فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یا_جواد_الائمه_ادرکنی
🌺مولودی خوانی زیبا
🌴به مناسبت میلاد با سعادت امام جواد و حضرت علی اصغر علیهما السلام
♨️ @ostadmohamadi👈
♨️http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
28.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرگ_شیطان_و_گناه
🎥میگن با ظهور امام زمان شیطان کشته میشه پس آیا گناه و معصیت بدون شیطان ممکن است؟
پاسخ: #استادمحمدی
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
♨️http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
#اعتقادی
🗓 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: دوشنبه - ۲۷ اسفند ۱۳۹۷
میلادی: Monday - 18 March 2019
قمری: الإثنين، 11 رجب 1440
🌹 امروز متعلق است به:
💎 سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام
💎 سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیهما السّلام
💠 اذکار روز:
💫 یا قاضِیَ الْحاجات (100 مرتبه)
💫 سبحان الله و الحمدلله (1000 مرتبه)
💫یا لطیف (129 مرتبه) برای کثرت مال
🗞 وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️2 روز تا ولادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
▪️4 روز تا وفات حضرت زینب سلام الله علیها
▪️14 روز تا شهادت امام موسی کاظم علیه السلام
▪️15 روز تا وفات حضرت ابوطالب علیه السلام
▪️16 روز تا مبعث حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم
♨️ @ostadmohamadi 👈
#تقویم_شیعه
#سوال
📝عوامل جذب رحمت الهی چیست؟ چه اعمالی رحمت خدا را در زندگی جاری می سازد؟
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
عوامل جذب رحمت الهی چیست؟ چه اعمالی رحمت خدا را در زندگی جاری می سازد؟.mp3
849K
سوال: 165
#عوامل_جذب_رحمت_الهی
پاسخ: #استادمحمدی
http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
#صهیونیست_جهانی
⛔️صهیونیست جهانی یعنی چه؟
💯پاسخ
🔰صهیونیست جهانی نام سازمانی است که در سال 1897، حدود صد و بیست سال پیش، در بال سوئیس توسط دویست و چهل نفر از سران یهود، از کشورهای مختلف، تأسیس شد.
🌀چگونگی شکلگیری صهیونیزم جهانی
آنچه در منابع تاریخی آمده، این است که شخصی به نام تئودور هرتزل بنیانگذار صهیونیزم جهانی است که در اولین کنگرهای که در بال سوئیس در سال 1897 تشکیل شد صهیونیزم جهانی را سازماندهی کردند؛ امّا قول صحیحتر این است که تقریباً، حدود سی چهل سال قبل از هرتزل، فردی به نام بنسکر، که یهودی روسی بود، جمعیتی به نام جمعیت دوستداران صهیون (الحبُّ الصهیون) درست میکند و در آن جمعیت مطرح میکند که یهودیها در دنیا تحقیر شده و غریب و ذلیل و آواره و تحت فشارند و ما باید این یهودیها را ساماندهی کنیم؛ و پیشنهاد اولیه این بود که اینها در جامعه روسیه یک جامعه واحد تشکیل بدهند و همه یهودیها را فرا بخوانند تا به روسیه بیایند و در آنجا مستقر شوند؛ البتّه قول دیگر این است که بنسکر، اسم جمعیت را جمعیت صهیون گذاشته است و صهیون هم نام کوهی مشرف بر شهر قدس و بیتالمقدس است، احتمالا ًنظرش این بوده است که یهودیها را در جامعه روسی ادغام و بعد آنها را از روسیه به فلسطین ببرد؛ به هر حال، آنچه که بیشتر ثبت است این است که بنسکر معتقد بود که ما به یهودیها ملیت ببخشیم و آنها را از این پراکندگی خارج، و در یک منطقه متّحد کنیم؛ امّا عمر وی کفاف نمیدهد و میمیرد.
بعد از این، هرتزل، بدون این که اشارهای به افکار بنسکر بکند و خودش را پیرو و طرفدار او بداند، در حدود سال 1890 کتابی به نام کتاب یهود مینویسد و در سال 1897حدود صد و بیست سال پیش، در بال سوئیس کنگرهای تشکیل میدهد و در آن کنگره دویست و چهل نفر از سران یهود، از کشورهای مختلف، که بیشتر از آلمان، روسیه، چکاسلواکی و لهسان بودند، جمع میشوند و بعد از یک هفته، بحث، تصمیم میگیرند که سازمانی به نام سازمان صهیونیزم جهانی درست کنند که سه وظیفه را به عهده بگیرد:
1. ملیت بخشی به یهود؛ آنان میگفتند چیزی به نام ملت یهود وجود ندارد یهودیها در ملتهای دنیا پراکندهاند و هویتی ملی ندارند؛
2. یافتن وطن برای آنان؛
3 . تشکیل دولت.
از سال 1897 تا 1948 که در این سال دولت اسراییل رسماً اعلام وجود کرد و بعد از آن، حدود سی کنگره، یعنی هر سالی تقریباً یک کنگره ـ که گاهی نیز ممکن بود به دلایلی به تأخیر بیفتد ـ تشکیل شده است. اولین تصمیمی که در این کنگرهها گرفته شد اینکه سازمان جهانی صهیونیزم تشکیل شود. در کنگرههای بعدی بر تأسیس صندوق ملی یهود اتفاق نظر کردند و این که بودجه و پول و منابع مالی آن مشخص شود و این صندوق، مسئول پشتیبانی مالی از تمام فعالیتهای بعدی باشد. در کنگره سوم و چهارم بحث اصلی این بود که وطن کجا باشد؟! از قبل هر یک از اینها به دنبال این بود که یهودیان را در جهان شناسایی، و برای هر یک از آنان پروندهای درست بکند که مشخص شود چه وضع و امکانات و ضعفی دارد.
این کار را تقریباً طی سه چهار سال انجام دادند و توانستند یهودیها را سرشماری و شناسایی بکنند و در کنگرههای سوم و چهارم، تقریباً نوعی از ملیت یهود را مشخص نموده بودند و بحث این بود که آن وطن کجا باشد؟ در کنگره چهارم دو نظر متفاوت ارائه شد یک نظر این بود که آن وطن اوگاندا باشد و نظر دیگر این بود که آن وطن، فلسطین باشد. آنچه که در تاریخ نقل شده است این است که نظر انگلیسیها در آن زمان اوگاندا بوده است؛ امّا نظر بیشتر یهودیهای روسیه و آمریکا و لهستان بر فلسطین بود؛ جاهای دیگری مثل آفریقای جنوبی، آرژانتین نیز مطرح بودند، ولی دو نظر عمده بر اوگاندا و فلسطین بود؛ بالاخره تصمیم میگیرند که هیأتهایی بفرستند و موقعیت آن دو کشور را بررسی بکنند که چه تعداد یهودی در آنجا زندگی میکنند و چقدر امکان استقرار جامعه یهود در آن جا وجود دارد و موقعیت آنجا چگونه است.
بعد از تحقیق و تهیه گزارش، در کنگره بعدی به این نتیجه میرسند که آن وطن، فلسطین باشد و متأسفانه در کنگره ششم که تقریباً در اوایل قرن بیستم بود، این تصمیم قطعی میشود. از جلسات بعدی بحث بر سر این بود که فعالیتهای خود را حول استقرار جامعه یهود در فلسطین و فعالیت خارجی در ارتباط با بحثهای یهودیها در جهان تقسیم بکنند. یک گروه مأمور میشوند که به فلسطین اشغالی بروند و در آن جا فعالیت کنند و زمینهها و تمهیدات لازم را برای یهودیها آماده بکنند و گروهی هم در خارج از فلسطین برای پیگیری بحث یهودیها فعالیت داشته باشند.
در کنگره هشتم و نهم صهیونیزم جهانی بحث بر این بود که آیا ما به شکل مستقل همه این شعارها و افکارمان را دنبال بکنیم؟ یا با کمک قدرتهای بزرگ؟ در آنجا اختلاف میشود؛ نظر بعضیها این بود که ما کاری به قدرتهای بزرگ (که در آن
زمان بریتانیا در رأس بود و آمریکا و آلمان و کشورهای دیگر هم مطرح بودند)، نداشته باشیم و مستقل از اینها افکارمان را دنبال بکنیم؛ امّا یک نظر قوی در آن کنگره این بود که ما به تنهایی نمیتوانیم هم ملیتسازی، هم وطنسازی و هم دولتسازی کنیم و این کار بدون همکاری و مساعدت قدرتهای بزرگ امکان ندارد. نهایتاً افراد ذینفوذی از سازمان اقلیمی انگلستان که در کنگره بودند و با قدرت بریتانیا همکاری داشتند، این فکر را جا میاندازند که ما بدون همکاری بریتانیا نمیتوانیم این کار را انجام دهیم. در کنگره هشتم و شاید مثلاً در نیمه اوّل دهه اوّل قرن بیستم، یعنی تقریباً سال 1905 تصویب میشود که با همکاری بریتانیا و سایر کشورهای بزرگ، این افکار را دنبال کنند.
در کنگره بعدی، بحث بر سر این بود که بعد از تشکیل دولت اسراییل در سال 1948 آیا مأموریت این سازمان تمام شده است و باید فعالیت آن پایان یابد یا نه؟ و نهایتاً تصویب میشود که سازمان جهانی صهیونیزم و آژانس بینالمللی یهود، که در آمریکا مستقر است، به عنوان عقبه و مادر دولت اسراییل در آمریکا باقی بماند و فعالیتهای خود را دنبال کند و رژیم صهیونیستی هم در فلسطین کار خود را انجام بدهد. در واقع این توافق، شاید در دهه چهلِ قرن بیستم، یعنی 1940 به بعد انجام شده است. در جلسات و کنگرههای بعدی که به سال پنجاه برمیگردد، تصویب میشود که سازمان جهانی صهیونیستی یک مأموریت جهانی، و دولت اسراییل یک مأموریت منطقهای داشته باشد. در واقع به این شکل تقسیم کار میشود که رژیم صهیونیستی مثل یک نیروی عمل کننده و به اصطلاح یک لشکر از یک ستاد، به یک منطقه اعزام میشود تا افکار و نظرات و منافع خود را در آن منطقه تعقیب کند و آن ستاد اصلی، همان آژانس بینالمللی یهود و سازمان صهیونیزم جهانی است که در آمریکا مستقر است.
در مجموع به این نتیجه میرسیم که دولت اسراییل (که الآن هست) و سایر فعالیتهایی که صهیونیستها الآن در جهان میکنند، همه زاییده سازمان صهیونیست جهانی است که حدود صد و بیست سال است که کار خود را شروع کرده و مرکزیت آن امروز در آمریکاست.
اسراییل علاوه بر مأموریت منطقهای یهودی، مأموریت حفظ منافع آمریکا را هم به عهده دارد؛ یعنی در واقع هم باید منافع آمریکا و قدرتها را در منطقه خاورمیانه و جهان اسلام و خلیج فارس تأمین کند و هم افکار و آرمانهای یهودی را؛ و سازمان صهیونیزم جهانی در آمریکا نقش جهانی را بازی میکند؛ یعنی منافع و آرمانهای یهودی را در کلّ عالم دنبال میکند؛ و اگر امروز در آمریکا نفوذ دارند و در واقع افکار خود را به وسیله سیاستهای آمریکایی تعقیب میکنند، براساس این تقسیمبندی است.
آژانس بینالمللی یهود یا همین سازمان صهیونیستی، در بعضی کشورها، سازمانهای اقلیمی دارد که شعب اصلی آن در آلمان، انگلستان، روسیه، لهستان و چک اسلواکی ـ که الآن چک و اسلواکی شده است ـ میباشد.
در سایر کشورها سازمان آنها درجه دو است. آنها در فرانسه، رومانی، اتریش، آفریقای جنوبی، بلغارستان و هلند دفاتر فرعی داشته، و هر یک از اینها وظایف مشخص و معینی دارند.
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
#سوال
📝منظور از اين كه اكراه در دين وجود ندارد این است که پذيرش دين اكراه ندارد يا خود حكم اكراهي در دين نفي شده است؟
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
منظور از اين كه اكراه در دين وجود ندارد این است که پذيرش دين اكراه ندارد يا خود حكم اكراهي در دين نفي شده است؟.mp3
1.2M
سوال: 166
#اکراه_در_دین_یعنی_چه
پاسخ: #استادمحمدی
http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
31.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حضرت_آدم_تا_کنون
🎥از زمان حضرت آدم تا کنون چند هزار سال می گذرد؟ عاقبت قنبر غلام حضرت علی چه شد؟ و...
پاسخ: #استادمحمدی
🔹🔸🔹🔸🔹🔸
♨️http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
#تاریخی
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: سه شنبه - ۲۸ اسفند ۱۳۹۷
میلادی: Tuesday - 19 March 2019
قمری: الثلاثاء، 12 رجب 1440
🌹 امروز متعلق است به:
💎زین العابدین و سيد الساجدين حضرت علي بن الحسين عليه السّلام
💎باقر علم النبی حضرت محمد بن علی عليه السّلام
💎رئيس مكتب شيعه حضرت جعفر بن محمد الصادق عليه السّلام
💠 اذکار روز:
💫- یا اَرْحَمَ الرّاحِمین (100 مرتبه)
💫- یا الله یا رحمان (1000 مرتبه)
💫- یا قابض (903 مرتبه) برای رسیدن به حاجت
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹مرگ معاویه بن ابوسفیان لعنة الله علیه، 60ه-ق
🔹ورود امیرالمومنین علیه السلام به کوفه، 36ه-ق
📆 روزشمار:
▪️1 روز تا ولادت امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام
▪️3 روز تا وفات حضرت زینب سلام الله علیها
▪️13 روز تا شهادت امام موسی کاظم علیه السلام
▪️14 روز تا وفات حضرت ابوطالب علیه السلام
▪️15 روز تا مبعث حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم
♨️ @ostadmohamadi 👈
#تقویم_شیعه
📢معیار شناخت فقیرچیست؟
🌴فقیر کسی است که در اثر نبودن کار دائم یا پیش آمدهای زندگی یا کثرت افراد تحت تکفل دچار کمبود و کسر بودجه است و نمیتواند خرج #تمام_سال خود و کسانی را که تحت سرپرستی او به سر میبرند به دست آورد
🛂مشخصات فقیران واقعی در قرآن از این قرار است: نمیتوانند زندگی خود را تأمین نمایند، از شدت عفت نفس افراد بی اطلاع آنها را غنی میپندارند، هرگز با اصرار چیزی از مردم نمیخواهند ( بقره/ 273.)
👈 نکته: فقیر با مسکین و مستکین فرق دارد.
📚 ج 1، ص 334.
🔹🔸🔹🔸🔹
♨️http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
#سوال
📝آیا خدا از كسي كه معتاد به مواد مخدر است، روی بر می گرداند؟ چون خود فرد ميخواهد ترک کند!
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
327.mp3
284K
سوال: 167
#جایگاه_معتاد_نزد_خدا
پاسخ:#استادمحمدی
http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
#سوال
📝با توجه به اين كه خمس واجب است ولي صدقه و انفاق واجب نيست و مستحب است، چرا گفته شده كساني كه انفاق نمي كنند در قيامت مجازات مي شوند؟
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
354.mp3
965.6K
سوال: 168
#انفاق_و_مجازات_آن
پاسخ: #استادمحمدی
http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرقه_حق_و_باطل
🎥چه زمانی فرقه ی حق از باطل مشخص می شود؟
پاسخ: #استادمحمدی
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
♨️http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
🗓 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: چهارشنبه - ۲۹ اسفند ۱۳۹۷
میلادی: Wednesday - 20 March 2019
قمری: الأربعاء، 13 رجب 1440
🌹 امروز متعلق است به:
💎 امام موسي بن جعفر حضرت كاظم عليه السّلام
💎 السلطان ابالحسن حضرت علي بن موسي الرضا عليهما السّلام
💎 جواد الائمه حضرت محمد بن علي التقي عليهما السّلام
💎 امام هادي حضرت علي بن محمد النقي عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
💫یا حَیُّ یا قَیّوم (100 مرتبه)
💫حسبی الله و نعم الوکیل (1000 مرتبه)
💫یا متعال (541 مرتبه) برای عزت در دو دنیا
🗞 وقایع مهم شیعه:
🔹ولادت مولی الموحدین امیرالمومنین حضرت علی بن ابیطالب علیهما السلام، 23سال قبل هجرت
🔹آغاز ایام البیض (اعتکاف)
📆 روزشمار:
▪️2 روز تا وفات حضرت زینب سلام الله علیها
▪️12 روز تا شهادت امام موسی کاظم علیه السلام
▪️13 روز تا وفات حضرت ابوطالب علیه السلام
▪️14 روز تا مبعث حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم
▪️20 روز تا ولادت امام حسین علیه السلام
♨️ @ostadmohamadi👈
#تقویم_شیعه
animation.gif
248.2K
💠امام علی علیه السلام:
مَن اَبطَاَ بِهِ عمَلُهُ لَم یُسرع بهِ نَسَبُهُ
🔰کسی که عملش او را (از پیمودن مدارج کمال) کُند سازد نسبش به او سرعت نخواهد بخشید.
📚 البلاغه/حکمت23
❤️💜❤️💜❤️💜
♨️http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌟ویژه ولادت حضرت علی(ع)
🌹نماهنگ| رهبرمعظم انقلاب: علیبنابیطالب شخصیتی است که شیعه، سنی، غیرمسلمان و بیدین، احترامش میکنند
➕صحبتهای جرج جرداق مسیحی درباره امیرالمؤمنین علیه السلام
♨️ @ostadmohamadi 👈
#میلاد_نور
#سوال
📝چرا بايد نماز و روزه هاي پدر و مادر را پسر بزرگ بخواند؟
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
248.mp3
478.5K
سوال: 169
#نماز_قضا_پدر_و_پسر_بزرگ
پاسخ: #استادمحمدی
http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
✅پرسش
آیا گزارشی از اعتکاف پیامبر اسلام(ص) و یا امامان(ع) وجود دارد؟ در کجا اعتکاف کرده و به چه مدت بود؟
💜پاسخ اجمالی
🍃اعتکاف، مستحبی مؤکد است و پیامبر اسلام(ص) و ائمه اطهار(ع) بارها آنرا انجام دادهاند که تنها گزارش برخی از این موارد به دست ما رسیده است:
1. پیامبر اکرم(ص): اعتکاف نزد پیامبر(ص) اهمیت زیادی داشت، تا آنجا که در سالی که به دلیل جنگ بدر، موفق به انجامش نشدند، قضای آنرا در سال بعد به جا آوردند؛ در همین زمینه، امام صادق(ع) میفرماید: «جنگ بدر در ماه رمضان واقع شد و پیامبر(ص) موفق به اعتکاف نشد؛ از اینرو، در سال بعد از آن، 20 روز اعتکاف نمود، 10 روز برای همان سال و 10 روز برای قضای سال قبل».[1]
همچنین امام صادق(ع) در مورد زمان اعتکاف پیامبر(ص) فرمود: «حضرتشان ابتدا در دهه اول ماه رمضان در مسجد معتکف شد و سال بعد در دهه دوم، ولى پس از آن همیشه در دهه سوم ماه رمضان اعتکاف مینمود».[2]
امام ششم(ع) در مورد جایگاه اعتکاف پیامبر(ص) فرمود: «رسول خدا، ده روز آخر ماه رمضان را در مسجد معتکف میشد و برای آنحضرت خیمهای از پشم برپا میکردند و ایشان در این ده روز بستر خویش را بر میچیدند و ... ».[3]
ابوصالح میگوید: پیامبر(ص) دهه آخر رمضان را اعتکاف مىکرد، و در سالى که رحلت فرمود در ماه رمضان 20 روز اعتکاف کرد.[4]
2. امام حسن(ع): ابن عباس میگوید: در مسجدالحرام با حسن بن علی(ع) بودم و آنحضرت معتکف و مشغول طواف خانه خدا بود. مردى از شیعیانش با او روبرو شد و گفت: یا ابن رسول الله! من قرضى دارم، اگر میتوانید آنرا براى من ادا کنید، حضرت فرمود: «به پروردگار این خانه سوگند! چیزى در دسترس ندارم»، گفت: اگر میشود برایم از او مهلت بخواه؛ زیرا مرا تهدید به زندان میکند. ابن عباس میگوید: امام را دیدم که طوافش را قطع کرد و با او به راه افتاد. من به حضرتش گفتم: ای پسر پیامبر! گویی فراموش کردى که در حال اعتکاف هستى؟ فرمود: «فراموش نکردم، ولى از پدرم شنیدم که رسول خدا(ص) میفرمود: هرکس نیاز برادر مؤمنش را برآورده کند مثل این است که نُه هزار سال خدا را بندگى کرده است، روزها را روزه گرفته و شبها را [جهت عبادت خدا] بیدار مانده است».[5]
3. امام حسین(ع): نصر بن قابوس گفت: به امام کاظم(ع) گفتم به من خبر رسیده است شخصى براى حاجتى نزد حسین(ع) آمد، به او گفتند آنحضرت معتکف است...».[6]
📚پی نوشت:
[1]. کلینى، محمد بن یعقوب، کافی، ج 4، ص 175، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ چهارم، 1407ق.
[2]. همان.
[3]. همان.
[4]. ابن سعد کاتب واقدى، محمد بن سعد، الطبقات الکبرى، ج 2، ص 150، بیروت، دار الکتب العلمیة، چاپ دوم، 1418ق.
[5]. ابن فهد حلى، احمد بن محمد، عدة الداعی و نجاح الساعی، محقق، موحدى قمى، احمد، ص 192، بیجا، دار الکتب الإسلامی، چاپ اول، 1407ق.
[6]. کوفى اهوازى، حسین بن سعید، المؤمن، ص 47، قم، مؤسسة الإمام المهدی(ع)، 1404ق.
🔸🔹🔸🔹🔸🔻
♨️http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520