eitaa logo
استاد مهدی طائب
8.7هزار دنبال‌کننده
320 عکس
222 ویدیو
53 فایل
❇ تنها کانال رسمی استاد مهدی طائب ✅ پایگاه نشر آثار استاد مهدی طائب 🖥 آدرس سایت: http://ostad-taeb.ir 📱 ارتباط با ادمین: @Admin_Ostad
مشاهده در ایتا
دانلود
💢 داستان فرزندان آدم(ع)/ دلیل اختلاف هابیل و قابیل چه بود؟ 🔹 بعد از مدتی حضرت آدم(ع) و همسرش دارای فرزندانی شدند و نیاز بود که آدم(ع) برای زمان بعد از خودش، جانشینی تعیین کند. 🔹 خدای متعال بعد از نقل داستان حضرت آدم(ع) و مشخص کردن خط کلی قضایا به سراغ نقل درگیری فرزندان آدم(ع) می‌رود. 🔹 آیه: «وَاتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ ابْنَيْ آدَمَ بِالْحَقِّ إِذْ قَرَّبَا قُرْبَاناً فَتُقُبِّلَ مِن أَحَدِهِمَا وَلَمْ يُتَقَبَّلْ مِنَ الآخَرِ قَالَ لَأَقْتُلَنَّكَ قَالَ إِنَّمَا يَتَقَبَّلُ اللّهُ مِنَ الْمُتَّقِينَ. لَئِن بَسَطتَ إِلَيَّ يَدَكَ لِتَقْتُلَنِي مَا أَنَاْ بِبَاسِطٍ يَدِيَ إِلَيْكَ لِأَقْتُلَكَ إِنِّي أَخَافُ اللّهَ رَبَّ الْعَالَمِينَ»(مائده/27 و 28) 🔹 معنا: «و داستان راستين دو پسر آدم (ع) را برايشان بخوان؛ آن‌گاه که قرباني‌ای کردند و از يکي پذيرفته شد و از ديگری پذيرفته نشد. گفت: تو را می‌کشم. گفت: خدا قربانی پرهيزگاران را می پذيرد. اگر تو بر من دست گشايی تا مرا بکشی، من بر تو دست نگشايم که تو را بکشم. من از خدا که پروردگار جهانيان است، می‌ترسم.» 🔹 در این‌جا سؤالی می‌شود: چرا دو فرزند آدم(ع) قربانی آوردند و چه ارتباطی بین قربانی آوردن و درگیری بین این دو وجود داشته است؟ از این جمله که یکی از آن‌ها به برادر خود گفت: «من تو را خواهم کشت»، معلوم می‌شود که این دو بر سر چیزی باهم اختلاف داشته‌اند. 🔹 حالا این‌که دعوای آن‌ها بر سر چه چیزی بوده است، ما می‌خواهیم از خود قرآن به دست بیاوریم. در منابع دیگر غیر از قرآن کریم، عنوان شده است که دعوای آن‌ها بر سر زن بوده است، اما در قرآن، چنین چیزی مطرح نیست. 🔻 داستان شایع درباره فرزندان آدم(این نظر مورد قبول استاد نیست) 🔸 آنچه که در منابع انجیلی و توراتی و اسلامی آمده و شایع نیز می‌باشد، این است که دعوای آن دو بر سر زن بوده است. 🔸 به گفته این منابع، دو پسر حضرت آدم(ع) زن می‌خواستند. دو دختر هم بودند که یکی زیبا بود و دیگری زشت.(ما در این‌جا کاری نداریم که این دو دختر، از نسل جن بودند یا از ملائک و یا از فرزندان خود آدم). 🔸 آدم(ع) دختر زیبا را به برادر کوچک و دختر زشت را به برادر بزرگ داد و در پی آن مورد اعتراض برادر بزرگ قرار گرفت. آدم(ع) به آن‌ها ‌گفت: قربانی بیاورید؛ قربانی هر کس که قبول شد، دختر زیبا متعلق به او خواهد بود. 🔸 بعد از این‌که قربانی برادر کوچک‌ قبول و قربانی برادر بزرگ رد ‌شد، برادر بزرگ، برادر کوچک را به خاطر آن دختر به قتل رساند. 📝 ادامه دارد... 📌 برگرفته از دروس تاریخ تطبیقی 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
استاد مهدی طائب
💢 داستان فرزندان آدم(ع)/ دلیل اختلاف هابیل و قابیل چه بود؟ 🔹 بعد از مدتی حضرت آدم(ع) و همسرش دارای
💯 درگیری هابیل و قابیل بر سر جانشینی بود/ وجه اشتراک داستان حضرت ابراهیم(ع) و فرزندان آدم(ع) 🔰 آیا می‌توانیم داستان فرزندان حضرت آدم(ع) را از خود قرآن به دست بیاوریم؟ آنچه که به ذهن بنده آمده و می‌شود درباره آن تحقیق کرد، این است که ما می‌توانیم از داستان حضرت ابراهیم(ع)، برای فهمیدن این داستان استفاده کنیم: 🔹 خدای متعال به حضرت ابراهیم(ع) فرمود: من می‌خواهم تو را به مقام امامت برسانم؛ ولی قبل از این‌که به مقام امامت برسی، باید تو را مورد ابتلا و آزمایش قرار بدهم «وَ إِذِ ابْتَلىَ إِبْرَاهِیمَ رَبُّهُ بِكَلِمَاتٍ فَأَتَمَّهُنَّ قَالَ إِنّى جَاعِلُكَ لِلنَّاسِ إِمَامًا…» (بقره/124). 🔹 سخت‌ترین آزمون ابراهیم(ع)، قربانی کردن فرزندش بود «… قالَ يا بُنَيَّ إِنّي أَرَى فِي المَنامِ أنّي أَذبَحُك… »(صافات/102). 🔹 خدای متعال به چه دلیل می‌خواست از ابراهیم (ع) قربانی بگیرد؟ برای مسأله امامت بود و خداوند متعال هم اصل قربانی را نفی نکرد و گفت: «و فَدَیناهُ بِذِبحٍ عَظیمٍ»(صافات/107). 🔹 پس در جایی از قرآن، قربانی بر سر مسأله امامت مطرح است. آیا از آن‌جا نمی‌توانیم استفاده کنیم که داستان پسران آدم(ع) هم که خدا از آن‌ها قربانی خواست، مسأله امامت بوده است؟ خدای متعال برای دعوا بر سر دو زن، قربانی نمی‌خواهد. 🔹 خداوند متعال به آدم(ع) ابلاغ کرد که بعد از تو، این فرزندت جانشین تو خواهد بود. آدم(ع) این مطلب را به خانواده‌اش اطلاع داد که «هذا ابنی الامامُ بَعدی». («بَعد» در این‌جا به معنای زمانی نیست، بلکه به این معنا است که زمانی که من نیستم، او جانشین من است). 🔹 زمانی که برادر بزرگ این مطلب را شنید، نسبت به آن اعتراض کرد. خداوند به فرزندان آدم (ع) فرمود: برای به دست آوردن مقام امامت، قربانی بیاورید؛ هر کس که قربانی او مورد پذیرش قرار بگیرد، مقام امامت به او داده می‌شود. 🔹 قبول و یا عدم قبول قربانی هم بر اساس حکمت بوده است. مانند این‌که ما نماز می‌خوانیم و امام زمان(عج) نیز نماز می‌خواند؛ اگر نماز ما با نماز آن حضرت تعارض کند، نماز ما قبول نخواهد بود، ولی اگر نماز ما با نماز امام(ع) پیوند برقرار کند، قبول خواهد شد. 📌 برگرفته از دروس تاریخ تطبیقی 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
💢 ائمه اطهار(ع) اعتقادی به کشور گشایی نداشتند/ پاسخ به شبهه حضور حسنین(ع) در جنگ‌های دوران خلفا ✅ سیره نبی مکرم اسلام(ص) نشان می‌دهد که آن حضرت در تمام دوران سیزده ساله مکه، به هیچ کس اجازه درگیری نمی‌داد. ✅ ایشان تنها به تربیت درست افراد می‌اندیشد و در پی پرورش شخصیت‌های ناب اسلامی بود و پیوسته با منطق و بیان معارف عالی اسلام در پی نشر این دین مبین بود. ✅ می‌توان گفت حتی پس از آنکه پیامبر(ص) در مدینه مستقر شد و تشکیل حکومت اسلامی داد، جنگ‌ها همگی وِجهه دفاعی داشت و تا آنجا که خطری متوجه اسلام نمی‌شد، با گروهی وارد جنگ نمی‌شد. ✅ علی(ع) نیز در اندیشه تربیت افراد بود و هرگز به کشورگشایی نمی‌اندیشید؛ بنابراین به محض این‌که پس از عثمان، حکومت را به دست گرفت، اینگونه جنگ‌ها را تعطیل کرد. ✅ در عصر حکومت آن حضرت از این کشورگشایی‌ها خبری نیست. ولی با شهادت ایشان و انتقال حکومت اسلام به دست بنی امیه، این کشورگشایی‎ها دوباره آغاز شد. ✅ هیچ کدام از این فتوحات مورد تأیید امامان معصوم(ع) نبوده است؛ بنابراین در جایی از تاریخ، ردی از شرکت علی(ع) در یکی از این جنگ‌ها نخواهید یافت. ✅ آن حضرت دلسوزترین مردم به اسلام و قهرمان همیشه میدان‌های نبرد بود و بدیهی است اگر این نبردها به نفع اسلام بود، می‌بایست در آن پیش قدم باشد. ✅ برخی محققان معاصر، درباره این‌که آیا امام حسن(ع) و امام حسین(ع) دراین جنگ‌ها شرکت داشتند معتقدند: حسنین(ع) در هیچ کدام از آن فتوحات شرکت نکردند و آن فتوحات اصلاً در صلاح و نفع اسلام نبود؛ اگر نگوییم که آن جنگ‌ها به ضرر اسلام و مسلمین انجام یافت.(1) 📌 برگرفته از کتاب الحیاة السیاسیة للإمام الحسن(ع)، ص135. 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
💢 سوء استفاده از تورات/ تورات اصلی دست چه کسی است؟ ✅ اگر تحریف تورات نه یک حادثه عادی، که یک توطئه ازپیش‌طراحی‌شده باشد، بی‌شک تورات اصلی اینک بایستی نزد تحریف‌کنندگان آن موجود باشد. 💯 بر این اساس، می‌توان با توجه به حقایقی که از جریان آخرالزمان در این کتاب آسمانی وجود داشته است، بسیاری از اقدامات و برنامه‌ریزی‌های دشمنان را در امروز، به سوءاستفاده آنان از مطالب این کتاب آسمانی نسبت داد که البته از تقدیر و قضای الهی خارج نیست. 📌 محمدهادی همایون، تاریخ تمدن و مُلک مهدوی، صص294-295 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
❇️ دست‌های پشت پرده در شهادت نبی اکرم(ص)/ سپاه اسامه حرکت می‎کرد کار یهود تمام بود 🔰 مطابق روایات معتبر رسول گرامی اسلام با شهادت از دنیا رفته است.(1) برخی شهادت حضرت را بر اثر سمّی دانسته‌اند که زنی یهودی در عملیات خیبر در گوشت گوسفند کرده و به ایشان خورانده بود.(2) 🔰 اما اشکال بزرگی بر این نظر وارد است؛ با توجه به فاصله چهار ساله‌ی عملیات خیبر تا شهادت پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله آیا اثر کردن این زهر چهار سال طول کشیده است؟! بنابراین، نمی‌توان پذیرفت که این سم مربوط به خیبر باشد. 🔰 شاید در تاریخ دست برده و کلمه «خیبر» را بدان افزوده باشند تا خطی را در کوره‌راه‌های تاریخ گم کنند. شهادت رسول‌الله صلی‌الله‌علیه‌وآله در برهه‌ی حساس و مهمی رخ داد. 🔰 درست در زمانی که آن حضرت سپاه اسامه را بسیج کرده بود تا به سوی موته پیش رود و شکست پیشین مسلمین را در این منطقه جبران کند، به یک‌باره و بدون هیچ سابقه‌ای، حال پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله دگرگون شد. 🔰 اگر اسامه در این نبرد پیروز می‌شد، سد مستحکم یهود به سوی قدس فرو می‌ریخت و از سوی دیگر با شکست یهود، نفاق نیز در مدینه شکست می‌خورد و یهود آخرین پایگاه امید خویش را هم از دست می‌داد. 🔰 بنابراین، یهود برای جلوگیری از فتح قدس به دست پیامبر اسلام صلی‌الله‌علیه‌وآله دست به کار شد. 🔰 اگر پیامبر صلی‌الله‌علیه‌وآله تنها یک ماه دیگر زنده می‌ماند و این سپاه به جنبش درمی‌آمد، مرگ یهود قطعی بود، اینجا بود که منافقان مدینه، برای حفظ حیات خویش و یهود، به پیامبرصلی‌الله‌علیه‌وآله زهرنوشاندند.(3) 🔻 پی نوشت؛ 1 - تفسیر العیاشی، ج۱، ص ۲۰۰؛ تهذیب الاحکام، ج۶، ص ۲٫ 2 - السیرة النبویة، ج۲، صص ۳۳۷ و ۳۳۸٫ 3 - ر.ک: تفسیر العیاشی، ج۱، ص ۲۰۰٫ 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
✅ چرا قربانی هابیل پذیرفته شد ولی قربانی قابیل پذیرفته نشد؟ 💯 شیطان بعد از یأس از فریب دادن آدم(ع) و همسرش روی فرزندان سرمایه‌گذاری کرد. نقطه اختلاف فرزندان هم از مسأله امامت شروع شد. 💯 آدم(ع) مأمور بود فرزند کوچک خودش را به عنوان جانشین خودش معرفی کند. زمانی که فرزند بزرگ از این قضیه مطلع شد، به آدم (ع) اعتراض کرد که چرا با وجود من، به فرزند کوچک رجوع کردی؟ 💯 حضرت آدم (ع) پاسخ داد که این امر در اختیار من نیست؛ اما قابیل قبول نکرده و خواستار دلیل شد. خدای متعال ارائه قربانی را دلیل بر صحت انتخاب و صداقت آدم (ع) قرار داد و گفت: قربانی هر کدام قبول شد، معلوم می‌شود که منتخب، اوست. 💯 بالأخره قربانی کردند و از فرزند کوچک قبول شد، اما از فرزندی که معترض بود، پذیرفته نشد «وَاتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ ابْنَيْ آدَمَ بِالْحَقِّ إِذْ قَرَّبَا قُرْبَاناً فَتُقُبِّلَ مِن أَحَدِهِمَا وَلَمْ يُتَقَبَّلْ مِنَ الآخَرِ قَالَ لَأَقْتُلَنَّكَ قَالَ إِنَّمَا يَتَقَبَّلُ اللّهُ مِنَ الْمُتَّقِينَ»(مائده/27). 💯 این را باید دانست که انتخاب خداوند ملاک دارد. خدای متعال نه بدون حکمت کلامی می‌گوید، نه بدون حکمت کسی را انتخاب می‌کند. 💯 با پذیرفته شدن قربانی فرزند کوچک، دو مطلب ثابت شد: اول این‌که آدم (ع) درست می‌گفت که برادر کوچک منتخب خداست؛ و دوم هم این‌که، انتخاب خدا درست بوده است. 💯 صحت انتخاب خداوند، در ادامه و اعتراض فرزند بزرگ به منتخَب (انتخاب شده) خودش را نشان داد. او دیگر با منتخِب(خدا و آدم) کاری نداشت، بلکه به سراغ فرد منتخَب رفته و گفت: درست است که تو انتخاب شدی، ولی این مقام را قبول نکن. 💯 موقعی که با جواب رد برادر کوچک مواجه شد، گفت: اگر انتخاب را کنار نگذاری، تو را می‌کشم. برادر کوچک دوباره به او پاسخ منفی داد و گفت: اگر تو برای رسیدن به این مقام، به قتل من اقدام کنی، من مانند تو نیستم که برای رسیدن به این مقام، دست به قتل بزنم. 🔰 حال باید پرسید که چرا قربانی یکی از پسران حضرت آدم (ع) قبول، و قربانی دیگری رد شد؟ 🔹 جواب این است که قربانی برادر بزرگ، قربانی امام نبود. اگر دعوای آن‌ها بر سر زن بود، به کشتار نمی‌رسید. مقام امامت است که یکی بیشتر نیست و به همین دلیل، برادر بزرگ به کشتن برادر خود اقدام کرد، زیرا فکر می‌کرد که اگر برادرِ خود را بکشد، پدر ناگزیر است مقام امامت را بعد از خودش به او بدهد. 🔹 یکی از دلایل کشته شدن ائمه(ع) توسط خلفای معاصرشان این بود که فکر می‌کردند با کشتن آن حضرات، معارضی برای آن‌ها در روی زمین باقی نخواهد ماند. 📚 برگرفته از دروس تاریخ تطبیقی 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
📌 مظلومیت امیرمؤمنان(ع)/ گریه حضرت و صدا کردن «عمار» 🔹 هر روز خبر حملات بنی امیه به حضرت علی(ع) می‌رسید، یمن، انبار، مکه، مدینه و شهرهای دیگر، یکی پس از دیگری مورد هجوم عمال معاویه قرار می‌گرفت. آرام آرام پهنه حکومت حضرت رو به ناامنی می‌رفت. 🔹 پس از حمله به انبار و در پی اعلان عمومی حضرت، عده‌ای با اکراه، داوطلب مقابله با مهاجمان شدند. اما وقتی به انبار رسیدند که افراد معاویه خود را به شام رسانده بودند. 🔹 پس از غارت مکه و مدینه، حضرت دوباره مردم را جمع کرد ولی نتیجه‌ای نداشت. حضرت فرمود: دیگر نمی‌توان بر شما مردم حکومت کرد؛ چرا که حکومت بر شما مثل لباس کهنه‌ای است که با دوختن هر سوی آن، سمت دیگرش دچار آسیب می‌شود. 🔹 حملات ادامه داشت و حضرت هر جمعه فرمایش‌های خود را تکرار می‌کرد و آن‌ها نیز پاسخ‌هایشان را یک بار می‌گفتند: خسته شده‌ایم و توان جنگ کردن نداریم؛ بار دیگر می‌گفتند: الان وقتش نیست. 🔹 حضرت در جواب فرمود: اگر خستگی وجود داشته باشد، برای دشمن شما نیز هست. ما در مواضع تدافعی قرار گرفته‌ایم و این باعث می‌شود که تمام گزینه‌ها علیه ما باشد. 🔹 دفاع، راه حل نیست و تا زمانی که مرکز فتنه و مغز آشوب‌ها فعال است، نباید انتظار بهبود اوضاع را داشت. ما باید اصل را بزنیم تا فروع از کار بیفتند. پاسخ آنان سکوت بود. 🔹 مردم نباید جواب می‌دادند، چون آن‌ها تابع بزرگانشان بودند و بزرگان قوم و خواص هم جواب حضرت را با سکوت می‌دادند؛ سکوت تلخی که نشان از تنهایی حضرت داشت. 🔹 نقل شده است که حضرت در حالی که می‌گریست، شروع کرد به صدا زدن شهدا؛ عمار کجاست؟! مالک کجاست؟! ابوالهیثم کجاست؟! چه شدند مردانی که هرگاه آن‌ها را صدا می‌کردم، شمشیر به دوش آماده بودند. 🔹 در سخنرانی دیگر نیز فرمودند: خدایا! این مردم از من خسته شده‌اند، من هم از این‌ها خسته شده‌ام؛ علی را از این‌ها بگیر. 📚 منبع: تبار انحراف صفحه 15 الی 17 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
#تاریخ_ایران #امیرکبیر ✅ امیر کبیر و خنثی‌سازی نفوذ لابی‌های یهود در دربار قاجار 💯 امیرکبیر توانسته بود فتنه ماسونی – صهیونی باب را خاموش سازد؛ ولی با روی کار آمدن میرزاآقاخان نوری به عنوان صدراعظم ایران شیرازه امنیتی که امیرکبیر برپا و برقرار ساخته بود از هم گسست. 💯 ناصرالدین شاه تحت نفوذ اسرارآمیز پزشک یهودی خود یعقوب ادوارد پولاک و پس از او دکتر ژوزف دزیره تولوزان بود و هم مهدعلیا تحت تأثیر حکیم یحزقل معروف به حق نظر طبیب یهودی مخصوص و مورد علاقه خود قرار داشت. 💯 دکتر ژوزف تولوزان معروف به حکیم باشی به مدت ۳۸ سال طبیب مخصوص دربار بود و از نفوذ و تأثیر بسیاری در دربار قاجار برخوردار بود. 💯 آنچنان که نوشته‌اند امتیاز تأسیس بانک و انحصار تنباکو به وسیله او به خارجی‌ها واگذار شد. 💯 حضور و نفوذ حکیم یحزقل در دربار قاجار، چه زمان محمدشاه و چه ناصرالدین شاه آن چنان بود که محافل یهودی از او به عنوان مُردخای دربار قاجار یاد کرده و او را معادل مُردخای در دربار خشایارشاه دانسته‎اند. 💯 در زمان مظفرالدین شاه قاجار و حدوداً در سال ۱۸۹۸م مراکز وابسته به آلیانس در تهران و یکی پس از دیگری در نقاط مختلف ایران برپا شد. ❇️ متن کامل در: https://b2n.ir/513329 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
💢 دروغی به نام هولوکاست/ زندان در انتظار انکارکنندگان 🔹هولوکاست و تبلیغ دروغ علیه نازی‌ها و همچنین مظلوم‌نمایی یهودی‌ها جهت تثبیت حکومت اسرائیل در فلسطین بود. 🔹 افراد بسیاری در دنیا منکر هولوکاست هستند و می‌گویند اساسا این اتفاق یا نیفتاده است یا در آن اغراق شده است که عبارت اند از؛ 🔹 روژه گارودی کمونیست فرانسوی، فردی است که در آن زمان در مورد هولوکاست پژوهش می‌کند و به خاطر این پژوهش محاکمه می‌شود. 🔹 دیوید دیوک که از نمایندگان کنگره آمریکا بوده است در فصل اول یکی از کتاب‌های خود، با صدها سند و استدلال هولوکاست را مردود اعلام می‌کند و آن را مظلوم نمایی یهودیان می‌داند. 🔹 گروه‌های یهودی‌ مانند جورف جی برگ، نورمن فینکلشتاین، روژه دای دامرگو، دیوید کول و استفن هیوارد و برخی مسیحی مانند روبر فوریسون، گرمار رودلف، میکائیل ای هافمن و رابرت کانتس و برخی بی خدایند مانند بردلی اسمیت که هولوکاست را مردود اعلام کرده‌اند. 🔹 هم اکنون در بسیاری از کشورهای اروپایی انکار و یا اغراق‌شده خواندن هولوکاست جرم تلقی می‌شود. کشورهای اتریش، بلژیک، جمهوری چک، فرانسه، آلمان، اسرائیل، لیتوانی، لهستان، رومانی، اسلواکی و سوئیس وکانادا لیختن اشتاین و مجارستان و پرتغال و هلند و لوکزامبورگ دارای قوانینی علیه انکارکنندگان هولوکاست هستند. 🔹 یکی از افرادی که در سال ۲۰۰۶ به جرم انکار هولوکاست به ۳ سال زندان محکوم شد، دیوید اروینگ، مورخ بریتانیایی بود. 🔹 یورگن گراف، مورخ و پژوهشگر سوئیسی نیز به خاطر سخنانش در انکار هولوکاست به زندان محکوم شد و برای فرار از زندان از سوئیس خارج شد. 🔹 روبر فوریسون، در سال ۲۰۰۶ به دلیل مصاحبه‌ای که در سال ۲۰۰۵ با شبکه سحر ۱ انجام داد، به جرم انکار هولوکاست، به سه ماه زندان و پرداخت ۷۵۰۰ یورو محکوم شد. وی به خاطر بیان عقیده‌اش، بارها از سوی گروه‌های تندروی یهودی مورد آزار و ضرب و شتم قرار گرفته‌است. 📌 مشاهده متن کامل: https://b2n.ir/285349 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
♨️ اعتراض و احتجاج حضرت زهرا(س) در مقابل خلیفه اول پس از غصب فدک 🔰 حضرت زهرا(س) در خانه بودند؛ وقتی فدک را غصب کردند، ایشان از منزل بیرون آمدند. 🔰 طبق قرائن و شواهد، حضرت زهرا(س) حتما روز جمعه از منزل بیرون آمدند؛ چون خلیفه باید روز جمعه در مسجد خطبه بخواند و حضرت زمانی از منزل بیرون می‌آیند که خلیفه اول مشغول خواندن خطبه است. 🔰 حضرت زهرا(س) به خلیفه فرمودند: تو جای چه کسی نشستی؟ خلیفه پاسخ داد: جای رسول خدا و من جانشین ایشان هستم. 🔰 حضرت زهرا(س) فرمود: آیا رسول خدا(ص) دزدی می‌کردند؟! آیا اموال مردم را به‌زور تصاحب می‌کرد؟! خلیفه گفت: خیر. حضرت زهرا(س) فرمود: تو چرا این کار را کردی؟ چرا فدک را از من گرفتی؟ 🔰 آن حضرت در آن جلسه اصلا مسئله خلافت و جاشینی علی(ع) را مطرح نکردند؛ بلکه خلیفه را متوجه یک حکم شرعی کردند: رفتار و مشی جانشین رسول خدا(ص) باید مانند ایشان باشد. 🔰 حضرت در صدد این بودند که این حرکتِ خلیفه مبنی بر غصب فدک را خلاف مشی رسول خدا(ص) قلمداد کنند. از اینجا استدلال شروع می‌شود و خلیفه درصدد توجیه کار خود برمی‌آید. 💯 برگرفته از دروس تاریخ تطبیقی 🔻 ادامه دارد... 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
استاد مهدی طائب
#تاریخ_اهل_بیت #حضرت_زهرا #شهادت ♨️ اعتراض و احتجاج حضرت زهرا(س) در مقابل خلیفه اول پس از غصب فدک
♨️ اعتراض و احتجاج حضرت زهرا(س) در مقابل خلیفه اول پس از غصب فدک 🔹 او(خلیفه اول) منکر ملکیت حضرت زهرا(س) بر فدک بود؛ درحالی‌که حضرت زهرا(س) مدعی ملکیت بر فدک. خلیفه اول خطاب به حضرت زهرا(س) گفت: فدک از اموال زکات بود و پیامبر(ص) آن را در اختیار تو قرار داده بود و خود ایشان گفته بود: اموال زکوی به ارث نمی‌رسد. 🔹پیامبر(ص) گفته بود «إنا مَعاشرَ الأنبیاء لا نُورَثُ ما تَرَکناه صَدَقَةٌ»؛ صدقه و زکات به ارث نمی‌رسد. 🔹 حضرت زهرا(س) فرمودند: تو اشتباه می‌کنی؛ آنچه پیامبر(ص) فرموده بودند که به ارث نمی‌رسد، اموال صدقه و اموال زکوی است که پیامبر(ص) باید آنها را توزیع کند؛ اما فدک از زکات نیست؛ بلکه از انفال است و اختیار انفال در دست شخص رسول خدا(ص) و ملک ایشان است و که آن را به من بخشیدند. 🔹 خلیفه اول گفت: پیامبر(ص) فرمود: ما اصلا ارث نمی‌گذاریم. حضرت زهرا(ص) در جواب به خلیفه فرمودند: آیا پیامبر(ص) خلاف قرآن دستور می‌دهند؟! 🔹 تو از قول پیامبر(ص) می‌گویی «نحن معاشر الأنبیاء لا نورث»؛ درحالی‌که اولا خداوند در قرآن می‌فرماید: «و وَرِثَ سلیمانُ داودَ» (7)؛ ثانیا فدک ارث نیست؛ بلکه پیامبر(ص) آن را – که از انفال بود- در زمان حیاتشان به من بخشیده بودند. 🔹ابوبکر از حضرت زهرا(س) خواست نسبت به مدعای خود بینه و شاهد اقامه کنند؛ گفت: آیا بر ادعای خود شاهد داری؟ حضرت فرمودند: باز هم اشتباه کردی. 🔹 ابوبکر گفت: برای چه؟ حضرت فرمودند: به این دلیل که مُدّعی باید بینه و شاهد اقامه کند، نه منکر. من بر فدک ید داشتم و تحت‌ید من بود؛ اما تو ملک تحت‌ید مرا به ادعای اینکه ملک شماست، از من گرفتید؛ لذا تو باید بینه اقامه کنی، نه من. پیامبر(ص) فرمودند: البینةُ علی المُدّعی و الیمینُ علی مَن أنکَرَ؛ صاحب ید منکر است و کسی که ید ندارد، مدعی.» 📌 برگرفته از دروس تاریخ تطبیقی 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
(ع) 💢 سیاست‌‌های سازمان نفاق برای نابودی اسلام پس از پیامبر(ص)/ حذف امیرمؤمنان(ع) 🔰 پس از رحلت نبی اکرم(ص) سازمان نفاق چهار برنامه را در دستور کار قرار داد؛ 1️⃣ حذف علی‌بن‌ابیطالب(ع) 2️⃣ تحریف قرآن 3️⃣ تحریف سنت 4️⃣ تغییر فرهنگ عمومی. ✅ هدف از اجرای این چهار برنامه، هدم و نابودی اسلام بود. 💯 سیاست اول؛ حذف امیرمؤمنان(ع) 🔹 از آنجا که امیرمؤمنان(ع) بزرگ‌ترین حامی رسول خدا(ص) و اسلام پس از ایشان بود و نیز داعیه‌دار خلافت پیامبر(ص) بود، دشمنان طرح حذف امیرمؤمنان(ع) از صحنه را برنامه‌ریزی کردند. 🔹 برنامه نفوذ در سازمان حکومتی پیامبر(ص) از سوی دشمنان اسلام، با این هدف طراحی شده بود که حرکت پیامبر(ص) پس از او به دست جانشینش نیفتد. 🔹 آنان با غصب ولایت به این هدف خود دست یافته بودند، ولی حلقه پایانی این نقشه ناتمام بود. 🔹 باید علی(ع) کاملاً از صحنه حذف می‌شد؛ زیرا همانگونه که در زمان پیامبر(ص)، شخص رسول اکرم(ص) بالاترین تهدید برای آنان به شمار می‌آید. پس از ایشان، این خطر از ناحیه علی(ع) متوجه آن‌ها بود. 🔹 چرا که او می‌توانست افشاگر و همچنین خنثی‌ کننده طرح‌‌های آنان باشد. بنابراین می‌بایست ترور فیزیکی و نیز شخصیتی علی(ع) را در دستور کار خود قرار دهند(1). اگر بتوانند ایشان را در یک درگیری به شهادت برسانند، می‌توانند حسنین(ع) را هم به جهت کمی سن و سالشان و فقدان حمایت‌های لازم به آسانی از میان بردارند. 🔹 با کشتن این سه که امامت در نسل آنان تداوم می‌یابد، طرح دشمن کاملاً به اجرا در آمده است. 🔹 با توجه به اینکه علی(ع) در مدینه، پذیرفته افکار عمومی است، کشتن ایشان آسان نیست. 🔹 گرچه مردم مدینه با ابوبکر بیعت کرده‌اند و او را جانشین پیامبر (ص) می‌دانند، اما با علی (ع) هم مشکلی ندارند. 🔹 پس باید چالشی پیش آید و نتیجه آن باشد که مردم، علی(ع) را سزاوار کشته شدن بدانند. 🔹 در صورت عدم موفقیت این برنامه، طرح بعدی آن است که علی(ع) به نوعی از ذهن‌ها دور شود و وقتی به یک انسان فراموش شده تبدیل شد، از میان برداشتن او کاری آسان خواهد بود. 📌 نکته: شرح این سیاست‌‌های چهارگانه به صورت مفصل در چندین بخش تقدیم حضور اعضای محترم کانال می‌شود. 📚 برگرفته از دروس تاریخ تطبیقی 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(س) 🏴 نماهنگ| آخرین گفتگوهای پیامبر اعظم(ص) و حضرت فاطمه زهرا(س) 💯 شرح حدیثی درباره آخرین گفتگوهای پیامبر اعظم صلی‌الله علیه و آله وسلم و حضرت فاطمه زهرا سلام‌الله علیها 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
✅ رضا قُلدُر و ثروث افسانه‌ای 25 میلیارد دلاری 🔹 رضاخان مدتی در حمام دلاک بود و بعد در میدان سرچشمه حمالی کرد. مدتی هم وردست دایی‌اش ایستاد که خیاطی یاد بگیرد، اما استعدادی در خیاطی نداشت. 🔹 به استخدام قزاق رسید و مهتر اسب‌ها در اصطبل شد. مدتی نگهبان سفارتخانه‌های خارجی در ایران شد و در آن زمان برای نگهبانی رجال مهم قاجار از جمله عبد‌الحسین خان فرمانفرما انتخاب شد. 🔹 رضاخان پله‌های ترقی را با حمایت بعضی از جریانات از قبیل باند مشکوک میرزا کریم خان رشتی طی کرد و به سرعت در نیروی نظامی قزاق رشد کرد و از نگهبانی به هرم مدیریتی رسید. 🔹 او توسط ژنرال آیروند ساید به عنوان بازوی نظامی کودتای سوم اسفند ۱۲۹۹ انتخاب شد و پس از چند سال توانست با کمک آشکار و پنهان انگلستان به نخستین فرد قدرتمند در ایران تبدیل شود. 🔹 رضاخان پس از ۱۶ سال سلطنت به «ثروت افسانه‌ای» دست یافت. مطابق برخی اسناد به «ثروتمندترین فرد آسیا» و مطابق برخی دیگر از منابع اسنادی به «ثروتمندترین مرد جهان» تبدیل شد. 🔹 براساس این اسناد، نقدینگی رضاشاه در بانک‌های خارج حدود ۵۰۰ میلیون دلار بود که به مبلغ امروز چیزی در حدود ۲۰ میلیارد تا ۲۵ میلیارد دلار است. 🔹 او پس از سلطنت، بالغ بر ۴۴۰۰۰ سند مالکیت املاک حاصلخیز را با ارعاب، تهدید و حبس و تبعید مالکان آنها، به نام خود ثبت کرد. 🔹 به این ترتیب، رضا شاه نه تنها بزرگ‌ترین زمین‌دار قاره آسیا بلکه بزرگ‌ترین زمین‌دار در سراسر جهان بود. 🔹 رضاخان ثروت خود را در بانک‌های لندن سپرده‌گذاری کرد. دولت بریتانیا پس از اخراج رضاخان از ایران این ثروت عظیم را توقیف کرد و مشخص نشد بر سر آن چه آمد. 🔹 ارزش ثروت ۵۰۰ میلیون دلاری شاه، زمانی مشخص می‌شود که بدانیم بودجه کشور در زمان رضاخان ۱۰۰ میلیون تومان بود! 📕 منبع: کتاب شهریور ۱۳۲۰ در ص ۳۲، ۳۳ و ۵۰۷ 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
#تاریخ_اهل_بیت #امام_علی(ع) 💢 اصبَغ‌بن‌نُباته؛ فردی که عهدش را با خونش تضمین کرده بود. 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
استاد مهدی طائب
#تاریخ_اهل_بیت #امام_علی(ع) 💢 اصبَغ‌بن‌نُباته؛ فردی که عهدش را با خونش تضمین کرده بود. 🌐 کانال تار
(ع) 💢 اصبَغ‌بن‌نُباته؛ فردی که عهدش را با خونش تضمین کرده بود 🔰 اصبغ از یاران ویژه امیر مؤمنان(ع) و از چهره‌های برجسته یاران ایشان و از معتمَدان آن حضرت است. 🔰 در متون کهن تاریخی، به شیعه معروف و به عشق و دوستی علی(ع) مشهور است. 🔰 او از ذخیره‌های علی(ع) به شمار می‌رفت که تا پای جان، به ایشان پایبند بود و از شهسواران عراق شمرده می‌شد و علی(ع) از اعزام او به جنگ و کشتار دریغ می‌ورزید. 🔰 اصبغ از «شُرطة الخَمیس»(نیروهای ویژه) و از فرماندهان آنان است که تا مرز مرگ و شهادت، با مولا(ع) پیمان بسته بودند. 🔰 ابوالجارود می‌گوید: به اصبغ گفتم منزلت این مرد[امیرالمؤمنین(ع)] نزد شما چگونه است؟ پاسخ داد: نمی‌دانم منظورت چیست؛ فقط این را بدان که شمشیرهای‌مان بر دوشمان است و ایشان به هرکس اشاره کند، او را خواهیم زد. 🔰 مردی از اصبغ پرسید: چرا به شما «شُرطة الخَمیس» می‌گویند؟ وی گفت: ما ضامن شده‌ایم جانمان را برایش[امیرالمؤمنین(ع)] فدا کنیم و او ضامن فتح و پیروزی برای ما شده است. 🔰 پس از ضربت خوردن علی(ع)، وی از معدود افرادی است که اجازه حضور بر بالین ایشان را یافت. 🔻 پی‌نوشت؛ 🔹 اختصاص، ص65 🔹 امالی شیخ طوسی، ص123 🔹 رجال نجاشی، ص8 🔹 الطبقات الکبری، ج6، ص247 🔹 کشف المَحَجَّة، ص236 🔹 وقعَة صفین، ص406 و ص443 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
(س) ✅ قال النبی(ص) «یا فاطمةُ اِنَّ اللهَ لَیَغْضَبُ لِغَضَبِکِ و یَرضی لِرِضاکِ؛ ای فاطمه همانا خداوند با خشم تو خشمگین و با رضایت و خشنودی تو خشنود می‌شود.»(بحار الانوار، ج 43، ص 19) 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
(س) 💯 چرا حضرت زهرا(س) وصیت کردند شبانه دفن شوند؟/ بچه‌ها را آرام کن که ملائکه در حال از بین رفتن هستند 📚 آن دو نفر که می‌خواستند چهره خود را با عیادت از حضرت زهرا(س) ترمیم کنند، ولی اوضاع را بدتر دیدند، به همین دلیل تصمیم گرفتند پس از وفات آن حضرت، به تشییع جنازه ایشان بروند و با این کار نشان دهند که کدورتشان با دختر پیامبر(ص) حل شده است! 📚 اما حضرت زهرا(س) با وصیت‌نامه خود، حیله آنان را باطل کرد؛ ایشان به علی(ع) وصیت کرد که مرا شبانه دفن کن و احدی از آن‌ها هم نباید در تشییع جنازه من حضور داشته باشد. 📚 امیرالمؤمنین(ع) به این وصیت عمل کرد و فاطمه(س) را غسل و کفن کرد و شبانه به خاک سپرد. 📚 نقل است که امیرالمؤمنین(ع) در شبی که قرار بود همسرش فاطمه(س) را غسل و کفن کند، امام حسن(ع) را به دنبال سلمان فرستاد تا او بچه‌ها را سرگرم کند و آن‌ها متوجه غسل و کفن کردن مادرشان نشوند. 🔻سلمان می‌گوید: 🔹 «من در حال مشغول کردن بچه‌ها بودم که ناگهان دیدم خود امیرالمؤمنین(ع) دارد گریه می‌کند. 🔹 بعد از اتمام تغسیل و تکفین، آن حضرت شمعی روش کرد تا با نور آن بتوانند بیرون رفته و جنازه را دفن کنند. 🔹 با روشنایی شمع، چهره بچه‌ها دیده شد که از شدت اندوه، در حال جان دادن هستند. 🔹 جبرئیل در آن لحظات نازل شد و به امیرالمؤمنین(ع) گفت: بچه‌ها را آرام کن که ملائکه در حال از بین رفتن هستند!» 📚 انسان وقتی این صحنه‌ها را تصور می‌کند، می‌فهمد که حادثه چه اندازه بزرگ بود. 📚 امیرالمؤمنین(ع) فرمود: زهرا جان! من از این به بعد و تا پایان عمر غمگین خواهم بود و شب‌ها تا به صبح، خواب به چشمان من نخواهد آمد. 📚 نقل است که گفته‌اند امیرالمؤمنین(ع) بعد از شهادت زهرا(س) تا پایان عمر، خندان دیده نشد. 📌 برگرفته از دروس تاریخ تطبیقی 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
🔰امامت؛ نقطه اختلاف فرزندان آدم(ع) 📕 شیطان بعد از یأس از فریب دادن آدم (ع) و همسرش، روی فرزندان سرمایه‌گذاری کرد. 📕 نقطه اختلاف فرزندان هم از مسأله امامت شروع شد. آدم(ع) مأمور بود فرزند کوچک خودش را به عنوان جانشین خودش معرفی کند. 📕 زمانی که فرزند بزرگ از این قضیه مطلع شد، به آدم (ع) اعتراض کرد که چرا با وجود من، به فرزند کوچک رجوع کردی؟ حضرت آدم (ع) پاسخ داد که این امر در اختیار من نیست؛ اما قابیل قبول نکرده و خواستار دلیل شد. 📕 خدای متعال ارائه قربانی را دلیل بر صحت انتخاب و صداقت آدم (ع) قرار داد و گفت: قربانی هر کدام قبول شد، معلوم می‌شود که منتخب، اوست. 📕 بالأخره قربانی کردند و از فرزند کوچک قبول شد، اما از فرزندی که معترض بود، پذیرفته نشد «وَاتْلُ عَلَيْهِمْ نَبَأَ ابْنَيْ آدَمَ بِالْحَقِّ إِذْ قَرَّبَا قُرْبَاناً فَتُقُبِّلَ مِن أَحَدِهِمَا وَلَمْ يُتَقَبَّلْ مِنَ الآخَرِ قَالَ لَأَقْتُلَنَّكَ قَالَ إِنَّمَا يَتَقَبَّلُ اللّهُ مِنَ الْمُتَّقِينَ»(مائده/27) 📕 این را باید دانست که انتخاب خداوند ملاک دارد. خدای متعال نه بدون حکمت کلامی می‌گوید، نه بدون حکمت کسی را انتخاب می‌کند. 📕 با پذیرفته شدن قربانی فرزند کوچک، دو مطلب ثابت شد؛ 1- این‌که آدم(ع) درست می‌گفت که برادر کوچک منتخب خداست و 2- هم این‌که، انتخاب خدا درست بوده است. 📕 صحت انتخاب خداوند، در ادامه و اعتراض فرزند بزرگ به منتخَب(انتخاب شده) خودش را نشان داد. او دیگر با منتخِب(خدا و آدم) کاری نداشت، بلکه به سراغ فرد منتخَب رفته و گفت: درست است که تو انتخاب شدی، ولی این مقام را قبول نکن. 📕 موقعی که با جواب رد برادر کوچک مواجه شد، گفت: اگر انتخاب را کنار نگذاری، تو را می‌کشم. برادر کوچک دوباره به او پاسخ منفی داد و گفت: اگر تو برای رسیدن به این مقام، به قتل من اقدام کنی، من مانند تو نیستم که برای رسیدن به این مقام، دست به قتل بزنم. 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
32.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تاریخ_جهان #معامله_قرن #آمریکا_و_رژیم_صهیونیستی 📹 نماهنگ 💢 این سیاست شیطانی و خبیثی که آمریکا در مورد فلسطین در نظر گرفته است، اسمش را هم گذاشته است «معامله‌ی قرن». ✅ البتّه بدانند که این معامله‌ی قرنی که آنها فکر کرده‌اند، به توفیق الهی هرگز تحقّق نخواهد یافت. 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
♨️ آخرین آمال و آرزوهای پادشاه! 📚 «از دوم فروردین با خانواده سلطنتی در کیش بوده‌ام. هر روز با شاه به سوارکاری می‌پردازم. دستور داده بودم ده رأس اسب به همین منظور به کیش بیاورند. شاه مشتاق است که من هر چه سریع‌تر هتل‌ها،‌ قمارخانه‌ها و سایر تأسیساتی را که برای کیش در نظر داریم به پایان برسانم. به من گفت، "مایلم، قبل از مرگم،‌ اینجا را آن‌طور که آرزو دارم، ببینم." 📌 منبع: کتاب گفتگوهای من با شاه (خاطرات محرمانه امیر اسدالله علم)، ج1، تهران، طرح نو،‌ چاپ اول، بهار 1371، ص321. 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/
(ع) ✅ قیام‌های داخلی در جامعه اسلامی و غفلت از محیط پیرامون 🔹 شناخت حرکت‌هایی که به‌عنوان مبارزه با حاکمیت‌های بنی‌امیه و بنی‌عباس رخ می‌داد، در فهم دو چیز راهگشا بود؛ 1- پی بردن به ماهیت حاکمیت‌های موجود. 2- علل اقدامات ائمه(ع). 🔹 نکته‌ای که در این حرکت‌ها وجود داشت، این بود که جامعه اسلامی را در درون خودش به‌گونه‌ای مشغول سازی کند و نگه دارد تا هرگز متوجه اتفاقات بیرون و پیرامونی جامعه اسلامی نشود. 🔹 چرا اسلام نتوانست اروپای موجود را به تصرف خود درآورد؟! چرا هرگز اسلام به اروپای موجود نرسید؟! 🔹 چرا در مجموعه شبه‌قاره هند، اسلام نتوانست تا انتهای آن پیشروی کند و چین را هم فتح کند؟! 🔹 به عبارتی دیگر، محدودسازی در درون جامعه اسلامی چه سودی برای جریان یهود داشت؟! 🔹 اهل‌بیت(ع) محیط را به‌گونه‌ای مدیریت می‌کردند که شبکه اصلی نتواند ضربه نهایی را بر پیکره اسلام وارد آورد. 🔹 یکی از شیوه‌های سازمان یهود، مشغول‌سازی حاکمیت از درون بود؛ یعنی کاری می‌کردند که مجموعه حاکمیت هیچگاه نتواند فکر و ذهن خود را به بیرون متمرکز کند. 🔹 اگر برخی از قیام‌های بیهوده رخ نمی‌داد، شاید مدیریت اهل‌بیت(ع) به‌گونه‌ای شکل می‌گرفت که فردی که سازمان یهود او را بر مسند ریاست و قله حاکمیت قرار دادند، خودش علیه سازمان یهود قرار می‌گرفت. 🔹 خلاصه این‌که پیرامون حرکت‌های داخل جامعه اسلامی تحقیق زیادی لازم است. برای نمونه اگرچه زید انسان خوبی بود، اما آیا حرکت او بجا و لازم بود یا نه؟ 🔹 آیا قیام زید، امام صادق(ع) را در تنگنا قرار داد یا این‌که راه را برای حضرت باز کرد؟ در این زمینه تحقیق لازم است. 📚 برگرفته از دروس تاریخ تطبیقی 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/
#استاد_طائب #دهه_فجر ✅ گرامیداشت دهه فجر و سالگرد صدور بیانیه گام دوم 🔹 با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی طائب 💯 با موضوع شاخصه‌های مجلس تراز انقلاب اسلامی 📆 دوشنبه 14 بهمن ماه سال 98 ساعت 12:45 🕌 مدرسه معصومیه 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/
#یهود #قیامت 💯 اعتقاد یهودیان درباره مجازات شدنشان در قیامت/ ما فرزندان خداییم و عذاب نمی‌شویم 🔹 از جمله نمونه‌هاى نژادپرستى يهوديان... برترى‌جويى آنان بر ساير اقوام است. با اين تصور كه آن‌ها دوستان خدايند و ساير ملت‏ها از چنين موهبتى محروم‏اند! 🔹 همچنين آن‌ها آيين خود را تنها آيين حق و برتر دانسته و معتقدند يهوديان، فرزندان و دوستان خدايند و اگر مرتكب گناه و معصيت شوند، مجازات نمى‏شوند «وَقَالَتِ الْيهُودُ وَالنَّصَارَى نَحْنُ أَبْنَاءُ اللهِ وَأَحِبَّاؤُهُ...؛ یهوديان و مسيحيان گفتند ما پسران خدا و دوستان او هستيم.» (مائده/18) 🔹 در تفسير اين آيه گفته‌اند: هنگامى كه پيامبر اكرم(ص) گروهى از يهوديان را به عذاب الهى تهديد كرد، گفتند «ما را تهديد نكن؛ زيرا ما فرزندان و دوستان خدا هستيم و اگر خدا از ما خشمگين شود، خشم او مانند خشم انسان به فرزند خودش است؛ يعنى اين خشم به‌زودى فرومى‏نشيند!» 📕 علی‌اکبر مؤمنی، بررسى تحليلى مواجهه قرآن با يهود، ص81 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
✅ یهود و شهرهای مهم اسلامی/ ارتباط مخفیانه برخی از صحابه با یهود 🔹 شناخت موقعیت و خاندان‌های یهودی ساکن در جزیره العرب و اطراف آن برای آشنایی با تاریخ یهود و تحولات تاریخی مسلمانان قبل و بعد از شهادت رسول الله(ص) امری اجتناب ناپذیر است. 🔹 اهمیت این موضوع وقتی معلوم می‎شود که بدانیم اقدام برخی از سران صحابه به اخراج یهود از جزیره العرب و اطراف آن به منطقه شام، باعث شد سیل جمعیت یهودی به این منطقه منتقل شده و تأثیرات شگرفی را در معادلات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی آن منطقه داشته باشد. 🔻 مکه 🔰 براساس برخی از نصوص، در مکه یهودیان متعددی زندگی می‌کردند. در این باره از ابن عباس نقل شده است «رسول الله(ص) در مکه و پس از تلاوت سوره نجم به سجده افتاد و مسلمانان، مشرکان و جنیان هم با او سجده کردند.» 🔰 حفص بن عمر در گزارش خود این گونه افزوده است «رسول الله(ص) در مکه به سجده افتاد و یهودیان و مسیحیان و مشرکان نیز با او به سجده رفتند.»(1) 🔹 البته در مکه و از بستگان نزدیک برخی از سران صحابه، کسانی بودند که به ادیان آسمانی آشنایی کامل داشتند. 🔰 زید بن عمرو بن نفیل یکی از این عده است که براساس منابع غیر شیعی، در جست‌وجوی دین حق به سراغ یهودیان و مسیحیان رفت و چون حرف‌های آن‌ها او را راضی نکرد، به سراغ دین حنیف ابراهیم رفت و بر همین دین بود تا از دنیا رفت.(2) 🔰 نتیجه این‌که ساکنان مکه از جمله دو نفر از سران صحابه، هر چند از وجود ادیانی همچون یهود در شبه جزیره اطلاع کاملی داشتند، ولی ارتباط مستقیم و تنگاتنگی با آن‌ها نداشتند. 🔰 البته در این میان، حساب یکی از این دو با توجه به شرح حال پسر عمویش زید بن عمرو بن نفیل و اصرای که پدرش بر آزار و اذیت او داشت و نیز مرگ مشکوک زید، با دیگران جداست و یقیناً او اطلاعات گسترده‌تر و جامع‌تری از ادیان آسمانی داشته است. 🔻 پی‌نوشت؛ 1-المعجم الکبیر، ج11، ص253/ اصل این ماجرا که به ماجرای (غرانیق) معروف است را می‎توان در کتب مختلف تفسیری و نیز برخی از کتاب های روایی غیر شیعی مشاهده نمود. 2- برای شرح حال و زندگی نامه وی ر.ک: تاریخ مدینه دمشق، ج19، ص493، ش2348؛ الاستیعاب، ج2، ص616 📚 منبع: دشمن شدید، جلد دو، ص19 و 20 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.