eitaa logo
ORGHIC🪐🤎
749 دنبال‌کننده
24 عکس
7 ویدیو
0 فایل
اکسسوری اورفیک🪐🤎 مکانی امن برای شما زیبارویان تا نگاهتان را مجذوب خویش کند اکسسوری هایی از دله دل پینترست و با کیفیتی تضمین شده در جهت ثبت سفارش شما عزیزان: @mybrown و پیج اینستا!https://www.instagram.com/_orphic_shop?igsh=dHA4cWN0aTBuemk2
مشاهده در ایتا
دانلود
به نام او
۹ مرداد ۱۴۰۳
اما این بار با دلی امیدوار و کمی متفاوت تر از قبل
۹ مرداد ۱۴۰۳
📌شرایط سفارش : 1⃣ثبت سفارش حدالمکان از طریق تلگرام. ( آیدی ادمین پاسخگو بیوی چنل ) 2⃣تمامی سفارشات ۲۴ ساعت پس از خرید قابل مرجوعی هستند. 3⃣محصولات ها پس از ۷ روز به دستتون میرسه ( تایم تحویل با توجه به ساعات کاری اداره پست متفاوته ) ارسال به شهر "قم" رایگان هست «امیدوارم از خریداتون راضی باشید و یکی از بهترین تجربه هاتون باشه🦋🌒»
۹ مرداد ۱۴۰۳
بند عینک مدل زنجیر کارتیه رنگی🔮🌈 در سه مدل زیبا و متنوع مخصوص سخت پسندا چون به سرعت محصورت می‌کنه:) _بشدت سبک _طولش ۵۰سانته _قابل استفاده هم روی عینک طبی هم آفتابی _قابل تنظیم سایز [قیمت این جذاب۷۵تومنه که با تختفیفمون میشه۶۰تومن] پس منتظر چی هستی دیگه! برای ثبت سفارش و اطلاعات دقیق تر از محصول: @mybrown ORPHIC🪐🤎
۹ مرداد ۱۴۰۳
خب خب بچه ها در جریان این ماهمون هستید دیگه! این ماه به مناسبته استارت آنلاین شاپمون یه سری شگفتانه و خوشگلانه داریم😍🌚 _اول از همه و زیباترینشون!تخفیفمون که ۱۵تومنه،البته باید بگم که ما واقعا قیمتامون نسبت به جاهای دیگه خیلی پایین تره و با این تخفیف دیگه داریم میاریم حتی تا منفی سودو برای اعتماد شما عزیزان _دومیش اشانتیونامونه که اینقدر خوشگله که خدامیدونه ایشالا یکم دیگه از اشانتیونامونم عکس و فیلم می‌فرستیم _سومیش هم امکان مرجوعیه که تا۲۴ ساعت بعد از اینکه محصول به دستتون میرسه میتونید اونو به ما برگردونید _و تمام اینا فقط و فقط برای اعتماد شما عزیزانه،پس امید آن است که همین طور هم بشه:)
۹ مرداد ۱۴۰۳
زیباییش🤌😌
۹ مرداد ۱۴۰۳
در سه مدل متفاوت😱😂
۹ مرداد ۱۴۰۳
زیبایی اش بی حد و مرز است اما نه برای تو و دیدگاه تو برای کسی که حسرتش را میخوری،حسرت جای آن بودن،حسرت داشته های آن حسرت جای آن زندگی کردن و چشیدنش حداقل برای لحظه ای نه بیشتر و نه کمتر فقط ثانیه ای.همین که حسش کنی هم کافیست آخر مگر آرزوی بزرگیست!یا غیر ممکن!مگر نمی‌گویند خدا همه چیز برایش ممکن است پس چرا که نه!و چه زیباست به جای خودت بودن و لذت رسیدن به خواسته هایت و چه چیزی ارزشمند تر از آن! واگرنه همه چیز را باهم داشتن برای انسانی غیر ممکنی بیش نیست.اصلا لذتی خواهد داشت!داشتنه چیزهایی که همیشگیست!و تو هیچ دخالتی در وجودشان نداری!پس لذت رسیدن و به دسته خودت بلند شدن و جنگیدن برای خواسته هایت چه میشود!هیچ! و تو به جای خودت زیبا و کاملی و جز این نخواهد بود.زندگی را زندگی کردن خوش است با حسرت نداشته هایت خرابش نکن حیف است در چشم بهم زدنی میگذرد امروز نه فردا نیستیم این دوروز دنیارا مهمانیم مهمانی را خوش میگذرانند برقص با چرخشش که گاهی چنان میچرخاندت که خودت هم در حیرتش انگشت به دهان میمانی:)
۹ مرداد ۱۴۰۳
۱۰ مرداد ۱۴۰۳