.
💠 داستان «دلم یک دوست میخواهد» درباره یک مثلث تنهاست که دنبال دوست میگردد. مثلث با اشکال هندسی مختلفی مثل دایره، مربع، خط شکسته و... آشنا میشود و میخواهد با آنها دوست شود؛ اما خیلی زود متوجه میشود که آنها دوست خوبی برای او نیستند. این داستان ادامه پیدا میکند و مثلث آنقدر صبر میکند تا در نهایت یک دوست خوب شبیه خودش پیدا میکند.
✍ نویسنده: مهناز فتاحی
📚 ناشر: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان
📄 تعداد صفحات: ۳۶ صفحه
🙎♂️ مخاطب: کودکان ۴ تا ۸ سال
🪴 اثراتتربیتی
1⃣ آشنایی با ویژگیهای یک دوست خوب
2⃣ آموزش دوست پیدا کردن
3⃣ تقویت توانایی مخالفت با درخواست اشتباه دیگران
4⃣ آموزش اشکال هندسی در قالب داستان
#معرفی_کتاب_کودک
#تربیت_با_کتاب
30.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎙حجت الاسلام استاد مهدی منصوری
❌بشر نباید خودش را در نفسانیت بیابد.
✅نیاز ما به توسل،نیاز ما به نجات از یافت خود از نفسانیت است.
♦️اگر به سراغ نفسانیت رفتید،استرس میاد،اضطراب،ترس،غم و...به سراغتان می آید.
✳️بشر باید خودش را با توسل از نفسانیت نجات بدهد.
✅نفسانیت سیاه چالی برای انسان است.
✳️اگر خدا انسانی را یاری کرد هیچ کسی نمیتواند بر او غالب شود.
✅اگر نصرت حق را داشته باشید از هیچ چیزی نمی ترسید.
✳️گودی قتلگاه برای اباعبدالله حذف نشد بلکه حضرت اباعبدالله (ع)وسعت روحی داشتندو بزرگ بودند که گودی قتلگاه برایشان کوچک بود.
⁉️چرا فکر می کنید وقتی خدا می خواهد به ما لطف کند،باید حتما موانع را از میان بردارد؟!
✳️لازم نیست موانع از بین بروند آدمی باید بزرگ شود و به شرح صدر برسد تا از موانع به راحتی عبور کند.
#غرب_شناسی
#توسعه_ومبانی_تمدنغرب
#شهید_آوینی
#کلیپ
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67
16.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آغوشتو وا کن.
شب جمعه است هوایت نکنم میمیرم😭💔
#امام_حسین
#شب_زیارتی
https://eitaa.com/joinchat/994967711C457677cd67
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 دفاع تمام قد همتی از وام بانکها به کارمندانشان!
♦️وزیر اقتصاد:بالاخره کارمندهای بانک هم حق و حقوقی دارند و باید از آنها دفاع کرد.
♦️دفاع همتی از وام بانکها به کارمندانش در حالیست که انتقادهای مردم از بیعدالتی در پرداختهاست. صف وام ازدواج و فرزندآوری و ودیعه مسکن و ... چیزی نیست که قابل دفاع باشد و گلایه مردم تبعیض در سهولت پرداختهاست بهطوری که یک فرد عادی به راحتی امکان دریافت وامی که طبق قانون حق او میباشد را ندارد. اما در همین شرایط کارمندان بانکها به راحتی وامهای کمبهره و کلان میگیرند.
♦️ با انتشار گزارش تسهیلات پرداختی بانکها و موسسات اعتباری به کارکنان خود در سال ۱۴۰۲ مشخص شد بانکها در سال قبل ۹۱.۵ همت به کارمندان، مدیران و هیات مدیره خودشان وام (اصل وام به همراه سود) دادهاند.
آرزوهایغلط در میدان جهاد
💠 اگر از فردی که دارد در میدان مبارزه با دشمنان خدا و در رکاب امام زمانش نبرد و جهاد میکند سوال شود در دنیا چه آرزویی داری و او در جواب بگوید: "آرزو دارم مدرک تحصیلی دکترا بگیرم یا بگوید آرزو دارم حافظ قرآن شوم و یا فلان شغل را داشتم و یا بگوید کاش درآمد خوب و ثروت زیادی داشتم!" حتماً به او خواهیم گفت چه ارزشی بالاتر از جهاد در راه خدا چه گوهری نابتر از همین کاری که داری انجام میدهی؟ و اگر بخواهد از موقعیّت خود گلایه کند که چرا به جایی نرسیدهام مورد سرزنش عقلا قرار میگیرد.
💠 گاه در زندگی مشترک جنس گلایهی زن یا مرد این است که چرا مشغلهی من در زندگی بابت همسرداری، فرزندداری و خانهداری مانع رشد و پیشرفت من شده و نتوانستم از لحاظ تحصیلی، معنوی، شغل و درآمدزایی به جایی برسم.
💠 ریشهی اینگونه توقّعات، ملاک غلط ما در معنای پیشرفت است و فکر میکنیم پیشرفت یعنی شغل، درآمد، ثروت، مدرک تحصیلی و جایگاه اجتماعی ویژه در حالیکه ملاک پیشرفت و ارزش در دین (که در روز قیامت نیز همان ملاک مورد بازخواست قرار میگیرد) چیزی جز انجام تکلیفِ متناسب با شرایط فرد نیست.
💠 وقتی روایت داریم که "جهاد زن، خوب شوهرداری کردن است" یعنی بالاترین ارزش و پیشرفتی که در نزد خدا برای یک زن خانهدار وجود دارد خوب همسرداری کردن است و ارزش و وظیفهای بالاتر از آن برای او وجود ندارد و مانند یک مجاهدی است که دارد در وسط معرکه، مبارزه و نبرد میکند و در حال حاضر چیزی باارزشتر و بااولویتتر از این وجود ندارد تا در حسرت آن باشد.
#همسرداری
#تحکیم_خانواده
.
♻️ سئوال مردم از نظام بانکی و وزیر اقتصاد: پس چی به ما میرسه؟!
🔰 حمید رسایی: بانک مرکزی اعلام کرده که کارکنان بانکها سال گذشته، ۹۱.۶ هزار میلیارد تومان وام گرفتند! انتشار این ارقام، اعتراض کارکنان اصناف مختلف دیگر را به همراه داشت. خصوصا که ارائه تسهیلات به بخش صنایع و تولید و همچنین به مردم بابت ازدواج و رهن منزل یا فرزندآوری و ... بسیار محدود و با سختی است!
از ان طرف اخباری از وامهای هزار میلیاردی که بازپرداخت نمیشوند، به گوش میرسد. سال گذشته، میزان وامهایی که از طرف شبکه بانکی پرداخت شد و احتمال بازگشت آنها تقریبا صفر درصد است، ۶۴۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده است. یعنی حدود ۲ برابر بودجه عمرانی کشور در سال ۱۴۰۲ وامهایی است که بازگردانده نشده!
سؤال مردم این است که سهم ما از این ظرفیت بانکی کشور چیست، وقتی برای مبالغ اندک آن هم برای ازدواج و تهیه مسکن، باید مشکلات زیاد و خانهای متعددی را طی کنیم؟
موضوع این وامها از جمله مسائلی است که با استفاده از ظرفیت مجلس پیگیری میکنم. انشاالله
بانک های ما در حال حاضر حرکت بر ریل دینی و اسلامی ندارند
علم اقتصاد پشتوانه بانک ها همان علم اقتصادی است که رونوشت تفکرات و اندیشه های انسان سکولار است نه رونوشت اندیشه یک انسان دینی و الهی
وقتی در کشور ما اهمیتی به علوم انسانی نمی دهند و نمی خواهند یکبار هم که شده خودشان را مواجه با سوالات عمیق و دقیق ببینند و علم اقتصاد دینی را به تمسخر می گیرند ، اینها از این بی تفاوتی عمدی سود می برند و نان شان در همین است
بانک ها در کشور اسلامی هستند ولی اسلامی نیستند
از ده ها و صدها مولفه های دینی چند مولفه محدود را رعایت می کنند و این به معنای اسلامی بودن آن نیست
اسلامی شدن بانک ها جنگ همه جانبه در تمامی ابعاد اعم از علمی و غیر علمی نیاز دارد