبدیل کند!
#داوود_مدرسی_یان
شما حساب کن "وزیر بهداشت" کشور درباره موضوع حساسی مثل #کرونا باید ۳ روز نامهنگاری کنه و تماس بگیره تا بالاخره دفتر ریاست جمهوری وقت ملاقات بده
شرایط کشور از کمدی و تراژدی عبور کرده داریم وارد ژانر وحشت میشیم
*سیاوش فلاحپور*
آخه اگه روحانی پروازا رو لغو کنه همه می فهمن مسئول لغو پرواز هواپیمای اوکراینیم اون بوده، نمی خواد گردن بگیره تقصیرو دیگه
#روحانی
#کرونا
°آیه°
🔴 محمود حسنالصرخی کیست؟
🔻سیدمحمود #حسنالصرخی که طرفدارانش او را «آیت الله العظمی» میدانند، شخصی است ضد ایرانی، چیزی #مشابه سید صادق شیرازی
🔻نامبرده
گروهی شبه نظامی به نام «جیش الحسین» را در اختیار دارد که طبق برخی گزارش ها، ۳۰۰۰ نیرو دارد.
🔻وی شخصی است
که در ۲ ژوئیه ۲۰۱۴، کمی پس از فوران داعش در موصل و پیشروی آن تا نزدیکی های کربلا و نجف، بلوایی در کربلا علیه نخست وزیر و اداره این شهر، بر سر یک مسئله شخصی (سیلی خوردن دخترش در مدرسه از سوی معلم)، به راه انداخت تا آن جا که در کربلا حکومت نظامی برقرار شد (حتی داعش نتوانسته بود اوضاع را در کربلا به حد حکومت نظامی برساند).
#الصرخی
❓ سوال : چرا الان را با #چهل سال قبل مقایسه می کنید و آیا رژیم #پهلوی اگر بود همین کارها را انجام نمی داد!؟
✅ پاسخ: سوال مهمی است و جواب دقیقی هم دارد! رژیم پهلوی بیش از نیم قرن فرصت داشت تا کشور را بسازد، خب طی این نیم قرن و در حالی که نه تحریم و نه دشمنی داشت و جمعیت کشور یک چهارم الان بود، چه دستاوردهای داشت!؟ مثلا در عرصه کشاورزی، محرومیت زدایی، بهداشت و.. کشور چقدر پیشرفت داشت!؟
فقط هم این داستان نیست؛ چقدر ایران مستقل شد؟ چقدر خودکفا شد!؟ چقدر در دنیا شأن و اقتدار پیدا کرد!؟
چقدر برای مردم آزادی و عدالت ایجاد کرد!؟ چقدر حق انتخاب و تعیین سرنوشت فراهم کرد!؟
انقلاب اسلامی چهل سال فرصت داشته اما یک چهارم این زمان درگیر جنگ بوده، تمام این مدت تحریم بوده، جنگ روانی و جنگ فرهنگی علیه آن به راه انداخته اند اما دستاوردهای این چهل سال حداقل چهل برابر آن ۵۳ سال است!
منصف و حق جو باشیم.
👤 دکتر صدیقی
KayhanNews759797104121494950185556.pdf
11.78M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز شنبه ۱۲ بهمن ۹۸
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم