فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سکانس اول؛ زیباکلام میگوید با افتخار برجام رو نخوندم ولی ازش دفاع میکنم!
سکانس دوم؛ قرارداد ایران و چین هنوز منتشر نشده ولی من به آن حمله میکنم و مخالفت میکنم!
اصلاحطلبِ غربزده به دنبال منافع کشورش نیست، هرجا سود سیاسی برایش داشته باشد دفاع میکند و هرجا به نفع کشور آرزوهایش نباشد حمله میکند...
@onlin313
9.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌠☫﷽☫🌠
خود تحقیر ها این کلیپ رو نبینن! واسه سلامتی شون ضرر داره؟
✅ ژنرال بازنشته صهیونیست:
📍در جهانی که ایران مسلط بر خاورمیانه باشد ما جایی نداریم...!
فتــ🇺🇸ـنـــ🇬🇧ــ️ـه
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲
╔═••⚬🇮🇷⚬••══╗
@onlin313
╚══••⚬🌍⚬••═╝
📸 آسیا تایمز: اگر مجلس ایران قرارداد ایران و چین را تصویب کند، این طرح ضربه بزرگی به تلاش های بی امان دولت ترامپ برای منزوی کردن اقتصاد ایران در جامعه جهانی خواهد بود.
🔹️ قرارداد ایران و چین موضوعی بسیار مهم برای بخش انرژی ایران است که به شدت نیاز به سرمایه گذاری قابل توجهی برای بهسازی صنعت نفت کشور دارد.
@onlin313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠☫﷽☫🌠
✴️ گوشه ای از جنایت دو محکوم به اعدام امروز که بی بی سی آنها را زندانی سیاسی خطاب کرد!
فتــ🇺🇸ـنـــ🇬🇧ــ️ـه
╲\╭┓
╭🌺🍂🍃
┗╯\╲
╔═••⚬🇮🇷⚬••══╗
@onlin313
╚══••⚬🌍⚬••═╝
🔴 ۲۳ ماه مذاکره برجام اندازه ۳۰ سال تجربه برای ایران به ارمغان آورد
💬 #احمد_توکلی
🔹 وقتی وزیر امورخارجه برای توضیح توافق به مجلس آمد، من نماینده مجلس بودم. آقای ظریف پشت تریبون ادعا کردند که «بر اساس برجام تمام تحریمها لغو میشود.» من چهار سوال به ریاست مجلس، علی لاریجانی دادم که از این چهار سوال، سه تای آنها در جلسه قرائت شد.
🔸 یکی از سوالات من این بود که شما مدعی هستید تمام تحریمها لغو میشود، اما در این قراردادی که امضا کردهاید، در موارد متعددی نوشته شده است Suspend. این کلمه به معنای تعویق است نه لغو. متن قرارداد را به آقای دکتر نجابت دادم و خواهش کردم ببرد پیش آقای لاریجانی. لاریجانی دید و گفت: «بله! اینجا نوشته ساسپند و معلوم است معنای آن چیست.»
✅ قرار شد که آقای نجابت ببرند و به آقای ظریف نشان دهند. آقای نجابت متن برجام را برد پایین و به آقای ظریف که سخنرانیاش تمام شده و آن پایین نشسته بود، نشان داد و آقای ظریف در واکنش با تعجب گفت: «ئه! ئه! من این را اصلا ندیده بودم!» باور میکنید؟
🔹 حق دارید تعجب کنید! کیفیت و کمیت نیروهایی که همراه داشتند، نامناسب بود، همین باعث شده بود که متن به آنها قالب شود.
🔸 در واقع گروه ایران در اثر کثرت کار وقت کافی پیدا نمیکردند. در جلسه خصوصی که با آقای ظریف داشتم گفتند که ما فقط ۱۶ نفر بودیم که در مذاکرات حضور داشتیم تازه آنهم با خبرنگارهای همراهمان . من همانجا هم به ایشان گفتم که این که فضیلت نیست.
✅ امریکاییها تیمی ۳۵۰ نفره از کارشناسان همراه خودشان داشتند. من به ایشان قبلا هم تذکر داده بودم که دست کم سه، چهار نفر را که من نام میبرم با خودت ببر. کمال خرازی، سعید جلیلی، جواد لاریجانی و احمد جلالی. اینها یک گوشه مینشینند و در مذاکرات به شما خط میدهند، متون را مطالعه میکنند و با آنها تقسیم کار میکنید. تیم ما در طول مذاکرات وقت نداشت سرش را بخاراند، این فضیلت نبود، بلکه باعث کاهش کیفیت کارشان شد.
🔹فرصت نمیکردند با دقت متنی را که قرار است به آن متعهد شوند مطالعه کنند. من خودم انگلیسیام بد نیست، حقوق هم خواندهام، نشستم با حوصله متن برجام را خواندم. این توافق مملو از متون طولانی و مبهم است.
💢 به هر حال طرف مقابل تجربه داشت، نیروی انسانی کافی داشت و الفاظی در توافق گنجاندند که دوپهلو بودند و به آنها اجازه میداد که از زیر بار تعهداتشان فرار کنند.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
@onlin313
🔴 «کربلای ۵» حماسه بود نه برجام!
💬 #محمد_مرندی
🔹 عده ای برجام را دستاوردی بی نظیر قلمداد کرده و از آن به عنوان حماسه ای عظیم در اذهان عمومی یاد می کردند در حالیکه اساساً حماسه کاری است که رزمندگان در عملیات کربلای ۵ و یا والفجر ۸ و یا مدافعان حرم در سالهای گذشته در عراق و سوریه انجام دادند و بدون شک این جانفشانی را نمی توان با مذاکرات هسته ای مقایسه کرد.
🔸 دیپلمات های ما در شرایطی پای میز مذاکره نشستند که آقای روحانی ضمن اینکه از خالی بودن خزانه کشور سخن می گفت، به صراحت اولویت اول دولت خود را نیز توافق با غرب اعلام کرده بود و در عین حال متحدان سیاسی آقای روحانی بویژه اصلاح طلبان فشار مضاعفی را به دولت وارد می کردند تا توافق هسته ای با غرب هر چه سریع تر محقق شود.
✅ در چنین شرایطی طبیعی بود این پیام به طرف های مقابل القا شود که جمهوری اسلامی آمادگی مذاکرات سخت و طولانی مدت را ندارد.
🔹 نمی توان این واقعیت را نادیده گرفت که دولت آقای روحانی به دلیل امیدی که به آمریکا و اروپا داشت، رفتارهای نامناسبی با چین و کشورهای آمریکایی لاتین که در برهه های مختلف به ایران کمک کرده بودند، داشت.
💢 دولت به تدریج فهمید یا فهم عمیق تری به این واقعیت پیدا کرد که تمرکز نگاه به غرب یک اشتباه بود و امروز علی رغم از دست دادن فرصت های بسیار زیاد اما رویکرد جهانی تر دیدن در دستور کار دستگاه دیپلماسی قرار گرفته است.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
@onlin313
🔴 پشت پرده یک هشتگ
✍️ #محمد_ایمانی
🔹 آنها که هشتگ "اعدام نکنید" را برای سه آشوبگر مسلح و جنایتکار ساخته و پرداخته اند - و نه کسانی که ممکن است از سر احساسات همراهی کنند- انگیزه کاملا روشنی دارند: کاری نکنید و تماشاچی باشید تا داعش و کومله و جانیان سازمان منافقین بتوانند خط را بشکنند و سپس، نظامیان آمریکا و انگلیس بتوانند سرازیر شوند.
🔸 موضوع، کمی پیچیده است؛ مثل بمبی که باید با حوصله و دقت تبیین و خنثی کرد. طراحان پروژه می دانند که موضوع گرانی ناگهانی بنزین در آبان 98، مردم بسیاری را شوکه و عصبانی کرد. بنابراین سعی می کنند از همان ظرفیت استفاده کنند؛ شبیه این شبهه که "مجازات اعتراض به گرانی بنزین، اعدام نیست".
✅ مجازات سه متهم که ظاهرا دو تن از آنها هنگام سرقت مسلحانه و ارعاب و جنایت بازداشت شده اند، یک موضوع است و باید صرفا در روال قضایی خود تعیین تکلیف شود؛ و تدارک کنندگان فتنه و آشوب بنزینی و مشتاقان تداوم آن، موضوعی دیگر.
🔹 آمریکا، انگلیس، اسرائیل و ارتجاع سعودی، سال 97 دنبال اجرای پروژه تابستان داغ بودند. اطرافیان ترامپ گفتند ملت ایران چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب خود را نخواهد دید. گروهک ها را هم به صف کردند، اما از خود مردم شکست خوردند.
🔸 یک سال بعد، سوء تدبیر دامنه دار دولت، فرصت ذی قیمتی را فراهم کرد تا گروهک ها، روی موج غافلگیری و شوک زدگی عمومی سوار شوند و همزمان با عملیات بقایای بعث و داعش در عراق، و اجیر شده هایی مثل جنبلاط و جعجع و حریری در لبنان، محور آشوب نیابتی در ایران را هم فعال کنند.
✅ دولت، به مدت چهار سال از افزایش تدریجی قیمت بنزین استنکاف کرد، در حالی که کارت سوخت و سهمیه بندی را هم حذف کرده و در شرایط تحریمی بنزین، مصرف (و قاچاق) را به بالای 90 تا 100 میلیون لیتر رسانده بود. روزانه 100 میلیارد تومان و در چهار سال، 140 هزار میلیارد خسارت.
🔹 کشور اصلا استطاعت اقتصادی ادامه این روند پر خسارت را نداشت؛ دولت هم فاقد شهامت و سرمایه اجتماعی لازم بود. بنابراین، مسئولیت و تقصیر خود را در جلسه شران سه قوه تقسیم کرد.
💢 در این میان البته، برخی تحلیل های اصلاح طلبان همراه دولت، این بوده که حتی هدف از تولید فشار اجتماعی کذایی، احیای روند شکست خورده مذاکره (واگذاری امتیاز) با آمریکا بوده است.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
@onlin313
9.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 انتقاد شدید از دولت در صداوسیما
💬 #حامد_کاشانی
🔹 مگر قرار نبود خیال مردم از قیمت دلار راحت باشد؟
✅ درجه کولر مردم را هم تعیین میکنید ولی نمیتوانید این وضعیت را توضیح دهید...؟
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
@onlin313
🔴 چین_ایران؛ برجامیان دلواپس!!
✍️ #محمد_صرفی
🔹 چینیها چندان چشم و ابرویی هم ندارند که کسی عاشقشان باشد. آنها مانند هر کشور دیگری در مذاکرات و توافقات به دنبال منافع اقتصادی خود هستند. ما نیز باید چنین باشیم. اما مشکل مخالفان رابطه ایران و چین، منافع ملی و اقتصادی کشور نیست.
🔸 آمریکاییها ۱۲ شرط برای مذاکره و توافق جدید با ایران گذاشتهاند. شروطی که پذیرش آنها به معنای تسلیم محض است و یعنی جمهوری اسلامی با دست خودش، سند نابودی خود را امضا کند. اما عدهای رفتن به سوی این میز به اصطلاح مذاکره یا چوبه دار را عین عقلانیت دانسته و مخالفان آن را متوهم و لجوج و بیاعتنا به سرنوشت کشور و ملت معرفی میکنند.
✅ همانهایی که این روزها برای توافق انجام نشده با پکن گلو پاره کرده و مدعی هستند در خرید نفت به چینیها تخفیف دادهایم!
🔹 پمپئو وزیر امور خارجه آمریکا در اظهاراتی بیشرمانه قبلاً گفته بود باید به مردم ایران گرسنگی بدهیم تا مجبور شوند با ما مذاکره و توافق کنند. اسفند ماه سال پیش همین آقا به کاخ سفید پیشنهاد داده بود به مراکزی از نیروهای ایرانی در خارج از این کشور حمله محدود کنیم تا تهران مجبور شود پای میز مذاکره بیاید!
🔸 بعد همین وزارت خارجه به زبان فارسی مینویسد که قرارداد با چین ترکمنچای دوم است و نباید امضا شود. جالب نیست؟!
✅ آمریکایی که اگر میتوانست و از دستش برمیآمد، شرایطی به مراتب بدتر از شرایط مردم مظلوم یمن را در قحطی و گرسنگی بر ایران تحمیل میکرد، ناگهان نگران منافع ملی و مردم ایران میشود و از ترکمنچای میگوید!
🔹 از آمریکاییها انتظاری نبوده و نیست. آنها دشمناند و شمشیر را هم از رو بستهاند و تکلیفشان روشن است. گله از آقایانی است که پس از این همه تجربه و هزینه از جیب کشور و ملت، هنوز هم حرف خودشان را میزنند و خر خودشان را میرانند.
💢 مراودات خارجی با سایر کشورها از طریق توافقات دو یا چندجانبه یکی از راههای ایستادگی مقابل فشارهای اقتصادی آمریکاست اما همه آن نیست و صد البته و بدون شک مهم تر از هر چیزی پیشران پیشرفت و توسعه ی مستقل توجه و نگاه جدی به داخل است
#سیاسی #بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
@onlin313
🔴 دست بلند ایران ت قلب امریکا؛ بزنند، میزنیم/1
🔻همانگونه که همه در جریان هستند، روز یکشنبه به وقت امریکا در ساحل غربی این کشور یکی از شناورهای بزرگ و مهم نیروی دریایی ارتش تروریستی امریکا آتش گرفت و عملا باید آن را شناوری از رده خارج محسوب کرد، چرا که با سقوط دکل اصلی این شناور و ذوب شدنش دیگری چیزی از آن باقی نخواهد ماند. با این اوصاف، این ناو نه در مرحله تعمیر بود و نه در حال جنگ، بلکه خودش را آماده میکرد تا برای یک ماموریت اعزام شود، در این گزارش بر آن هستیم تا به مسائل مهمی در مورد این رویداد اشاره کنم که شاید مورد توجه قرار بگیرد.
🔻ناو بالگردبر امریکایی یو اساس بونهوم که ششمین شناور از نوع خود در نیروی دریایی ارتش امریکا به شمار میرود، در سال 1998 به آب انداخته شد. این ناو LHD دارای 257 متر طول بود و در زمان ساخت بیش از یک و نیم میلیارد دلار روی دست ارتش امریکا خرج گذاشت. اولین شناور از این مدل در سال 1989 وارد خدمت شد و علیالقاعده آخرین آن هم باید در سال 2002 به خدمت نیروی دریایی امریکا آمده باشد. پورت مادر این یو اساس بونهوم «سندیهگو» بود. این ناو بالگردبر حدود 1700 نفر پرسنل داشت و با توجه به ماموریت این ناوها، نقش مهمی در قدرت دریایی ارتش امریکا ایفا میکردند.
🔻حضور جنگندههای عمودپرواز هریر، اف35بی، پشتیبانی نزدیک ای10، آسپری، انواع بالگردهای سوپرکبرا، سیاستایلون و انواع و اقسام پرندههای دیگر به همراه توانایی حمل و نقل میزان زیادی تجهیزات دریایی، زرهی، پشتیبانی زمینی، نیروی رزمی، هاورکرافت و ... از این LHD یک غول ساخته بود که در اشغال عراق در سال 2003 نیز حضور داشت و در ساحل کویت لنگر انداخته شود. هنوز مشخص نیست که در ششمین LHD نیروی دریایی امریکا از این کلاس چه تجهیزات و امکاناتی وجود داشته است، اما همین الان بیش از یک میلیون گالن سوخت در آن وجود دارد.
🔻علاوه بر این، طیف وسیعی از تجهیزات راداری، دفاع هوایی، موشکی، اخلالگر و.... روی این LHD حضور داشت که از آن یک شناور بسیار گرانقیمت و گرانبها و دارای ارزش عملیاتی بالا ساخته بود. طول 257 متری این LHD و ارتفاع زیاد آن که در اندازه یک ناو هواپیمابر بود، در حوزه تواناییهای لجستیک و توانایی بقا در دریا این شناورها را بسیار توانمند کرده بودند. فکر کنم مخاطبان کانال اخبار سوریه با ناو یو اساس باتان آشنایی داشته باشند که چند ماه پیش در اقیانوس آرام حضور داشت. باتان پنجمین شناور از این کلاس است که در سال 1996 به آب انداخته شد و بندر مادر آن، نورفلوک در ویرجینیا است.
🔻در حالی که این چند خط را مینویسم، این شناور بزرگ و ارزشمند نیروی دریایی امریکا همچنان در آتش میسوزد. با توجه به سطح بالای محافظت در نیروی دریایی و کلا ارتش امریکا و امنیت کاملی که در آبهای شرقی و غربی این کشور وجود دارد، این اتفاق نمیتواند یک حادثه باشد. این مساله را همه میدانند که چنین اتفاقاتی در ارتش امریکا بسیار کمسابقه است و دلایل آن نیز متعدد است. با این حال، مشکلات اقتصادی این روزهای امریکا و گسترش نارضایتی عمومی در اقشار مختلف این کشور از یکسو و وجود دشنمان دائمی برای امریکا از سوی دیگر، میتواند هر طرفی را به جذب و بهکار گیری ملوانان امریکایی برای چنین اقداماتی وسوسه کند.
🔻همانگونه که ما در کشور خود خائن داریم و کسانی هستند که برای چند هزار دلار کشورشان را به دشمن فروخته و حاضرند هر کاری کنند، در امریکا نیز این مساله صدق میکند. باوجود اشراف اطلاعاتی ارتش بر نیروهای رزمیاش، اما حضور صدها هزار نفر در ساختار نیروی دریایی امریکا که به تازگی تبعه امریکا شدهاند و معمولا به کشورهای مختلف رفت و آمد کرده و برای تفریح و خرید پیاده میشوند، قابلیتهای بسیار جذابی جهت هر سازمان امنیتی مخالف و دشمنی فراهم میکند تا نسبت به جذب چنین نیروهایی اقدام کند و این موضوع، مختص امروز نیست و در سالهای گذشته هم در مورد امریکا درست بوده است.
🔻همانگونه که عوامل نفوذی میتوانند در ایران و یا هر جای دیگر خرابکاری کنند، کشوری با توانایی ایران هم که سالهاست دشمن شماره یک خود را شناخته برای ضربه زدن به دشمن در داخل خاک خودش سرمایهگذاری کرده است. این مساله مربوط به امروز و دیروز نیست و این موضوع را خود امریکاییها بیش از همه میدانند. پس ترور رستم ایرانشهر به دستور ترامپ، به ناگهان امریکا بر رفت و آمد ایرانیها در مرز با کانادا سختگیری کرد، دلیلش هم این بود که ایران در پاسخ به تهدیدات ترامپ به او یادآور شده بود که «تو را هم خواهیم کشت» و مهمترین عامل ترس و وحشت ترامپ که در خلال دو سخنرانی پس از این حادثه و لرزش شدید صدایش همین مساله بود.
@onlin313
syriankhabar
🔴 دست بلند ایران ت قلب امریکا؛ بزنند، میزنیم/ 2
🔻این را هم اینجا خدمت شما عرض کنم که ترامپ دیگر به این سادگی پایش را به آسیای غربی نخواهد گذاشت، چه رئیسجمهور شود، چه نشود. او با توجه به ذهنیتی که از ایرانیها دارد، از کشته شدن میترسد. این ترس باوجود قمپزها و زباندرازیهای او وجود دارد. چند روز پیش ژنرال مککنزی فرمانده تروریستهای امریکایی سنتکام گفته بود که هر وقت همه چیز آرام باشد، آن موقع ایرانیها ضربه خواهند زد، اما او فکرش را هم نمیتواند کند که این ضربه ممکن در قلب امریکا و در ساحل غربی این کشور و در یک LHD بسیار گرانقیمت ممکن است روی دهد.
🔻این را هم اضافه کنم، اگر ما مسوولیت انهدام نفتکشها در ساحل فجیره و در دریای عمان و همچنین حمله به آرامکو و ریاض را پذیرفتیم، مسوولیت این اقدام را هم خواهیم پذیرفت. گاهی اوقات باید مثل دشمن رفتار کرد. چند روز پیش در یک توئیت یادآور شده بودم که آنچه در نطنز گذشت نمیتواند کار رژیم صهیونیستی باشد و فقط آنها به صورت ضمنی و در خلال چند توئیت مسوولیت آن را بر عهده گرفتند و بعد هم که فهمیدند ممکن است تبعات سنگینی داشته باشد، خفهخون گرفتند... از همان ابتدا برای همه مشخص بود که حادثه نطنز زیر سر آمریکاییها است اما طرفهای همکار متعدد بودهاند.
🔻حالا شما در نظر بگیرید به ناگهان مسوولیت این آتشسوزی و اقدام را القاعده یا داعش بر عهده بگیرد... به نظر شما داستان جالبتر نخواهد شد. در این مورد حرفها و مسائلی است که در فرصت مناسب خواهم گفت. برای طرف امریکایی اینکه بخواهد طرفی خارجی مانند ایران را در این مورد مسوول بداند بسیار سخت خواهد بود، افکار عمومی این کشور به هیچ عنوان این مساله را نخواهند پذیرفت، همه هم میدانند که این آتشسوزی که از بخش کارگوی این LHD شروع شده حادثه نبوده که اگر بود، آتشسوزی این همه سریع گسترش پیدا نمیکرد. در نظر داشته باشید که رسانههای امریکایی تاکید کردهاند که صدای انفجار را روی عرشه شنیدهاند.
🔻ایران و امریکا در یک جنگ مداوم هستند، امریکاییها نمیخواهند واقعیتها را قبول کرده و به تواناییهای ایران اعتراف کنند. آنها وقتی دستور ترور سپهید شهید قاسم سلیمانی را دادند هم فکرش را نمیکردند که ایران بخواهد پاسخ بدهد و به همین دلیل سعی کردند با ارسال لشکر 82 هوابرد که قدرتمندترین و قویترین نیروی رزمی در اختیار ارتش امریکا به نوعی به شمار میرود، زبان تهدید را گسترش دهند. آنها به خوبی از سطح جابجاییها در نیروهای رزمی ایران آگاه بوده و به صورت روزانه آن را رصد میکردند و میدیدند که ایران میخواهد پاسخ دهد... البته این بعد از ماجرای ترور بود و وقتی که عینالاسد هدف قرار گرفت، همه ابهت امریکا فرو ریخت.
🔻بعد از گلوبال هاوک، آرامکو و عینالاسد طرف امریکایی به هیچ عنوان جرات نمیکند با ایران به صورت فیزیکی رودررو شود و به همین دلیل هم اقداماتی مانند آنچه در نطنز روی داد را انجام میدهد که البته انجام شدن آن نیز به دلیل سهلانگاری داخلی بود وگرنه میشد به سادگی آن را مدیریت کرد. ایران بارها گفته که دوران بزن دررویی به پایان رسیده و هر اقدامی را تلافی خواهد کرد. دست ایران برای تلافی کردن در خاک امریکا بسیار بلند است. من هنوز هم سردر سفارت امریکا در آتن را به خاطر دارم و شاید خیلی از حوادث دیگر را. ایران در برابر امریکا در سطح یک ابرقدرت واقعی عمل میکند و این مساله را همه میدانند.
🔻این را از ماجرای انهدام هواپیمای حامل 11 نفر از افسران و طراحان اصلی سازمان جاسوسی امریکا در افغانستان به خوبی میتوانید پیدا کنید. امریکاییها در مورد آن حادثه هنوز هم روزه سکوت گرفته و حاضر نشدهاند اسامی افراد کشته شده و دلایل این حادثه را رسانهای کنند. ما به آن مرحله از توانایی در حوزه عملیاتی رسیدهایم که بتوانیم از منافع ملی خودمان با توجه به داشتههایمان دفاع کنیم و در این زمینه به هیچ طرفی نه تنها شوخی نداریم، بلکه در عمل جدیت خود را نشان دادهایم. هنگامی که نفتکشهای ما به سمت ونزوئلا میرفتند، همه شناورهای امریکایی در خلیج فارس میدانستند که روی آنها قفل موشکی صورت گرفته است...
🔻در پایان هم باید این نکته را تصریح کنم که شاید صراحت در این نوشته باعث تعجب گروهی شود، اما همانگونه که بارها گفتهام، واقعیتها بسیار عمیقتر از آن چیزی است که همه فکر میکنند. ایرانِ ما امروز باوجود همه تحریمها بسیار قدرتمند است. گفته بودم که تابستان داغی داریم، بابت هر داغ، داغی بر دل آنها خواهیم گذاشت. شب گذشته در عربستان هم یکی از این داغها را گذاشتیم که فقط خودشان میدانند و ما... قرار نیست عوامل آنها خرابکاری کنند و بعدش ما ساکت بنشینیم، بزنند، میزنیم.
@onlin313
syriankhabar
🔳 آتش در ناو امریکایی و پیامهای سیاسی و نظامی ایران
▪️یک روز پس از اظهارنظر معنادار و قابل تامل سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشور در مورد ماجرای آتشسوزی در ناو بالگردبر امریکایی، حالا نوبت به فرمانده نیروی قدس سپاه ایران بود تا در این مورد اظهارنظر کند. آنهایی که به نشست سخنگو رفتهاند مسائل را بهتر از من میدانند که سوالات چگونه مطرح میشود و پیش از آنکه جلسه برگزار گردد برخی هماهنگیها در مورد برخی سوالات میشود. با شناختی که من از خبرنگاران داخلی دارم، فکر نمیکنم هیچکدام از آنها در مورد آتشسوزی در این ناو که از قضا صبح همان روز هم داشت در آتش میسوخت یادشان بوده که سوالی از سیدعباس موسوی بپرسند. با این حال سوال پرسیده میشود و جوابی که در چند جمله سخنگوی وزارت خارجه میدهد بسیار معنادار است.
▪️نخست آنکه با خنده پاسخ میدهد و این خنده را همه میدانند در عالم دیپلماسی یعنی چه، اگر به ریش ما بخندید به ریش شما خواهیم خندید و سپس خیلی ساده آن با یادآوری «یوزپلنگها» به طرف امریکایی یادآور شد که چنین گروههایی میتوانند در امریکا هم به وجود بیایند! دیگر آنکه آقای موسوی گفت این حادثه «خیلی ارتباطی با ما پیدا نمیکند.» و بعد از آن یادآور شد: «ناوهای آمریکایی چه زود آتش میگیرند!» این دو جمله خودش دنیایی از معنا و پیام را دارد، خیلی ارتباطی به ما پیدا نمیکند، یعنی به صورت مستقیم کار ما نیست! و اینکه چه زود آتش میگیرند این پیام را میرساند که با کمترین محموله آتش گرفته است و...
▪️شاید کسی بعد از حرفهای سخنگو این موضوع را جدی نگرفت، به ویژه «قزمیتهای میلیتاری که نان مملکت را میخورند و عشق تانکهای امریکایی و آلمانی را»! اما اظهارات روز گذشته فرمانده نیروی قدس سپاه که تکملهای بود بر مواضع سخنگوی دستگاه دیپلماسی و در واقع، پیام نهایی را اعلام کرد به همه گفت که ماجرا از چه قرار بود است. سردار قاآنی هم خیلی کم حرف است و هم خیلی کمپیدا. این دو ویژگی باعث شده تا هر دو سه هفته یک بار در مورد او شایعه درست کنند که حداقل چند بار ربایش، شهادت و... را شنیدهاید. با این حال خبری از ایشان منتشر شد که دارای ابعاد بسیاری است و همه هم آن را شنیدهاید.
▪️از سردار قاآنی خبری منتشر شد که فقط چند جمله بود، نه ویدئویی و نه فایل صوتی، جمعی هم که در آن سخن گفته شده بود، گروهی از فرماندهان مقاومت بوده است و همین مساله برای منِ خبرنگار ثابت میکند آنچه به عنوان خبر منتشر شده، در واقع بیانیهای بوده که در قالب خبر منتشر شده، الا اینکه این خبر مشروح باشد یا فیلم و صوتی از آن منتشر شود. در واقع هدف سردار قاآنی اعلام موضع در مورد این ناو بوده و اعلام اینکه چه عواملی پشت آن قرار داشته است. آنچه که در این چهار خط از سردار قاآنی منتشر شد، زبان محکمتر سخنگوی وزارت امور خارجه بود.
▪️جملات را یکی یکی با هم بررسی میکنیم: «آنچه امروز در آمریکا اتفاق افتاده بویژه حادثه ناو نتیجه عمل و رفتار و جنایت دولت آمریکا است!» کاملا مفهوم است که فرمانده ایرانی میخواهد حساب دولت امریکا را از ملت امریکا جدا کند و به همین دلیل تاکید دارد که حوادث داخل امریکا نیز حاصل جنایتهای دولت این کشور است و او نگاهی هم به داخل این کشور داشته است. «آمریکاییها بیخودی دنبال مقصر نگردند و دیگران را متهم نکنند این آتشی است که خودشان روشن کردهاند! این اتفاق پاسخ جنایتهای شما است که به دست عناصر خود شما اتفاق افتاده است، خداوند با دست خود شما، شما را مجازات میکند!»
▪️این جمله بیانگر این است که عوامل امریکایی در آتشسوزی این ناو بزرگ مشارکت داشتهاند. اینکه قرار نیست دنبال مقصر بگردید هم کاملا واضح است اما دیدن کلمه «پاسخ» همه چیز را روشن میکند. مشخص است که سردار ایرانی نمیتواند به صورت مستقیم مسوولیت این «پاسخ» را بر عهده بگیرد، اما او مشخص میکند که ما هم میدانیم چگونه باید از عناصر خودتان علیه خودتان استفاده کنیم. «روزهای بسیار سخت و حوادث سختی پیش روی آمریکا و رژیم صهیونیستی است. ارتش آمریکا خسته و فرسوده شده و تجهیزات آن به آهن پاره تبدیل شده است.»
▪️این دو جمله آخر را باید با آب طلا نوشت. ایران در برابر تهدیدات کمر خم نخواهد کرد و پاسخ خواهد داد. کما اینکه به ارتش امریکا یادآور میشود که منتظر اقدامات بعدی باشند. این یک پیام مهم به فرماندهان ارتش تروریستی امریکا است که اگر بخواهند علیه ایران دست به اقدام بزنند، باز هم میشود این تجهیزات را تبدیل به آهن قراضه کرد. این پیام هر چند نیازی به تحلیل و تفسیر نداشت، اما باید به صورت جدی مورد ارزیابی قرار بگیرد که دوران بزندررویی تمام شده است!
@onlin313
syriankhabar