eitaa logo
🇱🇧فن امینی خواه
421 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
181 ویدیو
93 فایل
اى خداوندى كه واپس نمى‏‌زنى ارمغانى را كه به پيشگاهت آرند، هر چند خرد و بى‏‌مقدار باشد، و هيچ كارى را بى‏‌اجر نمى‏‌گذارى، هر چند ناچيز باشد. اى خداوندى كه اندك عملى را مى‏‌پذيرى و بر آن پاداش میدهی. کانال دوم: https://eitaa.com/mahsolaat_farhangi_saaleh
مشاهده در ایتا
دانلود
﷽ 🔰 طرح دشمن برای جوانان ایرانی دنیا جوان‌هایش را گسیل داشت به سمت خیلی از این مفاسد و آلودگی‌ها و ولنگاری‌ها، و امروز دارد ثمرات آن را می‌بیند؛ جوان مسئولیت‌ناپذیر آلوده بیمار اخلاقی، بیمار جسمی، بی‌انگیزه با آمار شدید افسردگی و آمار شدید خودکشی و آمار شدید زندگی‌های فردی. ⬅️ این نتیجه سیاست‌هایی است که صد سال، دویست سال گذشته در غرب اعمال شد و امروز دارد نتایج و اثراتش را می‌بیند‌. ✍️🏻 عده‌ای می‌خواهند در مملکت ما همان الگو را بیاورند و با همان سبک، جوان ما را تربیت کنند. ▫️رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند: «این کار کمک به نسل جوان کشور نیست. سرگرم کردن جوان‌ها به چیزهایى که جوان‌هاى دنیا پیش از جوان‌هاى ما به آنها سرگرم شدند و امروز دارند تاوانش را پس می‌دهند، کمک به نسل جوان این کشور نیست. عده‌اى سعى می‌کنند جوان ایرانى را با بهانه‌هاى گوناگون سوق بدهند به ‌سمت مسائل سرگرم‌کننده، موسیقى‌هاى مضر، سرگرمی‌هاى جنسى و از این قبیل. این همان لجنزارى است که جوان غربى و جوان آمریکایى و اروپایى را دارد در خودش غرق می‌کند. این چیزِ تقلیدکردنى‌اى نیست؛ در مقابل این بایستید.» بیانات رهبر انقلاب (۱۳۷۹/۱۲/۰۸) 📌 برگرفته از جلسه «جوان پیشگام پیشکار»
﷽ 🔖 ذکر چیست و ذاکر کیست؟ ✍️🏻 شاید با شنیدن واژه ذکر، این معنا به ذهن بیاید که ذاکر کسی است که مدام زبانش مشغول به ذکر باشد. این ذکر، اگرچه نیکو و لازم است، اما فقط ذکر لفظی است. ▫️طبق روایات، مراد از ذکر واقعی و جدی، ذکر و یاد خدا به وقت رعایت حلال و حرام الهیست. و با این معنا، ذاکر واقعی کسی است که دنیا او را به خود مشغول نساخته و همه هم‌وغمش توجه به حلال و حرام خداست. ⬅️ این فرد، اهل ذکر واقعی است که نور ولایت به قلبش تابیده است. 📌 برگرفته از جلسات «به وقت شام، قبیله سلمان»
واکنش کاربران فضای مجازی به وادادگی ظریف در برابر غرب و صحبت‌های مستند شنود که در آن گفته شده بود ظریف را به یک تانک می‌بندند و سپر بلای خودشان می‌کنند.
﷽ 🔰 ارتباط جسم و روح: راز فرج و ظهور ✍️🏻 امام، روح هستی و جان همه این عالم است. نسبت انسان به امام، نسبت جسم و روح است. فرایند ظهور زمانی اتفاق می‌افتد که این جسم خود را تسلیم روح کند. ▫️در روایات آمده که فرج باید توسط شما رقم زده شود، زیرا رابطه جسم و روح رابطه‌ای انعکاسی است؛ جسم است که فضا را برای روح فراهم می‌کند. زمانی که جسم خسته و ناتوان است، روح نمی‌تواند تمرکز کافی داشته باشد. بدن ضعیف و بیمار نمی‌گذارد که روح به کمال خود برسد. ✍️🏻 در زمان غیبت، عالم همانند جسمی ضعیف و بی‌جان است که قدرت لازم و چابکی ندارد. در این وضعیت، روح نمی‌تواند به‌طور کامل خود را در اختیار بدن قرار دهد. مثلاً بینایی و شنوایی، مختص روح است، اما ضعف بدن مانع از آن می‌شود که انسان به طور کامل از این حواس بهره‌برداری کند. ▫️پیامبر(صلی‌الله‌علیه‌وآله) می‌فرماید: «اگر افکار و خیالات شما پراکنده نمی‌شد، آنچه را که من می‌بینم و می‌شنوم، شما نیز می‌دیدید و می‌شنیدید.» [1] دلیل این امر این است که جسم تسلیم روح نیست و در نتیجه ارتباط آن با روح ضعیف می‌شود. ⬅️ زمانی که ارتباط با روح محکم‌تر شود، انسان قادر خواهد بود همانند پیامبران و اهل بیت(علیهم‌السلام) از توانمندی‌های روح بهره ببرد. [1] المیزان، ج۵، ص۲۷۰. 📌 برگرفته از جلسات «بارش توجه»
﷽ 🔖 فقر یا احساس فقر؟ 🔰 امام هادی(علیه‌السلام) فرمودند: «اَلغِنی قِلَّةُ تَمَنّیکَ وَ الرِّضا بِما یَکفِیک» دارایی به این نیست که دستت پر باشد؛ دارایی به این است که تمنای تو کم باشد و از آنچه که برایت کافی است، راضی باشی. ▫️ثروت حقیقی در کم توقع بودن و قناعت است. ✍️🏻 فقر هم به این شکل بیان شده است: «الفَقرُ شَرَهُ النّفسِ و شِدَّةُ القُنُوطِ» زمانی که انسان دچار کمبود روحی و روانی شود، تنها به طمع و شرة النفس خود گرفتار می‌شود. این فقر، حالت فقدان و کمبود است که باعث می‌شود انسان به احساس بن‌بست برسد و در زندگی گرفتار شود. ⬅️ در حقیقت، فقر واقعی نه‌تنها به معنای نداشتن پول و دارایی‌های مادی است، بلکه به نبود آرامش و اطمینان در زندگی برمی‌گردد. حقیقت این است که انسان می‌تواند با تمام ثروت‌های مادی، خود را فقر زده احساس کند. ✍️🏻 اگر به عمق این موضوع نگاه کنیم، درمی‌یابیم که کمبود واقعی، فقدان امام و ولایت اوست. جان انسان، جان نیازمند امام است. وقتی این ارتباط موجود نباشد، انسان دیگر نه احساس تشنگی دارد، نه احساس گرسنگی و نه احساس فقر. این بدان معناست که وقتی روح انسان با محبت و ولایت امام پر می‌شود، تمامی کمبودها و تنگناهای مادی و معنوی او برطرف می‌شود. 📌 برگرفته از جلسات «بارش توجه»
﷽ 🔰 ایمان؛ تجلی باور قلبی در رفتار ✍️🏻 گاه انسان نسبت به موضوعی اعتقاد دارد، اما اشتیاقی به آن نمی‌ورزد. بسیاری از ما به وجود جهنم و مرگ اعتقاد داریم، و در این دو موضوع شک نداریم. اما آیا این عقیده به باور دل هم رسیده است؟ ▫️راهکار به باور رساندن آن است که آنچه را با عقل پذیرفته‌ایم، به تدریج با اعمال متناسب به دلمان منتقل کنیم. ✍️🏻 به ما می‌گویند که نفع و ضرر و روزی دست خداست؛ عقل ما این را قبول دارد، اما دل هنوز نگران است و توکلی ندارد. در بسیاری از امور، ما به دست خداوند ایمان داریم، اما هنوز دل‌مان به آن باور و توکل ندارد. ⬅️ در چنین وضعیتی، وقتی اعمال ما متناسب با عقاید‌مان نباشد، آن عقیده نمی‌تواند تبدیل به باور بشود. بنابراین، گام نخست برای رسیدن به باور این است که هرگاه چیزی را قبول کردیم، با عمل خود نشان دهیم که به آن باور داریم. 📌 برگرفته از جلسه «مراقبات ماه رجب»
