فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥♨️پشتپرده اقدامات یک زن مشکوک، مقابل مدرسهای در تهرانسر
👈این همون خانومی هست که تو تهرانسر کتک خورد و کلیپ آن در فضای مجازی جنجال بهپا کرد که مادران نگران رو نزنید و....
⚠️حالا معلوم شده اصلا مادر دانشآموز نبوده
🗣️🤕انقدر شلوغ کرده، فحاشی کرده و حتی پلیس رو زده تا آخر خودش هم کتک خورده
🔻این زن با فحاشی و کتک زدن ماموران تلاش میکند دوربین مستند سازی پلیس را که با هدف ثبت سرنخی از عوامل مسمومیت در حال تصویر برداری بوده، بدزدد یا بشکند!
🚨تلاش برای راهبندان، فریاد زدن دروغهایی مانند کشته شدن دانش آموزان و ورود طالبان برای درس نخواندن دخترها و البته ضربه به سر مامور پلیس از جمله مواردی است که در این ویدیو روشن شده است.
🗣️گفته میشود فحاشی بسیار رکیک او به اطرافیانش عامل اصلی تحریک و عصبانیت حاضران و نهایتا کتک خوردن خودش بوده است.
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
جستجوی واژه "مسمومیت دانشآموزان" در گوگل از جستجوی واژه "مهسا امینی" پیشی گرفت؛
🔻وقتی با رسانه هایشان می توانند بگویند "به چه چیزی و چگونه فکر کنیم"
✍️ این چند صدمین بار است که نشان می دهند می توانند سوژه ای را با طراحی دلخواه خود وارد سبد ذهنی بخشی از ایرانیان کنند؛ آیا چون تا کنون چنین بوده، چنان نیز خواهد بود؟!
🗨 حاشیه؛
هنوز پشت پرده ماجرا به درستی مشخص نشده است اما حافظه ایرانی فراموش نمی کند که برخلاف آنچه معاندان نسبت داده اند، نظام با اجرای نمایشی رسانه ای، چند مجرم فیک را به عنوان عوامل نفوذی دشمن محاکمه نکرد تا اینگونه کمی از التهاب فضا بکاهد و طبق روال تصمیم گرفت هزینه " صداقت" را پرداخت کند؛ به امید کشف زودهنگام اصل ماجرا و برخورد عبرت آموز با عوامل منحوس این اقدامات غیرانسانی...
#جنگ_روایتها
#جنگ_شناختی
#جنگ_ترکیبی
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
🔸 مراقب نوستالژی باشیم
💥 نوستالژی حالتی از احساس حسرت نسبت به گذشته است که دلتنگی موجود را تا قدری تسکین میبخشد. یادآوری خاطرات خوب، شب نشینی های ساده و باصفا و زندگی در روستاها و...، هر کسی را تا لحظاتی غرق در خوشی کاذب میکند.
🔹 اما خطر کجاست؟ خطر آنجاست که نوستالژی ابزاری برای ناامیدی و یاس از وضع موجود در آید. با توجه به اینکه مهمترین تکنیک در سکوهای تاریخی، نوستالژی است و برخی تاریخ را جز نوستالژی نمی بینند، بایستی نسبت به آن دقت بیشتری کرد.
💥 نباید اجازه داد تا با تخدیر ذهن، تنها بخشهای دوست داشتنی از گذشته را یادآوری کنند. گذشتهای که غرق در مشکلات بود و بعید است کسی حاضر به بازگشت به آن دوران باشد. با برخورد فانتزی با خاطرات گذشته، امروز مان هم از دست میرود
#نوستالژی
#تکنیک_های_عملیات_روانی
#رسانه
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
🔴 این عکس که ربع پهلوی و یک عده دیگه به اشتراک گذاشتن مربوط به پیروز نیست.
🔹 پیروز ده ماههِ بود، در صورتی که این تصویر در سال ۲۰۱۹ در سایت سیانان به کار گرفته شده.
🔸 این تصویر مربوط به یک توله یوز آفریقایی به نام "اِمِت" است که احتمالا در حال حاضر زنده است.
🔸آنسو ؛
آنچه رسانه ها به ما نمی گویند
👈 عضویت سریع :
https://eitaa.com/joinchat/2226651257C33b0cd0f5d
📸
معمای یک سریال سمی
مسموست های سریالی مدارس دخترانه؛
🔹در حالیکه گره کور مسمومیتهای سریالی مرموز در مدارس دخترانه و پسرانه در شهرهای مختلف هر روز سفتتر میشود، هنوز هیچ مقام مسئولی پاسخ رسمی و صریحی در مورد نحوه مسمومیتها و تکرار آن در مدارس نداده و مجلس خواستار پیگیری این موضوع و روشن شدن ابعاد مختلف آن است.
🔸اگرچه ذهن برخی از مسئولان و مردم معطوف به قم و کشف علت مسمومیت دختران دانشآموز بود،اما اینبار خبر مسمومیت ۱۳دانشآموز دختر یکی از مدارس دخترانه شهرستان باخرز خراسان جنوبی در صدر اخبار قرارگرفت. و مسمویت مجدددانش آموزان دختردر قم بار دیگر این شهر را به صدر خبرهای مسمومیت برگداند.
🔸التهاب مکرر مسمومیتهای دانشآموزان باعث شد تا به دستور رئیس مجلس تیمی متشکل از چهار نفر از کمیسیون بهداشت و درمان مجلس برای بررسی دقیق موضوع مسمومیتها به قم اعزام و جلسهای پنج ساعته درخصوص این مسأله تشکیل شد.
🔸این مسمومیت در اثر گاز سمی ایجاد شده که اثرات آن بین ۱۵، ۳۰ تا ۴۵ دقیقه ماندگاری دارد و پس از بروز برخی علائم برطرف میشودکه در مجموع علائم پایداری از آن باقی نخواهد مانداز همین رو گرانی برای خانواده ها وجود ندارد.
#دخترانه #مدرسه #دختر #سریال_سمی #سم #مسمویت#مدرسه_دخترانه#قم#تهران
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸در دوران آشوب خیابانی، یکی از اهداف آشوب گرها در قم دبیرستان ها و مدارس دخترانه بود که با کوکتل مولوتوف هدف قرار می گرفت
🔹اگر شنیدید که غائله مسمومیت ها که از قم هم شروع شد، با عاملیت دانش آموزان غافلی بوده که سرشاخه پروژه های این جنبش شدند، نباید تعجب کرد
📝مصطفی
دستگیری ۳ نفر که قصد آتشزدن یک مدرسه در تهران را داشتند
🔹ساعت 22 شب گذشته بود که سرایدار مدرسه ابنسینا واقع در خیابان قباد شمالی (تهرانسر) طی یک تماس با مرکز فوریتهای پلیس (110) اعلام کرد سه نفر قصد آتش زدن مدرسه را دارند.
🔸بلافاصله عوامل اطلاعات کلانتری به محل اعزام میشوند و مشاهده میکنند سه نفر با ریختن بنزین قصد دارند مدرسه را به آتش بکشند که آنها را بازداشت می کنند و بعد از دستگیری این افراد را برای بررسی ماجرا به کلانتری انتقال دادند.
💬 نسخه دوم نوآور نبود...
✔ سلام فرمانده۱ در منحنی خلاقیتش به نقطه اوج رسید و پس از نقطه اوج، روند کاهشی را در انتظار بود...
✔ تولید سلام فرمانده۲، اقدام هوشمندانه ای بود امّا چون قالب اجرا و ساختار محتوا، نسبت به نسخه قبلی، از #نوآفرینی برخوردار نبود، نمی توان آن را کاری خلّاق و آیندهداری پیشبینی کرد
✔ راهبرد #تکرار را باید در نقطه اوج رها کرد و تازگی دیگری را شروع نمود
✔ آفت پدیدههای فرهنگی موفق، تولید تکرار پس از نقطه اوج خود است که پدیده موفق سلام فرمانده هم از آن مصون نماند.
شما نظر دیگری دارید؟
👉 @bashgah_admin
آن سو | روایت آنسوی ماجرا
🔸 روز گذشته کاخ سفید یک سند ۳۹ صفحه ای رو بعنوان استراتژی ملی امنیت ساییری آمریکا ارائه کرد که پنج رکن کلیدی داره:
۱- دفاع از زیرساختهای حیاتی کشور
۲- ایجاد اختلال و اقدام جهت فروپاشی تهدیدات خارجی در حوزه سایبری
۳- شکل دادن و جهت دهی به بازار در راستای ارتقا و اولویت دادن شاخصهای امنیت سایبری
۴- سرمایه گذاری استراتژیک جهت تقویت پایداری سایبری و تحقیق-توسعه در این حوزه
۵- مشارکت و همکاری بین المللی جهت دستیابی به اهداف مشترک بین کشورها درخصوص امنیت سایبری
این مستند درحقیقت یک برنامه دراز مدت و مجموعه ای از اهدافی است که دولت آمریکا قصد تحقق بخشیدن آنها رو داره و نیازمند تصویب قوانین جدیدی ظرف ده سال آینده توسط کنگره جهت به ثمر رسیدن اهداف تعریف شده است. وجود یک استراتژی جامع و برنامه های درازمدت در کنار قوانین شفاف شرط لازم (ولی نه کافی) برای این است.
📸
سیاه چاله جمعیتی
اندر مصائب رشد جمعیت؛
🔹فرصت جمعیتی حالا به انتها رسیده است و دستاندرکاران حوزه جمعیت حتی از ورود برخی استانها به سیاهچاله جمعیتی سخن میگویند. این یعنی رشد جمعیت در برخی از نقاط کشور اکنون منفی شده است.
🔸کاظم فروتن دبیر ستاد ملی جمعیت از ورود برخی استانها به سیاهچاله جمعیتی سخن گفته و هشدار داده که «حدود ششسال دیگر بیشتر فرصت نداریم و وقتی در بحبوحه سالمندی قرار بگیریم، دیگر جای جبران نیست.»
🔸نکته نگرانکننده هشدارهای دبیر ستاد ملی جمعیت قطعا این آمار است که بحران را نشان میدهد: نرخ باروری در کشور به۶/۱رسیده است و فاصله کمی با سیاهچاله جمعیتی داریم و حتی در برخی استانها وارد سیاهچاله جمعیتی شدهایم.
🔸با این وصف و وضعیت اجرای قانون جوانی جمعیت که در آغاز تولد خود به درد کمتوجهی بودجهای مبتلا شده شاید لازم باشد مجلس و دولت برخی سازمان های کم خاصیت را برچینند و به تاسیس «سازمان جمعیت» بیندیشند که این سازمان در بستری خارج از روزمرگی، بتواند از غصه های بحران جمعیت بکاهد.
#جمعیت #خانواده #قانون #قانون_جمعیت
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
🔻ابزاری کردن مهاجرت، موضوع چندان جدیدی در حوزه سیاست نیست.
▪️دانشمند علوم سیاسی آمریکا، کلی ام. گرین هیل، استفاده از آن را به یک سلاح جنگ سیاسی و نظامی تحت عنوان" سلاح مهاجرت " نامیده و البته نقش آن را در تعارضات امروزی بسیار پُررنگ می داند.
#جنگ_ترکیبی
#جنگ_آگاهی
▪️کاسبی نجومی مصی علینژاد با فعالیتهای ضدایرانی/۴۵۰ میلیون تومان در ماه فقط از یک موسسه!
🔹مصی علینژاد سالهاست تجارت سودمندی با امنیت و جان و مال و آرامش ایرانیها آغاز کرده است. او از سویی از طرف اندیشکده واشنگتن که رسماً نوشته برای تضمین منافع اسراییل و آمریکا کار میکند جایزه میگیرد، و از سوی دیگر قراردادهای سنگین برای ناامن کردن ایران با موسسات آمریکایی منعقد میکند.
🔹در جدیدترین مورد (و البته نه تنها مورد!) مصی علینژاد کاسبی ۱۰۰ هزار دلاری برای یک سال فعالیت ضدایرانی خود را منعقد کرده است.
🔹طبق آنچه که در ستون هزینههای آژانس رسانههای جهانی ایالات متحده آمده آمریکا قرارداد سالانه جدیدی به ارزش پایه ۹۹ هزار دلار برای سال مالی ۲۰۲۳ با علینژاد منعقد کرده است. که این با نرخ ارز فعلی به معنای دستکم ۴۵۰ میلیون تومان در هر ماه است!
📸
فراتصور
تاثیر هوش مصنوعی برکسب و کارها؛
🔹بدون تردید واژه «هوش مصنوعی» برای مردم عادی تداعیکننده فانتزیهای جذاب فیلمهای علمی و تخیلی است یا ممکن است با شنیدن آن ناخودآگاه ترس از رباتهایی که در آینده کنترل جهان را به دست خواهند گرفت، ذهنشان را درگیر کند.
🔸در حال حاضر هوش مصنوعی کار و زندگی ما را کاملا تحت تاثیر خود قرار داده و در حوزههای مختلف شاهد آثار استفاده از آن هستیم؛ از طرحهای پژوهشی گرفته تا روشهای نوین خرید هستیم.
🔸اطلاعات منتشر شده نشان میدهد که استفاده از هوش مصنوعی در بسیاری از شاخههای تجارت و کسبوکار در طول چهار سال گذشته بیش از ۲۷۰ درصد رشد کرده است.
🔸بهینه سازی یکی دیگر از چند موارد استفاده از هوش مصنوعی است که در کسب وکارها مورد استفاده قرار می گیرد. به طوری که کسب و کارها میتوانند طیف وسیعی از عملکردها و فرآیندهای تجاری خود را از برنامههای کاری گرفته تا قیمتگذاری محصول تولیدی بهینه کنند.
#رسانه #هوش #هوش_مصنوعی #کسب_کار
https://www.instagram.com/p/CpaSCIWoJt7/?igshid=NmE0MzVhZDY=
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
28.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 از داعش نامرئی چه میدانید؟!
🔸 @onsoo_ir
👈آنچه رسانه ها به ما نمی گویند...
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ بهانه جنگ
⏪ نتانیاهو با در دست گرفتن میزان پیشرفت هسته ای ایران، در صدد اقناع نهادهای بین المللی و سایر کشورها برای جنگ با ایران است.
⏪ راهبرد مورد استفاده اسرائیل و متحدان غربی «امنیتی سازی» ایران در نظام بین الملل است.
⏪ در این راهبرد ایران به عنوان بازیگر بد شناخته شده و با ابزار هراس از همکاری سایر کشورها با آن ممانعت بعمل می آید.
⏪ نتانیاهو جنگ با ایران را دفاع از خود دانسته و هیچ چیز را مانع جنگ نمی داند.
📎https://www.rt.com/news/572511-israel-iran-nuclear-facilities/
💟attacheintl.ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ مرگ از مستی
⏪ طبق پژوهش اندیشکده رند، الکل سومین علت اصلی مرگ و میر قابل پیشگیری در آمریکاست.
⏪ مصرف الکل در سال 2020 جان 11654 نفر رو گرفته که افزایش 14 درصدی نسبت به سال 2019 بوده.
⏪ محققان دریافتند خطر مرگ افرادی که الکل مصرف کردن 50 درصد بیشتر از سایر افراده.
📎https://www.rand.org/news/press/2023/03/01.html
💟attacheintl.ir
📸
زن مادر نما، مرد پلیس نما
واقعیت حادثه مدرسه ۱۳ آبان؛
🔹در هفته های گذشته انتشار فیلمی از جلوی مدرسه 13 آبان که نشان میدهد مردی با کتوشلوار و چهرهای معلوم، برخورد زشت و زنندهای با یک خانم دارد و موهای وی را از پشت می کشد. موجی از واکنش ها را به همراه داشت.
🔸«فرمانده انتظامی تهران بزرگ بلافاصله پس از اطلاع از رخداد مذکور، تیمی از افسران حرفهای پلیس را مامور پیگیری چند و چون آن حادثه کرد و تجسسهای آن ماموران نشان داد که در آن رخداد، کارکنان پلیس هیچ نقشی، خواه مستقیم یا غیرمستقیم، نداشتهاند.»
🔸شواهد ماجرا و تصویر های منتشر شده پس از این حادثه از فرد خود سرکه در حال سرو مشروبات الکی است فرضیه ی ارتباط این فرد با نیروهای امنیتی را به طور کلی رد می کند و نشان از یک سناریوی پیچیده ی امنیتی می دهد.
🔸خبرگزاری فارس که به بررسی این موضوع پرداخته نشان داده است که این خانم 54 ساله مادر دانش آموزی در این مدرسه نبوده و حضور وی و سر دادن شعارهای ساختار شکن صرفا برای کارهای تبلیغی و سوژه سازی برای رسانه های معاند بوده است.
#زن #مادر #مدرسه #آبان #مرد_پلیس-نما#مسمومیت
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
آزمون ریال
اقداماتی برای حفظ ارزش پول ملی؛
🔹در حال حاضر دولت در کنترل نرخ ارز در آزمایش بزرگی قرار گرفته و به جز قوه مجریه، مجلس و قوه قضائیه باید در این مسیر به دولت کمک کنندمتأسفانه به جای تصمیمات حکیمانه و فوری برای حل موضوع پول ملی، شاهد اقدامات و برخوردهای حاشیهای هستیم.
🔸در سال ۹۷ ترامپ رسماً در گزارشی گفته بود به کمک عربستان، امارات و اسرائیل، ارزش پول ایران را ۳۸۰ درصد کاهش دادند و این موضوع نشان میدهد اتاق جنگی در خارج مشغول کار است و دشمن با ظرافت همان دلایلی که به اغتشاشات انجامید را برای براندازی نرم اقتصادی در نظر گرفته است.
🔸دشمن دنبال استفاده از روش پلکانی افزایش قیمت دلار است تا حساسیتهای دولت خیلی برانگیخته شود. هر چند دولت با تغییر رئیس قبلی بانک مرکزی اقداماتی کرد اما شخص جایگزین هم تجربه جنگ اقتصادی را ندارد و به همان روش آزمون و خطا قبلی عمل میکند.
🔸بر اساس شواهد تاریخی و بر مبنای تئوریهای اقتصادی در شرایط کاهش شدید ارزش پول، نیازمند دخالت شدید دولت و حمایت از آن هستیم. اقتصاد ایران مانند یک شخص آسیب دیده و بیمار است که دارای تورم بیکاری و …است.
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عفوی نخواهد بود🔥
◽️«مسمومیت دانشآموزان»، «جنایت» غیرقابل اغماض است، هم عاملین و هم مسببین این جنایت به اشد مجازات محکوم بشوند ...
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
ایستایی در اجرا ،عقب ماندگی در فرم
تله فرهنگی سریال شهباز؛
🔹سریالهای پلیسی معمایی سیما نزدیک به دو دهه است که در چرخهای تکراری و شبیه به هم گرفتار آمده و هیچ پیشرفتی را شاهد نیستیم. نتیجه این عقبماندگی در ایستایی فرم و اجرا قطعاً دلزدگی مخاطب را به دنبال دارد.
🔸سریال «شهباز» آخرین نسخه از میان مجموعههایی است که در سالهای اخیر در ژانر جاسوسی-معمایی ساخته شده و داستانی جالب و متفاوت از سریالهای دیگر داردبا این حال دارای ضعفهایی نیز هست که به علت پرمخاطب بودن نمیتوان از آن به سادگی عبور کرد.
🔸برای مثال سریال مفاهیم ارزشی آن است که دست کم در این مجموعه انتظار میرفت رعایت شود؛ ما نمیبینیم کسی نماز بخواند و آنقدر سبک زندگی شخصیتها در «شهباز» غیرایرانی است که احساس میشود این مجموعه هم کپی شده از اثری هالیوودی باشد.
🔸این سبک از سریالسازی که سنخیتی با فرهنگ ما ندارد و فقط قرار است ما را سرگرم کند ذائقه جامعه ما را به کلی دگرگون میکند. راستی اینهمه اصرار بر حذف ارزشهای دینی در سریالهای تلویزیونی برای چیست؟
#رسانه #فیلم #سینما #فیلمسازی #فرهنگ #صدا_سیما
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
🔸 مواجهه سیاسی نهاد اصطلاحا فنی با ایران
درحالیکه طرف آمریکایی رسما به صورت غیرقانونی و برخلاف تعهدات بینالمللی از توافق برجام خارج شده و طرفهای اروپایی نیز از تعهدات خود سرباز زده و هر روز نیز یک لیست تحریمی جدید علیه ایران وضع میکنند، طبعا نباید توقع داشته باشند ایران به یک توافق مرده پایبند باشد و بدون هیچ دستاوردی امتیازدهی کند. اساسا به دلیل همین بدعهدیها بود که ایران نیز تصمیم گرفت با اجرای قانون اقدام راهبری از اجرای یکجانبه برجام خودداری ورزد. حال آژانس بهعنوان یک نهاد فنی در موضعی کاملا سیاسی اقدامات ایران را ناقض توافقی عنوان کرده که مدتهاست به حالت تعلیق درآمده و اکنون نیز طرفهای برجام به دنبال تشکیل میز مذاکره برای احیای آن هستند و تا زمانی هم که توافقی وجود نداشته باشد نقض آن تهی از معنی است. در این گزارش همچنین درحالی عدم شفافیت ایران بهعنوان مانع نظارت آژانس معرفی شده است که ایران همچنان خود را به نظارتهای پادمانی این نهاد پایبند دانسته و بیشترین میزان بازرسی نیز از تاسیسات هستهای ایران انجام شده است. با این توصیف به نظر میرسد آنچه اعتراض آژانس را برانگیخته است و باعث شده این نهاد ایران را به عدم شفافیت متهم کند عدم پایبندی ایران به نظارتهای فراپادمانی است. در مهرماه ۱۳۸۲ و در جریان حضور همزمان وزرای امور خارجه بریتانیا، فرانسه و آلمان در تهران، (مذاکرات سعدآباد) تیم مذاکرهکننده ایران به سرپرستی حسن روحانی، دبیر وقت شورای عالی امنیت ملی، در اقدامی که هدف آن «اعتمادسازی» بود تصمیم گرفت «بهطور داوطلبانه» پروتکل الحاقی را امضا و اجرا کند. اما بعد از بدعهدی طرفهای غربی برجام، مجلس در آذرماه سال 99 قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها و صیانت از منافع ملت ایران را به تصویب رساند و دولت را مکلف کرد که اجرای داوطلبانه نظارتهای فراپادمانی را کنار بگذارد. حال آژانس انرژی اتمی بابت چیزی ایران را محکوم میکند که از ابتدا با هدف اعتمادسازی و به صورت داوطلبانه اجرایی شده است.
🔸 تلاش تکراری غرب برای سلب حق غنیسازی ایران
درحالیکه غربیها هر روز یک اتهام جدید علیه برنامه هسته ایران مطرح میکنند، دولت رژیمصهیونیستی بهعنوان یکی از دارندگان سلاح هستهای حتی نپذیرفته به معاهده منع گسترش سلاحهای اتمی(NPT) بپیوندد. دولتهای غربی نیز ترجیح میدهند چشم خود را روی این خطر باالقوه جهانی ببندند و هر روز علیه برنامه صلحآمیز هستهای ایران اظهارنظر کنند. همین مواجهه دوگانه است که باعث میشود نهادهای بینالمللی بهراحتی غنیسازی 90 درصدی کرهجنوبی در سال 2000 را نادیده بگیرند اما در برابر هر میزان از غنیسازی ایران جنجال بهراه بیندازند. مساله غنیسازی اولین و مهمترین بهانه برای اتهامزنی به فعالیتهای هستهای ایران بوده است. در همین راستا در سال 82 آژانس مدعی شد ایران غنیسازی 50 درصدی انجام داده و بر مبنای همین اتهامات بود که نخستین قطعنامه شورای امنیت علیه برنامه هستهای ایران نیز در این سال به تصویب رسید. این اتهامات درحالی بود که ایران در آن سال هنوز به آن سطح از فناوری دست پیدا نکرده بود که بتواند از پس غنیسازی 50 درصدی بربیاید و آلودگیهای موجود نیز از طریق سانتریفیوژهای خریداری شدهای به ایران وارد شده بود که در کشور مبدا برای غنیسازی با درصد بالا به کار گرفته میشدند. حال با گذشت دو دهه از آن ماجرا آژانس با سناریوی مشابه و با هدف ایجاد محدودیت در روند غنیسازی و سلب حق ایران در رابطه، مجددا باب اتهامزنی را باز کرده و غنیسازی 84 درصد را دستاویزی برای اتهامزنی به ایران قرار داده است.
🔸 غنیسازی با درصد بالا کاربرد غیرتسلیحاتی نیز دارد
محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی بخشی از گزارش برجامی آژانس که در آن به موضوع غنیسازی بالای ۸۳ درصدی در ایران اشاره کرده است پاسخ داده و در این باره گفته است: «در نمونهبرداری از یک شیر در روند غنیسازی، یک ذره (particle) که با میکروسکوپ هم دیده نمیشود مشاهده شد، اما مهم حجم و سطح غنای موادی است که در پایان روند غنیسازی به دست میآید که بازرسان مشاهده کردند از ۶۰ درصد این مواد تجاوز نکرده است.» علیرغم این پاسخ اما باید اشاره کرد که اساسا کاربرد غنیسازی 90 درصد صرفا محدود به سلاح هستهای نیست. بهطور مثال پیشرانهای هستهای که امروزه در زیردریاییها و انواع دیگری از شناورها کاربرد دارد و بسیاری از کشورها نیز از آن بهره میبرند از سوختهایی با غنای بالا استفاده میکنند؛ چراکه نیاز به رآکتورهای کوچک دارند. اگرچه رآکتورهای بزرگ همچون نیروگاه اتمی بوشهر میتواند با سوخت با غنای پایین کار کنند اما پیشرانهای هستهای نیاز به رآکتورهای کوچک دارند.
▪️بر اساس آنچه تا اینجا می دانیم حداقل با ۵ نوع رویداد متفاوت مواجهیم که همه آنها به طور فله ای مسمومیت دانش آموزان نامیده شده:
۱-درصد بسیار کمی کشف مواد تحریک کننده دستگاه تنفس
۲-مشاهده عوارض تنفسی بدون کشف هر نوع محرک، عمدتا ناشی از استشمام بوهایی با منشا نامشخص یا نامربوط
۳-مشاهده عوارض تنفسی بدون استشمام هرگونه بو و صرفا در اثر استرس
۴-به هم ریختگی در مدرسه بدون وجود هیچ عارضه تنفسی و صرفا در اثر شایعه
۵-مواردی هم وجود دارد که اساسا در مدرسه هیچ اتفاقی نیفتاده و خبر نادرست منتشر شده است.
برخلاف اظهارات کم دقت برخی مسئولین، با پدیده ای کاملا واقعی مواجهیم که کلیت آن یک طراحی پیچیده امنیتی است و مجری یا مجریانی دارد که باید آنها را یافت. عدم مشاهده مواد مسموم کننده در درصد بسیار بالایی از کیس ها، به هیچ وجه از شدت 'واقعی' یا 'تروریستی'بودن مسئله نمی کاهد.
پیچیدگی مسئله در همین است که دشمن با کمترین مقدار عملیات فیزیکی، و با ابزارهای روانی و شناختی، آسیب و عوارض فیزیکی تولید کرده است. این یعنی ژنتیک عملیات امنیتی علیه ایران در حال تغییر است و فناوری های شناختی در آن به اندازه فناوری های دیگر و کاملا واقعی به کار گرفته می شود.
اینکه شما نمی توانید به سادگی تروریست را کف خیابان یا در دوربین ها ببینید، به هیچ وجه به معنای این نیست که عملیات تروریستی نیست. از قضا این یعنی ماهیت عملیات بسیار پیچیده شده و تروریست جایی ایستاده و به نحوی عمل می کند که با 'عادت های امنیتی' ما همخوان نیست.
بدون ورود به جزئیات، این مقدار قطعی است که در مواجهه با این نسل جدید از عملیات های امنیتی، باید یک راهبرد مردم پایه داشت و ابزارهای انتظامی و امنیتی را به عنوان مکمل به کار گرفت. چنین عملیات هایی وقتی خنثی می شود که توان آرام سازی و متقاعد سازی جامعه وجود داشته باشد.
اینکه چطور می توان یک جامعه تحت حمله را آرام نگهداشت یا متقاعد کرد واقعا ساده نیست. داستان با تولید روایت همدلانه، ارائه شواهد معتبر و خلق تکیه گاه برای مردم شروع می شود اما در اینجا متوقف نمی ماند.
یک فرد می تواند روایت شما از مثلا ماهیت یا منشا مسمومیت ها را نپذیرد نه به این دلیل که واقعا شواهدی برخلاف آن دارد بلکه به این دلیل که مثلا از قیمت ارز آسیب دیده و در تنگنای اقتصادی کلافه شده است. اقناع اجتماعی بسیار پیچیده تر و چند وجهی تر از آن است که به رسانه محدود شود.
از حیث روان شناسی فردی نیز یک دانش آموز در مدرسه اگر مجموعا شرایط را قابل اعتماد بداند شاید کمتر تحت تاثیر شایعه انتشار یک بوی غریب قرار بگیرد تا وقتی که در خانه یا در جمع دوستان به این نتیجه رسیده باشد که اوضاع آشفته است. شایعه پذیری بیش از هر چیز به نبود اعتماد مرتبط است.
با اینکه شبکه های اجتماعی نقشی مهم در خلق و انتشار روایت ها بازی می کنند اما تقلیل بحران به پروژه رسانه ای، کمال ساده اندیشی است. اکنون اینترنت به دلایل امنیتی محدودیت های مهمی دارد اما باز می بینیم که دشمن قادر ایجاد یک 'بحران روانی' است و در اینجا بسی درس های مهم هست.
این مشخصا بدین معناست که زیرساخت شبکه های اجتماعی بخشی از داستان بسیار بزرگ و پیچیده جنگ شناختی است نه تمام آن؛ و احتمالا ابزارهای مخرب تعبیه شده در این شبکه ها 'عمدتا' در یک بستر اجتماعی ملتهب است که بدل به 'پدیده امنیتی' می شود.
و از این مهم تر، این پروژه نشان می دهد در یک جامعه ملتهب می توان حتی با شبکه های اجتماعی محدود شده، بحران امنیتی با منشا روانی خلق کرد و آن را توسعه داد.
من بسیار امیدوارم درس های امنیتی این وقایع به درستی آموخته شود. ما به همان اندازه که به تولید امنیت از طریق تولید قدرت نیاز داریم، به تولید امنیت از طریق تولید اعتماد و محبوبیت نیز نیازمندیم و از قضا در این نبرد امنیتی جدید، نیاز دوم ضروری تر و فوری تر است.
پس از آشوب های پاییز این سخنان گفته شد اما چنانکه شایسته بود نه فقط به آن توجه نشد بکه برخی به تصور اینکه کار تمام است، به روش های نادرست پیشین در تحریک جامعه و تشدید تضادهای اجتماعی بازگشتند. واقعا امیدوارم بالاخره برخی دوستان خوب ما چیزی را که باید بیاموزند، بالاخره بیاموزند.
💬 مهدی محمدی
📸
برای دختران ایرانمان
نهضت مدرسه سازی برکت؛
🔹خدمات گسترده ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در مناطق محرم و دورافتاده بر کسی پوشیده نیست و حالا با افتتاح بزرگترین مجتمع آموزشی کشور در ساری و ۴۹ مدرسه دیگر در کشور، تعداد مدارس برکت احداث شده توسط ستاد اجرایی فرمان حضرت امام به ۴۰۰۰ رسید.
🔸ساخت مسکن، مسجد، مراکز درمانی، ورزشی و فرهنگی گرفته تا ایجاد اشتغال فراوان، توسعه زیرساختی و... اکنون هم با افتتاح دو هزارمین مدرسه، شمار مدارس ساختهشده توسط زیرمجموعههای این ستاد به بیش از 4 هزار مدرسه رسیده است.
🔸مدارسی که اغلب در مناطق روستایی و کمبرخوردار ساخته شدهاند تا به برکت انقلاب، مسیر محرومیتزدایی در کشور همچنان طی شود و حالا هم مدرسه «حیات طیبه برکت شهید سلیمانی» با زیربنای ۱۰ هزار متر به بهرهبرداری رسیده است.
🔸نهضت ساخت مدرسه توسط ستاد اجرایی فرمان امام در مناطق محروم و روستایی کشور در سال اول از۲۳ مدرسه شروع و امروز دو هزارمین مدرسه برکت با نام قهرمان ملی ایران، حاج قاسم سلیمانی افتتاح شد که این یعنی به طور میانگین ۱۵۰ مدرسه در سال توسط بنیاد برکت احداث شده.
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
📸
نبرد دولت با تنش آبی
افتتاح پروژه آب شیرینکن بوشهر؛
🔹افتتاح طرحهای بزرگ صنعت آب و برق در استان بوشهر با 9هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری دولت و بخش خصوصی، خبر شیرین بهرهبرداری از دو پروژه آب شیرینکن جدید را هم با خود به همراه داشت؛ دو پروژهای که میتواند آب آشامیدنی مورد نیاز 250 هزار نفر از مردم بوشهر و دشتستان را تامین کند.
🔸این طرح که در دومین روز سفر رئیس جمهور و هیئت همراه به استان بوشهر به بهره برداری رسید شامل 15 طرح حوزه آب و برق از جمله کارخانه آب شیرینکن 35 هزار مترمکعبی بوشهر و کارخانه آب شیرینکن 6500 مترمکعبی وحدتیه دشتستان بوده است.
🔸طبق گزارش وزرات نیرو، هماکنون ۹۵ پروژه آب شیرینکن با ظرفیت ۶۳۸ هزار مترمکعب در شبانهروز وجود دارد که ۷۵ پروژه با ظرفیت ۴۴۳ هزار مترمکعب در شبانهروز در حال بهرهبرداری و ۲۰ پروژه با ظرفیت ۱۹۴ هزار و ۷۰۰ مترمکعب در حال ساخت است.
🔸رفع تنشهای آبی و حمایت از تخصصان از برنامههای محوری دولت بوده است که این طرحهای با همت وزارت نیرو و متخصصان توانمند داخلی، طی چندماه به سرانجام رسیده است و از جمله کارهای بسیار بزرگ و افتخارآمیز درجهت گرهگشایی از مشکلات مردم است.
#آب #آب_شیرین_کن #بوشهر #تنش_آبی
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir