در کتاب سرور المومنین روایت شده است که از صادق آل محمد علیهم السلام پرسیدند که حضرت موسی در هنگام مردن و جان دادن چگونه بود؟
فرمود وقتی ملک الموت برای قبض روح موسی ع آمد آن حضرت عرض کرد: از کدام عضو مرا قبض روح می کنی ملک الموت عرض کرد: از دهان، فرمود من با این دهان و زبان با ملک منان تکلم کرده ام عرض کرد از چشم، فرمود با آن نور تجلی دیده ام، گفت از دست جواب داد به آن تورات والواح را گرفته ام گفت از پا عرض کرد با این پاها به کوه طور رفته ام.
هر عضوی را عذری آورد چون به اینجا رسید امام صادق علیه السلام صیحه کشید و بیخود گردید چون به هوش آمد گفتند یابن رسول الله (ص) چه چیز باعث گریستن شما شد قرنهاست که از وفات موسی می گذرد! سپس گریه امام شدیدتر شد و فرمودند بر موسی گریه نمیکنم ولکن بر جدم حسین گریه میکنم!
هنگامی که بر روی زمین افتاد و شمر لعنت الله علیه آمد که او را ذبح نماید خداوند تعالی به عزراییل امر کرد که برود و روح حسین (ع) را قبض نماید هنگامیکه عزراییل شنید فرمود پروردگارا پناه میبرم به تو از اینکه مخالفت امر کنم، من بنده ضعیف ذلیل هستم و لکن به عزتت قسم میدهم که مرا از این کار معاف کنی خداوند وحی کرد برای چه؟ عزراییل گفت من توانایی قبض روح او را ندارم، از کجا روحش را قبض کنم ؟!
خداوند فرمود از دهانش، عزارییل گفت به تیر ابو ایوب الغنوی مجروح است فرمود از بالای سرش، عزارییل گفت مجروح است به شمشیر شریک بن الذرعه، فرمود از بازویش عزراییل گفت مجروح است از سنان بن انس لعنت الله علیه، خداوند فرمود از ناحیه قلبش، عزراییل گفت مجروح است به تیر حرمله بن کاهل اسدی، خداوند فرمود از چشمانش، عزراییل گفت از خون سرش پر شده است .....
سپس خداوند وحی کرد ای عزراییل قصد من از این نبود مگر اینکه خواستم ملائکه را به مصیبت حسین (ع) خبر کنم و گرنه خودم به دست قدرت خودم میخواهم او را قبض روح نمایم سپس امام حسین علیه السلام را قبض روح کرد، که در این هنگام منادی از بطنان عرش ندا داد:
والسلام علی من اتبع الهدی
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
6.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 در حديث معراج است ، خداوند به پيامبر اکرم(صلي الله عليه و آله) فرمود :
✨ اى احمد! آيا مى دانى كه بنده ، كىْ بنده عبادتگر خواهد بود؟
گفت : نه ، اى پروردگار.
فرمود: هر گاه هفت خصلت در او فراهم آيد :
1⃣ تقوايى كه او را از حرام هاى الهى باز بدارد.
2⃣ سكوتى كه او را از گفتار بيهوده نگه دارد.
3⃣ ترسى كه هر روز بر گريه او بيفزايد.
4⃣ شرمى كه درخلوت هم از من حياكند.
5⃣ خوردن ، به اندازه اى كه چاره اى از آن نيست.
6⃣ دنيا را دشمن بدارد ، چون من آن را دشمن مى دارم.
7⃣ نيكان را دوست بدارد ، چون من دوستدار آنانم.
📖 بحارالانوار ، ج ۷۴ ، ص ۳۰
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
💠#قصه_چهل_و_هفتم
💎#یاران_نوح
✍نوح(ع) چشمانش را از چشمان دریده و هتاک مرد اشراف زاده چرخاند و به شیعیان خود چشم دوخت،گروه اندکی مرد و زن ژنده پوش با بدن های نحیف و صورت های رنگ پریده که همگی برای یاری او آمده بودند.
💭پیامبر لحظاتی را تامل کرد و با نگاه پر مهر خود صورت تک تک یارانش را نوازش داد. سپس رو به اشراف کرد و اینچنین فرمود:
⁉️آیا از من می خواهید برای بدست آوردن دل های شما، مردمی را که دل به رحمت خداوند یکتا بسته اند از خود برانم؟! مردمی که سال هاست آنها را به هزار و یک وعده ی رنگارنگ میفریبید و با تیغ تیز شمشیر و زبانهایتان، بر تن و جانشان زخم می زنید، اما نه فریب وعده های پوشالیتان را می خورند و نه شکنجه هایتان ایمانشان را متزلزل می سازد. اینک ایشان را اراذل و اوباش میخوانید و خود را از ایشان برتر میدانید؟! می پندارید آن سکه ها و جواهرات که در پستوی خانه های خویش پنهان ساخته اید،یا این لباس های حریر و ابریشم، شما را به مقام و منزلتی بالاتر از دیگر بندگان خدا رسانده است؟!
❗️چگونه خود را از ایشان برتر می دانید در حالی که اینان دیدار کنندگان با خدای خویشند اما شما قومی هستید که جز جهل و تعصب و نادانی چیزی در شما نمی بینم!
🔱اگر ایشان را از خود طرد کنم،چه کسی مرا در برابر عذاب خداوند یاری می کند؟! بی شک اگر چنین کنم من نیز از ستمکارانم.
💎اینک یک بار دیگر با شما اتمام حجت می کنم. بدانید که من برای آنچه می گویم هیچ پاداش و مقامی از شما نمی خواهم که پاداش من در نزد خداوند منانم محفوظ است.
🔮من به شما نمی گویم که گنجینه های نعمت خدا نزد من است تا بتوانم بدون دستور او حاجات شما را برآورم. بدون اذن او مرا یارای هیچ تصرفی در آسمان ها و زمین نیست، و ادعا نمیکنم که علم غیبی که فقط در دست خداوندست را تماما می دانم، و نمی گویم که فضیلت و برتری بر شما دارم یا همچون فرشته ای هستم که در خلقت با شما متفاوت است.
❗️اینک ای قوم من! به من بگوييد اگر از طرف پروردگارم حجت و دلیلی روشن برای شما داشته باشم و مرا از نزد خود رحمتى بخشيده باشد كه بر شما پوشيده است آیا حاضر هستید تا آن نشانه را با شما در میان بگذارم؟! هرچند که می دانم از آن اکراه دارید اما بدانید که هیچ اجباری در پذیرش دلیل من و دین خدا برای شما وجود ندارد.
📚منابع:
سوره هود آیات 28 تا 31
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*🔹از خدا دور شدی؟(خدا شکسته ات رو بیشتر دوست داره)*
*مدت زمان کلیپ : یک دقیقه**🔶 ━━━━━━𖠇࿐❥🌹🍃
*🔻در انجام عبادات احساس غرور نکنیم*
*🎙️استاد مسعودعالی*
━━━━━━𖠇࿐❥🌹🍃
*أللَّھُـمَ؏َـجِّـلْلِوَلیِڪْألْـفَـرَجبحقالزینب(س)*
🌹 🍃🍂
✅کانال استاد دانشمند
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔴چکار مي توان کرد که از ترس و وحشت شب اول قبر کاسته شود ؟
در روايتي پيامبر(ص) فرمود: سخت ترين ساعات شب اول قبر است . فرمود بر اموات خود رحم کنيد اولاً با صدقه دادن در آن هنگام و بعد اگر نتوانستيد دو رکعت نماز هديه کنيد .
اين دورکعت نماز به غير از آن دو رکعت نماز ليلة الدفن است . دو رکعت نماز به کيفيت نماز صبح است که آن را هديه مي کنيم.
پيامبر(ص) در روايتي فرمود: اين دو رکعت نماز که شما کوچک مي شماريد، نمي دانيد براي او چکار مي کند...
📚حجت الاسلام عالی
ادامه دارد.....
#یاد_مرگ
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
🎥سخنرانی حاج آقا دانشمند
✍موضوع: خودتو به امام زمان بسپار
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
#یاد_مرگ
در روایتی از امام سجاد (ع) نقل شده است که آن حضرت هر روز جمعه مردم را موعظه می کرده و از آن جمله می فرمودند:
ای فرزند آدم از مرگ غافل مباش،
به همین زودی قبض روح خواهی شد،
و به منزلی منتقل می شوی،
روح به تو باز گردانده می شود و دو فرشته منکر و نکیر برای سئوال بر تو وارد می شوند،
و اول چیزی که می پرسند
از پروردگار تو است،
آنگاه از پیامبری که به سوی تو فرستاده شده است،
و از دینی که پذیرفته ای،
و از کتابی که تلاوت می کردی،
و از امامی که ولایت او را قبول کرده بودی،
آنگاه از عمرت می پرسند که در چه راهی آن را فانی کردی
و از مال و ثروت که از کجا کسب نموده و در چه راهی مصرف نمودی؟
📚بحار الانوار
🌙💖الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـ الْفَــرَج💖🌙
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
۞فَاقْرَءُوا مَا تَيَسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ۞
«هر قدر می توانید از قرآن بخوانید»
🌸برگزارمیکنیم ختم قرآن رابه نیت سلامتی وتعجیل درفرج مولاصاحب الزمان عجل الله هدیه به امام حسین علیه السلام وبرادرباوفایش حضرت عباس علیه السلام وفرزندگرامیش امام سجادعلیه السلام
⭕️تذکر⭕️دوستان قرآنی بزرگوارخواهشاًجزء انتخابی خودتون راکامل بخونیدتاختم کامل شودان شاءالله
حاجت روا باشید و عاقبت بخیر ان شاءالله
اجرکم علی الله
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•