هدایت شده از اخبار سوریه
🔴چرا یک شبکه عربزبان قدرتمند ایرانی نداریم؟! /۲
🔺به هر حال این فقط یک بخشی از دردیست که ما با آن مواجه هستیم، نوشتن و گفتن در مورد رسانه در ایران آب در هاون کوبیدن است، چرا که متاسفانه افسار کار دست افراد بسیار بسیار غیرمتخصص و البته بسیار بیشتر از بسیار مدعی است که اجازه بالندگی و رشد در حوزه رسانه کشور را نمیدهند. تا زمانی که صدا و سیما در ایران انحصاری بوده و رقابتی وجود نداشته باشد، مانند ایران خودرو و سایپا محصول درجه چندم و بنجل تحویل جامعه میدهند، شرکتهای خودروساز ایرانی در سایه انحصار جان مردم را میگیرند و متاسفانه در حوزه رسانهای نیز روح روان مردم ایران با برنامههای تکراری، بدون پشتوانه و بسیار سطحی آزرده شده و به این ترتیب دیگران با کمترین هزینه فکر مردم ایران را در اختیار گرفتند.
🔺در کشور از پروژه نفوذ میگویند و از اینکه دشمن قصد دارد با استفاده از ابزار رسانه مردم را از حاکمیت ناامید کند، اما باید از مسوولانی که چنین حرفهایی میزنند پرسید که خود شما در این زمینه دقیقاً چه کردهاید؟ کدام برنامه مدون، درست، صحیح و قدرتمند را برای مقابل با این توطئه دشمن تاکنون اجرا کردهاید؟ آیا جز محدود کردن، جز بستن و جز تهدید و هشدار، یک بار یک جا یک کار درست حسابی کردهاید؟ متاسفانه بسیاری فکر میکنند جنگ فقط با گلوله و موشک و توپ و تانک است، اما جنگ حقیقی جنگ اندیشهها و فکرهاست جایی که شبکههای مزخرف ترکیه سالانه میلیاردها دلار ارز از کشور ما خارج میکنند تا عدهای که توسط این شبکهها شستشوی مغزی شدهاند در شهرهای ترکیه آپارتمان بخرند و بعد هم هست و نیستشان به فنا برود.
🔺به همین دلیل میتوان گفت که داشتن یک شبکه مفید به زبانهای دیگری که اثرگذار هم باشند نه فقط در حوزه سیاسی و امنیتی مهم ارزیابی میشود، بلکه در حوزه اقتصادی نیز اهمیت بسیار زیادی دارد. چه اینکه اگر ما میتوانستیم با داشتن یک شبکه عربی، روسی، چینی یا حتی همین انگلیسی که فرصتهای سرمایه گذاری و قابلیتهای اقتصادی کشور را در هنگامهای که وزارت خارجه و بخش اقتصادی آن فشل اندر فشل هستند معرفی کنیم، با ورود سالی چند میلیارد دلار سرمایه خارجی به کشور بخش بزرگی از هزینهای که برای همین شبکهها و رسانهها در همه حوزه ها کردهایم خود به خود جبران میگردد... اما آیا کسی هست که بخواهد در این زمینه با فکر اندیشه و آینده نگری نگاه کند؟
🔺در مورد صدا و سیما چند سال پیش به دوستان پیشنهاد کردم که به جای داشتن یک صدا و سیمای دولتی و حکومتی چند صدا و سیمای دولتی لااقل داشته باشیم.... شما اجازه نمیدهید بخش خصوصی ورود کند و شبکه تلویزیونی داشته باشد، همین امکانات صدا و سیما را به سه قسمت تقسیم کنید تا بتوانند با همدیگر رقابت کرده، آگهی جذب کنند مخاطب را به سمت خود بکشانند چرا که مردم به شدت به دنبال ابتکار و فکر جدید هستند. به شبکههای خانگی و سریالهای ساخته شده خارج از کنترل صدا و سیما نگاه کنید که مردم چه استقبالی از آنها میکنند! آیا این سریالها را تلویزیون پخش میکند؟ اگر نگاهی واقعبینانه به سطح انتظار و درخواست مردم داشته باشیم و مدیریتی هوشمندانه حاکم باشد، متوجه میشوید که بسیاری از کارها را میتوان با کمترین هزینه انجام داد، البته اگر آن «دستهای مداخلهگر» بگذارند و اگر کسی دلش برای این کشور و آینده آن بسوزد...
@syriankhabar
هدایت شده از اخبار سوریه
آقای وزیر ارتباطات!!! آقای وزیر ارتباطات این چه اینترنتی هست که درست کردی و هر روز هم فریاد سر میدهی که مشکلی ندارد. دبیرکل جهاد اسلامی در تهران به صورت مستقیم داشت با المیادین گفتوگو میکرد و دستور جنگ و حمله را صادر که ارتباط به دلیل قطع شدن اینترنت پرقدرت جنابعالی قطع شد. ای کاش در دمشق جنگ زده حضور داشت و به نظرم اینترنت آنجا این همه دچار اشکال نمیشد!!!
بعد هی میگویند چرا انتقاد میکنی... همه چی بسته، ما میخواهیم در این فضای فیلتر شده، گزارش بنویسم و ملت را آکاه کنیم. صدا و سیما که فکر کنم هنوز خبردار نشده که در غزه جنگ شروع شده است!!
@syriankhabar
ایشون میگن دولت بدون هیچ دلیلی!
خودش را قیمت گذار بنزین کرده است!
بعد میفرمایند
اگر دولت قیمتگذار پرتقال بود
بحران در خصوص پرتقال وجود داشت!!
البته قابل ذکره که اگر همین دولت
برای بنزین و پرتقال شب عید مردم
قیمت تعیین نمی کرد
شما با تجربه آبان۹۸
نسل کشی در ۱۴۰۱ راه می انداختید..
از دولت دلسوز محترم بابت آنکه تلاش دارد در اقلام اساسی پشتوانه مردم باشد متشکریم🌷
اما از نفوذ این جنس اقتصاددان نماهای لیبرال در بخشی از بدنه کارشناسی دولت نگرانیم.
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco