📸
🔹چند برش از زندگی چمران
چمران از زبان چمران؛
🔸درباره شهید #مصطفی_چمران مستندهای مختلفی ساخته شده است اما قلم و بیان #شهید_چمران آنقدر نافذ هست که بهتر است او را از زبان خودش بشناسیم.
#مستند#چمران#شهید_چمران#مصطفی_چمران#چریک#چریک_عارف
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺مراحل امربهمعروف و نهیازمنکر از زبان شهید بهشتی
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
مردم به اخبار منفی علاقه ندارند
اما مگه دست خودشونه؟!
♦️شبکه دولتی انگیس بر خلاف رویه مسموم خود علیه افکار عمومی ایران میگوید: «مردم دیگر علاقهای به خواندن اخبار ناراحتکننده و منفی ندارند.»
🔹وبسایت بیبیسی نوشت: در چند سال اخیر، میل به آگاهی از اخبار کاهش شدیدی پیدا کرده. مردم از خبرهای ناراحتکننده مانند ماجراهای جنگ در اوکراین پرهیز میکنند. پژوهشی جهانی نشان میدهد که در شش سال اخیر تعداد افرادی که بهطور جدی پیگیر اخبار بودهاند تا حدود یکچهارم کاهش پیدا کرده است.
♦️بهگزارش مؤسسه رویترز دانشگاه آکسفورد، حدود ۴۸% افراد در سراسر جهان بهطور جدی پیگیر و علاقهمند به اخبار هستند. درحالیکه در سال ۲۰۱۷ این میزان ۶۳ درصد بود. در انگلیس این نسبت بهطورمتوسط ۴۳% است که از نسبت جهانی هم کمتر است.
🔹پژوهشگران مؤسسه رویترز اعلام کردهاند که خاطبان «در ادامه خودداری از قرار گرفتن در معرض اخبار ناراحتکننده برای حفظ سلامت روانی خود بهطور گزینشی از خبرهایی در مورد جنگ در اوکراین و بحران افزایش هزینههای زندگی پرهیز میکنند».
♦️بیش از نیمی (56%) از افرادی که در نظرسنجی شرکت کردهاند نگران تشخیص درستی و نادرستی اخبار آنلاین هستند که نسبت به گذشته افزایش دو درصدی داشته است.
🔹پسندیدن و به اشتراک گذاشتن و اظهارنظر پای پستهای خبری هم در شبکههای اجتماعی کاهش پیدا کرده. فقط حدود ۱۰% از افراد در انگلیسجزو «کاربران فعال» شبکههای اجتماعی بهحساب میآیند که بیشتر آنها مردان سالمندی هستند که نظرات و باورهای سیاسی دارند و بهطور معمول تحصیلکردهتر از عموم مردم هستند.
♦️یکی از دلایل چنین تغییری، رواج و افزایش روزافزون احساس مسموم و ناسالم بودن فضای گفتوگوها و اظهارنظرات در شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک و توئیتر است».
🔹این گزارش درباره پرهیز مردم از اخبار منفی در حالی است که بیبیسی غیر از پمپاژ اخبار منفی، جعل خبر دروغین و منفی برای مردم ایران را هم مجاز میشمارد.
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
#معرفی_مستند
در پی واقعه تاسف برانگیز جسارت یک زن بی حجاب به همسر شهید باب الخانی جا دارد به تماشای مستند «ماموریت ابراهیم» بنشینیم :
قصه مظلومیت عجیب این شهید مدافع حرم و نابغه اطلاعات عملیات جنگ که در لحظه شهادتش خانواده اش سوریه بودند! و این همسر هنرمند و صبور، همرزمانش و البته دوربین مستند سازان مستقر در میدان نبرد سوریه از همراهی «ابراهیم» تا دروازه بهشت برای ما میگویند...
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ ساخت دنیا
🔹 #سازه_انگاری یکی از مهمترین نظریات مطرح در روابط بین کشورهاست که استفاده های مختلفی داره.
🔹 از مهمترین گزاره های این نظریه اینه که «واقعیتی وجود نداره و #واقعیت ساخته میشه».
🔹 از این گزاره در تهاجمات رسانه ای استفاده میشه و رسانه های معارض بدون توجه به واقعیات تاریخی و روز، واقعیات جدیدی رو شکل میدن.
🔹 هر روز مصادیق زیادی از این گزاره در #فضای_مجازی منتشر میشه؛ مثل #هسته_ای شدن ایران، فروش #پهباد به روسیه، #سرکوب مخالفان در جمهوری اسلامی و...
🔹 واقعیت هم جز این نیست که هسته ای شدن حق ایرانه مثل همه کشورای هسته ای، فروش پهباد حق ایرانه مثل بقیه کشورا که این فناوری رو دارن، مقابله با ناامنی نه تنها حق، بلکه وظیفه دولته مثل بقیه دولتهای جهان و....
🔹 به این صورت واقعیات جدیدی شکل میگیره که افراد در قبال عملکرد عادی مسئولان خود دچار تردید شده و با این اقدامات مخالفت میکنن.
📎https://www.iranintl.com/202306244628
💟attacheintl.ir
📣21تیرماه روز #حجاب_وعفاف📣
👈برترین های حجاب وعفاف نشرمعارف
🌹🌹🌹🙏🙏🌹🌹🌹
📚 کتاب: #ستاره_هاچیدنی_نیستند
✍️برگرفته از زندگی یک دخترآمریکایی
📚کتاب :#رازیک_فریب
✍️تبیین راهکارهایاخلاقیبرایپوششزنو حجابزن
📚کتاب :#گشت_ارشاددرآمریکا
✍️واکاویوضعیتفرهنگیآمریکاوصدور فساد به دیگر کشورها
📚کتاب : #قانون_پوشش_دردانشگاههای_جهان
✍️مروری برآیین نامه های پوشش در مراکز دانشگاهی جهان
📚💐┅══•✾•══┅💐📚
✅راه ارتباطی✅
📌💰خرید کتاب الکترونیک:
ستاره ها: https://patogh.mobi/48910
راز یک فریب: https://patogh.mobi/47080
گشت ارشاد: https://patogh.mobi/17258
ظوابط پوشش: https://patogh.mobi/49277
📌💰لینک خــرید از سایت:
ستاره ها: https://nashremaaref.ir/product/441420/
راز یک فریب: https://nashremaaref.ir/product/531457/
گشت ارشاد: https://nashremaaref.ir/product/531788/
ظوابط پوشش: https://nashremaaref.ir/product/441426/
☎️مشاورهوخریدکتاب:
۰۲۵-۳۷۷۴۰۰۰۴
📱۰۹۱۰۷۷۵۵۱۷۰
🌐🙏کانال معرفی کتاب #دفترنشرمعارف
🆔 @nashrmaref
🆔@nashremaaref_official
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ سقوط آزاد قدرت آمریکا
⏪ #ریچارد_هاس مدیر اندیشکده #شورای_روابط_خارجی_آمریکا و از اندیشمندان برجسته این کشور مطرح کرد:
⬅️ هاس با بررسی شرایط #جنگ_عراق و کویت با جنگ روسیه و اوکراین روند #افول قدرت آمریکا را توضیح می دهد.
1️⃣ سی سال پیش، شورای امنیت #سازمان_ملل متحد تجاوز عراق را محکوم کرد و نه تنها تحریم های اقتصادی، بلکه استفاده از نیروی نظامی علیه آن را برای آزادسازی کویت مجاز دانست.
2️⃣ #چین از تلاشهای بینالمللی برای مقابله با تجاوزات عراق حمایت کرد یا حداقل مانع آن نشد.
3️⃣ایالات متحده نیم میلیون سرباز را به خاورمیانه اعزام کرد و قاطعانه از جانب کویت مداخله کرد.
♋️ اما اکنون
1️⃣ ایالات متحده نگران رویارویی مستقیم با روسیه مجهز به سلاح هسته ای بوده، از مشارکت مستقیم در مناقشه خودداری کرده و نقش خود را به تامین تسلیحات محدود کرده است.
2️⃣ توانایی آمریکا برای جمع کردن جهان بسیار کاهش یافته، احترام به ایالات متحده بسیار کاهش یافته که نتیجه اختلافات داخلی و مخالفت گسترده جهانی با مداخلات آمریکا در عراق در سال 2003 و در لیبی در سال 2011 است.
3️⃣مهمتر از همه، شکاف بین واکنش جهان به تجاوز در آن زمان و اکنون، هشداری است که #سیستم بینالملل رو به وخامت گذاشته است.
📎https://www.cfr.org/article/tale-two-invasions
💟attacheintl.ir
هدایت شده از معرفی کتاب ( #دفترنشرمعارف )
غدیر خم 02.pdf
653.7K
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ احساسات در سالی که گذشت
⏪ طبق بررسی های موسسه #گالوپ
🔸 در سال 2022 از هر 10 نفر 4 نفر (41 درصد) در جهان حس ناراحتی زیاد یا استرس را تجربه کرده بودند.
🔸 از هر سه نفر یک نفر در جهان درد فیزیکی زیاد را تجربه کرده بود.
🔸 تقریباً از هر 10 نفر هفت نفر (71%) در سراسر جهان گفتند که احساس آرامش میکنند، (72%) لذت زیادی را تجربه کردهاند و نزدیک به 9 نفر از هر 10 نفر (87٪) احساس می کردند که به آنها احترام گذاشته می شود.
🔸 به مانند سال 2021 مردم #افغانستان با امتیاز 58 بدترین احساسات را تجربه کرده اند.
🔹 میانگین استرس مردم جهان 61 درصد، میانگین نگرانی 69 درصد و میانگین درد فیزیکی مردم 77 درصد بوده است.
📎https://news.gallup.com/poll/507725/global-rise-unhappiness-stalls.aspx
💟attacheintl.ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ ترس از افول دموکراسی
⏪ اندیشکده فارن افرز با بررسی نظامهای سیاسی ایران، چین و روسیه امیدوار است تا این کشورها بواسطه #انقلابی دیگر نابود شوند.
⏪ این اندیشکده معتقد است این کشورها با بیگانه شمردن مردم خود و دشمنی با همسایگان قدرت خود را افزایش داده اند.
⏪ علت تداوم و بقای نظام فعلی چین رشد اقتصادی 43 برابری طی 40 سال اخیر است و کشورهای روسیه و ایران نیز در برابر اعتراضات انعطاف پذیر بوده اند.
⏪ جنگ هشت ساله باعث #تقویت نیروهای نظامی و سپاه در ایران شد اما این افراد نیز مانند نظامیان کشورهای عربی در زمان انقلاب فرار خواهند کرد.
⏪ عامل اصلی انقلاب در دیگر کشورها پیوستن سیاستمداران مخالف نظام به معترضان بوده که در ایران #نخبگان حاکم در طول بحرانهای اقتصادی گسترده و فشارهای دیگر ثابت قدم ماندهاند.
⏪ این گزارش در ادامه با تحلیل وضعیت نظام سیاسی روسیه و چین معتقد است این کشورها به زودی دچار #فروپاشی خواهند شد.
⏪ نگرانی اصلی این اندیشکده گسترش کشورهای مخالف با #نظم_آمریکایی در جهان است که منجر به ارائه پیشنهاد نظامی شدن کشورهای دموکرات و مقابله با #اتحاد سه گانه «چین، ایران و روسیه» شده است.
🔹 در واقع برخلاف ادعاهای این اندیشکده هر سه کشور ایران، چین و روسیه در همراه کردن مردم خود با اقدامات #حاکمیت موفق عمل کرده اند و کارآمدی لازم برای نقش آفرینی بهتر در نظم جدید را نشان داده اند که همین مساله عامل نگرانی نخبگان آمریکایی شده است.
📎https://www.foreignaffairs.com/china/putin-xi-khamenei-dictators-way
💟attacheintl.ir
🔻از منچستر ۱۹۰۱ تا دوچرخهسواری عریان ۲۰۲۳
✍️ میثم آخوندی
🔸همین چند روز پیش بود که ویدئویی ۸۰ ثانیهای از «منچستر ۱۹۰۱» در فضای مجازی دست به دست شد. تأکید این ویدئو بر پوشش زنان انگلیسی در آن سالها بود. زنانی با لباسهای بلند، گشاد و بعضا داشتن حجاب سر که در سطح شهر منچستر تردد میکردند. شاید در نگاه اول انگلستان و این حجم از توجه زنان به مقوله پوشیدگی، شگفتانهای برای ما محسوب شود، اما کافی است نگاهی به فیلمهای تولید شده در اواسط قرن بیستم هالیوود و کشورهای غربی بیندازیم.
🔹میزان توجه کارگردانان و تولیدکنندگان آن دوران به لزوم پوشش زنان شاید امروز ما را شگفتزده کند. اما آن تولیدات برآیندی از فضای جامعهی آن روزهای کشورهای غربی و آمریکا بود. حال شاید این سؤال مطرح شود که چرا فضای جوامع غربی و شوربختانه شرقی به سوی عریانگرایی سوق پیدا کرده است؟ پاسخ این سؤال را باید در سوددهی بنگاههای اقتصادی جستوجو کرد. هرقدر آحاد جامعه به سوی مدگرایی و مصرفزدگی حرکت کنند این بنگاههای اقتصادی هستند که میتوانند با فروش بیشتر سود بیشتری نصیب خود کنند.
🔸البته این تنها بخشی از واقعیت موجود است و موضوع تنها منحصر در پوشش و حجاب نیست. آنچه بزرگترین دشمن این بنگاههای اقتصادی است که اجازه نمیدهد آنها همهچیز را کالا کنند، کانون خانواده است. شاید اگر ۵۰ سال پیش کسی سخن از رواج همجنسگرایی در غرب می زد مخاطب خود را به خنده وا می داشت و باور آن سخت بود، اما این موضوع امروز در بسیاری از دولتهای غربی به اصلی پذیرفته بدل شده است. بعد از آنکه هلند در سال ۲۰۰۱ به عنوان اولین کشور دنیا ازدواج همجنسبازان را به رسمیت شناخت پذیرش ازدواج همجنسبازان در کشورهای دیگر ضریب تصاعدی گرفت.
🔹اما ماشین اباحه گری فرهنگ غرب در اینجا متوقف نشد. حالا دیگر سازمانها و نهادهای بینالمللی پای کارآمدهاند تا تحت عنوان احترام به حقوق بشر محتوای متعفن خود را برای به رسمیت شناختن این لاابالیگری جنسی به خورد جوامع مختلف دهند. امروز دیگر گسترش جنسیسازی مدارس، آموزش انحرافات جنسی و عادیسازی فجایع اخلاقی چون پدوفیلی (سوءاستفادهی جنسی از کودکان) را در جزوهها و دستورالعملهای منتشرشده از سوی یونیسف، سازمان جهانی بهداشت و دیگر نهادهای وابسته به سازمان ملل می توان دید که آموزشهای جنسی غیراخلاقی را که تمام آسیب برای روح و جسم کودک است در اسناد خود گنجاندهاند. به این دسته از انحرافات تجمعات مختلف (نمونهی آخر آن در آلمان) برای به رسمیت شناختن ازدواج با حیوانات را هم سنجاق کنید.
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ آینده جهان
🔸 اندیشکده #شورای_روابط_خارجی_آمریکا درباره آینده جهان با #ریچارد_هاس گفتگو داشته
🔹 ریچارد هاس معتقده همونطور که حتی افراد خوش باور هم فروپاشی شوروی رو پیش بینی نمیکردن؛ تا چند سال قبل کسی بحرانهای امروز آمریکا رو پیش بینی نمی کرد.
🔸در حال حاضر بحرانهایی مانند جنگ در اروپا، بیگانه شدن روسیه با آمریکا، تنش بالای روابط ایالات متحده و چین، مشکلات با کره شمالی و #ایران، تغییرات آب و هوایی، اتحاد متفرقه و مشکلات ایالت ها برای آمریکا ایجاد شده است.
🔸 به نظر میرسه این بحرانها حداقل در آینده کوتاه مدت ادامه داشته باشه مشخص نیست که #جنگ برای حفظ منافع ملی یک انتخاب یا یک ضرورت باشه.
📎https://www.cfr.org/podcasts/future-us-foreign-policy-richard-haass
💟attacheintl.ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ رسانه مستقل
⏪ همین تصاویر کافیه تا بدونیم رسانه مستقلی وجود نداره؛ 4 روز از اعتراضات و سرکوب مردم در فرانسه گذشته و در این رسانه هیچ خبری ازش نیست!
⏪ در عوض از کلید واژه #اعتراض درباره تحولات ایران، بیش از 16 هزار خبر در همین یکسال تهیه شده!.
📎https://ir.voanews.com/s?k=%D8%A7%D8%B9%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D8%B6&tab=all&pi=1&r=any&pp=10
💟attache.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#معرفی_مستند
🎥 #آقا_مصطفی روایتی از زندگی شهید مصطفی صدرزاده 🌱
🔸زندگی شهیدی که از دل عابدان کهنز به صدرزاده های امید آفرین تبدیل شد و مورد تقدیر رهبری قرار گرفت !
🔹روایتی از سیر تربیتی و مدل تشکیلاتی شهید صدرزاده در مجموعه های فرهنگی و بسیج !
📌روایتی از زندگی شهادت گونه یک فرمانده جوان که ظهر تاسوعا به شهادت رسید.
📣ثبت درخواست اکران:
b2n.ir/p20650
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرمایید آزادیبیان!
🔺همزمان که مقامات سوئد توهین و قرآنسوزی را آزادی عقیده میدانند و برای آن مجوز صادر میکنند، دانشگاه استوکهلمِ سوئد بهدلیل اینکه دانشجوی ایرانیِ این دانشگاه، پایاننامهاش را به شهید قاسم سلیمانی تقدیم کرده، به او توهین کرده و اجازه دفاع نمیدهد .
🔹روایت آنسوی ماجرا | @onsoo_ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ برنامه جدید انگلیس
🔸 جیمز کلورلی، وزیر امور خارجه انگلیس در کنفرانس اندیشکده #چاتم_هوس (chathamhouse) به ارائه طرح جدیدی برای اداره جهان پرداخته.
🔹کلورلی معتقده برای تاثیرگذاری شورای امنیت سازمان ملل مانند گذشته، باید با عضویت دائم کشورهای برزیل، ژاپن، آلمان و هند موافقت بشه.
🔸علت این پیشنهاد متعادل شدن قدرت سیاسی و نظامی در جهان مطرح شده؛ در دهه های آینده سهم بیشتری از قدرت جهان در دست کشورهای آسیایی، آفریقایی و آمریکای لاتین خواهد بود.
🔹 اما علت اصلی این برنامه #انگلیس را باید در ناتوانی جهان غرب در مهار چین و روسیه و قدرتهای منطقه ای مانند ایران دانست.
🔸 در واقع انگلیس در پی آن است که با ارائه امتیاز عضویت دائم کشورهای #آلمان، #هند، #ژاپن و #برزیل سازوکار اداره شورای امنیت را تغییر داده و منافع غرب را تامین کند.
🔹 در این میان پذیرش عضو جدید توسط تمامی اعضای فعلی شورای امنیت (چین، آمریکا، فرانسه، انگلیس و روسیه) ضروریست.
🔸 با توجه به همکاری راهبردی کشورهای هند، آلمان و ژاپن با آمریکا بعید به نظر میرسد این پیشنهاد مورد توافق روسیه و چین قرار گیرد.
📎https://www.gov.uk/government/speeches/multilateral-reform-foreign-secretarys-speech-29-june-2023
💟attacheintl.ir
هدایت شده از آتاشه (Attache)
❇️ ارزیابی ماهیانه سیاست خارجی آمریکا
⬅️ بنیاد دفاع از دموکراسی بررسی میکند:
🔹 بنیاد دفاع از #دموکراسی هر ماهه با استفاده از نظر اندیشمندان حوزه روابط بین الملل به ارزیابی سیاست خارجی آمریکا می پردازد.
🔹 طبق گزارش ماه قبل آمریکا ضعیفترین عملکرد سیاست خارجی خود را در قبال ایران، لبنان و گروههای مقاومت داشته است.
🔹 علت این موضوع هم پیشنهاد دولت آمریکا مبنی بر دسترسی به بیش از 20 میلیارد دلار از دارایی های مسدود شده، کمک مالی بین المللی و عدم اجرای تحریم علیه ایران بوده که همگی نشانه تضعیف قدرت آمریکا و قدرت نمایی ایران در جهانه.
🔹علاوه بر این همکاری عمیق نظامی ایران با روسیه ادامه داره و غنی سازی بالای ایران هم متوقف نشده.
🔹عملکرد چین در برابر کشورهای چین، سازمانهای بین المللی و رژیم صهیونیستی هم ضعیف بوده؛ علت این موضوع برخورد بالا به پایین آمریکا بوده که به نتیجه نرسیده. درباره اسرائیل هم 27کشور براساس آخرین گزارش کمیسیون تحقیق شورای حقوق بشر این کشور رو محکوم کردن و آمریکا این اقدام رو نتونسته حل کنه و نهایتا نادیده گرفته.
📎https://www.fdd.org/policy-tracker/2023/06/30/biden-administration-foreign-policy-tracker-july/
💟attacheintl.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸«هدیه غیرمنتظره» چین و روسیه به واشنگتن در سالروز استقلال آمریکا
«عبدالغنی محمد عظیموف» تحلیلگر سیاسی تاجیکستان میگوید: انتخاب روز چهارم جولای برای اعلام رسمی عضویت ایران در سازمان شانگهای تصادفی نیست بلکه هدیهای غیرمنتظره از سوی روسیه و چین به آمریکاست.
پیوستن ایران، نشانه آشکاری از تغییر موازنه ژئوپلیتیکی منطقه و جهان است و جایگاه روسیه و چین را در رقابت با آمریکا و ناتو تقویت خواهد کرد.
پیوستن ایران به این معناست که نوبت برخی کشورهای عربی که مایل به عضویت در این سازمان هستند نیز رسیده و این به نوبه خود به معنای گسترش جغرافیای این سازمان از شمال به جنوب اوراسیاست.