📖 شروع ماجرای یک مهدی
1⃣ #ادواردو_آنیلی (Edoardo Agnelli) ٩ ژوئن ١٩۵۴ در نیویورک بهدنیا آمد و در ١۵ نوامبر ٢٠٠٠ در فوسانو به شهادت رسید. او یکی از دو فرزند جیانی آنیلی (سرمایهدار و میلیاردر ایتالیایی و مالک سابق مجموعه فیات) و مارلا کاراچولو بود. وی پس از قبول مذهب تشیع نام خود را به #مهدی تغییر داد.
2⃣ پدرش #جیانی_آنیلی سرمایهدار ایتالیایی، میراثدار خاندان مشهور آنیلی، مالک گروه سرمایهگذاری اکسور و مالک کارخانجات اتومبیلسازی فیات، فراری، مازراتی، آلفا رومئو، لانچیا، آبارت، اویکو بههمراه چندین کارخانه تولید قطعات صنعتی، چند بانک خصوصی، شرکتهای طراحی مد و لباس، روزنامههای لاستامپا و کوریره دلاسرا، باشگاه اتومبیلرانی فراری و باشگاه فوتبال یوونتوس بود. افزون بر اینها چندین شرکت ساختمانسازی، راهسازی، تولید لوازم پزشکی و بالگردسازی هم وجود دارد که خانواده آنیلی جزء سهامداران اصلی آنها هستند.
3⃣ مادر ادواردو، مارلا کاراچولو دی کاستانیتو نیز یکی از نوادگان خاندان اصیل کاراچولو و خواهر کارلو کاراچولو مؤسس و صاحب امتیاز گروه رسانهای اسپرسو، غول رسانهای ایتالیا بود.
4⃣ جیانی آنیلی صاحب یک دختر بهنام مارگریتا نیز شده بود. مارگریتا با #آلن_الکان، از نوادگان خاندان مشهور و سرمایهدار #یهودی الکان، پسر ژان-پل الکان، بانکدار، سرمایهدار و مدیر سابق شرکت تولید کالاهای لوکس کریستین دیور اس. آ. و همچنین رئیس انجمن مرکزی #اسرائیلیان فرانسه وصلت کرد. هدف اصلی #یهودیان در وصلت با خانواده آنیلی تلاش برای تصاحب اموال میلیاردی این خانواده بود!
5⃣ بیاهمیتی ثروت برای ادواردو و تمایلش به اسلام، موجب شد تا پدرش حاضر نشود میراث خانواده را به او بسپارد؛ لذا جیانی آنیلی پسر برادرش که #مسیحی بود را بهعنوان جانشین ادواردو تعیین میکند. اما چیزی نمیگذرد که خبر مرگ پسرعموی ادواردو بر اثر سرطان ناشناختهای میپیچد. این مرگ نیز از مرگهای مشکوک خانواده آنیلی بود؛ چرا که اگر وی به عنوان وارث اموال آنیلی زنده میماند، مدیریت این ثروت عظیم به یک #مسیحی تعلق میگرفت و این خلاف خواسته #یهودیان بود.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💵مهمترین دلیل حمایت اقلیم کردستان از عادل عبدالمهدی
🛢در بین سال های 2004 تا 2013 اقلیم کردستان عراق 17% (مبنای خاصی نداشته وفقط توافق رهبران کُرد با دولت انتقالی عراق به نخست وزیری ابراهیم جعفری بود) از بودجه سالانه عراق را دریافت می کرد.
سال 2004: بودجه اقلیم کردستان 2 میلیارد و 330 میلیون دلار
سال 2005: بودجه اقلیم کردستان 3 میلیارد و 124 میلیون دلار
سال 2006: بودجه اقلیم کردستان 3 میلیارد و 560 میلیون دلار
سال 2007: بودجه اقلیم کردستان 6 میلیارد و 539 میلیون دلار
سال 2008: بودجه اقلیم کردستان 8 میلیارد و 358 میلیون دلار
سال 2009: بودجه اقلیم کردستان 9 میلیارد دلار
سال 2010: بودجه اقلیم کردستان 10 میلیارد و 400 میلیون دلار
سال 2011: بودجه اقلیم کردستان 9 میلیارد و 366 میلیون دلار
سال 2012: بودجه اقلیم کردستان 10میلیارد و 500 میلیون دلار
سال 2013: بودجه اقلیم کردستان 12 میلیارد دلار
مجموع بودجه ارسالی از طرف دولت مرکزی عراق برای اقلیم کردستان در طول 10 سال، 75 میلیارد و 177 میلیون دلار بوده است.
🔺در جریان تدوین بودجه سال 2014 که آخرین سال دولت نوری مالکی بود ، نوری مالکی اختصاص سهم بودجه اقلیم کردستان را مشروط به دریافت روزانه400هزار بشکه نفت تولیدی اقلیم کردستان وفروش آن توسط شرکت سومو عراق نمود .اما مقامات اقلیم کردستان از انجام چنین شرطی امتناع کردند ودر مقابل نوری مالکی نیز از اعطاء بودجه اقلیم کردستان احتراز نمود .که به اوج گیری اختلافات مسعود بارزانی ونوری مالکی انجامید.
🔻با روی کار آمدن حیدر العبادی که عادل عبدالمهدی نیز وزارت نفت را برعهده داشت پس از مذاکرات مکرر عادل عبدالمهدی با مقامات اربیل مقرر شد ارائه سهم بودجه اقلیم کردستان از بودجه عراق را منوط به واگذاری روزانه 250 هزار بشکه نفت از سوی مقامات اقلیم وهمچنین ترانزیت روزانه 350 هزار بشکه نفت تولیدی کرکوک از مسر لوله های نفت اقلیم کردستان به ترکیه نمود (آن زمان داعش بر روی لوله ای نفت عراق به ترکیه مسلط شده بود)
این توافق 5یا6ماه بطور ناقص (اقلیم بجای250 هزاربشکه ، 150 هزاربشکه در اختیار بغداد قرار می داد) اجراءشد. که با اعتراض احزاب سیاسی عراق وحیدرالعبادی ، وبدلیل عدم پایبندی اقلیم کردستان به تعهدات خود ،ارسال بودجه به اربیل از سوی بغداد متوقف گردید واین وضعیت تا پایان دولت حیدرالعبادی درسال2018 ادامه یافت.
🔸با آغاز بکار دولت عادل عبدالمهدی درسال2018 ، در بودجه سال2019،که توسط دولت عادل عبدالمهدی تدوین شده بود (ماده 10قانون بودجه ودجه2019) مقرر گردید:
الف - 522 میلیارد دینار (454میلیارد دینار برای حقوق کارمندان و68میلیارد دینار برای حقوق پیشمرگان) اختصاص داده شود 👈باقید اینکه حتی اگر اقلیم کردستان نفت خود را در اختیار عراق قرار ندهد .(بندج ماده10 قانون بودجه2019)
ب- درصورت اختصاص روزانه 250 هزار بشکه نفت اقلیم کردستان به بغداد ، (بر اساس جمعیت اقلیم کردستان) 12.7 درصدبودجه کل عراق به اقلیم کردستان عراق اختصاص یابد .
که اقلیم کردستان همچون سالهای گذشته از ابتدای سال 2019 تاکنون از واگذاری یک قطره نفت به بغداد امتناع نمود اما دولت عادل عبدالمهدی کماکان ماهیانه 522میلیارد دینار حقوق کارمندان اقلیم کردستان را تحویل مقامات اربیل می نماید
🔴حقوق کارمندان اقلیم کردستان در بودجه2019عراق
ماهیانه 454 میلیارد دینارحقوق کارمندان=5448 میلیارد دیناردرسال
ماهانه 68 میلیارد دینارحقوق پیشمرگه=816 میلیارد دینار درسال
522میلیارد دینار درماه
6264میلیارد دینار درسال2019 (معادل5میلیارد و300 میلیون دلار سالانه)
🛢بایدتوجه شود که اکنون اقلیم کردستان بطور متوسط روزانه بیش از 500 هزار بشکه نفت را نیز مستقلاً بفروش می رساند
500 هزار بشکه نفت با قیمت50دلار=روزانه25 میلیون دلار =ماهانه 750 میلیون دلار =درسال9میلیارد دلار
درآمد9میلیارد دلار از فروش نفت + دریافت5میلیارد و300میلیون دلار حقوق کارمندان از دولت بغداد=14میلیارد دلار ، آنهم برای حدود6میلیون نفر جمعیت و 38هزار کیلومتر مربع جغرافیا
ملاحظه:هنوز درآمد اقلیم کردستان از تبادل تجاری در مرزهای مشترک با ایران وترکیه وسوریه نه مشخص است ونه به بغداد واگذار می شود.
