فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅️یکبار برای همیشه تکلیفمون رو روشن کنیم :
👈جواب درستی برای آخرتمون درقبال جنگ نرم بر علیه آرمانهای قرآنی انقلاب آماده کنیم
👈 خداوند برای شوخی مارو نیافریده جدی محاسبه خواهیم شد در قبال امانت الهی
👇👇👇
@orve313
کاش برای نوشتن در مجازی هم، سواد و ادب لازم بود!
کاش اساتید این سلبریتیها در کنار آموختن ادابازی، کمی هم تربیت اخلاقی را سرلوحه کارشان قرار می دادند
اون اسم کامل شده هم بهتون خیلی میاد آقای سام درخشانی😉
سلبریتی فاسد نیست، سلبریتی مفسد است!
نمایندگان و دادستان استان بوشهر باید این سلبریتی هتاک را به محکمه بکشانند تا یا ان اسم را گردن بگیرد و رسما اعلام کند خودش کامل شده نام خارک است، یا مجازات و ادب شود بابت این اهانت بیشرمانه به مردم نجیب آن خطه
#سلبریتی_اجاره_ای
@orve313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شناسایی و دستگیری این بی وطنهای پان و تجزیه طلب اصلا کار دشواری نیست!
پ ن : بارها مسئولین گفتند که سر امنیت و تمامیت ارضی با کسی تعرف نداریم خب بسم الله
@orve313
📢 پس از سه سال، صبح امروز (یکشنبه) صورت گرفت
📷 بازدید رهبر انقلاب اسلامی از سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
🔻 حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز (یکشنبه) با حضور در محل مصلی تهران از سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بازدید کردند. رهبر انقلاب اسلامی در این بازدید ضمن گفتگو با ناشران و فعالان عرصه کتاب و قلم، در جریان تازههای نشر قرار گرفتند.
🔹️ برگزاری این رویداد مهم فرهنگی و بینالمللی از سال ۱۳۶۶ در زمان ریاست جمهوری آیتالله خامنهای آغاز شده و پس از آن در اکثر سالهای برگزاری ایشان در نمایشگاه کتاب حضور یافتهاند. بازدید رهبر انقلاب از سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب، پس از سه سال و باتوجه به پایان یافتن محدودیتهای کرونایی در پنجمین روز برگزاری این نمایشگاه انجام شد.
📹 رهبر انقلاب در جریان بازدید از نمایشگاه کتاب:
برای جذب کودکان و نوجوانان هرچقدر میتوانید از لحاظ کمیت و کیفیت کار کنید. هنوز داستانهای خارجی مربوط به کودک غلبه دارد که عیب بزرگی است.
📚 #بهار_کتاب
💻 Farsi.Khamenei.ir
@orve313
سیل بازنشستگی دهه شصتیها بین چهار تا پنج سال آینده آغاز خواهد شد
سجادپادام:
🔹در کشور ما حتی وقتی موسسات اعتباری زمین میخورند، دولت مجبور شده بحران مالیشان را جمع کند.
🔹نگرانی ما از این است که دولت یک روزی ضامن ورشستگی همه صندوقهای بازنشستگی خواهد بود.
🔹آنقدر نسبت رشد بازنشستگی بالاست که نسبت پشتیبانی از سال ٩۴ از ۶ به ۴/٢ در امسال رسیده است.
🔹سیل بازنشستگی دهه شصتیها بین چهار تا پنج سال آینده آغاز خواهد شد و حدودا یک دهه ادامه خواهد داشت و شروع بحران است.
▫️اظهارات جنجالی سجاد پادام، مدیرکل بیمههای اجتماعی وزارت کار در روز های گذشته درباره معضل ناترازی صندوقهای بازنشستگی و ماجرای فروش کیش و قشم در نهایت به عزل این مقام دولتی منجر شده بود.
@orve313
پشت پرده
لحظه حمله یک سگ وحشی بولداگ به یکی از کارآفرینان صنعت زیبایی تمام پوست سرش کنده شده و میگه تو شوکم
رسانههای غربی و هیأت حاکم جریان استکباری در حالی سیاست جایگزینی سگ را برای کشورهایی مثل ایران در پیش گرفته که نگران گسترش این پدیده در کشورهای خودشان هستند.
👇👇👇
@orve313
پشت پرده
⛔️ وکیل مدافع شیاطین، احضار شد وقتی که شهید سبزواری را بیشرفانه نفله خوانی..! بر قاتلِ پستِ آن شهی
نظر دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره محسن برهانی: باید این فرد محاکمه شود
🔹 حجت الاسلام خسروپناه: امروز باید این روحیه تکثیر شود، ما قائل به گفتگو هستیم ولی توهین به شهیدغیرت آزادی بیان و گفتگو نیست.
🔹 کسی که به شهید، نفله می گوید به غیرت و شرف یک ملت توهین کرده است و باید این فرد محاکمه شود تا کسی جرات نکند به مقدسات توهین کند.
@orve313
🔰رئیسی رئیس «جمهور» است؛ رئیس «دولت» هم باشد
🔸حسن روحانی رئیس «دولت» بود نه رئیس «جمهور»
🔸رئیسی خطر وجود مدیران روحانی در بدنه دولت سیزدهم را جدی بگیرد
🔹حسن روحانی اخیرا کنشگری رسانه ای خود را زیاد کرده و در جمع وزرای دولت خودش سخنرانی می کند؛ البته همچنان سخنان خلاف واقع و وارونه نمایی از واقعیتهایی که مردم با گوشت و پوست و استخوان درک کرده بودند، عادت بدی است که حسن روحانی نتوانسته آن را ترک کند. فارغ از انگیزه های سیاسی یا انتخاباتی روحانی از آفتابی شدن در فضای رسانه و سیاست، سخنان او حاوی نکته ای است که می تواند برای دولت سیزدهم زنگ خطر محسوب شود و رئیس جمهور باید به این نکته مهم توجه ویژه کند.
🔹روحانی به گونه ای سخن می گوید که مخاطب برداشت می کند او حس رئیس جمهور بودن را همچنان دارد؛ البته این حس غلط که از طرف روحانی القاء می شود، برگرفته از یک اتفاق واقعی در دولت سیزدهم است. از همان ابتدای آغاز به کار دولت، ۹دی و بسیاری از دلسوزان دولت و شخص آیت الله رئیسی، همواره یک انتقاد جدی مطرح می کردند و آن ابقای مدیران دولت قبل در پستهای مدیریتی و کندی تغییرات و انتصابات در دولت سیزدهم بود.
🔹به گونه ای که امروز و پس از نزدیک به دو سال از آغاز به کار دولت سیزدهم، همچنان برخی مدیران دولت روحانی نه تنها در پستهای مدیریتهای میانی وزارتخانه ها و نهادهای مهم دولتی مشغول به کار هستند بلکه در مواردی، مدیر انتصابی جدید هم از مدیران دولت روحانی است. مدیرانی در حد معاون وزیر و مدیر کل.
🔹 بنابراین طبیعی است از یک سو سیاستهای دولت رئیسی در مقام اجرا، همه جانبه و هماهنگ پیش نرود و از سوی دیگر شخصی مانند روحانی احساس کند همچنان رئیس دولت است!
🔹یک نکته مهم این است که آیت الله رئیسی نشان داده به معنای واقعی کلمه، رئیس «جمهور» و خادم مردم است؛ برای مردم کار می کند و روحیات و منش مردمی دارد؛ نیازها و مشکلات مردم برایش اولویت دارند و در این مسیر با هیچ کدام از مدیرانش هم تعارف ندارد. او مردم دوست است و مردم هم او را دوست دارند. حضور او در جمعهای مردمی و واکنشهای محبت آمیز مردم به او موید این ادعاست. مردم واقعا به رئیسی امید بسته اند.
🔹 در حالیکه حسن روحانی درست نقطه مقابل این ویژگیهای آیت الله رئیسی است. او بیش و پیش از آنکه رئیس «جمهور» باشد، رئیس «دولت» بود. سالهای آخر ریاست روحانی در دولت دوازدهم، او به بهانه کرونا در هیچ جمعی حاضر نمی شد و تنها به مدیریت مجازی دولت می پرداخت.
🔹 این ماجرا درمورد آیت الله رئیسی کمی متفاوت است؛ او یقینا رئیس «جمهور» است اما آیا توانسته است نقش رئیس دولت بودن را به خوبی ایفا کند یا نه؟ حضور مدیران دولت روحانی در بدنه مدیران میانی و سطح بالای دولت رئیسی اشاره به ضعف او در ریاست بر دولت دارد. نقطه ضعفی که سال گذشته خود رئیس جمهور چندین بار به طور علنی به آن اشاره و تاکید کرد باید رفع شود.
🔹مدیران میانی باقیمانده از دولت روحانی، بعضا همچنان با وزرای روحانی در ارتباطند و طبیعتا این ارتباطها، احساس رئیس دولت بودن را همچنان در روحانی تقویت میکند.
🔹اعتماد به نفس کاذب روحانی در مواضع اخیرش، به یک نکته مغفول مانده دیگر هم اشاره دارد؛ با حضور فعال دولت سیزدهم و اقدامات رئیسی، ترک فعل روحانی در موارد متعدد به اثبات رسید. اما متاسفانه قوه قضائیه تا کنون هیچ اقدامی در خصوص برخورد با ترک فعلهای روحانی انجام نداده است؛ که اگر اقدامی صورت می گرفت او این روزها با اعتماد به نفس کاذب دوباره ادعاهای خلاف واقع درباره کارهای نکرده خود را به اسم اقدام، جا نمی زد.
🔹فقط در یک نمونه، حجت الاسلام مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام می گوید: «روحانی در ۶ ماه آخر دولتش، ۱۳۵ هزار میلیارد تومان از بانک مرکزی استقراض کرد و معادل هزار هزار میلیارد تومن نقدینگی به اقتصاد تزریق شده؛ معلوم است تورمی که امروز در جامعه وجود دارد و نقطه به نقطه آن به هفتاد درصد رسید، محصول چه اقداماتی است!»
@orve313
✅️طالبان آب را بر روی سیستان بسته است
🔶️با خشک شدن جریان آب از افغانستان به سیستان در سالهای اخیر حیات انسانی و طبیعی در سیستان به طور کامل رو به زوال است. سیل مهاجرت و تخلیه منطقه سیستان بیش از پیش شدت گرفته است. مشکلات و دشواری زندگی در سیستان اکنون غیر قابل تصور است. حجم آب اندک باقیمانده در چاه نیمهها رو به اتمام و این منطقه به زودی تشنه خواهد بود.
🔹باید موضوع حق آبه هیرمند پیگیری شود. هیئت حاکمه افغانستان نه تنها اقدامی برای رهاسازی حق آبه هیرمند ننموده بلکه با شگفتی در اقدامی، بخشی از آب انباشتی پشت سد بر روی رود هیرمند را به شوره زار گود زره که قابل استفاده برای خود ملت افغانستان هم نیست هدایت نمودهاند!
@orve313
پشت پرده
🔰رئیسی رئیس «جمهور» است؛ رئیس «دولت» هم باشد 🔸حسن روحانی رئیس «دولت» بود نه رئیس «جمهور» 🔸رئیسی خ
.
♻️ لایه مشاوران و تصمیمسازان دولت مردمی چه کسانیاند؟!
🔰 حمید رسایی: سخنگوی دولت. مردمی بارها از طرف خود یا به نقل از رئیسجمهور محترم بیان کرده که از بانیان وضع موجود استفاده نخواهد شد (۱۴۰۰/۰۹/۲۳ و ۱۴۰۱/۰۱/۳۰)، در حالی که سوگمندانه عملکرد دولتمردان بر خلاف توقع مردم و اظهارات مذکور است.
در این خصوص در حوزه بانک مرکزی میتوان به جلسات متواتر جناب آقای دکتر فرزین اشاره کرد که اغلب مدعوین آن، نقش پررنگی در اوضاع نابسامان اقتصادی دولتهای پیشین به ویژه دولت روحانی داشتهاند. افرادی همچون آقایان محمدحسین عادلی، فرهاد نیلی، علی سعدوندی، علی طیب نیا، سید علی مدنیزاده، ولیالله سیف، عبدالناصر همتی و محمود بهمنی از این دستهاند.
مدعوین مذکور هر یک دارای سابقهای در وضعیت نابسامان کنونی هستند که بازخوانی آن خالی از لطف نیست:
🔹مسئولانی که در قالب سیاستهای تعدیل ساختاری و جهش نرخ ارز، زمینه بروز آشوبهای مردمی در دهه ۷۰ شمسی را فراهم کردند و با تخصیصهای بیضابطه ۵ هزار دلاری به دلالان به بهانه کنترل بازار، میراث شوم برای جانشینان خلف در دولتهای بعد و دولت فعلی مهیا کردند.
🔹جانشینانی که به تأسی از اسلاف خود، به همان آشفتگی و بحران در مدیریت ارزی رسیدند و مجددا مشابه گذشته با هدر دادن منابع ارزی و طلای کشور، سعی بر پوشاندن ضعف خود داشتند و منابع ارز و طلای کشور در جنگ اقتصادی به تاراج رفت.
🔹نمایندگانی که اگر چه به طرفیت از ایران در بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول بودند اما در منازعه خصمانه آمریکا با متهم ساختن ضمنی کشور، به جای پیگیری منافع ملی در دوران تحریم، همسو با سیاستهای بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول بودند و منافع شخصی خود را دنبال میکردند. (از جمله خرید ملک معروف ۷۰۰ هزار دلاری در آمریکا توسط یک چهره مشهور)
🔹افرادی که در ایجاد معضل کنونی دولت در انتشار گسترده اوراق و بازپرداخت آن (میراث به جا مانده از حسن روحانی) نقش مؤثر داشته و مکررا در دوران تحریم، ایران را با کلید واژههایی شبیه ونزوئلایی شدن، دچار ترس و تحقیر کرده و میکنند.
🔹افرادی در دولت تدبیر و امید که با اقدامات فراقانونی که با عتاب رهبر همراه بود، نظام را در معرض تعهدات جدید قرار دادند و نهادهای کشور (مجمع تشخیص، مجلس، دولت و شورای امنیت ملی) را درگیر حل و فصل موضوعی خودساخته کردند.
🔹بانیان اصلی تصمیماتی که به آشوبهای بنزینی در دولت روحانی ختم شد وقتی با پیشنهاد نرخ ۵ هزار تومانی و تحقق نرخ ۳ هزار تومانی، باعث جان باختن هموطنان و ضربه به سرمایه اجتماعی نظام شدند.
🔹نسل جدید اقتصادخوانان طیف نیاوران که از مؤثرترین و مرتبطین ایران با خارج از کشور در تدوین لایحه اصلاح ساختار بودجه در دولت روحانی (سال ۱۳۹۸) بودند که محور اصلی آن گرانسازی اقلام اساسی، انرژی، دارو و نظایر آن بود.
🔹افرادی که با حضور در مراکز پژوهشی مهم، با تحلیلهای خود برای مسئولان در حذف ارز کالاهای اساسی و تورم تحمیلی ناشی از این سیاست تصمیمسازی کردند و تبعات تورمی فعلی را نادیده میگیرند.
❌ آقای رئیسی! باورش سخت است اما به دلیل حضور همین عناصر در دولت مردمی سیزدهم است که حسن روحانی همچنان، جلسات هیأت دولت خود را برگزار میکند.
به قول شهید حسن باقری، باید به خود جرأت داد که این نوع جنگیدن به درد نمیخورد و لازم است که استراتژی در این جنگ عوض شود. آقای فرزین با قول و تعهد به تغییر ریل، مسئولیت را قبول کردند، اما اکنون دنباله رو مسیر قبلی هستند. مسیری که افراد وابسته به آن، ارادت ویژهای به نسخه های صندوق بینالمللی پول (IMF) دارند.
@orve313
#فوری
قلیچدار اوغلو از اردوغان جلو زد
اردوغان : %46.53
قلچدار اوغلو : %47.63
دقایقی پیش کمال قلیچداراوغلو، رقیب اردوغان در انتخابات ریاست جمهوری توییت زیر را منتشر کرد.
«داستانی که با ۶۰٪ شروع شده بود هماکنون به زیر ۵۰٪ افتاده است. ناظران صندوق و نمایندگان ما از جاهایی که هستند اصلا تکان نخورند. امشب تا صبح بیدار خواهیم بود و از رایهایمان محافظت خواهیم کرد.»
@orve313
پشت پرده
#فوری قلیچدار اوغلو از اردوغان جلو زد اردوغان : %46.53 قلچدار اوغلو : %47.63 دقایقی پیش کمال قل
شهردار استانبول: طبق آماری که دارم قلیچدار اوغلو رئیسجمهوری بعدی ترکیه است.
@orve313
پشت پرده
ساعتی پیش در پی درگیری مسلحانه ماموران پلیس شهرستان خاش با اشرار مسلح، سروان یاسر عبدلی جانشین پلیس
🔻گروگانگیری در شهرستان خاش، به بهانه آزادی یک زندانی
دادستان مرکز استان سیستان و بلوچستان:
🔹امروز افرادی که هویت آنها مشخص است اقدام به گروگانگیری یک مادر و دختر در شهرستان بم کرده و آنها را به شهرستان خاش منتقل کردند.
🔹یکی از اعضای خانواده گروگانگیران، به جرم آدمربایی در زندان بم است و آنها آزادی گروگانها را در مقابل آزادی زندانی خود اعلام کردهاند.
🔹در عملیات نجات، یکی از ماموران انتظامی شهید و یک نفر مجروح شده است.
🔹درحالحاضر، تمام نیروها در صحنه هستند و از ظرفیت ریشسفیدان، برای آزادی گروگانها استفاده شده است.
🔹عملیات نجات گروگانها در شهرستان خاش، همچنان ادامه دارد.
@orve313