هدایت شده از سرباز گمنام امام زمان (عج)
رحیم پور ازغدی :
من حاضرم اثبات کنم که آقای روحانی هم دروغ میگوید، هم تناقض گویی میکند
@sarbazangomnam_ir
هدایت شده از سرباز گمنام امام زمان (عج)
مقام معظم رهبری:
مرادمن از #قاچاق، فلان کولهبَرِ ضعیفِ نیست که میرود آنطرف یک چیزی را برمی دارد روی کول خودش میآورد اینطرف؛ با آنها مبارزه هم نشود اشکالی ندارد.»
اما با قاچاق سازمان یافته با به طور جدی برخورد کنیم
ما دولتیم، ماقدرت داریم،ما میتوانیم؛
#صدای_بانه
@sarbazangomnam_ir
هدایت شده از شبکه ادیان
تحقیقات علمی نشان میدهد:
بیمارانی که به خدا باور ندارند و یا باور کمی دارند به احتمال دو برابر، به درمان پاسخ نمیدهند.
بیایم برای صحت و سلامتی خودمان به خداوند متعال باور داشته باشیم.
🌐 @adyan8
هدایت شده از کانال سایت شایعات
📰💻📱📡 ﷽
yon.ir/vrmkt
⛔️ متن شایعه ⛔️
" عکسی دیدنی از سربازای آلمانی ارتش نازی در جنگ جهانی اول در حال نمازخوندن !! "
🔴 در پاسخ به شایعه
"نماز خواندن سربازان آلمان نازی در جنگ جهانی اول !!" :
1⃣ این تصویر مربوط به جنگ جهانی دوم است نه اول! سربازان نمازگزار آلمانی نیستند بلکه اعضای لشکر ۱۳ "SS Handschar" که یگانی چند قومیتی بود، هستند!
yon.ir/jngd
2⃣ هیتلر پس از اشغال یوگسلاوی در سال ۱۹۴۳، فرمان ایجاد شاخه جدید اس اس را از ساکنان سرزمینهای اشغالی برای مقابله با پارتیزانهای یوگسلاو صادر کرد.
3⃣ تبلیغات وسیع آلمان در اعطای بیمه و حمایت از خانواده داوطلبان سبب شد تا در شرایط سخت اقتصادی در جنگ، برخی افراد فاقد درآمد، از جمله گروهی از مسلمانان بوسنی که آن زمان جزو خاک یوگسلاوی سابق بود، به این لشکر بپیوندند.
yon.ir/handschar2
4⃣ وضع معیشت مردم دنیا در زمان جنگ جهانی دوم به قدری سخت بود که حتی امپراتوری بریتانیا را نیز درگیر قحطی و جیره بندی کرده بود!
yon.ir/Jirebandi
5⃣ گستردگی این جنگ سبب شد تا نه تنها آلمان، بلکه متفقین نیز از نیروهای کشورهای تحت تسلطشان یگانهایی سازماندهی کنند؛ مانند نیروهای الجزایری در ارتش فرانسه یا هندیها در ارتش انگلیس.
yon.ir/Aljazaer
yon.ir/Indian
🌷حق جو و حق طلب باشیم🌷
🖥 در سایت ما:
SHAYEAAT.ir/post/531
🌐 کانال رسمی سایت شایعات :
@shayeaat
📰💻📱📡
هدایت شده از توییتگرام
داشتم فکر میکردم توی این هفته که #دلار از مرز ۶۵۰۰ گذشت؛سکه رکورد بالای دومیلیون شکست؛ با #حکم_سفارشی روحانی #تلگرام فیلتر شد؛امروز هم روحانی قرار بره مشهد دوباره جنجال بپا کنه؛ قرار چه اتفاق نامبارکی بیفته
دیدم قرار امروز ۳ لایحه در خصوص FATF برای حراج کشور در مجلس مطرح بشه
*نازنین کمالی*
@OfficialTwitTelegram
سروش
sapp.ir/officialtwittelegram
گپ
gap.im/OfficialTwitTelegram
ایتا
eitaa.com/OfficialTwitTelegram
هدایت شده از اندیشه یقین
امام حسن عسكرى عليه السلام :
مجادله مكن كه احترامت از بين مى رود
لا تُمارِ فَيَذهبُ بَهاءُكَ
تحف العقول صفحه 486
@AndishehYaghin
هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
🌹 امیرالمؤمنین علی علیه السلام :
پس اگر مردم ازسنگينی ماليات،
ياآفت زدگی،ياخشك شدن آب
چشمه ها،ياكمی باران،يا خراب
شدن زمين درسيلاب ها، ياخشكسالی،
شكايت كردند،
درگرفتن ماليات به ميزانی تخفيف دِه تاامورشان سامان گيرد.
📚 نهج البلاغه نامه ۵۳ به مالک اشتر
✅ به کانال #پدرفتنه بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/3253993472C49609b6f21
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
کیهان امروز !
🇮🇷دشمنان داخلی در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/361037829Cafee3fc79e
قم عُشّ آل محمد ۱
گزاف نیست بزرگترین دستاورد برجام را همین چند ثانیه ای بدانیم که محمدجواد ظریف بعد از سی سال زندگی در
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
#تیتر _یک
3 لایحه فاجعهآفرین در دستور کار امروز مجلس
این هفته، یکی از مهمترین و سرنوشتسازترین هفتههای مجلس دهم خواهد بود زیرا بررسی سه لایحه «الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تأمین مالی تروریسم»و «اصلاح قوانین مبارزه با تامین مالی تروریسم» و «لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی» یعنی همان لوایح سهگانه درخواستی گروه ویژه اقدام مالی (FATF) از ایران، در دستور کار مجلس قرار دارد. بررسی این لوایح با اصرار دولت و با قید اولویت، در دستور کار این هفته مجلس قرار گرفته است زیرا مدت کوتاهی تا زمان برگزاری نشست ماه ژوئن (تیرماه 97) FATF که پایان مهلت ایران برای انجام اقدامات باقی مانده در «برنامه اقدام» محسوب میشود، باقی مانده است.
اوایل بهمن ماه پارسال، «لایحه الحاق ایران به کنوانسیون ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻣﻠﻞ ﻣﺘﺤﺪ ﺑﺮﺍﻱ ﻣﺒﺎﺭﺯﻩ ﺑﺎ ﺟﺮﺍﺋﻢ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﻳﺎﻓﺘﻪ ﻓﺮﺍﻣﻠﻲ» یا همان «پالرمو»، در مجلس مورد بررسی قرار گرفت و علیرغم مخالفت کارشناسان به تصویب رسید.این لایحه یکی دیگر از درخواستهای FATF از ایران در حوزه قانونگذاری بود. در مجموع، دولت معتقد است در صورت تحقق همه مطالبات FATF از جمله تصویب لوایحه سهگانه مورد اشاره، موانع همکاری بانکهای خارجی با ایران در شرایط پسابرجام برطرف خواهد شد. این در حالی است که نه تنها این تحلیل دولت واقعیت ندارد بلکه تحقق مطالبات FATF، تشدید خودتحریمی و مخاطرات امنیتی فراوانی را به دنبال دارد. بنابراین در چند روز آینده، نمایندگان مجلس دهم باید تصمیم بگیرند میخواهند بار دیگر با دولت روحانی همراهی کنند و پاس گل تاریخی در اختیار دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا برای تحت فشار بیشتر قرار دادن ایران قرار دهند یا از تجربه برجام درس عبرت گرفتهاند و میخواهند در مقابل این جریان بایستند؟
روند همکاریهای ایران باFATF
در سالهای اخیر
گروه ویژه اقدام مالی (FATF) از سال 1989 با پیشنهاد کشورهای موسوم به گروهG7، تشکیل گردید و ماموریتهای این گروه، مبارزه با پولشویی، مبارزه با تامین مالی تروریسم و مبارزه با اشاعه تسلیحات کشتارجمعی است. FATF از فوریه 2009، کشورمان را به بهانه عدم کارآمدی در رژیم مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم در لیست سیاه خود قرار داده است. کشورهایی در این لیست قرار میگیرند که از دیدگاه FATF خطر بالای پولشویی و تامین مالی تروریسم در نظام بانکی آنها وجود دارد و باید علیه آن اقدامات متقابل موثر انجام شود. در بیانیههای سالهای بعد گروه ویژه اقدام مالی تا سال 2016 نیز ایران همچنان در این لیست قرار داشت. این در حالی بود که همکاری ایران با FATF از سال 1386 آغاز شده و در این سال، قانون مبارزه با پولشویی در مجلس به تصویب رسیده بود. اواخر پاییز 88 هم آیین نامه اجرایی این قانون به تصویب دولت رسید. تصویب قانون مبارزه با تامین مالی تروریسم در ایران هم یکی دیگر از درخواستهای این گروه از ایران بود که اواسط بهمن ماه 94 در مجلس تصویب شد.
پس از برطرف نشدن مشکلات بانکی کشورمان پس از اجرایی شدن برجام در اواخر دی ماه 94، برخی مسئولین دولتی علت عدم همکاری بانکهای خارجی با ایران را قرار داشتن نام کشورمان در لیست سیاه FATF اعلام کردند. بر مبنای همین تحلیل و با هدف برطرف شدن موانع همکاری بانکهای خارجی با ایران در شرایط پسابرجام، ایران از اواخر سال 94 روابط خود با این نهاد بینالمللی را گسترش داد و «برنامه اقدام» پیشنهادی FATF را با تعهد سطح بالای سیاسی توسط برخی از مقامات ارشد دولتی از جمله وزیر امور اقتصادی و دارایی پذیرفت.
🇮🇷دشمنان داخلی در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/361037829Cafee3fc79e
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
🔴اظهارات قابل تامل معاون فرهنگی قوه قضاییه درباره فیلتر تلگرام
حجت الاسلام و المسلمین صادقی معاون فرهنگی قوه قضاییه:
🔸دموکراسی حکم میکند زمانی که اکثریت اعضای شورا به بسته شدن تلگرام رأی دادند، بقیه هم به این حکم تن بدهند و امنیت کشور را به بازی نگیرند.
🔸ما نمیدانیم پشت پرده چه خبر است و کسانی که مخالفت میکنند چه معاملاتی با رئیس تلگرام کردهاند؟
🔸ما واقعا نمیدانیم و نمیخواهیم به کسی تهمت بزنیم.
🔸اما این سوال برای ما به وجود آمده است که چرا برخی بیجهت -با وجود آنکه کارشناسان میگویند تلگرام برای امنیت خطرناک است- با فیلتر آن مخالف میکنند.
🔸این افراد که تعدادشان کم است و از محترمین هم هستند، بیجهت با این رأی مخالف هستند.
🔸ما وجه این مخالفت را متوجه نمیشویم. فعالیت پیامرسان تلگرام خلاف مصالح عموم مردم است.
🔸فقط تعدادی خواهان فعالیت تلگرام هستند و این دلیل نمیشود که این پیامرسان باز شود.
🔸پس حرف متخصصان چه میشود؟ امنیت مردم را چه کسی تأمین میکند؟
🔸اینها سوالات بزرگی است که به آنها پاسخ داده نمیشود.
🇮🇷دشمنان داخلی در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/361037829Cafee3fc79e
هدایت شده از صوراسرافیل
⏳جدا شدن #بحرين از ايران و نقش انگلستان
🔹اسفنديار بزرگمهر دركتاب خود مينويسد:«...نظر انگليسيها از روز اول راجع به بحرين اين بود كه بحرين مستقل شود ولي ايران بحرين را استان چهاردهم ميخواند، و سالها ادعا مالكيت آن را داشت. انگليسيها كه تازه به دليل همكاري با امريكاييها نفوذ خود را در خليج فارس كم كرده بودند، نميخواستند ايران كه كرانه وسيعي در خليج فارس دارد، در اين طرف خليج هم نفوذي داشته باشد.
براي اينكه صورت قانوني به اين جدايي بدهند، «سر ويليام لوس» Sir William Loos مأمور بلندپايه وزارت خارجه انگلستان چندبار بيسر و صدا به ايران آمد، و با مقامات گوناگون از جمله محمدرضا شاه ديدار كرد. از سوي دولت ايران «خسرو افشار» مأمور گفتگوها و برنامهريزي با او شد، و به زودي مسئله بسيار ساده و آسان توسط ردههاي بالاي هر دو كشور حل شد!
🔹دشواري مهم آن بود كه چگونه صورت ظاهر داستان را به شيوهاي بيارايند و سر و سامان دهند كه هنگامي كه مسئله آفتابي شد، مردم ايران از جدا شدن بخشي از خاك كشورشان دچار شوك و ناراحتي نشوند و نگويند كه چگونه شد كه «استان چهاردهم» را از دست داديد؟
...در اينجا نيز انگليسيها كه هميشه مشكلگشاي فرمانروايان ما بودند!راهنمايي جالبي كردند. بدينسان كه دولت ايران انجام و نتيجهي يك «همهپرسي» در بحرين را بپذيرد، و در صورتي كه در اين همه پرسي مردم بحرين خواهان استقلال باشند، ايران از ادعاي مالكيت بحرين چشم بپوشد،و اين چشمپوشي را به مجلس شوراي ملي ببرد، و در آنجا يكي از وكلاي مجلس با آموزشهاي از پيش داده شده، دولت را استيضاح كند، و دولت هم يك پاسخ سطحي به آن بدهد، آنگاه برابر با آئيننامههاي موجود، دولت درخواست رأي اعتماد از مجلس ميكند. رأي اعتماد حاصل ميشود و بحرين هم بيدغدغه از ايران جدا ميشود.
🔹بزرگمهر دركتاب خود از اين كه چگونه «دنيس رايت» با محمدرضا شاه مسئله را حل كرد چنين مينويسد:
«.... او (دنيس رايت) در سن موريتس نزد شاه رفته و با عوض كردن بعضي جملات مختلف توافق نامهاي راجع به بحرين (را) به پاراف و امضاي شاه رسانيد...»
روشن است كه نمايندگان رأي اعتماد به دولت خواهند داد، و زماني كه رأي اعتماد داده شد، مفهومش آن است كه مجلس نظر دولت را داير بر انجام و نتيجهي همهپرسي در بحرين و نتيجه حاصل از آن پذيرفته است.
كار مسخرهاي كه در هيچ جاي جهان پيشينه ندارد اين است كه ناگهان و بي هيچ مقدمه و درگيرياي با يك همه پرسي بخواهند بخشي از پيكر يك كشور كهن را از سرزمين اصلي جدا كنند. براي نمونه، بيايند و از مردم خراسان يا كرمان بپرسند كه آيا ميخواهيد جزيي از خاك ايران باشيد، يا نه
#رصدگر
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3123773440C0d4920dd4b
هدایت شده از صوراسرافیل
⏳جدا شدن #بحرين از ايران و نقش انگلستان
🔹اسفنديار بزرگمهر دركتاب خود مينويسد:«...نظر انگليسيها از روز اول راجع به بحرين اين بود كه بحرين مستقل شود ولي ايران بحرين را استان چهاردهم ميخواند، و سالها ادعا مالكيت آن را داشت. انگليسيها كه تازه به دليل همكاري با امريكاييها نفوذ خود را در خليج فارس كم كرده بودند، نميخواستند ايران كه كرانه وسيعي در خليج فارس دارد، در اين طرف خليج هم نفوذي داشته باشد.
براي اينكه صورت قانوني به اين جدايي بدهند، «سر ويليام لوس» Sir William Loos مأمور بلندپايه وزارت خارجه انگلستان چندبار بيسر و صدا به ايران آمد، و با مقامات گوناگون از جمله محمدرضا شاه ديدار كرد. از سوي دولت ايران «خسرو افشار» مأمور گفتگوها و برنامهريزي با او شد، و به زودي مسئله بسيار ساده و آسان توسط ردههاي بالاي هر دو كشور حل شد!
🔹دشواري مهم آن بود كه چگونه صورت ظاهر داستان را به شيوهاي بيارايند و سر و سامان دهند كه هنگامي كه مسئله آفتابي شد، مردم ايران از جدا شدن بخشي از خاك كشورشان دچار شوك و ناراحتي نشوند و نگويند كه چگونه شد كه «استان چهاردهم» را از دست داديد؟
...در اينجا نيز انگليسيها كه هميشه مشكلگشاي فرمانروايان ما بودند!راهنمايي جالبي كردند. بدينسان كه دولت ايران انجام و نتيجهي يك «همهپرسي» در بحرين را بپذيرد، و در صورتي كه در اين همه پرسي مردم بحرين خواهان استقلال باشند، ايران از ادعاي مالكيت بحرين چشم بپوشد،و اين چشمپوشي را به مجلس شوراي ملي ببرد، و در آنجا يكي از وكلاي مجلس با آموزشهاي از پيش داده شده، دولت را استيضاح كند، و دولت هم يك پاسخ سطحي به آن بدهد، آنگاه برابر با آئيننامههاي موجود، دولت درخواست رأي اعتماد از مجلس ميكند. رأي اعتماد حاصل ميشود و بحرين هم بيدغدغه از ايران جدا ميشود.
🔹بزرگمهر دركتاب خود از اين كه چگونه «دنيس رايت» با محمدرضا شاه مسئله را حل كرد چنين مينويسد:
«.... او (دنيس رايت) در سن موريتس نزد شاه رفته و با عوض كردن بعضي جملات مختلف توافق نامهاي راجع به بحرين (را) به پاراف و امضاي شاه رسانيد...»
روشن است كه نمايندگان رأي اعتماد به دولت خواهند داد، و زماني كه رأي اعتماد داده شد، مفهومش آن است كه مجلس نظر دولت را داير بر انجام و نتيجهي همهپرسي در بحرين و نتيجه حاصل از آن پذيرفته است.
كار مسخرهاي كه در هيچ جاي جهان پيشينه ندارد اين است كه ناگهان و بي هيچ مقدمه و درگيرياي با يك همه پرسي بخواهند بخشي از پيكر يك كشور كهن را از سرزمين اصلي جدا كنند. براي نمونه، بيايند و از مردم خراسان يا كرمان بپرسند كه آيا ميخواهيد جزيي از خاك ايران باشيد، يا نه
#رصدگر
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3123773440C0d4920dd4b