eitaa logo
🇱🇧فن امینی خواه
421 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
181 ویدیو
93 فایل
اى خداوندى كه واپس نمى‏‌زنى ارمغانى را كه به پيشگاهت آرند، هر چند خرد و بى‏‌مقدار باشد، و هيچ كارى را بى‏‌اجر نمى‏‌گذارى، هر چند ناچيز باشد. اى خداوندى كه اندك عملى را مى‏‌پذيرى و بر آن پاداش میدهی. کانال دوم: https://eitaa.com/mahsolaat_farhangi_saaleh
مشاهده در ایتا
دانلود
♨️ سهیم در تمام جنایت ها 🔗برگرفته از جلسات « به وقت شام»
﷽ ⚜️ عالمی در پناه او ✍️🏻 شیخ عباس قمی می‌گوید شبی میرزای قمی را در خواب دیدم و از او پرسیدم: «آیا حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) در قیامت قمی‌ها را شفاعت می‌کنند؟» ایشان با نگاه تندی فرمود: «شفاعت قمی‌ها با من است، حضرت معصومه شفاعت کبری دارد و تمام عالم را شفاعت می‌کند.» ▫️این نشان از ولایت تکوینی حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) دارد که هم هدایت تشریعی امام را دارد و هم هدایت تکوینی. ✍️🏻 در روایتی آمده است که حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) در شش سالگی به سوالات شیعیان پاسخ داد و امام کاظم(علیه‌السلام) با دیدن پاسخ‌ها سه بار فرمود: «فِداها أَبُوها» [1] ⬅️ این نشان از مقام بالای اوست که امام رضا(علیه‌السلام) نیز فرمودند: «هرکس حضرت معصومه(سلام‌الله‌علیها) را زیارت کند، انگار من را زیارت کرده است.» [2] [1] حضرت معصومه فاطمه دوم، ص۱۳۳. [2]امالی صدوق، ج۱، ص۶۳. 📌 برگرفته از جلسات «به ستاره سوگند»
﷽ ✨ امام، آیینه رضایت و غضب خداوند 🔖 می‌دانید که در مورد خدای متعال اصلا رضایت و غضب معنا ندارد؟! رضایت و غضب به این معناست که احوالات انسان دگرگون بشود. ▫️در کتاب توحید صدوق روایت شده که خدای متعال نه رضایت دارد و نه غضب. چون این‌ها به معنای دگرگونی احوالات خدا هستند و ذات او فراتر از این‌هاست. ✍🏻 این مفاهیم در جان ولی خدا، که نماینده او و آیینه‌ تمام و کمال اوست، یعنی امام، جلوه می‌کنند. اگر مطابق با دستوری که خدا به ما داده، عمل کنیم، رضایت خدا بوده و در غیر این صورت غضب خدا است. ⬅️ این رضایت و غضب خداوند در دل امام شکل می‌گیرد، نه در ذات خدا. 📌برگرفته از جلسه «حضرت رضایت‌بخش»
✍️ دل بستن به ظواهر؛ سرمنشاء طغیان 📌برگرفته از جلسات «از حیوانیت تا حیات، انتخاب حیاتی»
﷽ 🔰 رسانه و ثروت، ابزار قدرت یهود ✍️🏻 یکی از دلایل اصلی قدرت یهودیان در دنیای امروز، تسلط آن‌ها بر دو رکن رسانه و ثروت است. رسانه‌ها نقش کلیدی در شکل‌دهی افکار عمومی دارند و یهودیان با استفاده از این قدرت، روایت‌های خود را بر جامعه جهانی تحمیل می‌کنند. ✍️🏻 ملتی می‌تواند سرآمد باشد و حرف او سوار باشد که علم داشته باشد؛ «اَلعِلمُ سُلطان» [1] ▫️پول داشته باشد؛ «جَعَلَ اللَّهُ لَكُمْ قِيَامًا» (سوره نساء، آیه۵). قیام و قوام شما به پول و ثروت است. دانش و ثروت، هر دو دست اسرائیلی‌هاست. ✍️🏻 امروزه، عملا دنیا در اختیار اسرائیل و یهود است. رسانه‌ها به آن‌ها اجازه می‌دهند تا به‌طور مستقیم در مسائل جهانی دخالت کرده و ذهن‌ها را به سمت برنامه‌های خود سوق دهند. این تأثیر در حوزه‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی مشهود است. ⬅️ تسلط یهودیان بر رسانه‌ها و ثروت، به آن‌ها این امکان را می‌دهد که قدرت خود را گسترش دهند و برنامه‌های صهیونیستی را در سطح جهانی به اجرا بگذارند. [1] شرح‏ نهج‏ البلاغة، ابن ابی الحدید، ج۲۰، ص۳۱۹. 📌 برگرفته از جلسات «به وقت شام»
﷽ 🔰 نگاه جدید مسیحیت به یهود ✍️🏻 مارتین لوتر، اصلاح‌طلب معروف مسیحی، اعتقاد داشت که مسیح و منجی برای اسرائیلی‌ها ظهور خواهد کرد، نه برای مسیحیان. او می‌گفت: «ما باید با یهودیان همکاری کنیم؛ همان یهودیانی که قبلا آن‌ها را قاتل عیسی مسیح می‌دانستیم.» ▫️کلیسایی که تا پنجاه سال پیش، تفتیش عقاید بر ضد یهودیان انجام می‌داد، اکنون به همکاری با یهودیان دعوت می‌کند. ✍️🏻 این تغییر نگرش زمینه‌ساز شکل‌گیری جریانی به نام ایونجلیست‌ها شد. لوتر همچنین تأکید کرد: «آن مسیح که شما به دنبال آن هستید، به خاطر عقیده شما ظهور نمی‌کند، بلکه به خاطر نژاد اسرائیلی‌ها ظهور می‌کند.» ⬅️ این تحولات نشان‌دهنده تغییر گسترده‌ای در نگرش مسیحیت به یهودیان بود و به پیدایش مسیحیت صهیونیستی و تأثیرات آن در سیاست جهانی منجر شد. 📌 برگرفته از جلسات «به وقت شام»
﷽ 🔰 نقش یهود و مسیحیت در حوادث آخرالزمان ✍️🏻 در تفسیر یهودی، ظهور ماشیح به عنوان جبران قصوری که در مقابل اسرائیلی‌ها وجود دارد، اهمیت ویژه‌ای دارد. یهودیان بر این باورند که ظهور منجی تنها در سایه قدرت یهود ممکن است و به همین دلیل، وقوع جنگ جهانی و آرماگدون را ضروری می‌دانند. ▫️از سوی دیگر، مسیحیت صهیونیستی به این باور دامن می‌زند که ظهور مسیح مستلزم حمایت از اسرائیل است. ✍️🏻 رسانه‌ها هم به عنوان ابزاری برای تحکیم این باور در دست یهودیان قرار دارند و با تسلط بر دو رکن کلیدی، یعنی پول و دانش، توانسته‌اند بر افکار عمومی تأثیر بگذارند. 📌 برگرفته از جلسات «به وقت شام»