eitaa logo
🇱🇧فن امینی خواه
414 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
185 ویدیو
100 فایل
اى خداوندى كه واپس نمى‏‌زنى ارمغانى را كه به پيشگاهت آرند، هر چند خرد و بى‏‌مقدار باشد، و هيچ كارى را بى‏‌اجر نمى‏‌گذارى، هر چند ناچيز باشد. اى خداوندى كه اندك عملى را مى‏‌پذيرى و بر آن پاداش میدهی. کانال دوم: https://eitaa.com/mahsolaat_farhangi_saaleh
مشاهده در ایتا
دانلود
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄ ‌ صــدای پـای مــاه رجـب بـه گـوش میــرســه.. آمــاده ایــم؟ استاد شجاعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای امامت- فصل سوم- جلسه اول- نسخه معمولی.pdf
539.4K
✍️ برای امامت، فصل سوم ،جلسه اول 📱نسخه موبایل
برای امامت- فصل سوم- جلسه اول- نسخه موبایل.pdf
535.2K
✍️ برای امامت، فصل سوم، جلسه اول 🖥️ نسخه رایانه
🔰 وَ أَمَّا حَقُّ اَلْمُؤَذِّنِ أَنْ تَعْلَمَ أَنَّهُ مُذَكِّرٌ لَكَ رَبَّكَ عَزَّ وَ جَلَّ وَ دَاعٍ لَكَ إِلَى حَظِّكَ؛ ✍🏻 حق موذن این است که ربّ شما را به یاد شما انداخته، شما را به حظّ خودت دعوت کرده. 🔰 وَ عَوْنُكَ عَلَى قَضَاءِ فَرْضِ اَللَّهِ عَلَيْكَ فَاشْكُرْهُ عَلَى ذَلِكَ شُكْرَكَ لِلْمُحْسِنِ إِلَيْكَ؛ ✍🏻 او به شما یادآور شده به اینکه بیایید واجبی که به گردن شما است را ادا کنید و شما را خبر داده که وقت آن رسیده است. پس همانطور که از کسی که تو را احسان کرده تشکر می‌کنی، از موذن هم باید تشکر کنی. 📌 برگرفته از جلسات« جهاد با نفس»
💠 مقداری گفت‌وگو ✍🏻 مقداری گفت‌وگو با همسر در شبانه‌روز ضروری است. برخی از اساتید سفارش می‌کردند روزانه سه مرتبه موی سر همسرتان را شانه کنید. این صرفِ شانه‌کردن نیست، بلکه توجهی است که او نیاز دارد. ⬅️ در واقع، زن از همسرش می‌خواهد، اگر مرد توجه نکند، حواس او به جاهای دیگری معطوف می گردد و همین عمل در طول زمان باعث می شود که با آن چیز یا شخص، بگیرد. ✍🏻 اگر انس او به تلویزیون و گوشی باشد آن‌وقت از مردش فاصله می‌گیرد و در این صورت همه‌ی خطرها و ضررها بین زن و مرد ایجاد می‌شود. 📌 برگرفته از جلسات« جهاد با نفس»
✍️ یاد مرگ محبت دنیا را در دل تقلیل می‌دهد. وقتی محبت دنیا کم شد.. 📌برگرفته از جلسات «جهاد با نفس»
حال معنوی.jpg
6.84M
نسخه با کیفیت اصلی جهت انتشار در صفحات مجازی