﷽ 🔰 نور ولایت، حجاب گناه ✍️🏻 خورشید برای نور دادن و روشن کردن آفریده شده است، بنابراین وقتی خورشید می‌تابد، برایش فرقی نمی‌کند بر چه کسی و چه چیزی می‌تابد. لذا برای روشنی بخشیدن، حجابی ندارد. اگر حجابی هم هست، از کسی است که پرده و خیمه‌ای در مقابل شعاع‌های درخشان خورشید بر خود افکنده و در سایه و ظلال است. ▫️نور ولایت همان خورشید درخشان و بی‌بدیل است که بر همه هستی می‌تابد، اما کسی که در حجاب و ظلمت و ابهام است، از آن نور عظیم بهره‌ای ندارد. 📌 برگرفته از جلسات «به وقت شام، قبیله سلمان»
🗓اعمال روز ۲۷ رجب براى روز ۲۷ رجب چند عمل توصیه شده است: 1⃣ غسل 🔺غسل کردن از جمله اعمال مستحب روز ۲۷رجب می باشد. 2⃣ روزه 🔺روزه گرفتن در روز ۲۷ رجب یکى از چهار روزى است که در تمام سال براى روزه گرفتن امتیاز دارد و در روایتى از امام صادق (ع) آمده است: هر کس در روز ٢٧ رجب روزه بگیرد، خداوند براى او پاداش هفتاد سال روزه را مى‌نویسد 3⃣ بسیار صلوات فرستادن 🔺در روایتى از امام صادق (ع) نقل شده است که در این روز روزه مى‌گیرى و بر محمد و آلش زیاد صلوات مى‌فرستى.  4⃣ زیارت حضرت رسول (ص) و امیرالمؤمنین (ع)، متن این دو زیارت در مفاتیح آمده است. 5⃣ نماز روز ۲۷ رجب در مصباح از رَیّان بن الصّلت مروى است که حضرت امام جواد (ع) در زمانی که در بغداد بود روز ۱۵ و روز ۲۷ رجب را روزه گرفت و جمیع اطرافیان آن حضرت روزه بودند و حضرت به ما امر فرمود که "دوازده رکعت نماز بجا آوریم که در هر رکعت حمد و سوره خوانده می شود بعد از نمازها چهار مرتبه هر یک از سوره‌های حمد و توحید و مُعَوَّذَتین (ناس و فلق) و چهار مرتبه «لا اِلهَ اِلا اللّهُ و اللّهُ اَکْبَرُ وَ سُبْحانَ اللّهِ وَ الْحَمْدُلِلّهِ وَ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللّهِ الْعَلِىِّ الْعَظیمِ اللّهُ اللّهُ رَبِّى لا اُشْرِکُ بِهِ شَیْئا» چهار مرتبه «لا اُشْرِکُ بِرَبِّى اَحَدا» خوانده می‌شود".
💠 کیفیت نماز وارد شده در روز مبعث 🌺 ویژه فرا رسیدن سالروز مبعث پیامبر ص
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
01_Man_Namaz_Ra_Doost_Daram_Moharram94_Tehran_Aminikhaah.ir.mp3
28.33M
🔉 1️⃣ جلسه اول خلاصه ای از جلسه اول: 🔷ریکاوری عالم با امام حسین (ع) 🔷با امام حسین (ع) بن‌بست نداریم! 🔷چرا جلوی امام حسین (ع) را گرفته‌ایم 🔷علت تاخیر ظهور؛ شیعیان یا کافران؟ 🔷امام حسین (ع) را در زندگی خود سهیم کرده‌ایم؟ 🔷غربت امام زمان عج ، دلخوشی با خون دل خوردند 🔷خواست ساده از امام حسین (ع) 🔷طراحی ساده خدا برای سازماندهی ماهمین نقطه فتح شود لطفاً ! 🔷اولین اثر دنیوی 🔷 بی‌توجهی به نماز ما چگونه اصلاح می‌شود؟ 🔷نماز ، امام جماعت اعمال ما 📅 1394 ⏰ مدت زمان: 59:00