⏪⏪این است دلیل حمایت رهبران اقلیم کردستان از عادل عبدالمهدی ، زیرا در طول 16سال گذشته هیچ نخست وزیری چنین امتیازی را به کردها نداده است.
📌واکاوی عراق
@iraqevents تحولات عراق 🇮🇶
🔵 بدهی ۱۱۵ ملیارد دلاری عراق/ باری بر دوش نسل کنونی و آینده
🔸 عبدالزهره الهنداوی، سخنگوی وزارت برنامه ریزی عراق پیش از ظهر امروز (پنج شنبه) تاکید کرد که بدهی این کشور در سال جاری میلادی به ۱۱۵ میلیارد دلار رسیده که ۷۲ میلیارد آن بدهی خارجی و ۴۳ میلیارد دیگر نیز بدهی داخلی می باشد.
🔸 به گفته الهنداوی، از مجموع ۷۲ میلیارد دلار بدهی خارجی عراق، ۴۱ میلیارد بدهی بلوکه شده است که رژیم بعث به عنوان قرض از کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس و دیگر کشورها دریافت کرده و در نتیجه بدون بهره می باشد و ممکن است پاک شود در حالی که ۳۱ میلیارد دیگر دارای بهره است.
🔸 سخنگوی وزارت برنامه ریزی عراق در این باره همچنین تاکید کرد که بدهی ۱۱۵ میلیارد دلاری، یک بار سنگین بر دوش نسل کنونی و نسل آینده این کشور به شمار می آید و دولت فدرال نیز باید به تعهدات خود در قبال این بدهی و بهره آن پایبند باشد.
@iraqevents تحولات عراق 🇮🇶
7.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هشدار امام خمینی (س) در مورد اختلاف افکنی دشمنان میان شیعیان و اهل سنت
⚠️ آنهایی که از اسلام سیلی خوردند در کمینند...
💠 به مناسبت هفته وحدت
@masaf_raefipour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هوشیار باشیم
رسانه های ضد انقلاب بعد از سهمیه بندی و افزایش قیمت سوخت به دنبال ایجاد شایعه (آشوب، درگیری، آتش زدن پمپ بنزین و ...) هستند تا افکار عمومی را تحریک و امنیت مردم را به خطر بیاندازند.
بنزین رو هم گرون کردم تا
هی نرید دور دور
هی نرید نرید چالوس
هی نرید سفر 😄😂
کانال خبر فوری قم:
☑️چهار رقم آخر کد ملی، پیش فرض رمز کارت سوخت
🔸طبق اعلام شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران چهار رقم آخر کد ملی، تا پایان آذرماه به عنوان پیش فرض رمز کارت سوخت معتبر است.
☑️بزرگترین کانال خبری استان قم 👇
💢https://t.me/joinchat/AAAAADxFk6IVr7JU95-xsw
#فوری
☑️نماینده قم با یک طرح دو فوریتی خواستار جلوگیری از اقدام دولت در افزایش بنزین میشود
🔸حجت الاسلام والمسلمین ذوالنور رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اعلام کرد :
🔸مجلس شورای اسلامی و نمایندگان ملت هیچگونه دخالت و حتی اطلاعی از این اقدام غافلگیرانه دولت نداشته اند .
🔸این اقدام در مجموع اقدام غلطی است .
🔸در اولین ساعات شروع کار مجلس در روز یکشنبه بنده و تعداد قابل توجهی از نمایندگان ملت ، که تلفنی موافقت آنان را گرفته ام ، با ارائه یک طرح دو فوریتی خواستار توقف و لغو اقدام دولت در افزایش قیمت بنزین خواهیم شد.
☑️بزرگترین کانال خبری استان قم 👇
💢https://t.me/joinchat/AAAAADxFk6IVr7JU95-xsw