لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱•°#تم
💔•°#آقـامامامحسیـن:)
فائزه رفسنجانی به ۵ سال زندان محکوم شد .
دوستان درباره به عنوان راه اندازنده پویش بگم که خیلیا فکر میکنن با پیگیری های فارس این پویش به سرانجام رسید .
ولی بنده حقیر خوب به یاد دارم وقتی که تماس گرفتم به فارس من تا ازشون پیگیر کار بشم طرف داشت برام توضیح هنوز به نتیجه نرسیده و ما داریم پیگیری میکنیم ( ازاین جملات از سر باز کن ) یهو خبر پیگیری دادستانی رو از یک رسانه دیدم .
به خانم پشت خط گفتم : مدعی العموم براش پرونده باز کرد . ایشون هم جواب داد آره با پیگیری و تلاش های ما اینکار ثمر داد . درحالی که تا ۱ دقیقه پیشش اصلا نمیدونست در چه محله ای پیگیری قرار داره .
راستش رو بخواهید رسانه فارس نه به انقلاب بلکه فقط و فقط به اصولگرایی سنتی و جدید خدمت کرد . به خوبی یادم مانده وقتی که در بحبوحه جشنواره کن پویش برای مقابله با ترانه علیدوستی گذاشتم این رسانه پاک کرد و مسئول فارس من بهم گفت : چنین پویشی اصلا نیومده .
به خوبی به یاد دارم وقتی پویش تغییر شهرک اکباتان به شهرک ارمان رو وقتی پاک کردن و خانمه داشت توضیح میداد اصلا چنین پویشی ثبت نشده صدای یک اقایی رو از پشت ایشون شنیدم که میگفت :
پویشه پسره آرمانو میگی ؟! نه اون نمیشه ...
نه فقط فارس بلکه تسنیم هم بارها عملکرد خودش رو در ضدیت با این انقلاب و افراد انقلابی نشان داده . زمانی که سلبریتی ها درحال جفتک پراکنی ضد استاد رائفی پور بودن . تسنیم سریع خبری بر ضد ایشان رفت و از ایشون به عنوان یک شاخ مجازی یاد کرد درحالی که موسسه ایشون به تنهایی نصف کنش های موثر فرهنگی کشور رو در بر گرفته .
در کل به نظر حقیر این دو رسانه و چندین رسانه ی دیگر که به اسم انقلابی گری درحال فعالیت های صرفا خبرنویسی هستند ، چیزی جز بلعیدن بودجه های فرهنگی کشور ازشان برنمیاید .
و ایشان به اضافه برخی شرکتهای سینمایی و تلویزیونی دقیقا به همان مافیایی تشبیه میشوند که بر فضای کنش فرهنگی کشور چمبره زده اند .
محمد مهدی بابایی
فرق من با یه هویج اینه که من "موضع گیری سیاسی" دارم!
فرق تو با یه هویج چیه؟!
انصافا به من بگید نقش ایرانیان خارج از کشور در «بهبود زندگی ایرانیان» چیست؟
غیر از تقاضای تحریم و بمباران و ترهات تجزیه؟
غیر از آویزون این دولت و اون دولت بودن؟
غیر از فرستادن بچه مردم جلوی گلوله؟
به من بگید قدم مثبتشان را... 🤷🏻♂️
بعد از کلی پشیمونی میگه دیگه گناه نمیکنم.
وقتی اون حس پشیمونی از بین رفت باز میرم سروقتش و باز همون آش و همون کاسه 😌✌️🏻
#نامههاییازطرفشیطان !
سه سال پیش ایران اعلام کرد ۸۰ نفر درحمله به عین الاسد کشته و ۲۰۰ نفر زخمی شده اند
آمریکا از ابتدا تاکیدکرد کسی آسیبی ندیده است
سه سال گذشت
فعلا به مجروحیت ۱۰۰ نفر اعتراف وبه برخی قلب ارغوانی داده اند
مرور زمان عمق پنهانکاری آمریکا ومیزان ضربه ای که تحمل کرده اند را عیان خواهد کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این زبون بسته چی میگه😂🙂