✳️ گوش دادن به خوانندگی زن
💠 سؤال:آیا گوش دادن به #خوانندگی_زن اشکال دارد؟
🔰جواب: بطور کلی گوش دادن به #صدای_زن اگر به صورت #غنا باشد یا موجب #تهييج_شهوت يا مستلزم #مفسده ديگرى شود، جايز نيست.
@tollabe_Tiran_karvan
#احکام_موسیقی #احکام_خوانندگی
12.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا نقض عهد جایز است؟؟؟.
@tollabe_Tiran_karvan
7.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نیروهای مقاومت فلسطین از جمله گروه جهاد اسلامی در پاسخ به تجاوز رژیم صهیونیستی و همینطور به شهادت رساندن برخی از فرماندهان این گروه، حملات بی امانی را علیه اسرائیل ترتیب داده اند.
به امید نابودی اسرائیل غاصب
14.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
@tollabe_Tiran_karvan
ببینیم و بخندیم وبیاندیشیم
سخنان زیبای رهبر انقلاب درباره رژیم غاصب: ❌ محو دولت اسرائیل به معنای محو مردم یهودی نیست
👈 محو اسرائیل یعنی محو حکومت و رژیم تحمیلی
🚨 محو رژیم صهیونیستی یعنی مردم فلسطینی #اراذلی مانند نتانیاهو را ازاله کنند
🔹 موضع ما در قضیهی فلسطین قطعی و اصولی است. امام از پیش از انقلاب، خطر نفوذ و ظلم صهیونیستها را تصریح میکرد؛ اولِ پیروزی انقلاب هم جمهوری اسلامی مرکز صهیونیستها در تهران را به فلسطینیها داد. این، هم یک کار واقعی بود، هم یک کار نمادین. ما به فلسطینیها کمک کردیم و باز هم کمک میکنیم، هیچگونه ملاحظهای هم نداریم و همهی دنیای اسلام باید این کار را بکند.
🔹 در بیانات امام راحل و بیانات مسئولین جمهوری اسلامی، مکرر [مسئلهی] «محو دولت اسرائیل» مطرح شده؛ این به معنای محو مردم یهودی نیست؛ ما با آنها هیچ کاری نداریم. این به معنای محو آن حکومت و رژیم تحمیلی است. محو رژیم صهیونیستی یعنی مردم فلسطینی که صاحبان اصلی آن سرزمینند، خودشان دولت خودشان را انتخاب کنند و اراذلی مانند #نتانیاهو را ازاله کنند، و این اتفاق خواهد افتاد؛ مثل کشورهای بالکان که بعد از ۶۰- ۷۰ سال که در تصرف دیگران بودند، مستقل شدند و برگشتند به ملتهای خودشان.
🔺 ما طرفدار مردم و استقلال فلسطین هستیم؛ ما# یهودستیز نیستیم. یهودیها در کشور خودمان با کمال امنیت دارند زندگی میکنند. ۹۸/۸/۲۴
🏷 #دیدار۱۷ربیع
♨️ درخواست حضرت آیتالله صافی از مجلس شورای اسلامی:
⭕️ نمایندگان مجلس طرح گرانی بنزین را لغو کنند
🔻متن بیانیه:
بسم الله الرحمن الرحیم
متأسفانه در حالیکه گرانی، تورم و بیکاری بسیاری از اقشار مملکت را در وضعیت سخت و ناراحت کنندهای قرار داده، طرحی در #شب_میلاد رسول رحمت (صلی الله علیه و آله وسلم) توسط سران قوا تصویب شد؛ که موجب تأسف و نگرانی شدید است.
از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی میخواهیم که #لغو این طرح را اعلام کنند و برای رفع مشکلات مردم، با مشورت بزرگان و اساتید علم اقتصاد اقدام فوری نمایند.
۱۳۹۸/۸/۲۵
لطفالله صافی
#بنزین
وماادراک البنزین
آقای رئیس جمهور مدتی از همه پرسی و رفراندوم گفت
بدنیست یه بار این حرف رو برای خودش و کارهاش اجرا کنه
مگر نمی گویید بنزین آزاد شد تا به قشر ضعیف یارانه بدهید
اگر همین مردم نخواهند چی ؟
#بنزین رو به قیمت قبل برگردونید
#همه_پرسی_بنزین
⭕️کشف و ضبط ۲۶۰ کیلوگرم تریاک در نجف آباد
آنا: فرمانده انتظامی شهرستان از کشف ۲۶۰ کیلوگرم تریاک و دستگیری ۲ سوداگر مرگ خبر داد و گفت: در پی اطلاع از انتقال یک محموله #مواد_مخدر از مسیر شهرستان نجفآباد توسط قاچاقچیان حرفهای ترانزیت مواد افیونی، موضوع بلافاصله در دستور کار پلیس قرار گرفت.
محمد حسین باباکلانی افزود: با تلاش مأموران خودرو سمند متعلق به #قاچاقچیان شناسایی و در حالی که راننده آن قصد فرار از صحنه را داشت با اقدام به موقع متوقف شد. متهمان نیز تحویل مراجع قضایی شده اند.