هدایت شده از ali rahimi
❇️ دست برتر
🔸 سال قبل و قبل از شروع آشوبها در ایران بود که اندیشکده فارن افرز درباره آخرین فرصت همکاری میان ایران و آمریکا نوشت.
🔸 در ادامه با شروع آشوبها در ایران که با هدایت کشورهای غربی همراه بود، احیای برجام از اولویت سیاست خارجی آمریکا کنار رفت و تمرکز این کشور به سمت تضعیف و تجزیه ایران سوق پیدا کرد.
🔸 قدرت نمایی ایران طی سال گذشته با رونمایی از قدرت نظامی و توسعه همکاریهای منطقه ای با کشورهای همسایه و کشورهای آمریکای لاتین منجر به تغییر نگرش دولتمردان آمریکایی گردید.
🔸 در این میان بنیاد دفاع از دموکراسی با بررسی شرایط ایران افشا کرد که ایران علاوه بر پیشرفتهای هسته ای، فروش نفت خود را افزایش داده و چشم انداز اقتصادی این کشور رو به بهبود است.
🔸 بنابراین برخلاف تصور مقامات آمریکا، ایران با پیش کشیدن توسعه اقتصادی حتی با دشمنان خود در منطقه مانند عربستان کنار آمده و آمریکا چاره ای جز مذاکره برای کنترل برنامه هسته ای ایران ندارد.
📎https://www.foreignaffairs.com/iran/last-chance-america-and-iran-new-nuclear-deal
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ جنگ نرم علیه آفریقا
🔸 طبق بررسی شورای روابط خارجی آمریکا، قوانین کشورهای آفریقایی درباره #همجنس_بازی و #تغییرجنسیت تغییر کرده است.
🔸 کشورهای سبز پررنگ مانند آفریقای جنوبی، همجنس گرایی را پذیرفته و #ازدواج همجنس گرایان در آن قانونی شده است.
🔸 کشورهای سبز کم رنگ در این زمینه جریمه ای در نظر نگرفته اند اما ازدواج همجنس گرایان نیز #قانونی اعلام نشده است.
🔸 کشورهای با طیف زرد نیز به ترتیب مجازات حبس (میزان متفاوت در هر کشور)، زندگی در زندان و اعدام برای هم جنس گرایان را دارند.
🔸 این اندیشکده پیشنهاد توسعه فعالیتهای #رسانه ای، حمایتهای #حقوقی و مجازات کشورهایی که همجنس گرایی را جرم می دانند، ارائه کرده است.
🔸 در واقع آمریکا با بهره گرفتن از ابزار نرم و سخت در صدد تغییر فرهنگ مردم این قاره درباره همجنس گرایی برآمده است.
#شورای_سیاست_خارجی_آمریکا
📎https://www.cfr.org/article/africas-struggle-toward-inclusive-lgbtq-laws
💟attacheintl.ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ حاشیه سازی بیگانگان
🔸روز قبل پس از هشت سال وزیر امور خارجه #عربستان وارد ایران شد و برخی رسانه ها از اصل ماجرا چشم پوشی کرده و تنها حاشیه سازی کردن.
🔹 اصل ماجرا کنار گذاشتن موارد تنش زا در روابط ایران و عربستانه که با میانجی گری #چین حاصل شده.
🔸 در شرایط فعلی هم تنها مخالفان همکاری میان ایران و عربستان کشورهای غربی و #رژیم_صهیونیستی هستن.
🔹 انتشار #شایعه هم آخرین حربه برا تحریف افکار عمومی از اصل ماجرا و ایجاد اختلاف میان دو کشوره.
🔸 طبق گزارش بنیاد دفاع از دموکراسی و شورای آتلانتیک آمریکا باید در سریعترین زمان با ارائه پیشنهادات مالی و نظامی از #توسعه روابط ایران-عربستان جلوگیری کنه.
🔹 علت این موضوع هم تکمیل شدن بلوک شرق و تضعیف سیاسی و اقتصادی #آمریکا در خاورمیانست. در واقع طرح ایجاد #اجماع علیه ایران با همکاریهای منطقه ای و جهانی ایران راه به جایی نمیبره.
📎https://ir.voanews.com/a/iran-saudi-arabia-foreign-ministers-joint-press-conference/7141569.html
💟attacheintl.ir
📷
آیا جذابیت جنسی در کشور های نرمال عادی است؟؟
🔸حتما شما هم در پاسخ به توصیه رعایت نکات اخلاقی در مواجهه زن و مرد با یکدیگر این جمله را از برخی شنیدهاید که میگویند: بروید از کشورهای دیگر یاد بگیرید که اصلا پوشش برای #زنان و #مردان مهم نیست و حتی با لباس حداقلی کنار #دریا با خوبی و خوشی گذران فراغت میکنند.
🔸اما یافتههای مقالات دانشگاهی چیز دیگری را نشان میدهد. در این پست چند فکت یافته شده درباره #تجاوز به زنان و مردان اشاره کردهایم تا ببینیم آیا واقعا در آنجا همه چیز عادی است؟
#زن #آزادی #اروپا #آمریکا #تجاوز_جنسی
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4491036/
🔹روایت آنسوی ماجرا| @onsoo_ir
27.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻چرا موضوعات سیاسی-اجتماعی با اینکه تصور میکنیم راهحلهای سادهای دارند، اما همچنان حل نمیشوند؟
🔸 مثلا چرا برخلاف تصور عدهای که معتقد بودند حوادث مهرماه سال گذشته، منجر به انقلاب جدیدی خواهد شد اما عملا اتفاقی نیفتاد؟ گره کار کجاست؟
🔹 محمد پورغلامی در این ویدئو، به یکی از دلایل این موضوع میپردازد.
#ویدیو_واو
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
🔻عروس یا مدل عروس! قیمت این کالا چند؟
✍️ صغری عاشوری
🔹پردهی عفت زن از جانب هیچکس جز خود او دریده نمیشود اما وقتی دریده شود، آسیب آن فقط برای خودش نخواهد بود بلکه گریبان زنان دیگر را نیز میگیرد.
یک زن هیچگاه عفت خود را نمیدرد مگر آنکه نظام فکری و ارزشی او از تنظیمات کارخانهاش که همان «فطرت» اوست، بر مداری دیگر که نقطهی مقابل فطرت است قرار بگیرد. آیا این اتفاق رخ داده است؟! جای تاسف دارد اما برای برخی از زنان، بله! اما این اتفاق برای برخی از مردان نیز رخ داده است.
🔸مکالمهای که میان دختر اصطلاحا مدل و پسر تصویربردار ردوبدل شد، نمونهای است از تغییر نظام ارزشی و فکری که مبتنی است بر این باور که همه چیز میتواند یک کالا باشد حتی وجود یک زن. سرمایهداری حیاتش در این است که همه چیز را کالا کند، قیمت بگذارد و بفروشد! به و وقتی زن تبدیل به کالا شد، این کالا با«عرضهگری» مخاطبان یا خریداران خود را جذب میکند.
🔹نقطهی جدایی فطرت الهی و مادیگرایی اینجاست که فطرت میگوید، جسم تو برای عرضه عمومی آفریده نشده و در مقابل مادیگرایی وعده میدهد که برای بدست آوردن ثروت، مقام، شهرت و مقبولیت عرضهگری کن تا رشد کنی! اینجاست که پردههای عفت دریده میشوند و شرافت انسان به ابتذال میگراید به ماننده آنچه در مکالمهی مشاهده میکنید. قلب دختر مدل را نمیدانم اما قلب من مچاله شد زمانی که پسر تصویربردار به دختر مدل گفت «اگر خوب بودی عروس میشدی نه مدل عروس!» نهاد خانواده، مفهوم ازدواج، شخصیت دختر تا چه اندازه دون مایه و مصرفی شده است که تا این میزان دم دستی و تحقیرآمیز با آنها برخورد میشود؟
🔸حقیقت این است که ابژگی زنان، آنان را در رقابت جاهلانه و نابرابر زیبایی و عرضهگری قرار میدهد که همگی در راستای بیشتر شدن سود سرمایهداری است و تنها آوردهش برای آن زن و همه دختران دیگری که او را میبینند و دنبال میکنند تحقیر و پایمال شدن عزت نفس است. ازدواج نکنی ناشایست خطاب میشوی و ازدواج کنی اما ثروت هنگفتی نداشته باشی، به گونهای دیگر ناشایست خطاب میشوی، چاق باشی مورد تمسخر قرار میگیری و لاغر باشی باید مضطرب باشی که نکند چاق شوی و از اعتبار بیفتی! کاش کسی ترمز اضطراری قطار مادیگرایی را بکشد، بلکه انسان از این رویای در ظاهر بهشت گونهی پرزرق و برقی که در حقیقت جهنمی کشنده است، بیدار شود.
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸این ۲ دقیقه رو ببینید لطفا
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ دولت آمریکا بر دوراهی
⏪ سایت تحلیلی wisevoter.com به بررسی دوراهی دولت آمریکا در کمک کردن یا کمک نکردن به معیشت مردم پرداخته.
⏮ در حال حاضر تورم به بیشترین حد خودش طی 40 سال اخیر یعنی بیش از 9 درصد رسیده و بیش از 5 میلیون نفر زیر خط فقر قرار دارن.
⛔️ طبق این تحلیل، مخالفان به دلایل زیر معتقدن دولت نباید به مردم کمک کنه:
1️⃣ کمک به طبقات ضعیف انگیزههای کار و فعالیت رو از بین می بره.
2️⃣ هزینه زیادی برای دولت داره و باعث اعتراض طبقات مالیات دهنده میشه.
3️⃣افرادی که سخت تلاش کرده اند تا از نظر مالی باثبات شوند، از تلاش های کاهش فقر سودی نمیبرن.
4️⃣تلاش های قبلی برای کاهش فقر نتیجه مورد نظر را به همراه نداشته.
5️⃣در حالی که فقر یک مشکل واقعیه،تلاشهای بیشتر برای کاهش فقر توسط دولت میتواند افراد بیشتری را به کلاهبرداری از سیستم تشویق کنه.
📎https://wisevoter.com/issue/war-on-poverty/
💟attacheintl.ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ ناتو در خدمت کیست؟
⬅️ شاید فکر کنید ناتو برای ایجاد امنیت در اروپا داره تلاش میکنه و در خدمت منافع اروپا قرار داره.
⬅️یا شاید براتون سوال شده که چرا ناتو در گیر جنگی شده که منافعش برا آمریکاس؟
🔹 آمارهای ارائه شده نشون میده آمریکا با بیش از 811 میلیارد دلار که 3/5 درصد از تولید ناخالص داخلی این کشوره بیشترین حمایت مالی رو از ناتو داره.
🔃 خوب طبیعیه با این شرایط #ناتو در خدمت منافع آمریکا قرار داشته باشه.
📎https://wisevoter.com/country-rankings/nato-spending-by-country/#united-states-of-america
💟attacheintl.ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ نرخ فقر
🔸 گینه استوایی با 76.8%، سودان جنوبی با 76.4 و ماداگاسکار با 70.7٪درصد بیشترین نرخ فقر جهان رو دارن.
🔹 نکته جالب #نرخ_فقر کمتر روسیه و چین با 12/6 و 13 درصد نسبت به 17/8 درصد آمریکاس.
📎https://wisevoter.com/country-rankings/poverty-rate-by-country/
💟attacheintl.ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ آینده روابط روسیه و غرب
🔹 #فارن_افرز با استفاده از تاریخ روسیه در سده اخیر به این نتیجه رسیده که فارغ از نتیجه جنگ، ورطه #خصومت_روسیه و غرب به شکلی عمیقتر ادامه خواهد داشت.
📎https://www.foreignaffairs.com/united-states/putin-will-russia-break-west-be-permanent-kimmage
💟attacheintl.ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
🌐 آینده جهان به انتخاب کشورهای آسیایی بستگی دارد!
◽️قدرت های متوسط جهانی نقش کلیدی در تأثیرگذاری بر جدایی یا عدم جدایی شرق و غرب در نظم پسا جنگ اوکراین دارند. اندیشکده معتبر iiss به نقش کشور های آسیایی بخصوص خاورمیانه در این رابطه پرداخته است:
🔸پس از جنگ جهانی دوم، یک نظم بین المللی قوی پدید آمد و از طریق تعامل ماهرانه ایالات متحده و تأمین مالی سخاوتمندانه، مدیریت شد. با این حال، حتی اینکار برای جلوگیری از افتادن پرده آهنین کافی نبود. اکنون جنگ دیگری این نظم را به چالش می کشد. چارچوب ژئوپلیتیکی و اقتصادی که پس از جنگ در اوکراین پدیدار میشود، مطمئناً متفاوت خواهد بود و احتمالاً بیشتر به انتخابهایی است که توسط قدرتهای میانی، بهویژه قدرتهای آسیایی انجام میشوند، وابسته است تا به بازیگران مسلط فعلی. اگرچه آنها ممکن است به دنبال بی طرفی باشند، سیاست ها و صف بندی های این کشور ها تعیین خواهد کرد که آیا پرده ابریشم فرو می ریزد و دوباره شرق را از غرب جدا می کند؟
🔸بازیگران کلیدی در سایر نقاط تغییراتی را در دیپلماسی خود به نفع روسیه ایجاد کرده اند تا ایالات متحده. در خاورمیانه، 22 کشور متشکل از اتحادیه عرب در نشست 19 مه 2023 خود در جده، اسد را مجدداً پذیرفتند. کشورهای حاشیه خلیج فارس و اردن، متحدان دفاعی نزدیک ایالات متحده و ناتو، در بازپروری اسد پیشتازترین نقش را داشته اند و در نتیجه هم به جنایات او و هم به مخالفت مستمر ایالات متحده با رژیم او که شامل تحریم های گسترده است، پشت کرده اند. روسیه برنده آشکار این توافق و توافق ایران و عربستان است. تحت حمایت منطقه ای روسیه، سوریه و متحد نظامی آن، ایران، اکنون از روابط با جهان عرب، از جمله کشورهای ثروتمند خلیج فارس برخوردار هستند.
🔸چین در سه ماه گذشته درگیر فعالیت های دیپلماتیک شتابان بوده است. در مارس 2023، سفر رئیس جمهور شی جین پینگ به روسیه منجر به بیان مجدد قدرتمند محور روسیه و چین و بیان دیدگاه مشترک آنها از آینده شد. اندکی قبل از آن، پکن میزبان قراردادی بین ایران و عربستان سعودی بود که نشان دهنده ورود چین به عنوان یک دلال قدرت در منطقه ای است که ایالات متحده به طور سنتی این نقش را در آن ایفا می کرد.
#اوکراین #خاورمیانه #روسیه #چین #آمریکا
📌https://www.iiss.org/online-analysis/online-analysis/2023/05/the-legacy-of-the-war-in-ukraine-will-a-silk-curtain-fall/
💟http://attacheintl.ir
🔸🚦دروغهای الهامبخش: پشت پردۀ اقتصاد جديد اينفلوئنسری
📍وسوسههای جذاب اینفلوئنسری هر روز جوانان بیشتری را به خود جذب میکند، اما ثروت موعود معمولاً نصیب آدمهای دیگری میشود
🔸در قرن اخیر، احزاب سیاسی و برندها هزینۀ بسیار زیادی کردهاند تا توجه ما را به خود جلب کنند و بر تصمیمهایمان اثر بگذارند. اما این روزها، دستۀ جدیدی از شیادان اختیار توجه ما را در دست گرفتهاند. #اینفلوئنسرهایی که هزاران یا حتی میلیونها دنبالکننده دارند #شبکههای اجتماعی خود را به بیلبوردهای تبلیغاتی زنده یا شهر فرنگی تبدیل میکنند که افراد باید برای دیدنشان اشتراک بخرند، و به این طریق از دنبالکنندگان خود کسب درآمد میکنند. این شبهحرفه تا همین ده سال پیش تقریباً وجود نداشت، اما حالا کایلی جنر، که پردرآمدترین اینفلوئنسر است، میتواند فقط با گذاشتن یک پست در اینستاگرام ۲/۱ میلیون دلار درآمد کسب کند.
🔹#رسانههای_اجتماعی انگیزۀ سودآوری را وارد زندگیهای اجتماعیمان کردهاند و بر رفتارهایمان تأثیر عمیقی گذاشتهاند.
درست از وقتی که دانشگاه را ترک کردم، همۀ آن وعده و وعیدهای اقتصادی که به نسل هزارۀ طبقۀ متوسط داده بودند دود شده و به هوا رفته است. در سال ۲۰۰۸، من دانشجوی کارشناسی اقتصاد بودم و تازه داشتم یاد میگرفتم که رونق و رکود اقتصادی چطور از بین میروند. اما همهمان میدانیم که کمی بعد چه اتفاقی افتاد: اقتصاد جهانی سقوط کرد. نقشههایی که برای کارشناسی ارشد کشیده بودم جلوی چشمم رنگ باخت و دهۀ بعد مطابق وعدههایی که در دهۀ قبلش داده شده بود پیش نرفت. وقتی دستمزدها کاهش یافت و فرصتهای شغلی کم شد، مخارج مصرفکنندگان بالا رفت و بدهیهای شخصی سر به فلک گذاشت. و این تازه قبل از آن بود که کووید-۱۹ از راه برسد و پول درآوردن از خانه به تنها راه ممکن بدل شود.
در چنین اوضاع و احوالی است که «اینفلوئنسربودن» حرفۀ پذیرفتنی و موفقی به نظر میرسد، حرفهای که سبک زندگی تجملیِ بالقوهای مهیا میکند و میزان درآمدش کمتر در جایی ثبت میشود. همین که دستتان بیاید چطور باید توجه آدمها را به خودتان جلب کنید، هم محصول هستید و هم فروشنده، و میتوانید از خودتان کسب درآمد کنید.
📌 ادامۀ مطلب را در لینک زیر بخوانید:
https://tarjomaan.com/barresi_ketab/10722/
#سواد_رسانهای
#سلبریتی
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir