📸
جعبه جادو
آمار ی از وضعیت تلوزیون؛
🔹آنچه در تصور عموم هم از این جعبه جادو تلوزیون وجود دارد، ایجاد سرگرمی و لحظات مفرح است، حالا در میان برنامههای مختلف، میتوان گفت، فیلم و سریال بهعنوان مهمترین مصداق این سرگرمی شناخته میشود و در کنار اخبار، برنامههای ورزشی و ترکیبی طرفداران زیادی دارد.
🔸در آخرین نظرسنجی که توسط مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما انجام شده سریالهای نیمه دوم بهمن۱۴۰۱ سریال «گیلدخت» پربینندهترین سریال تلویزیون بوده است و این مجموعه توانسته با 38.4 درصد بیننده خالص در صدر جدول پربینندهترین سریالهای نیمه دوم بهمن قرار گیرد.
🔸از میان بینندگان خالص سریال گیلدخت 86.3 درصد در حد زیاد از آن رضایت داشتهاند. مجموعه دیگری که در این فهرست قرار دارد، سریال شهباز است که به کارگردانی حمیدرضا لوافی پخش میشود. این مجموعه با 18.2 درصد در رده دوم قرار دارد.
🔸با این حال اما پخش آثاری با کمتر از 30 درصد بیننده در مناسبتی مانند رمضان یک شکست در کارنامه سریالی تلویزیون بوده است.
#صدا_سیما #تلوزیون #پیمان_جبلی
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
🔸تایم گزارشی نوشته که از هر سه دختر نوجوان یکی به خودکشی فکر میکنه!
🔹این آمار نسبت به ۱۰ سال پیش ۶۰ درصد افزایش داشته و معتقدند حضور در شبکههای اجتماعی یکی از علل اصلی این اتفاقه
🔸حالا راه حل چیه؟ پیشنهاد دادن که والدین اجازه ندن که دخترها تا ۱۶ سالگی از شبکه اجتماعی استفاده کنن!
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
🇮🇷🇸🇦🇨🇳 تحلیلی درباره تفاهم ایران و سعودی در پکن
پس از خروج آمریکا از برجام «رهبر انقلاب» گفت:
«نه جنگ می شود و نه مذاکره (با آمریکا) می کنیم»
👈 تحولات یکسال اخیر در ایران و منطقه تا همین روز قبل خبر از قریب الوقوع بودن یک رویارویی نظامی در منطقه که قطعا یک ضلع آن ایران بود می داد. خیلی ها منتظر ساعت صفر بودند و چگونگی رخداد آن را تحلیل می کردند.
🔸 از طرفی بعد از ترور سردار سپهبد قاسم سلیمانی خروج آمریکا از منطقه بعنوان اصلی ترین راهبرد و انتقام از ترور او توسط سران نظام ایران و سید حسن نصرالله مطرح و در ۳ سال گذشته پیگیری شد.
👈 بعد از ضربات کوچک و بزرگ در این سه سال؛ بیانیه امروز در چین یک ضربه ناک اوت به آمریکا آن هم با مشارکت نزدیکترین متحدش در منطقه یعنی عربستان سعودی بود.
🇾🇪 امروز در یمن متحدان ایران(شیعیان زیدی با ۴۰ درصد جمعیت) به حداکثر آنچه که می توانستند در عرصه میدانی و ائتلاف با قبایل تاثیر گذار رسیده اند. و کنترل ۸۰ درصد مناطق مهم را در دست دارند.
🇱🇧 در لبنان نیز وضعیت مشابه است. و حزب الله به عنوان دست برتر تثبیت شده است. و طبیعت لبنان ضرورت توافق همه جریانها برای ثبات است.
🇸🇾 در سوریه؛ ترکیه راهی جز آشتی با حکومت بشار اسد ندارد و کشورهای مختلف عربی برای برقراری روابط با دولت سوریه صف کشیده اند. البته طراحی ایران - روسیه - سوریه خروج نیروهای آمریکا از مناطق کردنشین سوریه در ماه های آینده را رقم خواهد زد.
🇮🇶 در عراق هم پروژه آلترناتیو شیعه ضد ایران با رهبری مقتدا صدر شکست خورد. و افراد نزدیک به ایران دولت را به دست گرفته اند. و تا اینجا موفق هم بوده اند.
🇮🇷 ظهور جریان مبتذل زن زندگی آزادی آخرین شانس تیر و کمان اینها بود. که با عدم اقبال مردم و راهپیمایی ۲۲ بهمن عملا شکست خورد. و عمله های رسانه ای آن ها هم تا اطلاع ثانوی باید برای بقا در سطح پایین هرم مازلو اینور آنور دریوزگی کنند.
🇵🇸 در قضیه فلسطین نیز رهبر انقلاب چند سال پیش گفتند که قضیه فلسطین توسط خود فلسطینی ها باید حل شود. و این رویکرد پیگیری شده است.
🇮🇱 امروز دولت نتانیاهو در یک وضعیت بحرانی قرار دارد. بیش از یک ماه است که هر شب ده ها هزار نفر در خیابانهای تل آویو و حيفا اعتراض می کنند و روزی نیست که یک اقدام استشهادی توسط جوانان خودجوش فلسطینی در کرانه باختری و سرزمینهای ۱۹۴۸ انجام نشود.
🇹🇷 این وسط زلزله ترکیه هم یک امداد غیبی برای جمهوری اسلامی بود تا اردوغان حداقل تا مشخص شدن وضعیت انتخابات اردیبهشت ۱۴۰۲ و یکسال پس از آن توانایی دخالت در آذربایجان و سوریه ... نداشته باشد و عملا راهی جز هماهنگی با محور ایران و روسیه نداشته باشد.
🇷🇺 فارغ از مذموم بودن جنگ؛ ادامه نبرد اوکراین به نفع کارت بازی ایران در دیپلماسی خواهد بود.
🔸🔸در سیاه ترین بازنمایی که برای ایران در رسانه های داخلی و خارجی به مخاطبین خود القا کرده بودند جمهوری اسلامی؛ آس خود را رو کرد.
آیت الله خامنه ای بار دیگر ثابت کرد که ایرانی ها مخترع بازی شطرنج هستند. و روزها و هفته های آتی این بازی را جذاب تر خواهد کرد...
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
در انتخاب عکس پروفایل دقت کنید
✍️ سیده راضیه حسینی
باشگاه نویسندگان
🔷 در بین مخاطبهایتان مخصوصا در پیامرسانها یا شبکههای اجتماعی، حتما چند نفر هستند که پروفایلشان تصویر یک شهید یا عکس امام و یا رهبر باشد. این افراد قطعا بهخاطر علاقهای که به آن شخصیت دارند، عکسشان را برای خودشان انتخاب کردهاند.
🔶 اما آیا واقعا انتخاب تصویرِ یک فرد عزیز و مورد احترام برای پروفایلمان، همیشه تکریم و بزرگداشت اوست؟ طبق قاعدهی شرطیسازی، لزوما خیر! برعکس میتواند باعث شود بعضیها یک احساس نامطلوب نسبت به آن عکس، و فراتر، نسبت به آن فرد پیدا کنند. طبق این قاعده وقتی در ذهن کسی، یک تصویر با یک احساس و نگرش خاص گره بخورد، هر بار دیگری که آن تصویر را ببینید، آن احساس در او زنده میشود. ماجرا اینجا و در شبکههای اجتماعی، از این حالت معمولیِ شرطیسازی هم فراتر میرود؛ چون در این شبکهها، عکس پروفایل ما تمام تصویری است که بقیه از ما میبینند. هر رفتاری و برخوردی که با بقیه داشته باشیم، تماما و به صورت یکجا در ذهن آنها با عکس پروفایلمان گره میخورد.
🔷 مثلا اگر یک نفر در تلگرام یا توییترش آدم بداخلاقی باشد یا با بقیه بحث و جدل کند، طبیعتاً باعث شکلگرفتنِ یک احساس بد در مخاطبانش میشود؛ این احساس بد در ذهن افراد، به عکس پروفایل او گره میخورد و هر زمان آن عکس را میبینند، آن احساسات در ناخودآگاهشان تداعی میشود. تحقیقات علوم شناختی بر روی تأثیر عکس بر ادراک نیز مؤید همین موضوع است؛ عکس، تأثیر عمیقتری تا کلمات میگذارد.
🔶 طبق این تحقیقات، مغز ما محرکهای بصری را با سرعت نور پردازش میکند و به همین خاطر، تصاویر احساسات قدرتمندی را در ما برانگیخته میکنند. بر اساس کشف اخیر محققان دانشگاه میشیگان، «قشر بصری» (Visual Cortex) که در مغز مسئول پردازش عکس است، خیلی قویتر از آن چیزی است که قبلاً تصویر میشد؛ درحالیکه قبلا اینطور تصور میشد که این بخش مغز تنها پردازشهای سطح پایین را برعهده دارد، حالا معلوم شده است که مشابه «قشر تداعی» (Association Cortex) عمل میکند که مسئول نظارت بر عملکردهای پیچیدهتر مغز مانند تشخیص اشیاء است. همهی اینها حاکی از آن است که تصویر بهسرعت و با قدرت اثرگذاری زیاد در مغز ما پردازش میشود و احساسات قدرتمندی را در ما شکل میدهد؛ احساساتی که بسیاری از آن ناشی از خاطرات و تجربههای قبلی ما از آن تصویر است.
🔷 با این اوصاف، اگر به شخصیتی ارادت داریم و میخواهیم تکریمش کنیم، خیلی ضروری است عکسش را روی پروفایلمان نگذاریم.
#پروفایل
#مخاطب
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
📸
قصه سقوط
به بهانه پایان سریال سقوط؛
🔹۱۵ دی ماه امسال، مینیسریال «سقوط» در ژانر جاسوسی به نمایش درآمد، کارگردان آن سجاد پهلوانزاده بود. این کارگردان دقیقا زاویه دوربینش را روی قهرمان زن داستانش گذاشته است و با نشان دادن زن در یک محیطی که متعلق به آن نیست داستان جدیدی میسازد و مخاطب را با خود همراه میکند.
🔸استقبال از این سریال زیاد بود تا جاییکه طبق آمارهای موجود سقوط با رضایت ۹۴ درصدی مخاطبان، پربازدیدترین اثر ۳ ماه گذشته فیلیمو است.
🔸داستان سریال «سقوط» در دو بخش ایران و عراق میگذرد و به تبع آن فیلمبرداری در ایران و عراق صورت گرفته است. عمده سکانسهای ایران در استان کردستان و بخش عمده سکانسهای عراق در استان موصل فیلمبرداری شده است.
🔸در این سریال آیسان به پیشنهاد همسرش ژاکان برای ماه عسل راهی ترکیه میشود. اما حقیقت این سفر چیز دیگری است. این سریال روایتی متفاوت از داعش و حضور این گروه تروریستی در منطقه را به تصویر کشیده است. در این سریال برای اولین بار در شبکه نمایش خانگی صحنههای پر هزینه جنگی و پر التهاب به نمایش درمیآید.
#صدا_سیما#تلوزیون#سقوط#سریال #سریال_سقوط #فرخ_نژاد
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
صنعت؛ پای کار دانشگاه
استفاده از نخبگان در صنعت نفت؛
🔹نفت و انرژیهایی چون گاز منابع غالبی در دنیا بهشمار میروند که بسیاری از صنایع به آنها وابستهاند. از این رو بسیاری از شرکتهای تولید نفت و گاز روزانه میلیاردها بشکه از محصولات نفتی تولید میکنند تا بتوانند انرژی موردنیاز صنایع و حملونقل را تامین کنند.
🔸ظرفیت دانشجو و استادانی که دانشگاهها در اختیار دارند، میتواند بسیاری از نیروهای موردنیاز شرکتهای نفت و گاز را تامین کند تا با تخصصی که دارند بتوانند فرآیند تحقیق و توسعه و تولید انرژی را توسعه دهند.
🔸همکاریهای شرکت توتال با دانشگاه A&M تگزاس که روی پروژه طراحی کاتالیستها و فرآیندهای جدید برای تبدیل دیاکسیدکربن از میکرو به میکروسیل متمرکز بوده است از نمونه های موفق این موارد بوده است.
🔸برنامهریزی برای دانشجویان و اراه آموزشهایی فراتر از سطح دانشگاهی را در رشتههای مهندسی نفت و علوم زمینی برای نزدیکتر کردن هرچه بیشتر صنعت و دانشگاه می تواند راه حل بسیار مفیدی در ارتباطات صنعت با دانشگاه باشد.
#نفت #صنعت_نفت #شرکت_نفت
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
▪️حجاب خانواده ملکه انگلیس نشونه تمدن هست اما حجاب زنان ایرانی نشونه عقب موندگی.
#تناقضات
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
📸
چالش رسانه ای
ضرورت تغییر آرایش رسانه ملی؛
🔹نتایج یک تحقیق دانشگاهی نشان میدهد که ساختار سازمانی سازمان خبری صداوسیما به انعطاف، چابکی، مسطح بودن، عدم تمرکز، پاسخگویی سریع، همگرایی و جامعیت مدیریت خبری در سهحوزه شناخت، تولید و توزیع پیام نیاز دارد.
🔸محققان شرکتکننده در این تحقیق ضعفهای ساختار فعلی خبری صداوسیما را با توجه به تغییر آرایش رسانهای، ساختاری با پیچیدگی، تمرکز و رسمیت بالا اعلام و بر ضرورت تغییر فوری متناسب با شرایط جدید مخاطبان و رقیبان تاکید کردند.
🔸نتیجه مباحث و تاکید خبرگان شرکتکننده در این تحقیق همچنین لزوم حرکت بخشهای خبری سازمان صداوسیما بهسوی تشکیل ساختار ماتریسی ارگانیک را نشان میدهد؛ این ساختار سبب آسانتر شدن جریان افقی اطلاعات و مهارتها میشود، در توزیع منابع انسانی انعطافپذیر و بهدنبال افزایش مهارت کارکنان و ایجاد فرصت برای آنهاست.
🔸توجه به این نوع ساختار در بخشهای خبری هم باعث ایجاد روابط درونسازمانی مطلوبی میشود و هم بین قدرتهای موجود نوعی تعادل و توازن برقرار کرده تا جایگاهی مناسب را در بازار رسانهای بهدست آورد.
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
🔻شهاب جان ادا نیا!
🔸شهاب جان این قدر ادا نیا. این راهی که در این یکی دو ساله در پیش گرفته ای و برای جلب نظر اینستابازها در هر لجنی خودت را می غلتانی به تو نمی آید.
🔹دنبال متجاوز می گردی؟ سراغش را از همان جا بگیر که گرین کارتش را داری و در یک فقره و در عرض یک دهه میلیونها زن و کودک و مرد افغانستانی و عراقی را به نام آزادی و دمکراسی با بمب های صلح آمیز به خاک و خون کشید.
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
🔸نظام چه صبری دارد که این حامی رسمی تروریست ها را هنوز در هیات علمی حفظ کرده.
🔹به والله هیچ کجای دنیا با این هذیان گوها چنین با مماشات رفتار نمی شود.
فیلم اعترافات دو دانشجو-تروریست از نحوه ساخت و انفجار بمب در پست قبل
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻اعترافات دو تروریست؛ امیرحسین مرادی و علی یونسی
🔹دو دانشجویی که عنوان «نخبه» را یدک می کشیدند و مسجد و مکان عمومی آتش می زدند و می خواستند با بمب و خمپاره انداز مردم بینوا را لت و پار کنند.
🔸از همان دست نخبه هایی که منافقین و بی صفتان خودشان را برایشان هلاک می کردند و شریفی زارچی ها از آنها به عنوان «دانشجوهایم» یاد می کنند و از به اصطلاح «حقشان» دفاع میکنند!
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
📸
معتاد تکنولوژی
اعتیاد به فناوری های دیجیتال؛
🔹آیا شما هم از کسانی هستید که احساس میکنید به گوشی تلفن همراه خود اعتیاد دارید؟ این روزها کار، زندگی اجتماعی و سرگرمی افراد به صورت جدایی ناپذیری با وسایل هوشمند انسانها گره خورده است و تلفن همراه دیگر مانند گذشته تنها یک وسیله برقراری تماس تلفنی نیست.
🔸پژوهشگران معتقدند که استفاده بیش از حد از تلفن همراه میتواند مشکلات روحی و فیزیکی مختلفی را برای افراد به همراه داشته و صدمات جبران ناپذیری را برای فرد به دنبال داشته باشد. از آن جمله میتوان به بیماری خستگی چشم دیجیتال یا سندروم بینایی رایانه یا خستگی دیجیتال اشاره کرد.
🔸استفاده بیش از حد از تلفن همراه یا وسایل هوشمند اینچنینی مانند تبلت و آیپد به صورت رسمی در کتابچه راهنمای اختلالات روانی انجمن روانپزشکی آمریکا به عنوان یک اعتیاد شناخته شده است و نگرانیها در این خصوص روز افزون است.
🔸تحقیقات نشان میدهد که اعتیاد به تلفن همراه مشکلات بسیاری را در اختلال خواب پدید میآورد و کیفیت خواب افراد مختلف را تحت تاثیر قرار داده و خستگی را نیز در میان گروههایی که از تلفن همراه خود بیش از اندازه استفاده میکنند، شدت بخشیده است.
#فناوری #گوشی #هوشمند #گوشی_هوشمند
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir