eitaa logo
استاد مهدی طائب
10.2هزار دنبال‌کننده
304 عکس
229 ویدیو
53 فایل
❇ تنها کانال رسمی استاد مهدی طائب ✅ پایگاه نشر آثار استاد مهدی طائب 🖥 آدرس سایت: http://ostad-taeb.ir 📱 ارتباط با ادمین: @Admin_Ostad
مشاهده در ایتا
دانلود
(ع) ✅ قیام‌های داخلی در جامعه اسلامی و غفلت از محیط پیرامون 🔹 شناخت حرکت‌هایی که به‌عنوان مبارزه با حاکمیت‌های بنی‌امیه و بنی‌عباس رخ می‌داد، در فهم دو چیز راهگشا بود؛ 1- پی بردن به ماهیت حاکمیت‌های موجود. 2- علل اقدامات ائمه(ع). 🔹 نکته‌ای که در این حرکت‌ها وجود داشت، این بود که جامعه اسلامی را در درون خودش به‌گونه‌ای مشغول سازی کند و نگه دارد تا هرگز متوجه اتفاقات بیرون و پیرامونی جامعه اسلامی نشود. 🔹 چرا اسلام نتوانست اروپای موجود را به تصرف خود درآورد؟! چرا هرگز اسلام به اروپای موجود نرسید؟! 🔹 چرا در مجموعه شبه‌قاره هند، اسلام نتوانست تا انتهای آن پیشروی کند و چین را هم فتح کند؟! 🔹 به عبارتی دیگر، محدودسازی در درون جامعه اسلامی چه سودی برای جریان یهود داشت؟! 🔹 اهل‌بیت(ع) محیط را به‌گونه‌ای مدیریت می‌کردند که شبکه اصلی نتواند ضربه نهایی را بر پیکره اسلام وارد آورد. 🔹 یکی از شیوه‌های سازمان یهود، مشغول‌سازی حاکمیت از درون بود؛ یعنی کاری می‌کردند که مجموعه حاکمیت هیچگاه نتواند فکر و ذهن خود را به بیرون متمرکز کند. 🔹 اگر برخی از قیام‌های بیهوده رخ نمی‌داد، شاید مدیریت اهل‌بیت(ع) به‌گونه‌ای شکل می‌گرفت که فردی که سازمان یهود او را بر مسند ریاست و قله حاکمیت قرار دادند، خودش علیه سازمان یهود قرار می‌گرفت. 🔹 خلاصه این‌که پیرامون حرکت‌های داخل جامعه اسلامی تحقیق زیادی لازم است. برای نمونه اگرچه زید انسان خوبی بود، اما آیا حرکت او بجا و لازم بود یا نه؟ 🔹 آیا قیام زید، امام صادق(ع) را در تنگنا قرار داد یا این‌که راه را برای حضرت باز کرد؟ در این زمینه تحقیق لازم است. 📚 برگرفته از دروس تاریخ تطبیقی 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/
#استاد_طائب #دهه_فجر ✅ گرامیداشت دهه فجر و سالگرد صدور بیانیه گام دوم 🔹 با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی طائب 💯 با موضوع شاخصه‌های مجلس تراز انقلاب اسلامی 📆 دوشنبه 14 بهمن ماه سال 98 ساعت 12:45 🕌 مدرسه معصومیه 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/
#یهود #قیامت 💯 اعتقاد یهودیان درباره مجازات شدنشان در قیامت/ ما فرزندان خداییم و عذاب نمی‌شویم 🔹 از جمله نمونه‌هاى نژادپرستى يهوديان... برترى‌جويى آنان بر ساير اقوام است. با اين تصور كه آن‌ها دوستان خدايند و ساير ملت‏ها از چنين موهبتى محروم‏اند! 🔹 همچنين آن‌ها آيين خود را تنها آيين حق و برتر دانسته و معتقدند يهوديان، فرزندان و دوستان خدايند و اگر مرتكب گناه و معصيت شوند، مجازات نمى‏شوند «وَقَالَتِ الْيهُودُ وَالنَّصَارَى نَحْنُ أَبْنَاءُ اللهِ وَأَحِبَّاؤُهُ...؛ یهوديان و مسيحيان گفتند ما پسران خدا و دوستان او هستيم.» (مائده/18) 🔹 در تفسير اين آيه گفته‌اند: هنگامى كه پيامبر اكرم(ص) گروهى از يهوديان را به عذاب الهى تهديد كرد، گفتند «ما را تهديد نكن؛ زيرا ما فرزندان و دوستان خدا هستيم و اگر خدا از ما خشمگين شود، خشم او مانند خشم انسان به فرزند خودش است؛ يعنى اين خشم به‌زودى فرومى‏نشيند!» 📕 علی‌اکبر مؤمنی، بررسى تحليلى مواجهه قرآن با يهود، ص81 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
✅ یهود و شهرهای مهم اسلامی/ ارتباط مخفیانه برخی از صحابه با یهود 🔹 شناخت موقعیت و خاندان‌های یهودی ساکن در جزیره العرب و اطراف آن برای آشنایی با تاریخ یهود و تحولات تاریخی مسلمانان قبل و بعد از شهادت رسول الله(ص) امری اجتناب ناپذیر است. 🔹 اهمیت این موضوع وقتی معلوم می‎شود که بدانیم اقدام برخی از سران صحابه به اخراج یهود از جزیره العرب و اطراف آن به منطقه شام، باعث شد سیل جمعیت یهودی به این منطقه منتقل شده و تأثیرات شگرفی را در معادلات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی آن منطقه داشته باشد. 🔻 مکه 🔰 براساس برخی از نصوص، در مکه یهودیان متعددی زندگی می‌کردند. در این باره از ابن عباس نقل شده است «رسول الله(ص) در مکه و پس از تلاوت سوره نجم به سجده افتاد و مسلمانان، مشرکان و جنیان هم با او سجده کردند.» 🔰 حفص بن عمر در گزارش خود این گونه افزوده است «رسول الله(ص) در مکه به سجده افتاد و یهودیان و مسیحیان و مشرکان نیز با او به سجده رفتند.»(1) 🔹 البته در مکه و از بستگان نزدیک برخی از سران صحابه، کسانی بودند که به ادیان آسمانی آشنایی کامل داشتند. 🔰 زید بن عمرو بن نفیل یکی از این عده است که براساس منابع غیر شیعی، در جست‌وجوی دین حق به سراغ یهودیان و مسیحیان رفت و چون حرف‌های آن‌ها او را راضی نکرد، به سراغ دین حنیف ابراهیم رفت و بر همین دین بود تا از دنیا رفت.(2) 🔰 نتیجه این‌که ساکنان مکه از جمله دو نفر از سران صحابه، هر چند از وجود ادیانی همچون یهود در شبه جزیره اطلاع کاملی داشتند، ولی ارتباط مستقیم و تنگاتنگی با آن‌ها نداشتند. 🔰 البته در این میان، حساب یکی از این دو با توجه به شرح حال پسر عمویش زید بن عمرو بن نفیل و اصرای که پدرش بر آزار و اذیت او داشت و نیز مرگ مشکوک زید، با دیگران جداست و یقیناً او اطلاعات گسترده‌تر و جامع‌تری از ادیان آسمانی داشته است. 🔻 پی‌نوشت؛ 1-المعجم الکبیر، ج11، ص253/ اصل این ماجرا که به ماجرای (غرانیق) معروف است را می‎توان در کتب مختلف تفسیری و نیز برخی از کتاب های روایی غیر شیعی مشاهده نمود. 2- برای شرح حال و زندگی نامه وی ر.ک: تاریخ مدینه دمشق، ج19، ص493، ش2348؛ الاستیعاب، ج2، ص616 📚 منبع: دشمن شدید، جلد دو، ص19 و 20 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 پاسخ استاد طائب به شبهه مطرح شده توسط خبرگزاری‌های دولتی مبنی بر دوباره با . 💯 این‌که وزیر امور خارجه گفته اگر آمریکا به برجام برگرده ما کماکان در برجام هستیم، اگر مرادش این باشه که بخواد به دنیا بگه «ما برجام رو بهم نزدیم و اونا بهم زدند» این حرف درستیه‌. 💯 اما اگر منظورش این بوده که دنبال مذاکرات جدیدی با آمریکا هستیم، این پایمال کردن خون حاج قاسم سلیمانی و خلاف حرف حضرت آقا و خلاف عقل و منطق. 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
(ع) (ع) ♨️ نقش بر آب شدن تزویر هارون توسط امام کاظم(ع) 📚 هارون آشکارا روی انتساب خود به مقام رسالت تکیه نموده، در هر فرصتی آن را مطرح می‌کرد. 📚 وی روزی وارد شهر مدینه شد و... رو به قبر پیامبر(ص) نموده گفت «السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا رَسُولَ اللهِ السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ عَمِّ؛ درود بر تو ای پیامبر خدا! درود بر تو ای پسرعمو!» 📚 او در میان آن جمعیت زیاد، نسبت عموزادگی خود با پیامبر اسلام(ص) را به رخ مردم می‌کشید و عمدا به آن افتخار می‌نمود تا مردم بدانند خلیفه، پسرعموی پیامبر(ص) است. 📚 در این هنگام، پیشوای هفتم که در آن جمع حاضر بود، از هدف هارون آگاه شده، نزدیک قبر پیامبر(ص) رفت و با صدای بلند گفت «السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا رَسُولَ اللهِ السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا أَبَه‏؛ درود بر تو ای پیامبر خدا! درود بر تو ای پدر!.» 📚 هارون از این سخن ناراحت شد؛ به‌طوری‌که رنگ صورتش تغییر یافت و بی‌اختیار گفت: واقعا این، افتخار است. 🔻 پی نوشت؛ الإرشاد، ج2، صص234-235 سیره پیشوایان، صص431-432 الکامل فی التاریخ، ج6، ص164 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
(ص) ✅ رسول اکرم(ص) پیامبر به دنیا آمده بودند 📕 یکی از مسائلی که قابل بررسی است و متأسفانه در تاریخ مورد تحریف قرار گرفته، مسئله بعثت است. 📕 ما معتقدیم که رسول اکرم(ص) پیامبر به دنیا آمده بود و همه‌چیز را می‌دانست؛ الا اینکه منتظر زمان ابلاغ امر رسالت از طرف خداوند بوده است تا اعلام شود. 📕 به عبارت دیگر، نبوت آن حضرت زمان نداشت؛ ولی ابلاغ نبوت زمان داشت. چنانچه در مورد پیامبرانی مثل حضرت عیسی(ع) هم این سخن صادق است. 📕 حضرت عیسی(ع) از چه زمانی می‌دانست که نبی است؟‌ ایشان در گهواره بود که گفت «جَعَلَنی نبیا؛ مرا پیامبر قرار داد»(مریم 30) و نگفت «یَجعَلُنی نبیا؛ پیامبر قرار می‌دهد.» 📕 حضرت عیسی(ع)، نبی به دنیا آمد؛ اما تا مدتی مأذون به تکلم نبود. 📌برگرفته از دروس تاریخ تطبیقی استاد طائب 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
💢 اعتقاد یهودیان درباره انبیای الهی 🔰 یهودیان که معتقد به توحید و دارای کتاب آسمانی هستند، خود را پیروان حضرت موسی(ع) از پیامبران بزرگ الهی می‌دانند. 🔰 طبق نظر بعضی از محققان، ظهور حضرت موسی(ع) و پایه گذاری دین یهود به سال 1400 قبل از میلاد باز می‌گردد.(1) 🔰 اهل کتاب و از جمله یهودیان عموماً قائل به توحید و یگانه پرستی می‌باشند و در مقابل آن شرک و بت پرستی، دو یا چندگانه پرستی قرار دارد. 🔰 بر همین اساس اساسی‌ترین رکن دین یهود توحید بوده است. چنانکه هنوز هم شعار روزانه آنان که آن را به میت نیز تلقین می‌کنند این آیه از تورات است.(2) 🔰 «بشنو ای اسرائیل خدای یَهوِه خدای ما واحد است، پس خدای خود را به تمامی قوت و جان دوست بدار...»(3) 🔰 یهودیان معتقدند تنها پیامبر صاحب شریعت که از طرف خدا مبعوث شده است، حضرت موسی(ع) می‌باشد. 🔰 و پیامبرانی که پیش از وی آمده‌اند، فقط تذکرها و نصایح اخلاقی داشته و بعضی اصول عقلانی را توضیح داده‌اند و پس از حضرت موسی(ع) نیز پیامبر صاحب شریعتی نیامده است.(4) 🔰 از آن جهت به آن‌ها یهود گفته شده که خود را پیروان «یهودا» فرزند یعقوب(ع) می‌نامند. البته احتمال می‌رود که یهود نام قبیله‌ای باشد.(5) 🔻 پی‌نوشت: 1- جواهر الکلام ج1 ص 228 2- تاریخ ادیان ص183 3- تورات، سفر تثنیه 4- ملل و نحل ج2 ص192 5- معارف، ص270 💯 منبع: کتاب «پیامبر اکرم(ص) و یهود مدینه»ص 23 و 24 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
(ع) (ع) 💯 سرنوشت خودی‌هایی که در مقابل نظام اسلامی ایستادند 🔹 مردى به نام «خِرّيت‌بن‌راشد» از قبيله بنى‌ناجيه بعد از ماجراى حكمين با سى نفر از يارانش نزد امام(ع) آمد و با جسارت خاصى به حضرت عرض كرد «به خدا سوگند، اى على من فرمان تو را اطاعت نمى‏كنم و پشت‌سرت نماز نمى‏خوانم و فردا از تو جدا خواهم شد.» 🔹 امام(ع) به او فرمودند «مادرت به عزايت بنشيند! با اين كار، معصيت خدا مى‏كنى و پيمان خويش را مى‏شكنى و تنها به خويشتن ضرر مى‏زنى. بگو ببينم چرا اين كار را مى‏كنى؟» 🔹 عرض كرد «براى اين‌كه افراد را به حكميت درباره كتاب خدا پذيرفتى و در برابر حق، ضعف نشان دادى، هنگامى كه به پيروزى نزديک بودى؛ به همين دليل من از تو جدا مى‏شوم.» 🔹 حضرت فرمود «بيا تا من نكته‏هايى از كتاب خدا را به تو بياموزم و درباره سنّت پيامبر(ص) با تو سخن بگويم و امورى از حق را براى تو بگشايم كه من از آن آگاه‏ترم؛ شايد آنچه را اكنون انكار مى‏كنى، بپذيرى و از آنچه آگاه نيستى، آگاه شوى.» 🔹 او گفت «[اكنون آمادگى ندارم؛] من نزد تو خواهم آمد.» 🔹 حضرت فرمود «مراقب باش شيطان تو را فريب ندهد و جهل و نادانى تو را سبک‌سر نسازد. به خدا سوگند، اگر به سخن من گوش فرادهى، تو را به راه راست هدايت مى‏كنم.» 🔹 اين مرد سبک‌مغز تصميم گرفت با قوم خود به خوارج بپيوندد و به سرنوشت شوم آن‌ها گرفتار شود. 🔹 به دنبال همين ماجرا بود كه امام(ع) يكى از ياران خود را براى تحقيق حال به دنبال او فرستاد، شايد از تصميم زشت خود منصرف شده باشد، ولى چيزى نگذشت كه فرستاده امام(ع) خبر آورد كه او با يارانش كوفه را به‌سوى خوارج ترک كرده‏اند. 🔸 بعد از آن، امیرالمؤمنین(ع) درباره آن‌ها چنین فرمود «از رحمت خدا به دور باشند؛ همان‌گونه كه قوم ثمود از رحمتش دور شدند. آگاه باشيد آن‌ها اگر نوک نيزه‏ها به‌سوى آنان متوجه شود و شمشيرها بر فرقشان ببارد، از گذشته خود پشيمان خواهند شد. 🔸 شيطان امروز از آن‌ها درخواستِ تفرقه و جدايى كرده؛ ولى فرداى قيامت از آن‌ها بيزارى مى‏جويد و خود را كنار خواهد كشيد. آن‌ها را همين بس كه از طريق هدايت خارج شدند و به گمراهى و كورى بازگشتند. راه حق را سد كردند و در وادى جهل و ضلالت گام نهادند.» ✅ منبع: آیت‌الله مکارم شیرازی، پیام امام امیرالمؤمنین(ع)، ج7، صص18-21 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
15.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تاریخ_ایران #دهه_فجر 📹 کلیپی عبرت آموز 📌 سرنوشت جالب کسانی که امام خمینی(ره) را در پرواز ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ همراهی کردند. 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🎯 آدرس سایت: https://www.tarikh.org/ 🇮🇷 با ما همراه باشید.
💢 وجود حقایق آخرالزمانی در تورات اصلی 🔹 اگر تحریف تورات نه یک حادثه عادی که یک توطئه از پیش طراحی شده باشد، بی‌شک تورات اصلی اینک بایستی نزد تحریف‌کنندگان آن موجود باشد. 🔹 بر این اساس می‌توان با توجه به حقایقی که از جریان آخرالزمان در این کتاب آسمانی وجود داشته است، بسیاری از اقدامات و برنامه‌ریزی‌های دشمنان را در امروز به سوءاستفاده آنان از مطالب این کتاب آسمانی نسبت داد که البته از تقدیر و قضای الهی خارج نیست. 📕 منبع: محمدهادی همایون، تاریخ تمدن و مُلک مهدوی، صص294-295 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.
(ع) (ع) 🔰 ترور امیرمؤمنان(ع) کار یک نفر نبود، جریان نفوذ دست داشت/ افرادی از ترور اطلاع داشتند 💯 زمانی که امیرمؤمنان(ع) در حال تدارک مقدمات جنگ با معاویه بودند، معاویه به صورت پنهانی مشغول زمینه سازی برای ترور حضرت(ع) بود. 💯 برای این کار بقایای خوارج را تجهیز و آماده می‌کند. سازمان او(معاویه) نیز خوارج را تا صف اول نماز حضرت(ع) نفوذ می‌دهد. در این صورت محال نیست که یک نفر بتواند به تنهایی رئیس یک مملکت را ترور کند. 💯 هر چند امیرمومنان(ع) محافظ نداشتند، اما اطرافیان حضرت(ع) از خطرهایی که ایشان را تهدید می‌کرد، بی اطلاع نبودند. مسائل حفاظتی تازه و بدیع نیست، شرایط حاکم نیز به شکلی است که بالطبع گروهی برای مراقبت و محافظت از او شکل می‌گیرند. 💯 این مسأله در مورد عمر، ابوبکر، عثمان، معاویه و حتی ولید بن عقبه که در کوفه حکومت می‎کند، وجود داشته است. در قضیه حضرت امیر(ع) نشانه‌هایی وجود دارد که حکایت از جریانی منسجم و منظم برای ترور دارد. چون؛ 1️⃣ وارد شدن فرد مسلح به مسجد جز برای محافظان و مأموران امری غیر عادی محسوب می‎شود. 2️⃣ شمشیر وسیله‌ای نیست که بتوان آن را زیر لباس پنهان کرد. 3️⃣ بر فرض هم بتوان پنهان کرد، اما این مسأله برای اطرافیان نزدیک حضرت(ع) قابل تشخیص بود. چون اهل جنگ بوده و تمام این مسائل را می‎دانستند. 4️⃣ مسجد هم آنقدر تاریک نبوده که افراد قادر نباشند این فرد را ببینند. 💯 بنابراین در این میان کسانی بودند که از ترور اطلاع داشتند، اما چشمشان را بستند. چون کسانی که اطراف حضرت را گرفته‎اند، دشمنان حضرت(ع) بودند. 💯 دوستان حضرت(ع) نیز در اردوگاه نخیله(برای جنگ با معاویه) جمع شده بودند. البته بسیاری از کسانی که در اردوگاه نیز بودند، به کشته شدن حضرت(ع) رضایت داشتند. نارضایتی حضرت امیر(ع) از آن‌ها مؤید این مطلب است. 📚 منبع: تبار انحراف، ص17 و 18 🌐 کانال تاریخ بصیرت‌افزا http://eitaa.com/joinchat/1594753028C349cce3301 🇮🇷 با ما همراه باشید.